Svatba 14.6.2013 - má někdo stejné datum?

Profilova fotka
Nazdarek nevesty! Mate uz nekdo termin na 14.6.2013? Zacinate planovat? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hola hola, to jsem snad jedinej blázen co tu už bloudí ???
Odpovědět
@anieee my plánujeme o den později..
Odpovědět
Profilova fotka
Tak aspon nekdo :-) Koukam ale ze jsem celkem pozadu...to uz mate zarizeneho fotografa a kapelu? a jeste neco?....tvuj nastavajici se zapojuje do zarizovani? mne spis stale prudi a prudi proc uz ted, kdykoliv chci neco resit....ach jooo, nevim proc to ty chlapy nechapou :-)))
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, my máme 14. zatím jako neoficiální termín...jinak přítel si ze mě dělá srandu, že mi vlastně vymyslel zábavu na celej rok, abych se nenudila :) takže pomalu vyšiluju kvůli místu KDE, jsme z okolí Prostějova a chtěla bych venkovní obřad a pak oslavu nejlépe taky venku, ale bohužel nemůžu zatím nic najít...jinak výzdobu a takový "blbosti" už mám vymyšlený..jen to zásadní kde - to je mi záhadou
Odpovědět
ahooojjj my planujem svatbu taky o den později.. :-) muj přítel taky prudí a nějak se bavit o tom moc zatím nechce :-/
Odpovědět
Náš den D bude 15. 6. 2012 A budoucí ženich mě prudí tím, jak moc to všechno plánuje :P Do Vánoc chce stihnout snad vše kromě obleku, ten prý sežene až v dubnu - podle toho, jak moc se mu podaří zhubnout :) A já se mu směju, že nemůže mít naplánováno vše - třeba zasedací pořádek, ten holt dřív jak týden před svatbou nepůjde, a v den svatby se stejně změní :D Na jednu stranu mě s tím svým plánováním rozčiluje, ale na druhou jsem ráda - v květnu či začátkem června mě čekají státnice, tak se alespoň budu moct soustředit jen na školu, když svatba už bude komplet zařízená :)
Odpovědět
Profilova fotka
@anieee Ahooj, konečně někdo se stejným termínem svatby :) tak co už máte zařízený? My jsme se nejdřív vrhli na místo. Budeme mít obřad, hostinu i párty na jednom místě, takže to hlavní by bylo. Jo a ještě fotografku, tu jsme museli brzo, páč ta co chcem má plno na rok dopředu a ještě kvůli ní to máme v pátek a né v sobotu :)...jinak to ale necháváme až po přítelových státnicích v lednu. Času dost, některý holky už vyšilujou s výzdobou a tak, to mně nechává zatim chladnou. Možná půjdu okouknout ještě brzo šaty kdyby byly nějaký slevy :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@rimmet Ahojky! mno bezva:-) a kde to mate? Mi nejdriv ještě stihli svatbu uplně zrušit, ale nakonec jsme po Silvestru uplne predelali plany a svatba se kona :-) ale malinkata, jednoducha, jen s rodici, synem a svedky, kamaradum a znamejm to oznamime az po...Zarizeno zatim datum, rezervovana sv.cesta, fotografka (jen na obrad) a tak v unoru se chystam mrknout na šatičky. Jinak nic nehrotime :-) ono toho ani moc potřeba nebude...
Odpovědět
Profilova fotka
@rimmet jeee, ted koukam, ze jste to presunuli a jeste k tomu kuli brisku...Tak to obrovska gratulace!!! ;-) děcko je to největší štěstí!
Odpovědět
Profilova fotka
@anieee Ahoooj, no jo, přesunuli :) děkuju moc za gratulace, vůbec se nestíhám na všechnu tu radost těšit z plných sil :) jinak na to, že máme svatbu 26.4., tak jsem na tom furt stejně jako před dvěma měsíci :) ale chystáme se tady v Praze tenhle víkend na svatební veletrh, tak to tam všechno okouknem a pak najednou zařídíme :)
Odpovědět
Profilova fotka
My plánujeme taky o den později, v sobotu. U nás jsem já, ta co zařizuje. Jsem momentálně doma, takže se alespoň nenudím. :-)
Odpovědět
My máme svatbu také o den déle. A zatím kromě místa nemáme vymyšleného nic.. Jsem moc pozadu? Přítel se taky moc neangažuje a mě je to líto, protože to nemám s kým rozebírat a s kým se radit. Moji rodiče naší svatbu schvalují jen se jim nelíbí místo a naše plány, takže jsem na to fakt sama.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My máme svatbu také 14.6. A máme zatím vybrané místo (na jednom místě bude obřad i hostina) a pak máme ještě fotografku. V únoru chci jít vybírat šaty... no jsem zvědavá, jak to všechno stihneme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj my máme taky 14.6 :-) na místo se jedeme mrknout teď v sobotu, teď vybírám šaty :-)). Řeším teď téma nějak nemůžu ani najít diskuzi či pomoc k tomu mému co by jsme chtěli :-) měla jsem teď skoro 5-6 měsíců dopředu sehnat místo .. vše co se nám líbilo s odpovědí tou samou - obsazeno :-/ doufám že nám vyjde schůzka v sobotu těším se!!! co už máte vše naplánované na červen??
Odpovědět
Taky se přidávám, máme svatbu 14.6.2013 ve 12:00hod.. dneska mi přišlo vše na výzdobu svatební tabule a jsem nadšená, prodávající je úžasná a vše dodala v rekordním čase a za super cenu :-) tak se kochám a plánuji co jak naaranžuji :-)
Odpovědět
Ahoj, hlásím se do klubu 14.6.2013 :) máme zamluvené místo na obřad, hostinu a oslavu, přeběžně vybrané menu a raut, zamluvenou fotografku, u švadleny na šaty jsem byla poprvé včera, za dva týdny jdeme ke zlatníkovi zadat prstýnky, dneska jsem si objednala boty :) Svatební koláčky mám objednané, na dort zatím jen vyhlídnutého dodavatele. Oznámení mám představu, teď jen sehnat někoho, kdo mi ho udělá :)
Odpovědět
ahoj, take se pridavam do klubu 14.6.2013 mame zamluvene misto na obrad a hostinu v praze. A take prebezne vybrane menu a raut... oznameni objednane, prstynku uz mame, zenich oblek ma, ted jsem na rade ja se satama ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?