Svatba 19.9.2015 - je nás tu víc? :)

Profilova fotka
Ahoj holky, je tu někdo kdo se taky bude vdávat 19.9.2015? Prosím vás, pište mi, co a JESTLI už něco zařizujete, popřípadě kdy se k tomu chystáte, vyveďte mě z paniky, že to všichni zařizují s předstihem, já nechci bláznit tak brzo, ale bojím se, že pak už na mě "nezbyde" (kadeřnice, DJ, vizážistka, restaurace), no zkrátka že ty, co zařizují s předstihem mi všechno zamluví a já pak budu muset brát co zbyde :-D Vím že je to asi úplná hloupost, ale po čtení některých diskuzí prostě mám ten dojem :-D My máme vybrán zatím termín+místo (kostel) a jen předběžně sepsaný seznam hostů, barvy na svatbě a kytky (ale o tom přemýšlet nemusím, mám oblíbeny gerbery celý život). Spíš mluvím o obvolávání, placení záloh a zkrátka věci co se domlouvají napevno :-)
Odpovědět
ahoj, máme stejný termín :-) rozhodně nepanikařit, září je daleko, ale záleží z jakého si města, pokud jsi z měnšího města jako my, oblíbené bude brzy obsazené. Vše podstatné (matrika, místo, fotograf, kosmetika, květinářství) jsme už museli objednat, protože ti nejlepší mizí jako první.... Rozhodně doporučuji, pokud máte něco v merku, tak s rezervací neváhat. Držím se zlatého pravidla, co můžeš, udělej hned. To že už máme vše podstatné objednané, je super, protože teď se můžeme soustředit na maličkosti a celé to skládat do sebe ...... :-)
Odpovědět
Ahoj, taky máme svatbu 19.9. 2015 a máme zamluvenou matriku, místo obřadu a hostiny. Taky se mi zdá že je na všechno dost času a i pani na matrice říkala, že je to ještě daleko, ale jak píše renulin, jestli už máte něco vybraného tak neváhej a rezervuj, radši dřív než pozdě :-)
Odpovědět
Ahoj, taky plánuji toto datum, ale začala jsem s tím teprve včera, jsem z toho trochu v jiříkově vidění, co všechno je potřeba zařídit. Zatím nemám zamluvené místo, tak snad už nebude plno =O
Odpovědět
Profilova fotka
@kilken ahojky přijd za námi do skupiny září
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?