Svatba 25. srpna 2007

Ahoj nevěsty která z vás se vdává v tento den? Prosím přihlašte se, už se nám to blíží tak ať můžem probírat přípravy. :-)
Odpovědět
1
2
6
Profilova fotka
:-) Ahojky taky se budu vdávat 25.srpna :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já o den dřív :-)
Odpovědět
ja se uz dost tesim, tak sem nevydrzela a zalozila tohle tema, ackooliv uz tu podobne je a to srpen 07.snad to nevadi. prave resime problem s matrikarkou, dnes by to melo byt vyrizene, tak sem zvedava.Taky delame na svat. oznamkach, mame vlastni vyrobu. Jinak spoustu veci jeste nemame , mam pocit ze je porad cas. Taky si chci udelat pripravny album, tak snad v cervenci, nejak neni cas...zatim pa
Odpovědět
Ahojky, tak já to mám taky tohle datum, strašně rychle to uteklo.... ;-)
Odpovědět
Ahojky holky, tak ja už jednou tohle téma založila...ale tady se aspon někdo našel. Jinak já se taky vdávám tento den v 10:30 obřad máme na zahradě jedné restauračky :-) Co se příprav týče, tak mi připadá že to asi trochu přeháním, protože už máme: webové stránky o svatbě :-) wewewe.navratilovi.webgarden.cz prstýnky ženichův oblek a boty já už mám ušité šaty bižu od maminky sestavené meny předběžně vše domluvené na matrice, v květinářství, v restauračce i s kamarádkama které mi budou pomáhat šaty pro družičku oznámení už máme asi dva měsíce a všechny až na mou rodinu už máme i pozvané už se mi šijou i botičky zaplacenou svatební cestu panenku na auto (jen ještě ušít šaty) s výrobou vývazků jsem asi v půlce a to je snad vše... Vím vypadá to šíleně, ale teď jsme ve fázi stěhování, takže mě teď do svatby spíš čeká vybalování krabic než starosti se svatbou :-D Jinak když jsem byla před dvěmi měsící ve svatební salóně omrknou šaty tak mi tvrdili že jsem tam pozdě :-D Ale jinak jak už to vše vydím, tak už bych to měla nejradši za sebou, to čekáni mě zabije :-) Jo a sem tam už z toho mám noční můry :-D A co vy? Jste některá na tom obdobně nebo jsem exot? 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
:-) taky mám vše zařízeno a myslím,že to je v pořádku a to čekání to my nevadí protože si tento den chci užít co nejvíc :-) a to každá z nás :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se hlásím. Tak my už máme myslím skoro všechno. A to jsem začala před 6 týdny. Akorát ty formality nějak ne ane vyřídit. my na církevní svatbu potřebujeme ještě nějaké dokumenty navíc, a sehnat to před prázdninymi, je dost šílené, už na tom dělám 14 dní a ještě je nemáme. Snad se do konce příštího týdne zadaří a konečně dáme všechno na matrice. Jediné, co nám chybí je oblečení a doplňky ženicha, na to je času dost.Teď už budeme čekat na sms z tiskárny a ze zlatnictví. Něco jsem hodila i na tchýni, tchána a švagrovou, takže o koláče, cukroví a auta, video se nestarám. jamap: a odkud z Ostravy jsi? A kde máte ten obřad?
Odpovědět
andelka: ja jsem z poruby a obřad máme v restauraci Roxbery ve Vítkovicích na zahradě a potom v salónku hostinu s rodinou. Z restauračky jsem nadšena, protože jsou tam hrozně ochotní a je to tam krásné...chtěli jsme obřad za každou cenu venku a Třebovická role byla obsazená a porubský zámeček je obsazený na dva roky dopředu. A ty jsi odkud?
Odpovědět
ahooj holky...taky se k vám hlásím :-) Máme to ve Zlíně ve 12.00 ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky zdravím te lentillkoo :-)
Odpovědět
ahooooj aaaaeliskaaaaaa :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky také se přidávám, máme to v Mostě na hradě Hněvín a vdávám se ve 12:30. Vše už máme zařízené a to jsme se rozhodli před 3 týdny, že se vezmeme. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Holky, budete si zdobit stoly v restasuracce samy nebo to udělají za vás? a z jakých květin chcete kytku? Kaly už v té době asi nebudou...tak hledam inspiraci co místo nich :-)
Odpovědět
Profilova fotka
:-) Já si budu zdobit stoly sama domluvili jsme se tak s vedoucí restaurace. :-) Jinak chtěla bych slunečnice ,ale ty asi taky nebudou..
Odpovědět
Ahoj, taky se hlásím, máme ji ve Vile Botanice. Ještě mi chybí spousta věcí a nějak není čas na zařizování. Dneska jdu na zkoušku líčení a účesu, tak jsem zvědavá :-) Nemáte náhodou nějaký tip na dobrého kameramana, který by byl ochoten zajet do Prahy? Přeji všem moc štěstí Ivča
Odpovědět
Ahoj holky. jo s kytkama mám taky problém. Chtěla jsem orchideje nebo frézie a nic...kaly taky nic tak co tedy??? :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky! Přidávám se k vám. Máme to v 11 hod na zámku Kynžvart. Vůbec netušim, jak to do těch jedenácti všechno stihnu... A zatim ani netušim, jak to stihnu do toho 25... :-D Nemáme toho moc, ale za chvíli končí škola, tak se na to vrham!
Odpovědět
Profilova fotka
jamap: já jsem taky z Poruby, máme hostinu na Alšáku v Centrumce. Ale vdávat se budu v Přívoze. Dneska jsem byla na zkoušce účesu, rozhodly jsme se pro výčes, možná pár pramenů pak spustíme dolů, uvidí se podle počasí. Já mám fajné vlasy, ale natočené nevydrží moc dlouho. Výzdobu bude dělat restaurace, já jen dodám svícínky, jmenovky. A kytky budu mít růže, nevěstin závoj a zeleň.
Odpovědět
andelka: to je nádhera ja vyrostla v porubě a teď už tam zas bydlím :-) Jinak kousek pod kulturákem a čajovnou - na Kopeckého. A kde si necháváš dělat kytky? V Simoně? ta paní je úžasná :-) už 4 roky si tam necháváme vázat všechny kytky a vždycky nás příjemně překvapí :-). Jinak nevíš o nějaké šikoné vizážistce/kosmetičce/kamarádce která by zvládla udělat opravdu krycí a přirozený make-up i na problémovou pleť? Jo a někdy můžem kdyžtak skočit na dýmku dočajdy nebo jen tak někam na kafčo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holčiny, tak se k Vám přidávám. My to máme ve 12:00 na Kačině :-) . Jinak s přípravama jsem na tom bledě, já všechny věci řeším na poslední chvíli, když mi hoří u zadku :-D , takže čekám až mi přijdou šatičky z ebaye, oznámko zatím pouze tvořím, na prstýnkách jsme se ještě ani nebyli kouknout, kytku jsem chtěla z kal ... ale když říkáte že nebudou :-( , jen restauračku máme zařízenou, jo a taky už nám volali, že nemůžem mít obřad tam kde jsme si vybrali a že to musíme změnit ...... Sumasumárum, jsem ráda, že se budu mít s kým radit ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky nevěsty, taky se hlásím.Nás to čeká 10:30 v Brně na zámečku.Už to máme všechno jakš takš hotový, chybí doplatit šaty asi 700,-, závoj asi 600,- vyzvednout a doplatit prstýnky, objednat vybraný dort a cukroví a jít nahlásit přesný počet lidí a menu do objednané restaurace a zařídit řidiče a za týden rozvést oznámení. Největší problém co mě trápí je ale vínová kravata pro ženicha, nikde ji nemají a když tak stojí 600-800,- a to za ni opravdu nedáme.Je to zbytečný, ženich sako ani kravatu nenosí pouze na pohřby a svatby:-) Šaty jsou zamluvený od února, hospoda taky, vlasy mě udělá známá, kosmetičku nepotřebuju, namaluju se sama, nehty mě taky udělá kamoška ale přemýšlím, že se na to vykašlu-zbytečný další výdaj navíc. Oznámení jsou v obálkách.Tak co víc ještě řešit?Nějak to dopadne ne? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jamap: já bydlím pod kruháčem. Napiš mi na mejl : ksabelova@seznam.cz a určitě se domluvíme (ať tady neobtěžujem mimoostravské kočiny).Mně je 24 (v pondělí :-) ) a chodila jsem na základku na Dětskou.Žiju tu celý život a doufám, že ještě dlouho budu. Kytky si nechávám dělat v květinářství u Bohemky, jsou tam levnější a paní taky moc šikovná. V Simoně jsme nechávali dělat kytici zásnubní, byla krásná, ale celkem drahá. kosmatičku mám na Porubské poliklinice na opavské. Půjdu na zkoušku líčení, tak ti pak můžu dát vědět. ale nyslím, že by to zvládla, je šikovná, mladá, takže ví, co a jak.chodí k ní spousta lidí. Jen je malinko dražší. svatební líčení je za 230kč.Normální za 170.Já k ní zatím chodím jen na trhání obočí za 30.
Odpovědět
andelka: me je 24 dneska :-D a urcite napisu, jen tenhle vikend stehuju :-) Holčiny už máte v restauračce domluvené menu, případně složenou zálohu? A chtěli jste po restauračce nějaké potvrzení, nebo dohodu na papíře? Nemyslím si že bych já měla s restauračkou problém...ale nechci nic zapinkat...přecejen jistota je jistota a náhoda je blbec, že ;-) Jinak co se týče meny, tak máme klasicky svíčkovou a pak svatební dortu a nakonec uvažuju jestli udělat: Obložený talíř: 20g sýr cihla 30g sýr hermelín 30g šunka 50g domácí uzené 60g pečený kuřecí špalíček 100g smažená kuřecí prsíčka 100g vídeňský bramborový salát(bez majonézy) Zeleninová přízdoba z čerstvé zeleniny Cena 135,-Kč nebo 150g kuřecí prsíčka se zeleninou, rýže, přízdoba Cena 130,-Kč Raut u nás bohužel u nás nepadá v úvahu, protože jak jsme řekli že to máme v plánu, tak se všichni zděsili a povídali něco o tom, že jim bude trapně se zvednout od toho stolu a přede všema si jít pro jídlo :-D (bude tam hodně lidí nad 50let) a navíc budeme mít hostinu s rodinou jen do 18:00 pak se jedeme odfotit a pak na svatební párty s přáteli (kde už rodina nejede). Takže jsem si říkala, že to jídlo rodince můžeme nechat dát jak budeme odcházet, že oni se tam ještě můžou zdržet a pokecat (většina lidí je z prahy/česká lípa/jeseník), když už vážili takovou cestu. Co vy na to?
Odpovědět
Jinak já nemám odvahu si udělat make-up a líčení sama, protože se mi budou třást ruce a navíc potrebuju udělat make-up i na zádech...ať tam není vydět ta pubertání kopřivka :-D
Odpovědět
:-) ahojky.Já jsem taky srpen 25.8.2007.Jinak také chodím na Srpen 2007..A bude to v Praze na Chodovské tvrzi.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jamap: určitě napiš, ať opožděne oslavíme ty naše čtyřiadvacátiny :-) já taky nemám odvahu se malovat sama, normálně se nalíčím do školy za 5 minut a sváteční líčení, aby to pěkně vypadalo i na fotkách, se musí umět. A záda pečlivě drhnu a jednou za týden si dělám masku z mrtvého moře (teď mě napadlo, že jsem ji nějak opomělo, během zkoušek, musím to dneska napravit). a my budeme mít přípitek sekt, polévku nudlouvou s knedlíčky, přírodní kuřecí závitek se sýrem a šunkou s americkými brambory, kávu a dort. A na raut maso, sýry, saláty, zeleninu, ovoce, pečivo, Marlenky (kdyby chtěl někdo trochu sladkého). Kamarádi přijdou až večer v době rautu.Na oběd nás bude jen 20, tak večer se to doufám rozproudí. Zálohu budeme dávat předem, udělají nám předběžný rozpočet.
Odpovědět
Profilova fotka
jamap: ještě něco. my dvě si budeme asi rozumět. Taky miluju kafe a čajovny, a na mé postavě je to docela vidět :-.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, tak jsme si včera vybrali prstýnky :-) , konečně jsme se někam zase pohnuli. Jak máte prstýnky široký a z jakého materiálu?
Odpovědět
No tak my máme prstýnky v kombinaci bílé+žluté zlato...okraje jsou zlaté a prostřední proužek a vnitřek prstýnků je z bílého...ten prostřední proužek má uprostřed ornament. Široké jsou 5,5mm a jsou soudečkového tvaru...dohromady 7.03g zlata, můj má 63 a já 56 a vyšli nás na 7300,- i s rytím v ceně (protože já bych se za svoje jméno jinak nedoplatila :-D Jana Marie...a protože můj má tak široké prsty, vešlo se nám tam ještě i datum)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já už jsem konečně sehnala potvrzení o křtu, teď to samé čeká ženicha, musím ho trochu nakopnout, a můžeme odevzdat papíry na matrice. Prstýnky máme z bílého zlata, já se 3 kamínky. Mám velikost 52, ženich 67. Celá jména tam nedáváme (Kateřina Anděla a Jan Petr Pavel :-D , ale v občance to nemáme, jen v křestním listě), jen Katka a Honza a datum svatby. Budou stát 8.400 i s rytím.
Odpovědět
1
2
6
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?