Svatba 23.6.2012. Která se v ten den ještě vdává?

Jsem tu nová, trošku vyjukaná, mám pocit, že nestíhám, ale ohromně si ten kolotoč užívám. Jak jste na tom vy? :-)
Odpovědět
1
2
Ahojda, taky máme termín 23.6., zamluvili jsme teprve před týdnem... máme trochu představu, ale jinak nic :) Zatím jenom přemýšlím, zda šaty půjčit nebo nechat ušít, chystám se ke švadleně na konzultaci... ale asi to dopadne spíš na šití... to by prý chtělo koncem ledna donést látku a pustit se do toho... Hostinu nechceme, po obřadě rautík a potom grilovaný prasátko... Jsme s přítelem už skoro 11 let a máme už 10m holčičku, takže mi přijde, že takový veliký blázinec kolem toho není potřeba... ale chci si náš den užít, to ano! Svatbu bych si přála do fialova, s levandulí... Jsem zvědavá, jestli se to povede! A vyjukaná jsem taky, asi si to chce tak nebrat, začít plánovat včas a v klídku a ono to půjde! Hodně štšstí
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky máme svatbu 23.6.2012 a zatím mám zařízené místo na obřad a hostinu s rautem a koupených pár dekorací na svatební tabuli.
Odpovědět
Ahojky :-) Taky se budeme brát 23.6.2012 ;-) U nás je zařízené místo(radnice) a restaurace :-) Bude to skromná a mini svatba, takže toho zařizování moc nebude ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky ja take 23.6. 2012 :-D
Odpovědět
My se bereme taky 23.6. :-) teprve teď jsme zařídili matriku a restauraci, jo a vlastně máme oblek pro ženicha :-) Jinak zatim nic, nějak ani nevim, kde začít ;-)
Odpovědět
Já! Měsíc marodím, takže se snažím využít času a zařizovat. Do dneška mám hotovo: matriku hotel, kde vše proběhne jsme domluvení s oběma svědkyněmi, že budou svědčit objednané šaty a prádlo zamluvenou fotografku vybrané prstýnky - zítra je jdeme na veletrh objednat řeším s květinářkou kytici asi jsem vybrala cukrárnu a dort, mám vymyšlené výslužky vybírám dekorace na stůl pokouším se vyřešit oznamko a kartičky, asi si je vytvoříme sami měla bych už mít zarezervovaného DJ, ale v tom jsem se ještě zcela plácám No, před měsícem jsme neměli nic. Tak jsem vcelku spokojená.
Odpovědět
Profilova fotka
jáááá, a taky se v tom motám, mám pocit že nestíhám a hroooozně si to užívám :-D
Odpovědět
ahoooj, ja take v tento datum - v Plzni na radnici. V podstate vse dulezite mame zarizeno, vse reseno po internetu,jelikoz neziju v Cr a uzivam si to, hlavne mi pomaha mamka,ktera tim ted zije :) Jeste nez jsme meli datum,tak jsme sehnali saty na internetu v barve lila a sedly mi jak na me usite :) Tak holky, 5 mesicu utece jako vodaaaa :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, taky se přidávám - budeme mít svatbu 23.6.2012 na moje narozeniny. Už máme místo, šaty pro mě, pár dekorací... v polovině února si to jdeme potvrdit na radnici a pak hned oznámení a už to pojede... a taky vše v fialové barvě :-D
Odpovědět
Ahoj holky, my jsme se s přítelem dohodli na svatbě teprve před 14 dny - už mám zařízené místo, fotografa už skoro taky - vybírám mezi dvěma. Teď jsem napsala i vizážistce a kadeřnici. A zjistila jsem, že jsem zapomněla na matriku. :-N Tak se modlím, aby byl termín volný. Úřední den až v pondělí. Asi to do té doby nevydržím. Třeba mi to tam někdo zvedne zítra (pochybuju). :-S Snažím se to řešit postupně, mám pocit, že je ještě čas, ale jak vidím fóra, tak někteří zařizují více než rok dopředu. Tak snad se to nějak zvládne. Ale taky si to užívám. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Holky, tak se taky hlásím mezi Vás. Máme obřad ve Velkém Meziříčí v kostele, máme to domluvené a začínáme chodit i na přípravu. Máme restauraci u Jihlavy, fotografa, domluvenou kosmetičku a kadeřnici. Už jsem byla v jednom salonu na zkoušení šatiček a strašně jsem si to užívala ;-) Ale jinak je to všechno:-S Barva bude zeleno-bílá. Jo a mimochodem jedna známá, kerá se baví numerologií mi vypočítala, že tohle je ideální datum na svatbu ;-)
Odpovědět
S tím ideálním datem jsi mě potěšila ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj holky, taky se k vám přidávám. Přítel mě požádal o ruku na Štědrý večer, takže jsme termín zamluvili hned mezi svátky :-). Nač čekat :-). Taky mě trochu překvapuje, že některé to plnánují rok, to bych se asi do té doby zbláznila :-) :-). Máme zamluvený termín, radnici, fotografa, šaty pro mě a dokonce dvě místa na hostinu a to se rozhodne podle počtu hostů :-). Barva bílo-zelená, máte někdo zkušenosti? A jakou volíte kytku? Já asi caly nebo růže.
Odpovědět
my taky tento den.-) musíme holky hromadně objednat hezký počasí, nejlíp sluníčko.-)))
Odpovědět
počasí beru..kde se objednává?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, s tím počasím dobrý nápad, máme obřad venku, takže jestli nebude hezky tak se zblázním.Jinak my už máme skoro všechno.Skoro.Akorát moje šaty mám objednaný přes net, tak snad dorazí a sednou mi :-)
Odpovědět
@maltasistka taky sem si objednala šatky na netu a budu je posílat zpět :-( Barva není bílá, ale smetanová a potřebovala bych přifouknout min. 3 čísla na hrudi, aby to vypadalo dobře :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj...taky svatbna 23.6. :-) My máme zaumluvenou restauraci, zamluvený termín na mytrice, já mám vybrané šatičky, zamluvenou paní na líčení a česání, pracujeme na oznámení, příští týden schůzka s fotografem, koláče, cukroví, dort dostaneme darem, pro oblek také víme, kam se vydat, takže už tak nějak scháníme z toho nejdůležitějšího jen Dj... Co se týče počasí, taky jsem pro ;-) ...
Odpovědět
Tak toto datum :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ligeja ahoj.No doufám, že u mě dopadne vše ok, šijou mi je na míru, tak snad... Budu doufat..Přeju hodně štěstí ať seženeš nějaký krásný :-)
Odpovědět
Ahoj, já mám taky svatbu 23.6. - už máme zamluvený obřad, restauraci, fotografa, hudebníka a šaty, ale nevěřili byste jaký problém mlžou způsobit výslužky - respektive to, kdy je budeme rozdávat...
Odpovědět
:-) my taky se berem 23,6,2012 máme zamluvený obřad fotografa restauraci hudebníka a ted se snažíme vybrat prstynky
Odpovědět
Kdy budete rozesílat oznamka? My asi koncem března, takže už bych je měla pomalu dávat dokupy.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak teď už pomalu začínám pracovat na jmenovkách a hlavně teď řešíme prstýnky. Už vybíráte prstýnky? Jakou značku, doporučíte? A co budete mít kdo k obědu na hostině? Další dilema :-N .
Odpovědět
Ahoj, taky jsme se rozhodli pro toto datum :-) Původně jsme chtěli svatbu na konci srpna, ale pak jsme se dozvěděli, že moje sestra i švagrová budou rodit na přelomu července a srpna a s tak malinkými dětmi by si to vůbec neužily, takže se termín posouval. Zatím mám akorát vyřízenou matriku a zarezervované šaty. U všeho ostatního tak nějak vím, co a jak a kde proběhne, ale napevno domluveno nemám NIC a už mě to začíná trošku děsit :-D Teď se mi do toho začala trochu montovat i rodina nastávajícího, takže včera jsme absolvovali první konflikt (kde objednáme svatební koláčky - no už jste to někdy slyšeli, aby si rodina ženicha nechávala péct zvlášť pro sebe?) a obávám se, že zdaleka ne poslední :-S
Odpovědět
Profilova fotka
@zoufala_nevesta Ahoj, už jsem sice vdaná, ale náhodou jsem narazila na tvůj příspěcek, resp. mě zaujal nick :-D U nás to fakt běžné je. každá rodina se postará o výslužky své strany. je pravda, že u nás se neobjednává nic, všechno se dělalo doma (koláče i asi 20 druhů cukroví:) A musím říct, že když jsem viděla, co to mamku stálo času (ale bavilo jí to a chtěla to udělat), tak by mi přišlo i trochu nefér, aby pak předala kravice tchýni a ta je rozvedla po svých příbuzných.... Ono dělat toho dvakráto tolik je docela záhul. Nakonec tchýně se o výslužky nepostarala vůbec... Že neumí péct a neví, kde co objednat:)
Odpovědět
@snehurka10 my už prstýnky máme vybrané...zvolili jsme zlatnictví Rydl...fakt pekne modely...pokud stihnes jeste nejaky svat. veletrh, tak na nem davaji 10%, coz se pak hodi a udela peknou cenu
Odpovědět
@minina No já tak nějak žiju v domnění, že strana ženicha hradí veškeré pití a strana nevěsty zase vše "od jídla", tedy i ty koláčky, nebo to tak není? Když se peče doma, tak to chápu, mně akorát přišlo zbytečné řešit dva dodavatele jednoho prodkutu, mám radši hromadné akce :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@zoufala_nevesta No tak tohle beru úplně jinak, celou svatbu jsme si platili sami. (když nepočítám třeba to, že mamka na cukroví a dost nakoupila suroviny a v žádném případě nic nechtěla:)) A jinak bych to ani nechtěla. jednak vyděláváme víc, než rodiče a navíc jsme už dospělí:) Takže u nás strana nevěsta řešila to cukroví:) Jak výslužky, tak to, co bylo pak na stolech:) Výslužky pro stranu ženicha jsme pak vyřešili my s manželem:) Ale já si třeba taky nedokážu představit, že bych vdávala dceru a nepomohla a nenapekla:) Asi jak kde je to prostě zvykem:)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to my výslužky pečeme všechny u našich (tedy strana nevěsty). Jelikož přítel chtěl "pouhých" 20 výslužek a my 50, tak se to upeče při jednom, ale s tím, že ze strany ženicha přijedou pomáhat péct, zdobit atd. a pak o fin.náklady na pečení se nějak podělí, do toho se jim plést už pak nebudeme :-). Pečeme i koláče a 40 druhů cukroví cca po 100 ks, protože si ještě asi něco přineseme na hostinu. Potřebovala bych ještě dobrý tip na kosmetičku, co přijede za mnou domů mě nalíčit. Okolí Plzně. =-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?