Svatba 18.5.2013

Profilova fotka
Holky kdo plánujete svatbu na tento den jako my? Jak jste daleko s přípravama, co vše máte, kde budete svatbu mít adt?
Odpovědět
1
2
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@gibon_music_band kolik si cca účtujete? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky,my plánujeme taky 18.5.2013 :-),zatim se jen tak koukam kde bude obřad,hostina atd.Pořád si říkám že mám ještě spoustu času, ale uběhne to jako jako voda...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to já už zařizuji už teď to utíká. Raději dříve než později :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojte aj ja budem mať svadbu v daný deň :) zatiaľ sme akurát priestory na hostinu, ešte sme dali dokopy tombolu a hladam darčeky pre hosti, chcela som magnetky, perníčky, stale ale váham uvidime :) pomaličky, šaty som zatiaľ neskúšala, predstavu mám bude to v červeno bielom šate... Veľa nervov nevestičky
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem rada,že nejen já nepropadam červeno-bíle :-) toto už mam rozhodnuté,že to bude v téhle barvě ;-),takže se pomalu dívam na výzdobu...je toho strašně hodně na výběr a člověk neví co by vybral :-)o šatech už mám také představu ale bohužel ty co se mi líbí jsou až z Prahy a to je pro mě dost daleko.takže se divam po podobnych tady u nás
Odpovědět
také se hlásíme na tento den a zatím nemáme vůbec nic, jen představu, kde by to mohlo být :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to já už mám snubni prsteny, včera mi přišly svatebni botičky a zítra mi přijdou saty. Místo a cas obřadu už máme domluveni. Kde bude hostina už také víme. Teď sháním jen kvetinarku a. Paní na upečení dortu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A malém bych zapomněla oznámení se nám už dělá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
dashenka87 tak vidím že ty to bereš hopem a na nic nečekáš :-)
Odpovědět
Juuu, ahoj holky, koukám, že je tu i náš termín :-) A to jsem si nedávno říkala, jak nás bude jen malinko. My máme fotografa, kameru, předběžně zamluveno místo na hostinu a místo na obřad je v jednání, ale to moc nespěchá. Jo a snad budu mít boty na přezutí, možná je nechám na celý den, uvidím no a to je vše ;-) Teď koukám na výzdobu a tak. Kdy holky plánujete jít třeba na šaty?
Odpovědět
Ahojky holky, též se k vám přidávám :) My to zatím moc nehrotíme, zdá se mi to stále nějak brzy :) Máme zatím restauraci, hudbu a fotografa, místo obřadu jdeme domlouvat za 14 dní...Také přemýšlím, kdy na šaty???
Odpovědět
Článek se načítá
Tak holky, dnes to máme přesně za 250!!! :-D x-) @massenka Zatím je fakt celkem čas, hlavní je zařídit to hlavní a limitované, tedy fotograf, video, místo hostiny a obřadu, třeba i hudbu.. takže tak akorát :-) Na šaty asi půjdu nějak na podzim, říjen listopad snad :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Damy, my sme sa nakoniec rozhodli na tento den :-) a nemame nic ...dokonca u nas to ide takou klesajucou tendenciou ze od kastiela a tazkej romantiky pomaly ideme k uradu a odchodu na svadobnu cestu este v ten vecer :-D
Odpovědět
:) Já nic velkolepého také neplánuji...hlavně by byla sranda a hosté byli spokojeni :) Do jaké barvy budete ladit svatbu? Budete mít nějaké téma? :) a Kolik plánujete hostů? Já mám na předběžném seznamu 80 a jsem docela zděšená :( Ale všechno je to blízká rodina a přátele, takže snižovt počty asi moc nepůjde, buď všichni nebo nikdo :)
Odpovědět
Profilova fotka
@massenka My chtěli jen malou svatbu cca 30-40 lidí, nakonec jen na ten slavnostní oběď bude cca 15 lídí, no a na raut už bude cca 50-60 lidí. Také jsem z toho zděšená, těšila jsem se na maličkou svatbu a najednou tohle :D Ono celé to bude takové nevšední :) Defakto prožijeme svatební tabuli dvakrát. :) Jinak teda ladíme do fialova. je to asi nějaký trend protože to má skoro každý :D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my plánujeme na květen, ale na 25.5. Již teď máme vybrané místo, ještě se s majitelem musíme setkat a domluvit. Tam budeme mít i obřad. Je to na statku. Máme vybranou i fotografku. Máme představu i prstýnků a svatebního oznámení. Budeme mít max. 30 osob. Včera jsme se domluvili dokonce i na barevné kombinaci 8-) takže určitě plánujeme. Nechci nic nechat náhodě :) Co se týče šatů, tak už představu mám taky, takže brzy se vrhnout i na šaty :-)
Odpovědět
@dashenka87 - Já jsem původně také chtěla fialkovou, ale jak jsem postupně sledovala příspěvky na beremku a viděla všechny ty fialové svatby, tak mě to přešlo :) takže se romýšlím mezi pastelově zelenou nebo patelově modrou... Prstýnky přes net nebo kamenný obchod? Já tak nějak stále internetovým obchodům něvěřím, tak nevím :)
Odpovědět
Profilova fotka
@massenka My máme prstýnky přes internet a super jsme moc spokojení
Odpovědět
Profilova fotka
@massenka: Od přítele jsem dostala zásnubák, který koupil přes internet (snubni-prsten.cz), potřebovala jsem menší velikost a spokojenost. Jak výměna, tak komunikace, prostě za jedna. Ale snubáky asi budeme řešit v kamenným obchodě. Přeci jen si je člověk prohlédne pořádně :)
Odpovědět
@lucej: JJ, to máš pravdu :) jsem dnes do jednoho zlatnictví zabrousila a šla mi hlava kolem :) Vůbec netuším, jak si z takového velkého množství úžasných prstýnku vyberu :) Ale chtěla bych Rýdla, to je moje srdcová záležitost :)
Odpovědět
Profilova fotka
@massenka: Jojo, Rýdl, to je nádhera. Bohužel my jsme trochu finančně vázaný, takže si nemůžem tolik vyhodit z kopýtka :-D Ale i u něho je několik kousků co nás okouzlilo ;-)
Odpovědět
@lucej: jj, pálky jsou to děsivé, ale domluvili jsme se, ža na této jedinné věci šetřit nebudeme, prstýnky jsou přecejenom na celý život (snad) :) a hlavně jsme dostali od rodičů zlato na protihodnotu, tak ta cena bude alespoň kapánek nižší :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja sa musim pochvalit, uz mame fotografa x-) a saty som si bola skusat ze ake asi tak na mna, kedze nemam zrovna standardnu velkost, tak uz viem po com sa obzerat ...ja by som to najradsej vsetko mala pripravene a ready hned, aby som uz nemusela nic riesit :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Dobrý den nevěsty, jak už tu bylo řečeno, je třeba si dopředu zajistit věci jako je místo obřadu, fotograf a kameraman. Zdá se to třeba daleko, ale termíny na jaro a léto se pomalu zaplňují. Proto neváhejte...... Hezký den
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj všem květnovým nevěstám:-) Plán je také 18.5.2013 a nemám nic:-D hostů bude do 50( jen opravdu blízká rodina je 33lidí) a zbytek přátelé ale ty pozvem až na později. O šatech představu mám, jen ještě nebyl tak uplně čas se někde dívat , krom netu. A mám dotaz - koli plánujete že vás bude stát celkem útrata za jídlo +pití? Já si říkala tak do 30000...je to málo?
Odpovědět
Profilova fotka
@asineda Ahojky a vítám tě mezi nás :) My budeme mít okolo 55 lidí a i s oběděm, pitím, rautem by nás hostina měla vyjít okolo 35-40tisíci...
Odpovědět
Profilova fotka
@lucej my jsme taky vázaní financema ,a zvažujem variantu buď chirurgická ocel ( vypadají fakt pěkně) a nebo stříbro..do prstýnků dáme tak do 5000 max.
Odpovědět
Profilova fotka
@dashenka87 tak to by mělo být v pohodě:-) jídlo nám bude dělat známej co má catering takže přeci jen trochu ušetříme..ale i tak jsem to předběžně sečetla na 65-70000..fakt hustý:-))))
Odpovědět
Profilova fotka
@asineda A co se týče prstýnku jak zvažujete, raději bych šla do chirurgické oceli - déle vydrží. Stříbro je měkké a po cca dvou rokách se může zdeformovat a nebo i prošoupat... To u oceli nehrozí. My mámé krásné titanové za 3500 :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?