Svatba 18. 7. 2014, co jste již zařídily?

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, vdáváte se některá v létě? Jak jste na tom, co jste již zařídily, co stále sháníte?
Odpovědět
ahojik, já mám svatbu 12.7.2014. Zatím mám zajištěné místo obřadu, restauraci na oběd (ale možná ještě bude změna), prostory na večerní hostinu, hudbu, fotografku, dort. Oznámení máme už vymyšlené,ale ještě jsme ho nedali dělat a zbytek se nějak plánuje. Zítra jdu volat kvůli koláčkům, tak snad domluvím vše potřebné,aby se trošku i máma uklinila :-) Jinak pomalu začínám vyrábět dekorace, vývazky a řeším tak nějak pořád co a jak. Šaty ještě nemám,ale nehrotím, nějaký snad budou? :) Co ty? přijde mi, že všichni už mají všechno a já nic,ale teď se uklidňuju, že už jsem to nejdůležitější zařídila a zbytek nějak pomau dáme :-) Pevný nervy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kajjina taky tak :-) po tom, co jsme zajednali radnici a restauraci mi spadnul kámen ze srdce, zbytek už se nějak zařídí... s těmi rodiči to máme podobně, řeší to víc než my :-D tento víkend jsme zažili bezvadnou party a pokusím se dotyčné DJe pozvat, aby nám zahráli na svatbě, byli by úžasná třešnička na dortu, bavili by se mladí i staří... tak ať se daří a vše klapne!
Odpovědět
My máme svatbu 18.7.2014, a právě z důvodu celkem vytíženého měsíce na svatby jsme začali zařizovat již v září, takže vše, co bylo potřeba zamluvit, je zamluvené, teď už nám chybí pouze drobné detaily jako např. dokoupit pár bílých svíček k dekoraci na stůl, vytisknout navržené svatební noviny, poděkování rodičům apod.
Odpovědět
@kajjina @terionka konečně někdo normální:-)
Odpovědět
ahoj holky, my to máme až v srpnu, ale v podstatě už mám asi všechno...svatba a vše ostatní bude na statku, matrika zajištěna, dort, květina, vizážistka a fotografka předjednána, vývazky kromě ženicha a synovce mít nikdo nebude a ostatní doladím v červnu s majitelem statku, který nám tak na 50% bude zajišťovat občerstvení. Jinak šaty už mám.
Odpovědět
My máme 12.7., mám šaty, ženich oblek, místo obřadu, restauraci, kapelu, foto + video, vizážistka, prsteny, auta. Teď řeším oznámení, doplňky a zbývající detaily. Kytkuu domluvenou s kamarádkou, stačí doladit až tak za měsíc. Koláčky peče skoro tchýně, dort nevím :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my mame svatbu 15.8.2014, mame: svatebni saty, oblek a kosili pro zenicha, misto obradu a hostiny, vytvoreny svatebni web a odeslany link lidem, ktere budeme zvat :-), oddavajiciho, DJ, hudebniky na hudbu k obradu a fotografa. Mam nakoupenych par malickosti, ale z dekorace jeste temer nic, ani oznameni. Musim rict, ze beremko me trochu stresuje, kdyz vidim nektere alba z priprav nevest, ktere maji treba svatbu jeste pozdeji nez ja a maji temer vse hotove... :-) Uz jsem z toho i mela par "nocnich mur", ze je den D a ja nic nemam .... :-)
Odpovědět
Ahoj tak ja mam svatbu 6.6. a mam saty, oznameni, domluvene misto na hostine, zamluveny kostel, DJ a koupenou dekoraci na me a zenichove auto :-D chybi kadernice, kosmeticka, prstynky, oblek pro zenicha, kytice, dekorace, nakup alkoholu, doresit hudbu na obrad, nemam boty, bolerko, vlastne krome satu nic :-D a svatba za 8 tydnu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Co je nového, dívky a ženy, pokročily jste? Nám se navzdory nekončící rekonstrukci bytu a stěhování i týdennímu pobytu na vodě daří zařizovat další věci. Tento víkend jsme vybrali hudbu, kterou zbývá definitivně potvrdit (čtyřčlenná kapela), konečně jsme se dohodli na vzhledu svatebního oznámení, zbývá ho objednat, sehnala jsem vysněné boty a příští týden mě čeká zkouška účesu. Chybí toho taky dost, ještě objednat dort, kytku (předběžně vybráno, konzultováno), sehnat kabelku, dekorace, vymyslet pro ženicha, co na sebe... Zatím musím třikrát zaklepat, všechno jde :-)
Odpovědět
Ahoj,my máme taky svatbu 18.7. Jen mám pocit poslední dobou,že nic nestíhám. My máme zajištěné pouze svatební oznámení,které už je rozdáno.Prstýnky.Místo ,kde se uskuteční hostina a zároveň ,kde se odehraje zábava.Dort máme zajištěný i kytičku.Panenku na auto i cilindr,který sr dozdobí kytičkou,kterou budu mít já. Ještě chci sehnat organzu na dozdobení auta.Mám i stuhy na výzdobu okének a antén.Košíčky na zvací koláčky.Koláčky budeme rozdávat někdy kolem 23.6..V tomhle týdnu jdu si koupit šaty,boty a zbytek na dozdobení sebe.Musím sehnat boty,kravatu a košili na ženicha. U kadeřnice jsem byla Minulý týden na konzultaci,na zkoušku a melír jdu až 4.7.Příští úterý jdu zase na zkoušku ke kosmetičce.Objednané mám i vývazky,a budu jenom doufat,že paní je stihne udělat.Co musím ještě dodělat je svatební kniha a strom. No jednoduše to shrnu,už aby to bylo za mnou začínám být nervózní.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?