Svatba 18.4.2009. Co už máte koupené?

Profilova fotka
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli máte stejné datum svatby. A hlavně mě zajímá co už máte koupené, nachystané, připravené......Je to po velikonocích, chtěli jsme spíše 11.4.09 ale to jsou velikonoce :-S , tak jsme to museli změnit. Bude to přesně 10 let a 8 dní po tom co jsme se poznali a jsme spolu......., bude mi čerstvě 26 let :-D .
Odpovědět
1
2
55
Profilova fotka
ahojky, my plánujeme také tohle datum. U nás to bude přesně deset let, co jsme spolu začali randit, my už jsme se totiž znali od dětství a věkově na tom budeme stejně. To je, dobrá náhoda ;-) . Co se týče příprav, tak jsou zatím jen v mé hlavě, jelikož předěláváme baráček, tak na to ani moc času neni. Nevím jak na tom jsi ty s přípravami, ale zdá se mi, že je ještě času dost. Jediné, co chceme během tohoto měsíce zařídit, je zamluvit datum na obřad a restauraci,aby nám to někdo nevyfoukl. :-D čauky
Odpovědět
Profilova fotka
ahojte. Aj my mame tento datum :) no my budeme v den svadby spolu 4 roky a 8 dni a uz sme oproti vam trosku postarsi :) nas vek v den svadby - ja29/on32 :) no a vybavene mame uz to hlavne - salu, fotografa, dj-a a kameru ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,dík za odpovědi. No my máme zamluvený "penzion",je tam šílený nátřesk a chytli jsme v červenci 08 poslední volné datum na duben 2009...takže to máme zařízené. Hudbu máme také domluvenou. Jinak na matrice máme sestru od přítele tak nám snad datum pohlídá. My totiž momentálně bydlíme v Ostravě,ale rodiče máme u Olomouce (a Prostějova),tak se svatba bude odehrávat tam. Jinak já se teď učím na státnice,takže mám čas i vymýšlet blbosti....na odreagování. Mám už vývazky (ale ne vlastní výroby), a objednali jsme ruční papír na oznámení a jmenovky (na ně jsem našila korálek). V záchvatu euforie jsem vytvořila svatební knihu z ručního papíru a vývazku (můžu vyfotit)....Já mám koníček výrobu bižuterie (náušnice, náramky, náhrdelníky atd.)- z korálků, kamínků a strašně ráda si teda hraju s barvama...Už mám v hlavě nápad jak bude vypadat stavební stůl,ale mám tolik nápadů,tak to musím zredukovat. Jinak jsem se byla ptát v Ostravě v salónu jak dlouho dopředu mám zamluvit svatební šaty a už prý je čas....připadá mi to hodně dopředu.... Budeme mít cca 68 hostů z toho 13 dětí do 9 let, máme hodně sourozenců s dětma...tak bude sranda.... Pro leknin: my jsme se poznali 10.4.1999 a od té doby jsme spolu...(já jsem měla čerstvě 16 a on 19 let) bydlíme spolu 6 let. My chceme taky řešit bydlení (větší byt), ale napřed jsme si řekli,že bude svatba :-) a pak uvidíme co bude...protože teď si budu hledat práci... Pro Jika80: postarsi mě rozesmálo :-) vůůůůbec......s fotografem máme trochu problém..jak jste ho vybírali???
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, koukám, že už toho máš hodně vymyšleno. To jsem proti vám pěkně pozadu :-). U nás je naštěstí na termín času dost, protože jsem z malého městečka na Šumavě blízko Klatov. Svatbu chci mít kousek od nás, zámek Klenová. Ve velkých městech je to vždy problém. Kamarádka z Prahy, která se vdávala letos, měla co dělat vůbec nějaký termín ještě sehnat. Ohledně šatů se taky začínam rozmýšlet, buď si je půjčím nebo si je nechám ušít. Vyjde to skoro cenově stejně, uvidíme. Pro misu: My jsme se spolu začali 18.4.1999, já měla 16 a ten můj 19 let. My spolu bydlíme čtyři roky. Přítel totiž dělal vysokou. Přítel má baráček od rodičů, my obýváme první patro a oni přízemí. Možná, že si řeknete, že jsem blázen, takhle bydlet s jeho rodiči, ale já s nimi nemám žádný konflikt. U nás to bylo naopak, nejdřív zrenovovat bydlení a pak svatba. U nás bude fotograf, bez problému, protože přítelova sestra, má za sousedku jedinou fotografku u nás ve městě. pro jiku: postarší určitě nejste, vždyť je to pořád nádherný věk, to spíš jestli ti nebudeme vadit my dvě, že jsme o něco málo mladší ;-).
Odpovědět
Profilova fotka
no my by sme sa s pripravami ani tak neponahlali, ale kedze vsetko vybavujem zo zahranicia, tak to trosku trva a chcem mat radsej casovu rezervu :-D svadobne satky si chcem ist pozriet o dva tyzdne ;-) no som zvedava na tie ceny, ked to bude hruuuza, tak si mozno objednam na ebay 8-) na svadbe nas bude asi 50 :-) jeej, ale ze sme sa vsetky tri s nasimi milacikmi zoznamili v aprili (duben) a mame vtedy aj svadbu - sranda :-D misajirkaz - my sme sa tiez zoznamili 10.4. ;-)
Odpovědět
e.lle • 26. aug 2008 o 15:44 ste tu také s týmto termínom?? jenny_fer • Dnes o 00:34 Ahoj,my mame tento termin jika80 • Dnes o 11:23 ahoj, aj my
Odpovědět
Profilova fotka
Pro jika80: to je dobrý,že jste se seznámili stejně...asi proto ty naše dubnová data.Já začínám s přípravama tak brzo,protože mě to baví a ráda vymýšlím něco nového,ale taky protože co se kamarádky vdávaly,tak mě upozorňovaly na to,že se to má všechno rezervovat dřív,protože pak neměly všechno co plánovaly,že už to bylo rezervované...a taky mám čas na to :-). Pro leknin:poslala jsem ti něco do interní pošty...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky!Vas tu uz,ale ja.My budeme mat tiez svadbu 18.4.2009.A to my vsetci hovorili,ze taky datum,ze bude este zima.My uz tiež mame zajednanu,salu,ale to nebol az taky velky problem,kameramana,starejsiho,fotografa,dj podstate uz vsetko.Uz mame aj kuchara a stanovene menu,a tiez mame zajednanu aj cukrarku.Tiez sme boli uz za panom fararom ale zapisnicu sme este nespisovali.Akurat zajtra si idem vyberat saty.Uz som nejake pozerala u nas,ale zatial som si nevybrala,tak uvideme co najdem zajtra.Ahojte zatial
Odpovědět
Ahojte... mona00, koho mate ako dj? Tiez chceme svadbu tento termin, ale nedari sa mi zohnat dj... nevies mi niekoho odporucit? Dakujem
Odpovědět
Ahojte :-) Nas termin svadby je tiez 18.4.2009. 17.4. budu presne tri roky co sme spolu. Zajednanu mame salu, starejsieho, kapelu.. buduci tyzden pojdeme na matriku a do kostola.. este kameramana, fotografa.. Saty som si bola skusat, aj ted mam na to cas..vytesovala som sa :) Majte sa. paa
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky baby, aj ja sa budem vydávať 18.4.2009 v Bratislave :) máme už zabezpečené vlastne všetko okrem ženíchovho obleku :-p ale je to makačka teda 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,já se budu taky vdávat 18.4.2009 ve 12:30,na zámečku v Brně -Líšni.Zatím máme pouze termín a místo obřadu,jinak další zjišťujeme co by se nám líbilo.Do konce listopadu bych si chtěla zamluvit šaty.Setkávám se s názorem,že na zařizování je ještě brzy,ale myslím,že je to lepší postupně než se stresovat na poslední chvíli.Navíc např. v mé velké velikosti moc šatů zřejmě na výběr nebude,takže kdo dřív přijde... ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj holky, tak se k Vám přidávám, 7 měsíců jsme měli datum 25. 4. 2009, ale kvůli problémům s restaurací jsme změnili termín, takže 18. 4. 2009 je náš nový datum ;-) :-D a máme skoro všechno... :-D Kloki: to je super, že jsi taky brňanda... jsi přímo z Brna?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj natrix,jsem pravá brňanda,dříve ze Židenic,teď 4 měsíce ze Starého Lískovce.Odkud jsi ty?
Odpovědět
no já jsem většinu života z centra, ale poslední dva roky z Tuřan :-) :-D kolik budete mít asi lidí?
Odpovědět
Profilova fotka
Budeme mít 25 dospělých a 5 dětí,taková středně velká svatba.A vy?
Odpovědět
Profilova fotka
nám vychádza 80 ľudí :) ...a to je len najbližšia rodina a pár kamarátov....
Odpovědět
kloki: 60-70 asi 15 dětí z toho... jen rodina... :-N :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahojte, pripájam sa k vam... nas je 71
Odpovědět
Profilova fotka
52 ludi :-)
Odpovědět
Ahojte babenky, pripajam sa do debaty - 18.4.2009 je to iste x-)
Odpovědět
co taková malá seznamovací anketka? kolik Vám je, jak jste spolu dlouho, jaká bude barva svatby? (netýká se těch, co už to napsali :-D ) takže, mně je 22, příteli 25, jsme spolu necelé dva a půl roku a barva svatby bude smetanovo-zlatá :-)
Odpovědět
Ja mam 23, priatel 27 a sme spolu 6 rokov. A co sa tyka farby, tak neviem ale zatial prevlada fialova ;-) ale ked som tak obcas mrkla, tak ma uputala aj ta zlata ;-)
Odpovědět
gen: a co nějaké další přípravy, probíhají? Fialková je fajn... u nás to bylo tak, že jsem koupila smetanové šaty, muž si koupil smetanovou košili a smetanovo-bílou kravatu a tím vlastně určil barvu svatby... jinak by to určitě byla moje oblíbená oranžová ;-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my budeme mít zeleno-bílou(ubrusy a kamínky) barvu s prvky oranžové (jmenovky,jedny ubrousky - druhé zelené)....no už mám něco nakoupené...brzo dám fotky do svého alba.
Odpovědět
Profilova fotka
ja mám 25, ale budem mať na svadbe už 26 a Tomino má 25 :) sme spolu zachvíľu 5 rokov, farba svadby závisí od farby šiat - zatiaľ je to bielo-kapučínová, ešte si mám ísť vyskúšat nové modely šiat, takže ak si vyberiem iné - teda biele, bude bielo-bordová ;-)
Odpovědět
barchee: v době svatby budu mít taky o rok víc a můj drahý taky ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no my planujeme vyzdobu karamelovo-bielu a v den svadby budeme mat 29 a 32 :-D a budeme spolu 4 rocky
Odpovědět
jika: máte nádherné postavičky na dort, kde sa také dajú sehnat? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
natrix - dakujem :-) cez ebay som kupila
Odpovědět
1
2
55
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?