Svatba 21.6.2013

Ahoj nevěsty, která z vás se také vdává v tento den? Jak jste na tom s přípravami?
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, přidávám se k tomuto datu :-) zatím máme místo obřadu, šaty, dj, fotografa, kameramana.. oznámení si dělám sama, tento týden se chystáme pro oblek a finišuju s domlouváním hostiny :-) ufff.. už toho je celkem dost... jak jsi na tom ty?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj taky máme tento datum:)) Máme zajištěný obřad, domluvenou restauraci, večer místo na párty(bude i tombola tak dodělávám dárky:)) Vybrané prstýnky stačí jen objednat:)) řidiči na večer taky domluvený:) Kadeřnice vizážistka taktéž:)) Květinářku mám, ale nemůžu se rozhodnout kterou kytku, mam pár tipů a nevím:)) Webovky jsou taky hotové:) Šaty si nechávám šít, ale ještě dovybírám přesně jaké:)) A po večerech si hraju s různými drobnosti na dekoraci (vyrábím si krabičky na výslužky, svatební čaj, a tak:)) Ale začínám trošku depkařit-vím že na vše je dost času, ale máme 160 hostů a více jak půlka není z Prahy tak je toho zařizování okolo nich docela hodne, (trávím hodně času v práci tak vše plánuji po nocích) navíc mi do toho maminka přítele strašně mluví, ale já se nedám:) a zatím vyhrávám:)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Jááá se taky vdávám v tento krásný den! Jelikož mám většinu věcí v rodině, tak toho zařizování kolem není tolik, dost to totiž flákám, na to, že jsem ve všem puntičkář a zbývá už jen tak málo... A taky žiju v zahraničí a domů přijedu týden před svatbou. Každopádně s místem obřadu ještě čekám na potvrzení, protože máme zamluvený hrad, ale nechtějí nám to udělat, v kolik chceme, tak jsme si vybrali krásný kostel, ale zase nemáme čas na předsvatební přípravu, když přijedeme až týden před svatbou :-(...Tak čekáme, až se nám pan farář ozve, je dost přívětivý, tak snad to půjde :-). Moc si to přejem! No a to je asi to nejdůležitější, pak už jen doladit papíry na matrice, vytisknout oznamka, který už mám navrhnutý, jen čekám na potvrzení místa. Prstýnky vybrané, jen je objednat, místo na raut na rodinném statku ve stodole a na dvoře (stodola je potřeba celá vyklidit a vyčistit :-/)... Catering zajištěný a jídlo vybrané, zajištěny i stoly, židle, ubrusy, nádobí... Šaty a závoj vybrané, oblek koupený. Kapela zamluvena (můj strejda), party stan (kamarád), fotogarf (bratr+kamarád), kadeřnice (svědkyně), visážistka (kamarádka)... Kytice zamluvená, jen čekám, jaké bude počasí a zda se seženou pivoňky a anemonky. Takže nejpodstatnější věci už by asi byly, spís jsem líná začít tvořit dekorace a tak... Musím doladit dekorace na oznamko, papírové koule, girlandy z papírových srdíček, objednat jutu na stoly a na pytlíčky na dárky pro hosty, což budou cukříky ve tvaru srdíček, které musím taky udělat. Objednat kšandy pro ženicha, koupit spodní prádlo a boty, které ne a ne sehnat. Taky bižuterii... zkusit makronky, pokud se nepovedou, tak objednám :-)... Vybrat hudbu....No, v hlavě toho mám tolik, že nevím, kde mi stojí, ale trávím víc času na netu hledáním, než samotným tvořením a kupováním... 8-( tož jsem zvědavá, co z toho vznikne :-D Víte někdo, jaké má být počasí???
Odpovědět
Astrologická předpověď počasí: 16.6.- 23.6.2013 – Období tepla a dalších bouřek 16. 6. to začne trochu pozvolna od 17. vyjasnění oteplení od 19. bouřky (Že by i s kroupami? V následujícím období má dojít k prudšímu ochlazení)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?