Svatba 16.06.2012, Ostrava, Havířov, Karviná

Profilova fotka
:-) Ahojky, chystá se některá z Vás na svatbu 16.06.2012? :-)) Už máte něco zařízeno? Kde? Kolik lidí? Jsem z Havířova a uvažuji v Kozlovicíh na Mlýně :-) venku :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahojky,taky máme v plánu termín 16.6.2012,jsme z Orlové.Máme domluvenou hudbu a fotografku,kdy půjdeš na úřad zařizovat termín?
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky my mame v planu svatbu 6.6.2012 jsme z šenova a jeste jaksi neni zarizeno nic :-) stale cekame na navrhy kdo kolik pripspeje :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte...my máme svatbu 16.6.2012,den našeho výročí.Máme už zařízenou cukrářku i kuchařku,živou hudbu,místo hostiny,aranžérku a do kostela se chystáme příští týden.Na šaty se jedu podívat ted v sobotu do Polska...tak hodně zdaru všem nevěstinkám :-)
Odpovědět
veruš a v jakém kostele chcete mít svatbu?já jsem z Havířova a chci taky svatbu v kostele, jen se nám nelíbí ten kostel, co je v Havířově, moc se nám líbil ve staré vsi n.o., jenže tam nás farář odmítl, že nemá čas připravovat cizí, že mám to řešit s farářem v Havířově, tak bych chtěla vědět jestli neznáte nějakého, který by byl v pohodě a nevadili by mu ani písně, které si vyberu do kostela.
Odpovědět
Holky menim vam tuto otazku na diskusiu kedze v diskusii se mozte vicej vykecat :)
Odpovědět
Profilova fotka
@niccky.z super diky, to jsem chtěla, ale nenapadalo mě, že to jde změnit :-)))
Odpovědět
Profilova fotka
@alisi82 ja jeden termín už mám zařízený ale ne v Havířově ale v Kozlovicích..a ty nše termíny se strašně rychle plníí to se přesvědčuju už ted když zkouším kdy kdo má volno..polovina fotografů už je třeba zamluvených :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@verus222 a kam pak jedeš do Polska? už jsi tam byla? bylo tam něco co by stálo za řeč? já se ted taky o víkendu jedu kuknout od polska, abych věděla vůbec jak vypadají ty jejich šaty a jak se cenově pohybují :-)
Odpovědět
@zmaldik nemas zac ( jj da se to zmenit ale jenom adminen :) kdyby neco tak mi klidne napis )
Odpovědět
Profilova fotka
holky v polsku maj šatičky pěkně drahe a musi se koupit :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@oldsa mno já plánuju že si šatičky určitě koupím asi, protože půjčovné je skoro stejně drahé jak některé šaty a tak ještě budu vědět že budou stejně vypadat v ten den ..u půjčených si člověk nikdy nemůže být jistý co dostane..počítam tak 10.000 za šatičky...a ty jsi už byla se podívat? nějaké tipy? díky moc.
Odpovědět
Profilova fotka
posilala sem mejl do jednoho salonu v tešině pošlu odkaz a byly od 15 000do 30 000
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@oldsa mnoo tak to už je trošku dražší verze..to by mě zajímalo jak ty šaty vypadají dle těch cen :-) můžeš poslat do IP prosím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zmaldik Ahoj :-).Byla jsem v Raciborzu ve svatebním salonu Hebe.Dostala jsem na něj tip od mé kamarádky.Ušijí ti kterékoliv šaty,podle tvé představy,můžeš donést i fotku.Mě padly do oka jedny,které jsem si zkoušela,akorát budu chtít trošku nazdobenější sukni.Cena těch šatů se pohybuje 12000-16OOO.
Odpovědět
Profilova fotka
@zmaldik Máme svatbu taky 16.6.2012.Máme už zajištěné místo hostiny,kostel,kuchařku,cukrářku,hudbu...na aranžérce se pracuje :-).Větší přípravy začnou až v lednu.Jak jste na tom vy?
Odpovědět
Profilova fotka
@verus222 Ahooj :-) mno tak my zatím máme zajištěné místo na hostinu a obřad - vše bude na jednom místě, pokud se teda ještě něco nezmění - doufám, že ne :-) dnes jsem si zarezervovala fotografa..jinak zatím nic jiného...o víkendu se jdu podívat do Bialsko Biale jestli něco budou mít :-) cukrářku tak vidím na příští týden, chci jít na ochutnávku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
plus jsem si ještě dnes potvrdila rezervaci na kadeřnici a vizážistku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jsem z Ostravy a příští rok plánujeme s partnerem svatbu, chtěli bychom v kostele, ale máme obavu o ochotu farářů nás oddat, i když jsme oba nejen pokřtěni, ale i sv. příjmání. Neba někdo nějaké zkušenosti se svatbou v kostele v Ostravě? Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.alicja.cieszyn.pl/?lang=cz
Odpovědět
Profilova fotka
@brusinka1982 Ahoj.Osobní zkušenoti nemám,ale teď v sobotu jdeme na svatbu me kamarádky,mají to v kostele,ve Svinově a s farářem jsou spokojeni.
Odpovědět
Profilova fotka
@zmaldik základní věci už máte.Já už mám taky kadeřnici i vizážistku.Kameramana a fotografa budu řešit někdy teď.Zatím ahoj :-)
Odpovědět
Ahojte, taky mám svatbu 16.6.2012 mám to v Havířově na Zámečku(obřad) a hostinu snad V Jelenovi na Šumbarku..ale to ještě nevím, dneska mi řekli, že ten termín je obsazený,ale že do dneška měli přijít zaplatit zálohu,tak čekám jak to dopadne :-). Jinak mám fotografa, kadeřníka, šaty jsou vyhlídnuté a v pondělí jdu zkoušet, kupovat nebudu, našla jsem v Ostravě studio, kde mají akci na všechny šaty za 6.900,- a že tam mají krásné šaty :-) Teď přemýšlím nad prstenama zda dražší zlaté nebo ocelové!
Odpovědět
Profilova fotka
@colibra a jak se to studio jmenuje? neco podobneho jsem taky zaslechala ale nevim, ktere studio...:-) ..mno prstýnky my jdeme do zlatých ale nelíbí se mi jen zlaté nebo bílé..líbí se mi kombinace :-)
Odpovědět
Zdravím všechny nevěsty, plánuju svatbu v Havířově, akorát nevím ještě místečko. Poradíte mi prosím nějakou restauraci, kde by se vešlo 50 lidí? Chtěla bych to spojit i s ubytováním. Zvažuji Hotel Rudolf (bývalá Formule). Ale zatím nevím :-(
Odpovědět
@zmaldik Ahojky, já si budu vybírat svatební šaty v Ově: podívej se na: http://www.salonbella.cz/svatebni-sat...
Odpovědět
Profilova fotka
@mendy_ ahojky diky za tip, taky ho mam v merku delsi dobu, maji tam velky vyber :) a kdy planujes tam jit? Ja nevim jestli uz ted nebo pozdeji, pokud tam budes driv muzes poreferovat jake to tam je :-)
Odpovědět
No jelikož pracuju v Pze, tak se do Ovy vypravím na kukandu v lednu:) Snad tam na mě něco zbude:)
Odpovědět
@zmaldik Vy už máte vybranou restauraci?? Zařizuješ to hodně dopředu??
Odpovědět
@zmaldik www.daja.cz
Odpovědět
Holky a neslyšely jste reference na Jaškovskou krčmu, uvažuji totiž i o ní.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?