Svatba 20.6.2020 - společný termín

Ahoj, je tu někdo, kdo plánuje obřad 20.6. 2020? Je jeste cas, ale napady a rady zde sdilet muzeme :) My bychom si s pritelem tento datum prali. Matrika otvira terminy na rok 2020 az v prosinci, coz me prekvapilo, ze az tak pozde. A jak byste si svoji svatbu predstavovali? Pod širým nebem, v kostele, na radnici? Do jake barvy? Atd...
Odpovědět
Profilova fotka
@rianka My máme taky tohle datum. :-D Vybírali jsme z červnových sobot (protože červen je takový náš měsíc - v červnu jsme se dali dohromady a v červnu jsme se také zasnoubili, takže měsíc svatby byl jasný. ;-) ) a tohle datum 20.6.2020 se nám líbilo jednoznačně nejvíc. :-) S matrikou to máme stejně, termíny budou až někdy ke konci roku.. ;-( Budeme to mít vše na jednom místě, obřad na ostrůvku na rybníčku a pak hostinu v hotelové restauraci. Barva svatby bude fialová. Jak to plánujete vy? ;-)
Odpovědět
Ahoj, cerven je muj oblibeny mesic a 20. jsme se poznali. Sice cervence, ale to nevadi :) Taky jsme to chteli na jednom miste, ale restaurace, ktera se nam libi nema misto, ktere by se nam libilo na obrad. Radi bychom meli obrad v parku, kde se budeme pak i fotit a pak pouze prejedeme do restaurace. Barva svatby bude taky do fialkova :) Nebude to velka svatba, pouze 35 lidi. Odkud jsi?
Odpovědět
Profilova fotka
@rianka Já myslím, že červen je na svatbu skvělý měsíc, jen doufám, že vyjde i počasí. :) Jéé to je náhoda, že máme stejný den a i stejnou barvu. ;-) My jsme původně chtěli taky tak kolem 40 lidí, ale pořád se nám to nějak navyšuje - zatím to vypadá tak na 55. :-D Jsme z Prahy, ale svatbu budeme mít v místě, které je cca hodinku od Prahy. A odkud ty?
Odpovědět
Ahojky, taky plánujeme na tento termín. Vše budeme mít na jednom místě a to na statku. U matriky jsme na tom stejně termíny budou zapisovat až od prosince. Barvu budeme mít jablkově zelenou a přírodní. V přípravách jsme docela daleko, ale plno dodavatelů (foto, video, hudba) bylo už dávno zamluvených a to jsme začali rezervovat už v březnu. Jinak to u nás vypadá na 100 lidí.
Odpovědět
Tak ja to mam naopak... nejdriv jsme meli 60 lidí a ted jsem to omezila na 35. Moc se na ten den tesime, ale nechceme za to dát zase 100 tisíc. Jsme z Pardubic. Ja dodavatele obvolávám od zacátku května a taky me prekvapilo, ze jsou rezervace... Místo máme zamluvene, DJ taky, fotografku taky a vlastne i dort. Tak snad na matrice v prosinci datum vybojujeme.
Odpovědět
Já už mám teda i matriku :-) Volala jsem tam, abych věděla od kdy zapisují a paní, potom, co se přestala smát, si mě někam napsala :-D
Odpovědět
@eset01 ale asi ne v Pardubicich, co?
Odpovědět
To ne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Faakt už byli někteří dodavatelé rezervovaní? :-o Já mám opačný problém, mně jeden kameraman napsal, že ještě nepřijímá objednávky na 2020 a někteří fotografové ještě neměli ceníky. :-D Každopádně si myslím, že naše datum bude u nevěst hodně oblíbené, takže je to jedině dobře, že to budeme mít zajištěné vše takhle dopředu. ;-)
Odpovědět
Taky me to prekvapilo a chvalili me, ze volam vcas :D Dnes jsem od jedne pani koupila fialovou dekoraci a nadhera.
Odpovědět
Ahoj holky, pridavam se k vam se stejnym terminem. My mame zatim jen misto, jelikoz hezka mista jsou na rok dopredu fuč a taky jsem chtela tohle datum (nase dcera se narodina 20.7, tak jsem chtela mit dvacitku), na tom miste maji vlastni catering, takze tohle neresim, v jednani mam zatim vizazistku a hledam fotografa, jinak vse ostatni budu resit az tak na podzim/zima (saty, dekorace....)
Odpovědět
@pinkyy Ahoj, vitame Te tady. Taky budu tyhle veci resit az v zime, ale obcas koukam co kdo prodava a kdyz se naskkytne neco vyhodneho, tak beru :)
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj :) Tak i já se hlásím s tímto termínkem :) Svatbu mám naplánovanou už asi rok do detailu v podstatě :D Teď je jen problém sehnat to idéální místo poblíž Jihlavy :D Chceme to celé venku a na jednom místě a vzhledem k účasti asi 30ti dětí vyžaduju dětský koutek/hřiště :D A to se jeví jako problém..Hezkých míst spousta,ale co tam budou dělat ty děti??
Odpovědět
Ahoj, taky se přidávám k tomuto datu :-) Máme celou svatbu na Rusavě, pár km od Zlína. Obřad venku na travnatém paloučku obklopeného lesy a u něj je krásný penzion, kde bude hostina. Rusava je srdcovka, takže o místě nebylo co diskutovat. 😃 Stylově to bude do přírodní svatby, hodně dřeva, juta, krajka, nevestin závoj, vazicky ze zavarovacich sklenic..😊 Už mám aspoň zajištěnou fotografku kromě matriky a pokračujeme dál. Všichni říkají, ze mam ještě čas, ale radši chci mít vše dopředu, než se pak stresovat 😄 Na matrice se nám vysmáli, ze jsme první s termínem na příští rok 😂
Odpovědět
Profilova fotka
I my budeme mít svatbu v tomto termínu na Hněvíně v Mostě :)
Odpovědět
Super :) a je tu nekdo kdo uz to ma na matrice sjednane na 100 pro?
Odpovědět
@rianka jj my :) ve 12:00
Odpovědět
Tak to mas o starost mene 👍
Odpovědět
@rianka I my už to máme potvrzene, obřad na 13h. :-) Ale když přítel volal na matriku, asi měsíc zpátky, tak se mu matikářka vysmála do telefonu, ze jsme první, kdo si rezervuje termín na příští rok a že ještě nemá ani kalendář. :-D Ale tak zapsala si nás a po novém roce tam máme jít na schůzku a domluvit detaily.
Odpovědět
Profilova fotka
To máte super, že už vaše matriky přijímají rezervace. :-) Mně matrika řekla, že to půjde rezervovat až ke konci roku, takže se trošku bojím, kor s tím naším termínem, aby mi to někdo nevyfoukl. :-D Jinak zatím máme domluvené místo svatby, místo focení, kameramana, DJe, fotografa, snoubenec vytváří svatební web a já jsem si včera koupila svatební boty. :-) Jak jste na tom s přípravami vy, co vše už máte zajištěné? ;-) Je ještě něco, co je potřeba řešit takhle s velkým předstihem? Já ještě přemýšlím, jestli už teď domluvit vizážistku/kadeřnici nebo jestli to stejně jako všechno ostatní počká do října. Během srpna a září je mi jasné, že nebudu stíhat nic kromě učení na státnice, takže proto všechno směřuju až na ten říjen a nebo zařizuju už teďka. :-D
Odpovědět
U nas prave taky lze rezervovat az v prosinci. A protože chceme na jinem miste, tak se musim dostavit osobne. Take uz mame misto hostiny, fotografku, DJe, dort, nejakou vyzdobu, objednala jsem si par doplnku k satum, ale z bot mam strach. Mam nohu velikost 35-36 :D takze nic moc vyber. Jeste jsem objednala jmenovky a karticky s pozvanim ke svatebnimu stolu a od pani jsem koupila cedulky do foto koutku.
Odpovědět
Ahoj holky, přidávám se do konverzace :-) My bychom také chtěli svatbu 20. června 2020. Krásné datum! :-) Jsem z vesnice, kde máme krásně opravený kulturní dům, tak teď prvně čekáme, jestli nám termín klapne tam. Poté rychle zamluvit p. faráře (budeme to mít v místním kostele), fotografa a kapelu. Hlavní kuchařku již domluvenou máme. Napadá vás ještě něco, co rychle zamluvit/domluvit? Kadeřnici mám švagrovou. Jinak svatbu bychom chtěli také do přírodního stylu, ale chtěla bych to doplnit červenou/vínovou. :-) Lidí budeme mít přes 100 na oběd, přítel má velkou rodinu... + kamarády na večer (ještě jsem to nepočítala).
Odpovědět
Zatím mám všechny představy v hlavě a nevím, kde začít...... :-) :-) :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Ahoj holky tak jak jste na tom s přípravama? :-)
Odpovědět
@melaniepokorna Ahoj :-) Nó my už zdárně finišujeme, ještě čekám až mi dojdou boty, protože první kup nebyl úplně úplně šťastný a nesedí mi, v březnu jedeme kupovat oblek partnerovi a zároveň máme schůzku na matrice, dodelavam poslední dekorace (hodně si toho tvořím sama) a pak už snad máme vše a budu ladit detaily :-D Už se nám ten čas krátí, přesně 4 měsíce do svatby :-o :-D A jak jste na tom vy? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@werrys jeva to ti úplně závidím, mě příjde, že bic nestíhám :-( je pravda, že úřední věci máme hotové ale já třeba nemám vůbec představu o šatech
Odpovědět
@melaniepokorna Jej, tak na šaty honem, pokud si chceš půjčovat. Já jsem si koupila šaty tady na bazaru začátkem listopadu. Netrefila jsem na svoje vysněné a ještě k tomu v mojí velikosti, takže to byla obrovská náhoda :-D Protože já mám obrovskou velikost. V dnešní době se vyplatí si šaty koupit, protože to půjčovné je šílené, když jsem byla v salonu. Přeji, at brzy najdeš ty svoje pravé :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@werrys ne ne já chci právě kupovat protože jak píšeš to půjčovné je hrozné a dnes se vůbec nevyplatí. Taky mám jedny bazarové ale jaksi jsem dnes zjistila, že jsem zhubla což nechápu ale je pravda, že starostí je opravdu hodně 😁
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?