Svatba 20.7.2013 :) Má někdo stejný termín? :)

Profilova fotka
Bude nas vic??? :)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
ahojky já :-) co už máš zařízené???pasko ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky no zarizeneho toho moc jeste nemam zijeme v Anglii a svatba bude v Cesku a tam se dostanu nejdriv v lednu :) ale jinak uz mam zajistene pozvanky , fotografa, a pomalu uz mam vybrane i saty ale to jeste uvidim :) a co mas ty?
Odpovědět
Profilova fotka
Urcite bude :-) My budeme mit svatbu take tento termin :-) My pro zmenu zijeme v UAE, ale v lete jsme stihli zarezervovat zamek pro obrad i hostinu, fotografku, kameramana i kapelu. Nikdy bych neverila, ze i takto brzo budu mit problem vsechny sehnat.
Odpovědět
čau holky, taky to máme 20.7.!!! Toho už máte docela dost... My asi jen to datum zatim :))
Odpovědět
Ahoj holky, zrovna jsem se zaregistrovala a jsem ráda, že jsem našla někoho, kdo si vybral stejný termín jako já :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@martulinka22 : No já žiju s přítelem v Německu a svatba bude V Itálii, takže je to docela mazec... ale už mám skoro všechno pro mě jako nevěstu... a v lednu jedu do čr udělat si dokumenty atd. ... jinak hotel, kostel, darečky pro hosty , hotel pro mojí rodinu atd. máme zatím tak napůl, ale to se dohodne až tam teď pojedeme :-) ... Kde budeš kupovat šaty? nebo si je jen půjčíš? a kde by jste to chtěli mít?? pasko :-)
Odpovědět
Profilova fotka
nad satama porad premyslim ale asi si je koupim je to lepsi nez pujcene :) jinak svatba bude v Cesku :) zrovna davam dohromady jakou budem delat zabavu nemas nejake dobre rady?
Odpovědět
Profilova fotka
Damy, mame to za rovnych 300 :-))
Odpovědět
Profilova fotka
jj :-) ... už máte alespon styl a barvu svatby?? my jsme vybrali barvu, ale nevím něco mi chybí nějaký detail ale nijak ho nemůžu najít... jak jste na tom vy???
Odpovědět
Profilova fotka
No, ja jsem puvodne chtela svatbu ladit do barvy smetanove s bordo. Pak jen do smetanove a pak prisel pritel s tim, ze by se mu libila i tmave fialova. Takze premyslim, sal, kde bude hostina je vymalovan do syte zlute, tak bych chtela barvy tak, aby se to nepralo. Jakou barvu jste vybrali vy @gonnellina?
Odpovědět
Profilova fotka
no bilo-zlatou se žlutými prvky... :-) .... velké družičky a kostel bude do bílo-žluta a restaurace do bílo zlata :-) ... ale zatím je to jen návrh.. uvidíme jak se domluvíme s květinářkou a v restauraci atd. ... ale líbilo by se nám to :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky máme vybraný tento termín! Zamluveného máme fotografa a místo hostiny. To ale nejspíš ještě změníme. Nejsme o něm přesvědčeni na 100% :-) Holky, byly jste už na matrice? Mám trošku obavu z toho, že o tento termín bude zájem a už na nás nezbyde místo. Měli bychom se snoubencem hejbnout kostma.
Odpovědět
Článek se načítá
elis: záleží na tom, kde to chcete mít, ne? některý místa už asi zabraný budou, ale většina bude určitě ještě volná... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já se přidávám taky s datem 20.7.2013. :) Máme fotografa, místo obřadu, místo hostiny a DJ. :) mám vybrané šatičky, ale ty se mi budou nejspíš šít:)
Odpovědět
Ahoj, tak se přidávám k vám, taky plánujeme svatbu na 20.7.2013 :-) Zítra jdeme zamlouvat místo na hostinu, domluvit se s panem farářem na obřad a v sobotu jdu s maminkou zkoušet šatky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hlásím se po delší době. Místo hostiny jsme změnili. Rozhodli jsme se pro penzion Setina v Pusté Polomi. Měli jediný volný termín v červenci, a to právě námi již vybraný 20.7.2013 x-) Výhodou je, že obřad i hostina budou na tomtéž místě. Jinak jsme nic dalšího nezařídili... :-N Kdy plánujete vybírat šaty? Kamarádka, která se vdávala loni, měla obrovské štěstí, že si své šaty vybrala na Nevěstě a mohla si je koupit za cenu půjčovného. Ale nechci riskovat, že budu čekat do března a pak se mi žádné nebudou líbit a já budu bez šatů :-N Kamarádka se vdávala v září, takže v tu dobu ještě mohla být klidná.
Odpovědět
Ahoj všichni, jsem tu nová ;-) a přidávám se k Vám, taky máme termín svatby 20.7.2013
Odpovědět
Profilova fotka
@olynth Vítej mezi námi :-) Jak jste daleko s přípravami a co vás vedlo k tomuto krásnému datu? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím všechny nevěsty, i my máme tento termín :) Už aby to bylo!
Odpovědět
@elis_two Něco už zařízené máme, jako třeba místo obřadu, místo na hostinu, atd. Jinak tak nějak plánujeme barvu svatby, oznámení, seznam hostů, živou hudbu a tak. No my chtěli v červnu,ale bohužel neměli volný termín v místě kde chceme udělat hostinu, tak z toho pak vyplynulo tohle datum :-)
Odpovědět
Ahoj, taky máme 20.7. :-) Máme místo na obřad, na hostinu, asi i fotografa a už mám za sebou 1. zkoušku šatů :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak doplňuji, že už máme místo na obřad a hostinu (vše v jednom :) ), fotografa, kameramana, seznam hostů, předběžný raut, osloven oddávající (ale stále se jaksi neozval) .. na zkoušku šatů 19.11. :)
Odpovědět
Ahoj holky, tak já bych se k vám taky přidala ;-) My máme místo na obřad a hostinu, fotogfrafku a sháníme kapelu....nemáte někdo tip na nějakou živou hudnu benešov, vlašim a okolí?
Odpovědět
Profilova fotka
Všem vám přeji všechno nejlepší do nového roku, především hodně zdraví, štěstí, LÁSKY, úspěchů jak v soukromém, tak i pracovním/studijním životě, spokojenost při přípravách a docílení svatby snů ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@modixi Vítej, kapelu ze svého okolí jistě seženeš. Zkus se poptat paní z této diskuze: http://www.beremese.cz/diskuse/misto-...
Odpovědět
Profilova fotka
My také 20.7. :-)
Odpovědět
Zdravím nevěsty a přidávám se s tímhle termínem :-) Už máme místo obřadu i hostiny a šaty ;-)
Odpovědět
jsem tu :-) zamluvena matrika a restaurace, mám šaty a partner oblek. Fotografa zajistí švagr, výslužku mamky, svat. dort teta.. Zbytek budem řešit až za pár mesíců.
Odpovědět
Tak zase po nějakém čase, zdravím nevěsty....tak u nás již přípravy v plném proudu, kapela sehnaná, teď probíhají finální diskuse s výběrem šatů....uteče to jako voda.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím vás milé nevěsty a také se přidávám s datem 20.7.2013. My máme prozatím místo obřadu, hostiny, fotografa, objednané prstýnky, oblek pro ženicha, svateební cestu a to je asi tak vše :) v nejbližších týdnech bych chtěla vyrazit do svatebních salónů v okolí vybrat nějaké úžasné šatičky pro mně :) chtěla jsem se zeptat, jestli budete mít na hostině živou hudbu, DJ nebo si sami připravíte CD s hudbou?
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?