Svatba 2.8.2014

Ahojky.můžem pokecat a navzájem se inspirovat.přidáte se? my budeme mít obřad na fotbalovém hřišti :-D
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahoj, my máme obřad v Židlochovicích v Zámecké kapli :-D Copak už máš zařízené ... :-)
Odpovědět
Ahojky, my taky máme 2. 8. :-)
Odpovědět
Ähoj, my máme taky 2.8. v Praze 4 :-)
Odpovědět
ahojky.tak zařízené toho ještě moc nemám,místo na hostinu máme,fotografa taky,líčení a účes předběžně snad taky.a to je vše.kdy budete dělat oznamko,nebo už máte? já sem pořád ještě nevybrala,nevímjestli si nechat udělat z fotky.
Odpovědět
Ahojky nevěsty :-), kdy plánujete rozdávat svatební oznámení? Vím, že zvykem je tak 1-2 měsíce předem, ale přemýšlíme nad tím, že 2. 8. je půlka prázdnin, a hosté můžou být na dovolených...Budete je tedy dávat s nějakým větším předstihem, abyste tomu předešli? Díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak svatební oznámení máme objednáno. Ano budeme ho dávat s předstihem skrz dovolené 8-) Já jsem si objednávala svatební oznámení. Mají pěkné a oproti ostatním levné a když na konci objednávky do poznámek napíšete sleva 20% galerie Vaňkovka máte oznámení se slevou a to se hodí je to kolem pětistovky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nazdárek holky, taky plánujeme svatbu na 2.8. a hned Vás poprosím o radu. Budeme mít obřad a oběd jen v rodinném kruhu a odpoledne svatební párty, no a právě se chci zeptat, jak byste to udělali s výzdobou svatební párty...Nechci dělat nic moc slavnostního, chceme říct hostům, aby přišli v pohodlném oblečení ...
Odpovědět
Profilova fotka
2.8.2014 v 11:00 Staroměstská radnice v Praze. Oznámení si necháváme vytvářet u Petry Zobačové ve Slavkově u Brna je to trochu z ruky, ale paní Zobačová nám splnila všechna přání a oznámení jsou pro nás těmi nejhezčími =) Šatičky mám z Svatba snů a jsou to přesně ty, které schovají moje nedokonalosti křivých zad a zároveň mi splní dětský den být princeznou. Dekoraci vytvářím za pochodu, ale baví mě to. Vždy když nastávající nejde dlouho z práce najde doma něco vyrobeného.
Odpovědět
Profilova fotka
@xvitko13 já začnu s rozdáváním ani v dubnu příbuzným kteří si podle toho zařídí dovolenou to dám dříve a tu poslední vlnu, která půjde poštou a ty adresáti od kterých se neočekává účast to dostanou na začátku června =)
Odpovědět
@xvitko13 My už svatební oznámení máme, protože jsem na to nejlepší narazila na svatebním veletrhu a tam byla možnost 20% slevy, pokud si objednáme do konce března. Takže jsme už objednali a posílat to chceme v květnu. Všichni o svatbě ví, datum jsme ladili tak, aby nám nikdo nikam neodjel a hlásili jsme to už rok dopředu. Svatební oznámení tedy bude spíš prostě proto, že se to dělá a že je to hezká památka, než že by se tímhle způsobem někdo dozvěděl něco, o čem by předtím nevěděl. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojda, my máme svatbu 2.8. ve 12 hod na zámku v Pardubicích, oznámení máme vymyšlené, ale zatím jsem ho nerozesílali, jinak kloubíte to i s koláčky? já právě slyšelaa, že se oznámení dává spolu s koláčky cca 14 dní před svatbou.. a teď tu čtu, že ho dáváte už teď :-o
Odpovědět
@safebutter To je kraj od kraje. My žádné koláčky nedáváme, ale vím, že někde s to dělá...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
už se nám to blíží! @radmilad @xvitko13 @adelkamu @radmilad @simone5 @safebutter
Odpovědět
Jupíííííííííííííííííííííííííííííííí! :-)
Odpovědět
@laurahejnova Jupííííííííííííííííííííííííííííííííííííí! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Už jen 11 dní huráá. Snad nám holky bude přát počasí :-) Moc se těšíme. Ženy, přeji Vám krásný svatební den, ať Vám vše výjde podle představ. A hlavně, hodně štěstí v manželství ;-)
Odpovědět
Už se nám to blíží! :) Máte už vše zařízené nebo taky do poslední chvíle dozařizováváte?
Odpovědět
Profilova fotka
Ano do poslední chvíle ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mám pocit, že nic nemám :-) To důležité ano, ale doděláváme takové ty drobnosti, což je žrout času. A ještě jsem ani nesáhla na vývazky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My už máme všechno včera mi dokonce nastávající vybral a koupil po půlnoční šatičky a to jsem je ani neplánovala =) S počasím to vyjde všechny si to zasloužíme =)
Odpovědět
taky se hlásím :) a zároveň hlásím, že jsem vááážně vyčerpaná :D proč jen jsem si vymyslela, že ještě vymalujeme? :D
Odpovědět
Profilova fotka
@bramborkaobecna tý jo malujete?! mazec tak to jsi hustá teda! já jediný co tak 1.8. povlíknu peřiny do čistého
Odpovědět
už to bylo fakt nutný :( Jen nechápu, proč jsme nezačali malovat dřív, dneska se položí nový koberec a celý víkend budeme uklízet byt :) Do toho dodělávám svatební noviny, a samozřejmě chodím na zkrášlování :D nemluvě o tom, že máme dvě fenky a jedna si vesele hárá už měsíc, tak snad se do svatby umoudří :D
Odpovědět
Profilova fotka
@bramborkaobecna seš statečná že to všechno zvládáš a já už si nestěžuji =)
Odpovědět
No myslím, že každá z nás toho má zrovna "kotel" . Ale s tím si hravě poradíme, že dámy? :) Hlavně to počasíčko ať opravdu vyjde, 24 stupňů a sluníčko - ideál :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jasně že poradíme, jako vždy :-) Počasí vypadá super :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Taky máme 2.8. :-). Máme obřad venku, tak snad počasí výjde.
Odpovědět
@bramborkaobecna Hele, na mě to taky nějak přišlo, že doma pulírujeme. Asi jsem blázen, ale chci se pak z hotelu vrátit do nového a čistého, prostě začít nový život v novém :-D @sagit Já mám zase stavy, že si říkám "pohoda, to nejdůležitější mám" a pak si třeba v noci vzpomenu, že třeba nemáme takové ty papírové tácky, co se dávají do krabiček do výslužek pod cukroví. Prostě kravinky, bez kterých se svět nezboří, ale mně to pak šrotuje v hlavě. Nebo tuhle jsem si vzpomněla, že vlastně nesmíme mít rýži, takže teď sháníme konfety... No prostě blbosti. Ještě že zítra mám s holkama rozlučku, tak nebudu muset nic dělat a jen dva dny pařit 8-)
Odpovědět
@simone5 já měla rozlučku 19.7. no krása, holky to opravdu vychytlaly, jen já to pak v noci úplně nevychytala s pitím :) a nepamatuju si asi polovinu večera...chjo, naštěstí se o mne holky postaraly! :) Takže ať ti to vyjde o něco rozuměji než mně :)
Odpovědět
@bramborkaobecna :-D Hahaha, tak to uvidíme zítra! Jsem pěkně zvědavá, co mi holky nachystaly ;-) A nemáš aspoň fotky, když si z toho nic nepamatuješ?
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?