Svatba 23.6.2012 v Brně, má ještě někdo?

Profilova fotka
Budeme mít tajnou svatbu a pak vše oznámíme rodině. Máte ještě někdo stejný termín? :-)
Odpovědět
Máme také termín 23. 6. 2012 ale v Č. Budějovicích. A také tajnou, až na to, že rodině to oznamovat nebudeme, nemáme dobré vztahy :-x Jen doufám, že nám bude přát počasí :-) A
Odpovědět
Profilova fotka
Mám ten stejný termín, i jsme z Brna, ale svatbu máme v Šumperku. Původně jsem chtěla taky tajnou svatbu, ale nakonec se to jaksi zvrtlo a budeme mít kolem 50ti lidí. :-D
Odpovědět
My máme stejný termín, ale v Brně. Také se modlím aby nám alespoň trochu přálo počasí. Je to teď takové těžko předvídatelné. Předpověď nic moc, ale tak pořád doufám, že to dopadne dobře :-). Přeji vám pěknou svatbu, ať se vám vše vydaří !!! Pavča.
Odpovědět
Profilova fotka
@zlatiko škoda špatných vztahů v rodině, ale každopádně ať vám to vyjde. :-) @dominiqque chi, to je docela rozdíl ;-), ale u nás by to dopadlo nejspíš kolem 30 lidí, kdyby to bylo ofiko, ale pro nás oba je to druhá už, tak z ní nechceme dělat představení, chceme v tom okamžiku být jeden pro druhého a svědky mít musíme :-D @ptrnkova jéé, to je skvělé, kdepak, jestli to není tajné. Jo počasí taky sleduju, máme 13ti měsíční holčičku, mám pro ni půjčené nádherné šatičky, tak doufám, že nepůjdeme zabalené v dekách :-D . Taky přejeme pěknou svatbu!!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@luckysun Snad nám to počasí vyjde, musí :) Chtěla bych tak 25°C, slunečno, mírný větřík... Kde se to dá objednat? :D
Odpovědět
@luckysun My máme svatbu v kostele v Líšni. Pořád doufám, že bude pěkně. Těch 25 stupňů mírný větřík bych také brala :-). Tak budeme to přát jedna druhé a třeba to výjde podle našich představ? Pak si písneme jak to dopadlo :-).
Odpovědět
Profilova fotka
@ptrnkova tak to vypadá podle předpovědí, že nám to počasí vyjde!!! :-)
Odpovědět
Myslíš? Nevím, nevím. Ale tak doufám, že ano. Stejně, přesněji to budeme vědět až v pátek. Teď je to pořád takové nejsité. Klidně může začít z těch veder pršet.
Odpovědět
Profilova fotka
Pevně věřím, že bude alespoň slušně, to by bylo fuj, kdyby pršelo. Pak si řeknem! ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?