Svatba 25.5.2013

Máme stejné datum? :)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Tady! :)
Odpovědět
chtěla jsem, ale nevyšlo, tak nakonec 18.5 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Máme máme 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
My takyyy :-) 18.5. jsme taky zvazovali, mam ten den narozky, ale nakonec bylo stejne rozhodnuto za nas - bereme se na zamku ve Slavkove a chteli jsme konkretni sal a ten byl prave 25.5., tak bylo jasno ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já taky 25.května :-) Jak jste daleko s přípravami???
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám fotografku, rozjednanýho kameramana, rezervovaný obřad a restauraci - tu ještě rozmýšlíme. Brzo chci rezervovat kapelu a nevím, kdy na šaty. Asi až po novém roce...........
Odpovědět
Profilova fotka
Týýýý jo, šikulka ;-) Tak to já mám akorát zamluvený sál a velice hrubý nástřel co se seznamu svatebčanů týká 8-)
Odpovědět
jj :-D máme prozatím rezervované místo obřadu, hostinu, starostu :-D dort, kadeřnici, fotografku, kameramana a dnes i šaty....:-D
Odpovědět
My mame misto obradu i hostiny, fotografa, oznameni, kapelu, kadernici, vizazistku, oblek, floristku, dort objednany a prstynky vybrane, ale na objednani jeste casu dost :) naprosto jsme se shodli v predstave cele svatby, takze se to vse tak nejak seslo prirozene :) pulka dodavatelu jsou kamaradi-profici :)
Odpovědět
Profilova fotka
á ahoj :) taky jsme vybrali stejný termín :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se pripojim :) my mame domluvene misto obradu a hostiny, koupene saty pro me a pro druzicky a to je zatim vsechno. Ale jelikoz bydlim v anglii, tak pri pristi navsteve ceska se budu snazit vse zaridit. Mam asi milion schuzek s kadernici, kapelou atd. a uz se moc tesimna domlouvani a az se to planovani poradne zapocne :)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky stejny termin :) nerekla bych, ze toho mame hodne, ale mame: misto obradu, hostiny, kadernice, vizazistka, fotograf, hromady nacrtu a planu, navrh oznameni, vyreseny kytky, preddomluveny prstynky a objednany saty, jsem na ne zvedava-objednala jsem je pres net a netusim, jestli mi budou sluset, jak mi padnou a ani jak vypadaji doopravdy (pouze z fotky) :D
Odpovědět
Článek se načítá
My tez...jelikoz mame 2 svatby...mam to vse dvojmo a tedy tim myslim i stres. Kazdopadne zamluveno misto, nastinene menu vcetne vyberu vina, probehla jiz ochutnavka svatebniho menu, navrh na kolacky, zamluvene kvetiny a agentura na organizovani vyzdoby, kapela pres kamaradku....vyjednane dokumenty, ktere potrebujeme...zbytek budu resit pres Vanoce a finalizovat po NOvem roce. Rovnez dvakrat. Preju hodne stesti holky.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak mám už konečně 100% zamluvený termín a místo obřadu a tím jsem pro tento rok skončila :)
Odpovědět
Profilova fotka
Uááááááá :-D Nevěsty, hlásím se k Vám 25.5.!
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, oživuji téma :) Jak jste na tom?
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem ráda,že ne jen já nevěřím pověrám a jsem si jistá,že květen je lásky čas proto na svatbu ten nejlepší.Co se příprav týká tak už máme termín zamluven na Přerovském zámku,šaty v báječném malém salonu ,který dokonce pořádá za 14 dní svatební veletrh na hotelu Fit.A co se místa hostiny týká jsem trošku v rozpacích,byla jsem rozhodnuta pro Stodolu v Záběšní Lhotě ovšem před chvílí jsem si přečetla nepěkné reference takže vůbec nevím.
Odpovědět
ahoj holky, máme stejné datum svatby... jak jste na tom s přípravama? Nějak mi přijde, že nic moc nemám a vlastně ani nevim, jak všechno zařídit :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj všem, i já se hlásím :-) zatím máme cca zamluveného oddávajícího, místo neřešíme (budeme se brát na naší zahradě), máme zamluvenou restauraci na oběd/večerní párty, hudbu (kamarád-DJ), včera jsem tu od jedné holčiny objednala svatební bránu, přespříští víkend jedu pořešit dekorace. jsem hroznej puntičkář a organizátor, přijde mi, že už na tom s časem nejsme úplně nejlíp, mám ráda všechno a hned perfektně zařízené (což se mi u svatby nepovede nikdy, už mi to začíná být jasné :-) nejvíc mi v tomhle pomohla skvělá kolegyně z práce, která se vdávala minulý rok a vytvořila mi takový "manuál" podle její svatby (je stejný pedant jako já :-D)...ten jsem si proškrtala a upravila podle svého a hned jsem měla o něco málo lepší pocit, že už jsem to nějakým způsobem dala do pohybu :-) jinak teda držím palce všem "kolegyním", hlavně ať nám vyjde počasí... 8-)
Odpovědět
@lindakar manual, to bych potrebovala :-D :-D ale je fakt, ze z predeslych svateb v okoli jde toho celkem dost nacerpat. My jsme na tom vlastne asi podobne, i kdyz hudbu zatim nemame jistou a tapeme. Jinak obradni misto, misto hostiny uz mame zamluveme, resime jidlo, svatebni oznameni snad taky nejak v hlave, i kdyz se to bude muset jeste zrealizovat... s tim pocasim mas pravdu, to je nejdulezitejsi, i kdyz mame mokrou i suchou variantu, rada bych, aby bylo pekne..
Odpovědět
Máme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ev_ja: co se týče oznámení, koukni na www.svatbajinak.cz - pokud tedy nechceš klasiku s mašličkami, srdíčky apod... já si vzala mustr na tomhle portálu a oznámení jsem si vytvořila normálně sama ve wordu, v práci si ho i vytisknu. za tyhle věci mi přijde zbytečné utrácet, stejně to každý vyhodí... :-) a tady je to navíc vtipné :-)
Odpovědět
@lindakar diky za tip! my spis musime zlanarit kamaradku, aby nas vyfotila :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky,nějak nám to utíká, ne? 69 dní do svatby vypadá na monitoru opravdu hrozivě, jak pokračujete? Já jsem zjistila, že zařídit ty hlavní věci byla brnkačka a to dolaďování je nejhorší! Hlavně jsem se chtěla pustit do svatebních novin, ale nějak se mi nechce, obzvlášť proto, že si na nich chci dát záležet :-) Čím dál tím víc začínám přemýšlet nad tím, jaký může být počasí, máme obřad venku... no jo, já vím, že to neovlivním :-D Piště, jsem zvědavá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzaczech Mluvis mi z duse! Taky se mi do tech novin nechce... jinak uz mame zarizene skoro vse-ja jen nemam boty, kytky musime zaridit,tombolu atd... ale to uz jsou jen drobnosti... v sobotu jsme oblekli zenicha od hlavy az k pate a dnes jsem odeslala objednavku na oznamka, jmenovky, pozvanky ke stolu, tak se tesim na navrh. 11.dubna jdu poprve na zkousku ucesu,tak jsem zvedava ;-)
Odpovědět
Ahoj, zitra mě čeká 2. zkouška MÝCH šatů, tentokrát se správným prádlem a botkama. Ženicha oblečenýho nemám, kromě ponožek, které jsem náhodou objevila min. týden. Oznámení máme doma, ještě víc jak půlku musíme rozdat. Zbývá vymyslet meníčko na raut, ochutnat dort, vyzkoušet účes a líčení, dokoupit tombolu. Snad jsem na nic nezapoměla ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, ještě 31 dní :) jak jste na tom?
Odpovědět
Profilova fotka
@maaxina Já už začínám být trochu nervózní. Nemám výzdobu na auta, jinak je snad vše zařízené.
Odpovědět
Mě chybí udělat kornoutky na rýži, poskládat košíčky (to budu dělat těsně před koláčema, protože nejsou kam dát), sehnat ještě něco do vlasů a vyrobit truhličku na přání.. Jinak by to snad mělo být tak nějak všechno.. A kupodivu zatím ještě nejsem nervózní, ale to přijde :-)
Odpovědět
Tak máme konečně potvrzený termín 25.5.2013 ve 12h, Zlatá Koruna.Bude krásné počasí,podle astrologického kalendáře tropická teplota.Tak po 18leté známosti mě donutil abych si ho vzala, prý to bude krásný ;-) Tak jestli ne, tak bude mít peklo :-) Zlatíčko, skončí Ti život :-) :-) :-) Prej se těší :-D
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?