Svatba 14.9.2013, kdo to má stejně?

x-) Je tu někdo, kdo má stejný termín?
Odpovědět
1
2
Jááááááá x-)
Odpovědět
Jůůů a kde? :)
Odpovědět
Už to vidím, Karlovy Vary ;)
Odpovědět
já ;-)
Odpovědět
Holky už máte hodně zařízených věcí? Já jsem čerstvě zasnoubená, a mám jen místo a datum :-| :-)
Odpovědět
Ja taky jen to. Vlastne i liceni a kadernici A podle obrazku si necham usit saty
Odpovědět
A na kolik to ušití tak přibližně vyjde? Také o tom přemýšlím :-)
Odpovědět
my máme taky stejný termín :-)
Odpovědět
Ahoj holky, já abych Vás pobavila - zasnoubená ještě nejsem, ale už mi řekl, že svatba by mohla být bu´d první či druhý víkend v září. Trošku mě děsí, když vidím, jak všichni mají téměř vše až na detaily naplánované už rok dopředu.
Odpovědět
Profilova fotka
taky máme stejný termín :)
Odpovědět
a už máš taky všechno zařízené??
Odpovědět
@miracle17 na 6500,-
Odpovědět
Článek se načítá
Taky tak.. 14.9.2013 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj my máme taky stejné datum svatby
Odpovědět
My taky 14. 9. 2013. Na jeho narozeniny :)
Odpovědět
Profilova fotka
@vercik83 Neděs se ;-) ... my jsme sice zasnoubený už od začátku května, ale spíš si zatím tak nějak vymýšlíme.. Původně jsme chtěli mít přesně toto datum, ale minulý víkend jsme zjistili, že milého rodiče mají už od listopadu koupenou dovolenou na tenhle termín (oni se totiž o té svatbě dozví až teď k víkendu, nebo o tom příštím, držíme je zatím ve sladkém nevědomí ;-)). No, takže budeme muset šoupat s termínem.. jediné, co mě těší je to, že jsme neměli zatím skoro nic domluveného, jen jsme měli přesně rozmyšlené, kde bychom to chtěli mít - obřad, hostinu pro nejbližší rodinku a raut.. a s obvoláváním a rezervováním jsme čekali, až mi skončí zkouškové... no a ještě než skončilo, tak jsme zjistili, že musíme vše změnit.. a to vše pravděpodobně bude znamenat i místo obřadu, hostiny i rautu, protože to z jistých důvodů není možné vše přesnunout na stejném místě na srpen... jinak zatím si vyrábím dárečky pro hosty (malé odreagování od zkoušek) a mám vybrané látky na šaty (nechávám si je šít na míru)...
Odpovědět
Profilova fotka
Já se k vám taky hlásím, my se budeme brát v Kadani :-)
Odpovědět
@tynka9 No, já se děsím pač jsem teď mimo republiku a vracím se až na začátku května a pak to teda teprve bude mazec asi.Co se týče rodičů Tvého přítele - to mě mrzí, dobře tedy, že ještě nemáte vše zamluvené. Já budu mít svatbu na venkově, asi spíš v poklidu, tak snad to tolik zařizování nedá. príma, že budeš mít šaty pro sebe ušité - kolik to tak stojí?Nebo máš šikovnou kamarádku? Přeju hodně štěstí u zkoušek.
Odpovědět
Profilova fotka
@vercik83 My budeme mít svatbu nejspíš taky na venkově, pokud to všechno klapne jak chceme.. ale u nás to asi bude trochu legrace, protože jsme oba z velikých rodin, takže příbuzných (tety, strejdové, sestřenky, bratránci) je 100 a k tomu máme opravdu hodně kamarádů,... tak uvidíme, snad se to množství trochu zredukuje ;-) jinak odhad ceny šatů je 7500 Kč s tím, že je nemám moc složité - jednoduchá sukně z mléčné organzy a saténu, bez vlečky, spodnička z několika vrstev tylu a vršek krajkový, ten bude trochu pracnější. Držím palce, ať to všechno zvládnete.. ono asi když si teď někdy zamluvíte hospůdku, místo obřadu a takový ty důležitý věci, tak pak vlasně to ostatní už se dá zvládnout poměrně rychle ;-)
Odpovědět
Ahoj, taky se hlásím do klubu - svatba 14.9.2013 :-D Zatím mám zařízený obřad a hostinu vše na jednom místě, fotografa a hudbu. Teď koukáme po prstýnkách, oznámeních. Vymýšlím vývazky a cedulky na stůl. To hlavní šaty zatím nemám. Doufám, že ještě nějaké seženu. Jinak jsme zatím na 80-ti hostech od rána a pak asi ještě dalších 10 hostů na večer :-O Svatba v Ostravě. Je tady ještě někdo, kdo bude mít svatbu v tento termín v Ostravě?
Odpovědět
Profilova fotka
my máte taky 14.9.2013 <3 na Modré
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se hlásím do party ;) 14.9.2013 v Praze. Máme zařízený obřad, hostinu (oběd i raut) na jednom místě a já mám akorát boty :D Teď se rýsujou snubáky, ale ty máme přes rodiče zlatníky, takže o to se nebojím. Jo a teď si zařizujeme svatební cestu :D jinak nemám nic - šaty, výzdobu, oznámení, hudbu, fotografa, zábavu nic z toho- bereme to přesně obráceně :D
Odpovědět
Profilova fotka
Tkaké máme svatbu 14.9.2013 na zámku Štiřín 8-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
taky se přidávám 14.9.2013 na zámku Průhonice - potkám se tam s nějakou něvěstou? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Také máme svatbu 14.9.2013 v Brně :-) Zařízeno 90 %, ještě schází ženichovi košile, kravata, botky a nakoupit svatební mandličky pro hosty.
Odpovědět
Holky taky se přidám, svatba 14.9. na jižní Moravě, zásnuby proběhly letos v červnu, čili na přípravu 3 měsíce a vše jsme v klidu zvládli a zvládáme, takže to taky jde, i když mnohé z Vás by to asi nepochopily.
Odpovědět
@kuchta20 až se s přítelem budeme někdy brát, tak chceme mít svatbu ideálně taky do tří měsíc, maximálně do pěti (budeme muset stihnout sezení v kostele :-) )
Odpovědět
Profilova fotka
Také se hlásím k datu 14.9.2013 na zámku v Brandýse nad Labem. Zásnuby u nás neproběhli asi v tom klasickém duchu, ale někdy v červnu ke konci měsíce jsme se prostě dohodli :o)
Odpovědět
Profilova fotka
my taky máme svatbu 14.9. 2013 ve Chřibské, zasnoubení vyplynuli z toho, že spolu 4 roky žijeme a čekalo se na mé promoce. prstýnek jsme vybrali spolu, žádná extra romantika, požádání o ruku a tak. obřad bude venku u kamarádů na zahradě jednoho milého malého penzionu, hostina v sále radnice s ne klasickým menu (předkrm - salát se sýrovou variací, polévka - vývar a brokolicový krém a hlavní chod - vepřová panenka s grilovanou zeleninou a pečivem či nějákým dipem) a vyzdobena do retra a přírodna, na stole kytičky z mé kytice, budou tam naše fotky, fotky rodičů, retro poklady z půdy a svatební party (raut) bude na přírodním koupališti ala rozmarné léto - proužky, utopenci, proužkatá lehátka, grilování, vše laděno do trikolory, námořnické kruhy, mušličky, vlaječky, majáky :) výslužka né žadné sladké, ale tričko modro bílé proužkaté s našimi jmény a datem naší svatby. oznámení jsme dělali spolu, přítel maloval, já psala text, koláčky jsme nechali dělat v cukrárně - né pro všechny, jen 2kg na ochutnávku. dort bude třípatrový, každé patro jiné - čokoládové, tvarohové, jahodové. floristku už mám, kytice z pivoněk, šaty se mi šijí (retro z filmu Pěna dní) zamluveno vše na obřad, hostinu, večerní party, jen domyslet občerstvení (a to budeme dělat svépomocí a něco necháme objednat), fotografa máme taky, marně, ale sháním živou volnou kapelu :/ ženich oblek ještě nemá, prstýnky pořešíme snad tento týden - chceme něco jednoduchého. věci na výzdobu sbírám a kupuju nějak postupně, musím udělat invetarizaci :)
Odpovědět
Přidávám se k Vám - 14.9. v Mladé Boleslavi, vše již zařízeno až na drobnosti jako košile, kravata, manžétové knoflíčky a tak:)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?