Svatba 14.6.2014

Máte někdo taky termín jako my? 14.6.2014 v 16:00hod? :)
Odpovědět
1
2
My 14:00 :-) Ať není těch čtrnáctek málo :-)
Odpovědět
Taky jsme chtěli ve 14:00 :)) ale ted kdyz máme 16:00 tak jsem ještě radši :) máme to vyvážené :D Jsem ráda, že je tu někdo kdo je a tom stejně :) Už zařizujete? :)
Odpovědět
my sice v 10:30 ale termin stejny :) každopádně podobných temát je už tu spousta :-D mam pocit že příští rok se všichni budou brat ve stejny datum 14.6.2014 :-D
Odpovědět
Profilova fotka
my taktéž 14.6.2014 ;-) nejlepší v příštím roce
Odpovědět
My tez, ale v 15:00 :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My taky ale ve 12:00
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, máme stejné datum. Též jsem chtěla ve 14:00, aby to "hezky" vypadalo, ale přišlo mně to pozdě, tak začínáme ve 12:00hod. :)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, taky se přidávám.... 14.6.2014 ve 12:00 - celý pěkně sudý..... ;-)
Odpovědět
také se přidávám, máme to ve 12:00
Odpovědět
Profilova fotka
:)) nám se to datum také líbí, asi bychom měli už rezervovat, jak to tak vidím :) teda snad někde ještě bude místo :(
Odpovědět
Už jsem myslela, že jsme sami. Taky se nám tenhle datum moc líbí, ale máme problémy s matrikou. Nechtějí nám termín rezervovat, prý až v druhé polovině ledna. To teprve budou vědět, zda bude mít nějaký oddávající čas. Tak držte palce ať nám to vyjde ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bramborkapd To je škoda, že vám to nechtějí rezervovat.. My měli vybraná 2 místa a na tom jednom nam to taky pani nechtela rezervovat, a na tomdruhém ano. Takže bylo jasno :)
Odpovědět
Článek se načítá
My bohužel chceme právě to jedno místo. Jsme ale rozhodnutí matrikářku otravovat tak dlouho,dokud nám termín nezarezervuje. Po osobní návštěvě jsme dosáhli alespoň toho,že si nás paní pamatuje a zapsala si nás do diáře. Tak snad :-)
Odpovědět
Profilova fotka
To chce, otravovat,otravovat,otravovat :-D Nevim, proč by si to nemohla zapsat...
Odpovědět
@bramborkapd Přesně, otravovat, otravovat, otravovat ... Já takhle zdolala matrikářku a máme zamluveno :-D
Odpovědět
@bbllaannkkaa Tak polehku :-) Něco už máme, na něco je čas... :) Jsou věci, které fakt nevím, tak je nehrotím a odkládám na konec zimy - např. barva prstýnků a jejich vzhled, přesný počet hostů (to se snad do jara nějak vykrystalizuje) nebo jak to uděláme s odvozy aut po obědě. A jsou věci, které nepočkaly (neodolala jsem :-) ), jako např. nákup blbostí na výzdobu stolů a výroba oznámek (stejně nevíme, kterou variantu zvolíme, líbí se nám dva moje návrhy :) ), objednávka kapely, fotografa/ky a místa obřadu a snad i hostiny. Nechci být aktivka, ale 14.červen je dost oblíbený, tak si říkám, že radši to nejdůležitější zajistit teď, než pak nadávat, že jsem nebyla akčnější. A co vy? :-)
Odpovědět
Ahojda, také máme rezervovaný termín na 14.6. ve 14 hod. :-) Říkala jsem si, jestli to už není pozdě, ale přítel mě vysvětlil, že nám to aspoň bude pěkně navazovat a nebudou prostoje :D:D:D Jinak máme zatím jen rezervovaný termín na zámku a restauraci na hostinu. Večerní zábava už bude v hospůdce v místě bydliště, kde i většinu "přespolních" ubytujeme, tak ať se nemusí moc řešit rozvozy - ale tam to ještě rezevované nemáme. Jinak jsem už už začala vybírat šatičky a prstýnky. ještě bych určitě chtěla zařídit fotografa a na zbytek si říkám, že je ještě dost času :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tyjo, to je super nápad 14 hodin! A budou hned čtyři 14ky!:-)
Odpovědět
@euridyka7 U nás to byla jediná hodina, se kterou se počítalo od samého začátku :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kaaacaaatkooo Mně to došlo až teď, že tam jsou vlastně 2 čtrnáctky a mohla by být tedy třetí...Ale ještě to musím zvážit, zdá se mi to dost dlouho....Náš obřad bude totiž trvat alespoň hodinu, tak abychom si pak ještě něco stačili užít :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, přidávám se do klubu. Máme taky termín 14.6.2014. ALE BYLY TO NERVY. Měli jsme vybraná 3 místa. Všechny v Praze. Jedno místo jsme nakonec zavrhli, protože se nám tam nakonec nelíbilo. Na dalším nám řekli, že si musíme v lednu podat žádost a nemůžeme si zvolit hodinu. Chtěla jsem svatbu odpoledne, aby jsme nemuseli brzy vstávat. Prý musí termíny na sebe navazovat, aby neměli prostoje !!! Tak jsme jim poděkovali a volali jinam. Tam mi řekli, že po telefonu nerezervují, že musím osobně. Ještě že mě napadlo se zeptat, jestli mají volno. Joo to je za dlouho, určitě máme. Donutila jsem matrikářku se podívat, že mám malé mimino ať tam nejedu zbytečně a ta zjihla. Aha, tak to už máme volno jen v 10 dopol. Odpoledne neoddáváme. Vše jsme zařizovali v jeden den, tak na mě šly mdloby. Skoro s brekem jsem volala příteli, že se příští rok nevezmeme, že jediný termín (kvůli různým okolnostem), který jsme vybrali a náhodou ještě takhle krásné datum a nikde nemají volno. Přítel se naštval a řekl, že další rok čekat nebude, že to nějak vyřešíme. Dodalo mi to energií a najedno mě napadlo, co takhle Průhonice? Zavolali jsme tam, řekli nám, že za týden budou vypisovat termíny na příští rok, ať sledujeme webovky. V pátek uveřejnili termíny a v pondělí ráno jsme tam jeli osobně. Byli jsme už třetí, ale máme to!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Teda,vůbec vám nezávidím svatbu v Praze. Já přišla s termínem za panem farářem a on mi řekl, že takhle to je děsně brzo, že ještě nemá diář na červen! :-) Tak snad až za ním zajdu po novém roce, už ho bude mít... 8-)
Odpovědět
Teda, 14 hodin je dost pozdě, neee??? My původně chtěli ve 12 hodin, aby to bylo pěkně celé sudé, ale někdo nás předběhl na 11. hodinu, tak už by se to v těch 12 hod. nestihlo - pan farář, který oddává pár před námi se prý docela rád rozvykládá, tak jsme to právě raději nechali na tu 13. hodinu :-) a to se mi už zdá dost pozdě :-|
Odpovědět
14 hodin je naprosto parádní čas. Všechno v klídku stihnu, bez shonu, vyspím se (snad :-D ), odpoledne dáme lehký oběd a pak večer raut. Původně ten čas byl plánován proto, aby byl rovnou raut místo oběda, ale po tom, co jsme se rozhodli, že bude i oběd s rodinou, jsme se té čtrnáctky odmítli vzdát :-) Celkově jsou ta čísla prostě dokonalá. :-)
Odpovědět
Taky jsme se rozhodli pro toto datum, až ve 14h at se to pěkně pamatuje a hlavně, aby hosté bez stresu docestovali z Moravy na Slovensko, kde bude svatba. S tou matrikou máme podobné zkušenosti. Chtěla sem si datum zarezervovat uz na podzim a oni, že ještě knihu nemají. Nakonec jsme zašli přímo do obce kde bude obřad a tam nám ho tedy zapsali, ale ještě je budeme muset uhánět. :-S Jinak zatím máme místo obřadu i hostiny zarezervované, prstýnky už se taky dělají a v lednu se chystám na šaty :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, holky i u nás se rozhodlo pro datum 14.6. 2014 .. a teď kde.... Požádána o roku jsem byla na Štědrý den, tak mě trochu vyděsilo, že celé se to odehraje již za 161 dní..... jak jste na tom s přípravami? Mám se děsit? :-)
Odpovědět
Také máme termínek 14.6.2014 ve 14. :-) V týdnu na Nově v TN říkala, že datum 14.6. je nejvíc rezervovaný termín na tento rok a že je více méně všude plný. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to mě trochu děsí.... no, jdu hledat místo, kde by to šlo...
Odpovědět
Profilova fotka
14.6.2014 12:00 Praha 9 Prosek kostel sv. Václava
Odpovědět
@jennyssa Což je pravda :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?