Svatba 16.6.2012, Opava a okolí

Ahoj holky, pokud máte některá termín 16.6.2012 v Opavě nebo jejím okolí, přidejte se. Jak jste na tom s přípravami? My už máme rezerované místo - zámek Loděnice, fotografa a už mám vybrány svatební šaty. Takže to nejdůležitější je myslím hotovo a teď bude čas na spoustu dalších věcí kolem :-)
Odpovědět
1
2
5
Profilova fotka
Ahoj, my se bereme o měsíc později 21. 7. a taky máme místo - Pustá Polom penzion Setina, kameramana a šaty jedu zaplatit v pondělí. Okdud máš šatičky?
Odpovědět
Ahojky, šatičky mám ze svatebního salónu Dája. A ty? Penzion Setina jsme taky zvažovali, ale nakonec jsme se rozhodli pro Loděnici (chtěla jsem mít svatbu na zámku a taky nám tam tenkrát napočetli nehorázné peníze za osobu za hostinu a nedovolili nám vzít si vlastní vínko :-) ). A obřad máš taky tam?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahaaa, tak nám přišel mailem svatební průvodce a musíme odebrat 1 dc tvrdého od nich a 3 dc vína a zbytek si můžeme donést vlastní, což mi připadá celkem v pohodě a ta hostina nás na osobu vychází 1100 i s banketem. Moc se mi líbí i to prostředí a že je vše na jednom místě, právě obřad byl pro mě podmínkou, aby byl tam kde bude hostina. Tu Loděnici vůbec neznám, ale budete to mít na zámku krásné. Já mám šaty z Polska ... svatební salon Karina. Šatičky mě tam výjdou na 10 000 a budou moje. V Ostravě po mě chtěli za půjčení 10 000 a oproti Polsku byly nic moc.
Odpovědět
Profilova fotka
Loděnice je dobrá volba ;-)
Odpovědět
@kajsav Měla jsi tam taky svatbu? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kimmi1 Stačí se podívat do alba :-D
Odpovědět
@martella Aha, tak to nám naúčtovali 1500,- na osobu a bez žádného vína a ani sladké nám nedovolili. To .prostředí se nám tam taly líbilo. I ta možnost venkovního obřadu tam. Pokud se chceš podívat na tu Loděnici, tak si zadej do google Zámeček Kocharowsky. Mají tam i fotky ze svateb. Prostředí taky moc pěkné a moc příjemné jednání s paní, která to má na starost. Dokonce pokud bydlíš do 30 km od Loděnice, tak pro tebe přijedou - mají tam na výběr starého a nového jaguára a pán říkal, že na focení nám půjčí kabrioleta :-) Kamarádka si taky nechávala šít šaty v Polsku a vyšly jí na 12000. Ostrava je drahá, dívala jsem se ve svatebním salonu Paris a tam to mají extrémně drahé. Ty moje šaty v salonu Daja původně vyšly na 9500, ale paní říkala, že pokud si je zamluvím do konce roku, tak mi dá slevu 1500. Takže mám šaty za 8tis. a v ceně jsou i rukavice :-) Máte už vybrané snubáky?
Odpovědět
@kajsav Moc hezké fotečky :-) Dobrý nápad s těmi polšáři a peřím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kimmi1 Nápad skvělý ale rozhodně ne můj :-D hold vybrat si na svatbu profíky se opravdu vyplatí (foto+kamera) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Holky,ja se budu taky vdavat a to 4.8.2012 penzion Setina muzete mi nekdo poradit kameramana za prijatelnou cenu?Mela jsem tip na jednoho ale chce 8000 za 5-7 hodin prijde mi to drahe.Prosim poradte dekuji Mili
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
ahoj holky, tak já se přidám do diskuze. My máme termín 9.6. a jelikož nám už někdo vyfoukl Loděnici ]-( na tenhle termín, budeme mít svatební hostinu na zámku ve Velkých Hošticích - zámecká vinárna...trochu netypické prostředí od svatby, od kterého si slibujeme hlavně zajímavou atmosféru:-) a hodně kvalitního vína:-) nemáte některá zkušenost nebo nevíte reference? díky
Odpovědět
Článek se načítá
Ahojky holky, taky se přidávám do diskuze. Termín máme taky 9. 6. Potřebovala bych poradit s hudbou. Neznáte někoho dobrého? My co jsme znali, jsou už v tomto termínu zamluvené :-(
Odpovědět
ahojky, dobrý kameramaen je dle mého Kamil Vitásek, má své webové stránky, tak může milimaus kouknout:-) cena stená jakou jsi psala ty, ale za celý den od rána do večera. Domluva je dobrá, můžu doporučit, ukázky práce jsou taky na webu:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@millimaus Ahojky, nakonec jsme kvůli finančnímu rozpočtu zvolili jiné místo. Přišlo mi to jako šílený balík, když jsem to spočítala kolem a kolem ... dali by jsme za svatbu skoro 200 tisíc a to je mimo náš rozpočet. Co se týče kameramana tak nám bude točit Kamil Vitásek, tak jsem zvědavá. Ukázky má fajn a za super cenu.
Odpovědět
Profilova fotka
@millimaus Aaaa to jsem poslala špatně. Myslela jsem si, že píšu pod jinou diskuzi. My ještě rozpočet nemáme, budeme ho tvořit v novém roce jak budou nové ceny. My to budeme mít bez ubytování a musíme se vlézt do 1300, takže tak. Doufám, že to bude OK!
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@millimaus Jéééjky, tak Těrlicko je pro nás strašně daleko. Musela bych volit ubytování a to nechci. My to budeme mít na té Setině a musíme se vlézt do nižší ceny. 2200 mi připadá šíleně přemrštěné. Cena za altánek je fakt vysoká, ale co mi poslal ceník jiných věcí tak tam jsme byli zase daleko pod cenou ostatních vybraných míst. Např. svíčkovou mají za 119 a jinde za nás chtěli 190 a hodně byl problém s donáškou vlastního alka, tam nám vyšel vstříc, tak já doufám, že to bude ok. Okolí je tam kouzelné, tak snad se nám bude líbit :)
Odpovědět
Ahojky holky, když byste náhodou prodávaly výzdobu v barvě bílá, šampaň, tak se ozvěte. Děkuji.
Odpovědět
Ahoj holky, kolik vás prosím vyšla svatba na té Loděnici cca na osobu??? A nevíte náhodou jestli se tam dá vzít vlastní kuchař nebo je vše v režii Zámečku. Nemůžu se tam dovolat... :-( Z fotek vím, že je to tam moc krásné, navíc je taky plus to ubytování. Mockrát díky za rady :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kimmi1 @petramontag Z Daji jsem měla taky šaty a naprosto spokojená s přístupem paní, velmi ochotná, a v Loděnici jsme měli svatbu v září a líp jsme si vybrat nemohli. Fajn přístup a za tu cenu to stálo určitě za to. Jen náročnějším hostům se nezdálo ubytování, ale většina asi ani nevnímala, kde to vlastně spali :) Novomanželské apartmá zadarmo jako pozornost zámečku, stejně jako auto, pokud si nějaké vyberete, jinak 200kč za hosta, kapacita myslím okolo 25. Cena hostiny - pronájem zámečku, výzdoba, oběd a raut pro cca 50 lidí (v tom pár dětí), 4 l alkoholu(povinný odběr) 35 000kč, cenou jsme byli mile překvapeni. S kuchařem nevím, mají vlastního, ale my měli třeba na raut vlastní srnčí na guláš a to nebyl problém přinést, účtovali jen 30 nebo 35 kč (nejsem si už jista) za porci za uvaření, množství jídla na raut jsme nechali v jejich režii a ani nepochybělo, ani moc nezbylo (zbytky ke snídani pro hosty, kteří přespávali) takže dobrý odhad. Jedinné, na co si dejte pozor, je obsluha. Měli jsme vlastní víno a alkohol, no a když se mě později hosté ptali, že něco ještě chtějí na pití, prý už nebylo, ale zpátky se nám vrátili plné láhve. Stejně to tak bylo s cukrovím a ovocem - vytáhli jen část a pak už nedoplňovali - já neměla ani čas, ani potuchy, že bych měla takové věci hlídat. Ale jinak jsme byli velmi spokojeni a byla to dobrá volba.
Odpovědět
Holky nevmáte někdo zkušenosti s hostinou na Bílé holubici?Mokřinky?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@kavulenka Začínám se bát. 'Snad to u nás nakonec dopadne dobře, budeme si to muset náležitě pohlídat :-|
Odpovědět
Hoky krásný je taky davidův mlýn
Odpovědět
16.6 Ostrava..Také mám už šatičky.botičky,prstýnky,hostinu,kadeřnici,kosmetičku a fotorafku.Zbytek na mě ještě čeká :-)
Odpovědět
Ahojky:) Taky jsme si vybrali Setinu, tak snad bude vše ok:) Bereme se 14.9 v Raduňi, zvažovali jsme dlouho, zda udělat i obřad v Setině, ale nakonec vyhrála Raduň. Máte prosím Vás někdo dobré zkušenosti z nějakým dobrým fotografem nebo kameramanem,ale co by nebyl zase tak moc drahý? Děkujii:)
Odpovědět
Profilova fotka
1.9.2012 v Opavě, kostel sv. Václava
Odpovědět
Profilova fotka
@luucik Nooo záleží co je drahé pro tebe ... já jsem vybrala kameramana Kamila Vitáska, který má super videa a točí za 8 000, našla jsem jinak i dražší i levnější. A fotografku mám Míšu Bernartíkovou, která fotí ve dvou s manželem za 7500. Mě to příjde celkem dost peněz, ale nechtěla jsem vzhledem ke kvalitě nikoho jiného. Když jsem viděla některé videa tak bych neměla raději nikoho než je :D Tak koukej. Já myslím, že dobrých fotografů je hafo, ale kameramanů je jako šafránu. A svatbu máme na Setině taky. Teď nedávno jsem četla na diskuzi zase chválu tak snad to bude OK :)
Odpovědět
Děkuji za informace, nooo je asi těžké vybrat:) Už mi z toho jde hlava kolem:) A kolik budete mít lidí na svatbě?. Myslím, že Setina je dobrá volba, chtěli jsme tam mít také obřad, ale z finančních důvodu( Stavíme domeček), tak jsme udělali obřad v Raduňi a hostinu v Setině. rodina bude na oběd a kamarádi přijdou až na raut. Takhle by jsme je museli poslat po obřadě pryč a pak ať se vrátí na večer, což by bylo doooost blbé:)
Odpovědět
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?