Svatba 24.8.2012. Jak jste na tom s přípravama?

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, tak jak jste na tom s přípravama? Už máte všechno, nebo začínáte trochu stresovat, že to nestihnete všechno včas?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Poslední dodělávky jako vyrobit písmena a rám na focení , ale stresuju i tak :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to závidím, mě toho chybí ještě o něco víc. Ženichovo oblečení, dekorace na hostinu a focení, prstýnky (objednané, ale ještě nejsou doma). Takže toho je ještě celkem na seznamu dost, ale musím říct, že se ani moc nestresuji zatím, spíš se čím dál víc těším :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@macinax to já se taky těším, ale nerva mám hroznýho :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Mě ten nervík také určo čeká, teď to jen asi ještě úplně tak nevnímám, že už je to za pár. S nastávajím se známe 8 měsíců, takže si ještě tělo asi říká, že je času dost, ale až se na kalendáři objeví 1.8.2012, tak to určo začne a to pak bude asi mazec :-D
Odpovědět
Tak já toho ještě nemám. Hostinu jedeme zařizovat dnes. Neměla jsem ještě schůzku se zarezervovaným fotografem. Líčení, česání zkoušky budou až 13.8. a ten stejný den i zkouška šatů a všech doplňků a nechám tam šaty atd. na vyžehlení. Taky nemám zorganizovaný den a nemám zasedací pořádek. K paní na cukroví taky jedu až 9.8. zaplatit zálohu atd. Květiny jedu objednat 3.8. S farářem máme schůzku teď ve středu. Jinak nemám domluvenou ještě výzdobu v kostele, ani květiny, ani varhaníka no nic co se týká kostela. Ale tak to se snad s farářem nějak domluvíme. Ale je tu nový farář ten co máme my tu jen zaskakoval, ale farnost má ve vedlejší dědině. Ale tomu novému pomáhá je to takové zamotané. A taky ženský v kostele se neustále hádají a nikdo nechce uklízet a co hlavně dělat květinářku. Ale jinak se vůbec nestresuju a jsem v klidu a mám pocit, že se mě to netýká. Momentálně mě sere jiná věc a to jak vyřešit aby čtyři lidé co jsme museli pozvat jinak odmítli přijít partnerovi rodiče i když ta ženská udělala peklo jim v rodině už dvakrát, tak jak vyřešit aby nedošli. A nevím jak to vyřešit :-(.
Odpovědět
Profilova fotka
@nikolav jsem si představila ty babky v tom kostele jak drhly tu podlahu v tom slunce seno jahody :-D. Si to přej aby nepřišly a oni určitě nepřijdou :)
Odpovědět
@lamorgaine než se tam dohádají tak to bych ten kostel měla uklizenej myslím i dřív než ony. Tak se hádají pomlouvají jedna druhou a už to jede. A je mi to jedno. Já si tam dám na lavice to co tam ještě nikdo neměl a budu to mít podle sebe. Ale celej kostel zdobit nebudu i když mě do toho budou tlačit, protože po svatbě je tu u nás pouť a to ne teda. Budu to mít na svatbu a ne ještě pro ně to ať si udělají sami. A stejně i kdybych měla svatbu ze zlata tak zvědavkyně hlavně tam dojdou to bude plný kostel zas a budou to pomlouvat i tak. Ale je mi to jedno. Je to náš den a oni ať mají co chtějí jejich den to není. A doufám, že když je to všední den, nebude tam až takové procesí. Zatím jsme letos tady u nás v kostele jediní. Na úřadě mají týden před námi. A minulý rok tu v kostele nebyla svatba ani jedna.
Odpovědět
tak já ještě nemám kytky, hudbu, šaty (i když na těch se myslím pracuje), dorty sice mám domluvené, ale paní nechce zálohu a doveze je až v den D., takže když se něco po*** tak dort nebude :-D , nemám kadeřnici ani kosmetičku, nemám zasedací pořádek, harmonogram dne, nemám vůbec nic do tomboly, ale už jsem jí napsala do novin, takže nějaká být musí,nemám seznam hostů, nemám od hostů jejich diety, aby se jim mohlo připravit speciální jídlo, nemám rezervované pokoje pro hosty, nemám čas, nemám peníze, a nemám náladu na nějaký zařizování... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@nikolav no já mám ličení a účes 1.8., hostina je domluvena jen přes mail, takže tam také musíme ještě někdy zajet a domluvit úplné podrobnosti, oddávajícího uvidíme až na svatbě, řeč vybírá on. Květiny si objednám toho 1.8., až půjdu od kadeřnice. Zasedací pořádek také ještě nemám úplně hotový, protože ještě nemáme potvrzené všechny hosty. No docela mi toho také chybí hodně, když to tak čtu u Tebe, nějak jsem myslela, že mi toho chybí míň :-S No co, nějak to dopadne, ale stresovat se zatím nehodlám. Prostě v klidu a v pohodě. No a s těmi lidmi, které tam nechcete, Vám přeji hodně štěstí, ať to vyjde. Můj nastávající nechtěl pozvat nového manžela své mamky, protože se kvůli němu s taťkou rozvedla, tak jsme jí to prostě řekli, že si nepřejeme, aby tam byl a ona to pochopila a ani se nezlobila. Pokud nějací lidé v rodině něco provedou, tak pak musí víc než chápat, že ho na oslavách ta rodina nechce a myslím, že já osobně bych je ani nezvala, přece si nenechám zkazit svatbu :-| No každopádně si to přej a veř tomu, že nepřijdou a ono to snad vyjde. Pokud to pořád bude vypadat, jako že dorazí, tak jim s omluvou zavolejte, že si rodiče nepřejí, aby tam byli a hotovo. Je to váš DEN a nenechte si ho zkazit ničím a už vůbec ne nikým ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pupickova takže jak tak koukám, tak jsi také zatím celkem klidná a nestresuješ se. Prostě je ještě času dost, že? :-D
Odpovědět
@macinax přesně tak...je času... :-D Máme prstýnky a zaplacenou matriku...bez toho ostatního se když tak obejdu ;-) Kytku urvu cestou v příkopu, zpívat budou hosté, a kdyby náhodou nevyšla hostina, tak skákneme do bufáče na párek v rohlíku :-D Já se na ten den děsně těším, ale nějak mě ten předsvatební stres opustil a ne a ne se vrátit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pupickova kecáš jako dycky :-D stres tě neopustil, ale chuť tě opustila :-D
Odpovědět
Článek se načítá
@lamorgaine jakej je v tom rozdíl? Stres jsem měla, když jsem nevěděla, jestli stihnu udělat kapesníčky, svatební čokoládky a kondomy, když jsem sháněla vizážistku a ona se na mě vyřádila ta šílená ženština...ale te´d? Je mi to šumák :-) Ono to nějak dopadne i bez toho všeho :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pupickova Vždyť jo, nezáleží na tom, jestli to bude honosná, do puntíku nalajnovaná svatba. Jde o to, že bude vaše, a tak si jí udělejte takovou, jakou chcete, pořád pro vás bude pohádková. Já sice kupuji blbůstky a snažím se mít všechno včas, ale je to tím, že mám hodně času a v práci se nudím a také proto, že nemáme moc peněz, tak se snažím kopit každý měsíc pár věcí, abych to nekupovala potom najednou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@macinax prosím tě, asi blbej a drzej dotaz, ale nedá mi to :-D, píšeš každej měsíc, jak dlouho připravujete svatbu, když se znáte 8 měsíců? =-)
Odpovědět
@macinax já bych to tak asi taky chtěla, ale ne za cenu dohadování se s Pupíkem, a on si svatbu představuje holt trochu jinak, takže než se dohadovat, tak to radši nechám být a přesně jak píšeš doufám, že i bez všeho toho kolem si ten den užijeme! Bude to hlavně o nás a ne o tom, kolik kytek je na stolech (mimochodem, o tom Pupík jasně řekl, že na kytky se mi každe vyse*e, na hostině je stejně bude zajímat jenom jídlo :-D )
Odpovědět
@macinax právě rodiče je tam chtějí i přes to, že ublížila jejich synovi mému budoucímu manželovi. Takže doufám, že nepřijdou :-(.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak u nás je teď nejvíc hořící oznámení, tiskárna má jakousi odstávku a my oznámení ještě nerozeslali a v horizontu dvou týdnů asi ani nerozešleme:-( Prstýnky jsme objednali, ale budou tak o fous na těsno, nemám ještě dekoraci, ženich čeká na zkoušku obleku a nemá boty. DO toho zlobí rodiče (začali se do toho montovat až tak, že jsem zjistila, že bez nás objednali 20 litrů vína, mamka nakoupila růžové dekorace (Svatbu máme do fialova, ale ona má ráda přece růžovou) a neustále nás do něčeho sunou, takže jsme zahájili proces ignorace:-)) Jinak ještě řešíme svatební cestu (jedeme týden po svatbě). A říkám si, nějak to dopadne, hlavně, když bude sranda:-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
vím, že jsem tu trošku mimo, bereme se o den později, ale snad prominete :-) nemáme oblek, košili ani boty pro ženicha, nemáme hudbu, nevíme jak pojedeme na obřad, nemáme dort, resp. si ho budu dělat sama a zatím mám je hodně hrubou představu, která se bude měnit podle toho, jak se mi to bude pod rukama sypat. Prstýnky taky zatím nejsou, oznámka jsem vyrobila, ale zatím jsme roznesli asi 50%...a na programu dne je místo příprav spíš rekonstrukce garáže, kde se pos_ _ _ všechno, co může, takže na předsvatební stres zatím myslím jen v noci, když je klid ... ono to snad nějak dopadne, přeju všem pevné nervy :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lamorgaine svatbu plánujeme od ledna a cca od března jsem začala nakupovat věci, vyrábět oznámení apod.
Odpovědět
Profilova fotka
@pupickova jj, já také nejdřív chtěla kytky na stůl, ale teď tam místo nich koupím jen velké tlusté svíčky za pár korun z Ikei, které si pak vezmeme domu. Na začátku jsem měla hodně plánů, ale začínám od několika z nich upouštět, že je to zbytečné
Odpovědět
Profilova fotka
@nikolav tak to se divím, že rodiče nestojí za svým synem a nerespektují jeho rozhodnutí, které se týká jeho svatby! Tak snad nebudu nutit syna, aby zval na svou svatbu lidi, kteří mu ublížili! To si pak chudák tu svatbu ani neužije! Být váma, tak to rázně takto řeknu rodičům a jim zavolám, že kvůli tomu, co odělali Tvému snoubenci, je tam nechcete, tak ať nejezdí a hotovo. Proboha, je to vaše svatba a nikdo vám do toho nemá právo co kecat!
Odpovědět
Profilova fotka
@marketkab neboj, ono se to všechno uklidní a povede se to. Já toho také ještě hodně nemám, a když to tak čtu u každé z vás, která napíše, co ještě nemá, tak zjistím, že je další věc, kterou také zatím nemám hotovou. Ono to určo všechno dobře dopadne, a pokud něco nebude, tak se to bez toho určitě obejde. Hlavně jedna moudrá rada: nestresuj se, ať nemáš vrásky a ošklivou pleť. Máme to za pár, tak od dnes už jen úsměv, dámy ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@steffik no tak to Ti nezávidím. To u nás se nám do toho nikdo neplete, jen tak maximálně řeknou, že to je zbytečně drahé a nebo chtějí pořád posílat peníze, abychom mohli zaplatit hostinu, i když jim pořád říkám, že je času dost, že to určitě utratím, když mi to pošlou moc brzy, ale ani to nepomáhá, takže to budou posílat tento týden, abych je měla ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@macinax já se ani nebojím, fakt není kdy, ještě navíc řeším problémy v práci, takže svatbu a její problémy beru jako vítané spestření..a máš úplnou pravdu, co nebude, tak bez toho se to obejde, nakonec, hlavně, že se máme rádi :-)
Odpovědět
@macinax Snaha tu byla, ale ta rodina a hlavně teda ona nemá soudnost!! A říct jim něco je zbytečné. Navíc od budoucí tchýně tak její sestra je její tchýně takže do nich hustí i všichni okolo jak musí dojet. A vyloženě si dělají co chtějí i bez nás. A i když se jim to několikrát řeklo tak to dělají dál. Plánují si den bez nás. A už nás to štvě. Ale tentokrát už nám neříkají nic. Ale vím jak to je. Že to pokračuje. A navíc co mě taktéž nasralo, že si plánuje den jen pro svoji rodinu atd. a moji stranu absolutně odsunula. Ať si dojedou kam chcou a udělám si to jak chci. No a že snoubenec taky nebude moct být u nich, aby mě neviděl. Že ona tam bude mít svoji stranu a že by nebylo místo. Což mě dostalo. A když jsme včera šli domlouvat hostinu tak partner nám objednal i pokoj. Pro mě to bylo překvapení. Ale nechceme to nikomu říkat a hlavně ne jim. Protože je nám jasný, že by zase měla nápady, že když nebudeme na bytě, že by tam mohl někdo přespat. Když se zachovala jak se zachovala tak tu nebude nikdo. Navíc někdo koho tu nechceme! Takže toto mě dost štve!
Odpovědět
Profilova fotka
@nikolav To Ti věřím, že Tě to štve. No budu Ti určitě držet pěsti, aby to vyšlo tak, jak si přejete vy dva a aby vám ten váš den nikdo nezkazil ;-)
Odpovědět
@macinax Děkuju, ale strašně mě to vadí :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@nikolav Hlavně se zkus nenervovat, ať nemáš vady na kráse. Nahoď úsměv a buď šťastná, že máš toho pravého, s kterým strávíš celý krásný život a nikdo vám toto nevezme, ani zlí příbuzní ;-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?