Svatba 16.6.2012

Kdo bude mít svatbu v tento termín??? Co máte už všechno zařízené??? Taky jste měly už takový problém sehnat hudbu a fotografa???
Odpovědět
1
2
5
ahoj mám matriku šaty, hudbu, fotografa, místo hostiny a tj asi vše ;-) Dva fotografové už byli zadaní, napotřetí to vyšlo :) A hudbu nám bude zařizovat známý.
Odpovědět
My teda máme zatím matriku, místo hostiny, fotografa a hudbu. Ale sehnat hudbu a fotografa nám dalo opravdu zabrat, už jsme měli strach že budeme muset změnit termín, a to by mě docela mrzelo, člověk už se nějak na to datum upnul :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte holky, to my s tím začali už malinko dříve ( v říjnu) a protože jsem se bála, že pak budu mít problém sehnat fotografa či kapelu, tak jsme si to zajistili raději s předstihem. To podstatné už máme, teď vymyslíme oznámení, potřeby pro výrobu jmenovek na stůl jsou na cestě a svatební noviny rozpracované:-) Do konce března bych chtěla mít vyřešenou dekoraci .. Ale užívám si to maximálně!!! :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jo jo když je takový žádaný termín tak je někdy i rok pozdě :-) já jsem chtěla vyhlášeného fotografa i kameramana a měli plno :-) měnit termín se mi moc teda nechtělo..tak jsem si vzala jiné...každopádně půl roku dopředu už je někdy pozdě na různé věci..radši zarezervovat co nejdříve a potom 2 měsíce před svatbou doladit detaily :-)
Odpovědět
Kdyby člověk neměl malého prcka a měl ještě nějakou energii, začala bych to plánovat dřív, ale při malém to moc nešlo :-D
Odpovědět
@helcisek Kde jsi sháněla potřeby pro výrobu jmenovek...taky bych si chtěla udělat sama...nemám sice moc čas, ale aspoň něco bych chtěla mít vlastní výroby :))) To pak aspoň víc potěší, že??? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám kapelu, kostel, restauraci a fotografa, asi i šaty :), začala jsem v lednu a bylo docela pozdě na fotografa a kapelu, jinak ok :)
Odpovědět
Profilova fotka
Také máme svatbu v tento den. Zatím máme hotel s restaurací, fotografa, kostel, šaty, o víkendu snad vybereme prstýnky. Nemáme hudbu (což mě trochu děsí), také potřebuji sehnat kadeřnici/vizážistu. Kromě toho už máme nějaké drobnosti a představu, jak bychom to chtěli :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nevěsty,taky máme tento termín...zatím máme matriku,kadeřnici,hudbu,ale hlavně starost že to nestihneme!!!Přectavu už mám jasnou,ted to jen vše sehnat a koupit .Na šaty se vrhnu příští týden..no není svatba jako svatba je toho fakt hodně.
Odpovědět
Já snad taky už konečně příští týden vyrazím do nějakého toho salonu. Ještě nikdy jsem v žádném nebyla, tak jsem docela zvědává a i se na ty krásné šaty těším!!!! ;-) Holky a kolik hostů plánujete a kolik máte stanovený rozpočet???
Odpovědět
Profilova fotka
@lucika87 Ahojky, já si zadala na internetu ozdobné nůžky ( to jsou ty, kterýma si nastříháš ten hezký ozdobný okraj) a objevilo se mi hodně odkazů a internetových obchodů. Já si potřeby objednala přes net, ale kamarádka mi říkala, že to mají také v různých obchůdkách zaměřené na výtvarnictví, kde pak mají i barevné papíry, ubrousky a jiné... Tak hodně štěstí při zdobení! T :-) aky na to nemám moc času, ale ten pocit, když se někomu jmenovky budou líbit a bude je obdivovat, je prostě nepopsatelný!!! Hlavně, když jsem se kamkoliv dívala na jmenovky, tak měli takové obyčejné a nic extra na nich nebylo, takhle si je uděláš podle sebe!!!
Odpovědět
A co dáváte jako dáreček svatebním hostům??? :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Nevěsty přidejte se k nám...a přidejte komentář, proč zrovna tohle datum a né jiné..??? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jako dáreček hostům budeme mít,perníková srdíčka s našimi jmény a datumem svatby :O)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak proč jsme si vybrali toto datum? Protože mě miláček 16.6. 2011 požádal o roku:-) Tak jsme se dohodli, že svatba bude do roka a do dne x-) Jinak máme zamluvený termín a místo obřadu, vybrané místo hostiny a párty, fotografa, kameramana, objednané prstýnky, zamluvené šaty, vebranou barvu svatby, tak nějak odhadnutý rozpočet a počet hostů a pak takové ty blbůstky:-)
Odpovědět
My jsme chtěli mít svatbu v červnu a když jsem se dívala na datumy co by přicházely v úvahu, tak jsem vybrala 16.6. proto že se nám 16.5.2011 narodil malý :) Jinak plánujeme dávat taky perníková srdíčka :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak teď si připadám trochu jako exot, protože ještě zamluveného nemáme vůbec nic. Jen svědky :) Ale na druhou stranu my tu svatbu budeme mít malou, jen obřad na hradě (zřícenině), potom snad oběd - pokud na něj budou penízky a pak grilovačka u našich. My máme termín 15.6., protože se nám to prostě hodilo, v červenci už chceme zapracovat na mimču a já nechtěla riskovat, že bych se vdávala těhotná a třeba by mi celý den bylo špatně :)
Odpovědět
Ahojky. Tak my máme kapelu, místo hostiny, kostel, fotogafa a to je asi vše :-) zatím sháním inspirace a nápady, abych měla přestavu :-) Svatbu budeme mít zelenou :-) tak hlavně ted koukám po výzdobách :-)
Odpovědět
Jinak my si vybrali 16.6. protože 16 se nám líbila, spíše je pro nás osudný ten červen, to jsme spolu začali chodit. Prostě náš měsíc :-) no a ta 16 se nám tam prostě líbila :-)
Odpovědět
@pavla88 Taky bych chtěla zelenou svatbu...co koukám tak je jednak největší výběr u doplňků a ta barvička je krásně svěží...můj sice chce oranžovou svatbu ale jsem si říkala že když bude výzdoba do zelena, na stůl se mužou rozhodit čevené srdíčka, svatební kytka může být z rudých růží...třeba by to nevypadalo špatně...tak teď nevím :(
Odpovědět
Profilova fotka
My taky zelenou :) možná to decentně doplníme žlutou...
Odpovědět
@lucika87 Já zelenou mám ráda už od jakživa, přítel chce fialovou. Tady na beremku se mi i líbilo, když měl někdo béžovo růžovo žlutou. Jen pastelový barvy. Ale sehnat to a sladit je pro mě náročné. Ta zelená je jednodušší. Tady na beremku si také vyhlédla zeleno-bílou kytku. TO se mi líbí hrozně moc. Kytky na stůl bych taky chtěla bílo zelené, ale i by se mi to líbilo něčím lehce doplnit, nějaké decentní ozdůbky v jiné barvě, al nejsem moc tvůrčí, tak nevím, aby to pak nebylo kýčové.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,také je to náš datum :-) Máme zatím místo, restauraci, prstýnky a na zbytku se pracuje,tak snad to klapne...jinak naše barva pro všechno bude fialkovo-bílá :-)
Odpovědět
my budeme ladit do červenobíla :-)
Odpovědět
To datum je koukám oblíbené také se přidávám. ;-)
Odpovědět
Krásné dopoledne;-)
Odpovědět
Tak už pomalu mi to ubívá těch poviností.Mám Kadeřníka,kosmetičku,šatičky,Místo svatby,dekorace na stůl i na židle,dešníček,zamluvený dortík,botičky a šperky,povazeček,výzdobu na autí,sponu do vlásků ta mi dojde dnes,fotografku,prstýnky,floristku a ted jsi už nevzpomenu asi bych si to měla psát hihi. Jinak chybí pořád hodně pozvánky ,koláčky,ozdoba na auti od ženicha,oblek atd atd.. a jak jste na tom vy? ;-) :-)
Odpovědět
@nwa sakriš, ty už toho máš :-D Já jsem se teď nějak zastavila - mám šaty, boty, punčochy, podvazek, pompadůrku, přítel zatím jen kravatu :-D Dál máme předzamluvenou cukrárnu -dorty, koláče, zákusky a hostinu. Pak mám výzdobu na auta a vývazky. Toť vše. Jo vlastně ještě sv. noviny a tombolu tak napůl.
Odpovědět
@arakad Vidíš vývazky ty také mám a punčochy jsem taky nepsala no ono toho bude asi taky více,ale vše zařizuji sama takže nima probléma...Ted jsem našla stránky s hezkýma diářkama tak si asi koupím debilníček at to mám po kupě.Tady holky kupují diářky,ale za 600 to mi je líto dát tak jsem našla do 200 a nádherné romantické a látkové obaly... :-)
Odpovědět
@nwa taky mám takovej obyč.debilníček,kde mám všechno pokupě sepsaný - všichni se mi za to smějou, ale - pro mě pomůcka k nezaplacení
Odpovědět
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?