Svatba 14. 7. 2012

Ahoj holky, zdravim. Zajimalo by me, kdo bude mit svatbu 14.7. 2012 a co uz mate zajisteno? Prijde mi, ze vsichni uz vsechno maji, my zatim mame termin a zamluvenou hostinu, jinak nic :-) Diky moc Val
Odpovědět
@valerie27 ahoj, to my zatím taky nemáme nic. Jenom prstýnky. Termín se prej zamluvuje tři měsíce před nebo co, kvůli splatnosti, což mě dost zmátlo, protože ty už ho máš:-D Ještě toho musíme hodně stihnout, máme svatbu o týden před tebou. Nechat pokřtít partnera, oba se připravit u kněze, propustku z farnosti. Je to nějaký moc komplikovaný.
Odpovědět
Ahojky, fakt? Muj partner je neverici a knez v kostele nam rikal ze staci kdyz jsem pokrtena ja, ze nemusi, zapsal si nas termin a pak tri mesice pred svatbou musim prines muj krestni list. Ceka nas pet pouceni u farare, jenom musi farar poslat nejaky formular na schvaleni, kdyz neni pritel pokrteny, ale jinak jsme zadny problem s tim nemeli....
Odpovědět
@valerie27 Nojo, ale přítel se chce nechat pokřtít, ne kvůli mě, ale protože věří:-) Zato ho chválím a mám radost. Takže jak to teda máte vy? My tak, že se chceme brát v jiném okrese, tím pádem se musí řešit víc věcí. List, že je ti dovoleno oddat se jinde, než tam, kde tě křtili, potom dovolenka pro partnera, kdyby se náhodou nestihl nechat pokřtít, potom kam chodit na přípravu, žejo a nakonec jakej bude ten kněz jinde:-D Podle fotek nevypadá moc sympaticky. Zatím ani nevím, jestli vůbec oddává cizí.
Odpovědět
:-) Tak to je super ze se chce nechat pritel pokrtit ze chce, protoze veri. Ja myslela ze musi k vuli svatbe. My se budeme brat v miste meho trvaleho bydliste, tak jedine musel pritel podepsat prohlaseni ze souhlasi ze deti budu vychovavat ve vire a nebude jim branit, a farar musi pozadat o nejake svoleni ze si verici strana muze vzit tu neverici...tak doufam ze to schvali a vsechno dopadne dobre :-)
Odpovědět
@valerie27 takže už jste byli u kněze jo?:-) To vypadá, že je vše na dobré cestě:-):-)
Odpovědět
Jo, uz jsme byli u kneze a vsechno uplne v pohode, tak doufam ze to tak bude i na dale :-) Chystame se na svatebni veletrh tak doufam ze tam dostaneme nejakou inspiraci na prstynky, uces atd :-)
Odpovědět
Ahojky, taky mám v tento termín svatbu. Termín máme zajištěný už od listopadu. Zamluvené mám dorty, fotografa,DJ, hostinu. Šaty mě teprve čekají. Prstýnky zatím nemáme,ale máme favority.
Odpovědět
Ahoj, my máme tento termín také svatbu :-) Vše je rezervované, už se budou jen dolaďovat detaily. Jen potřebuji sehnat bílé boty na hodně vysokém podpatku (ale ne jehlovém), - jsem hodně malá, tak kvůli šatům, abych byla vyšší...
Odpovědět
Ahoj, taky se pridavam s timto terminem :-) Uz toho mame zajisteneho docela dost: termin na matrice, misto kde bude obrad i hostina, svatebni saty, oblek, prstynky, Dj, vizazistku a svatebni agentku. K tomu zaciname pracovat na oznameni, dalsich tiskovinach a dekoracich, ktere si vyrabime sami :-) Zatim nas oba s nastvajicim planovani bavi, ta cekam kdy se zacne neco hroutit a nevychazet :-D
Odpovědět
Ahoj i já se přidávám taky máme v tento den svatbu. Zatím toho taky moc nemáme, jen místo na obřad a hostinu, dneska přišel grafický návrh na oznámení a zítra jdu poprvé zkoušet šaty. Nějak mám pocit že je na všechno času dost, ale je mi jasný že to uteče tak rychle, až se budu divit :-)
Odpovědět
Tak už mám i šaty :-) jsem ráda že nemusím obcházet dalších x salonů, protože to už bych si pak stopro nebyla schopná žádný vybrat. I takhke to bylo složitý přemýšlení :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahoj ,tak koukám že nejsme sami kdo se bere v ten hezký datum 14.7.2012 :-) tak co máte připraveno?? :-p
Odpovědět
Článek se načítá
Také máme svatbu 14.07.2012. Na matrice jsme byli již v únoru - rezervovat termín a zajistit místo obřadu. Prstýnky máme vybrané, 10. 4. jsme je vybrali ve zlatnictví a již jsou ve výrobě. Šaty budu mít vybrané do konce tohoto týdne, doufám. Oblek máme, kupovali jsme ho již dříve na slavnostní večer (a na svatbu). Místo hostiny máme již od března rezervované. Minulý týden jsem si zajistila vizážistku a kadeřnici. Na oznámení teprve pracujeme... Takže postupně plníme plán ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj taky mame tento termin, jeste nemame zarizneo vse, postupne, ale uz mame zarizenou hostinu, saty, oznameni (casti rodiny i rozdane :-) )
Odpovědět
Ahoj holky, nebudete mít někdo svatbu v tomto termínu na Průhonickém zámku?
Odpovědět
takže nám chybí oznámení-ty budu dodělávat asi zítra, 40 ks :-p , pak jmenovky a nějaké dekorace. Ještě zkrátit synkovi kalhoty a dokoupit nějaké suroviny na koláčky a hostinu, sestavit krabičky na výslužky a ty pak naplnit...pak nemám ještě výzdobu aut, to budu muset taky zkusit a napsat pořadí do kolony plus zasvětit strejdu-družbu. Jinak máme asi skoro vše...hudba na obřad se bude dozajištovat až po svatbě bratra, uvidím, jak to chodí...no a hlavně ještě zbývá doplatit veškeré zálohy...Oznámení se budou rozdávat až čtvrtek před svatbou s koláčky...pro hosty obratem po vyrobení :-)
Odpovědět
Ahoj holky, taky mám svatbu 14.7, už jste zkoušely zjišťovat jaké má být počasí?mám pocit, že už je to to jediné co chybí zařídit ;-)
Odpovědět
Ahojky my taky máme s přítelkyní svatbu 14.7 a už máme vše zajištěno,až na to počasí.Toho se moc obáváme,protože to budeme míti na zahradě.Věříme,že pánbůh,nám všem bude tento den-dopřávat to nejkrásnější počasíčko :-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Milé nevěsty, uvolnil se mi tento termín na focení svatby, tak pokud by některá ještě neměla fotografa, nabízím své služby - s last minute slevou :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?