Svatba 11.7.2015

Profilova fotka
Všimla jsem si, že je nás tady hodně v termínu 11. 7. 2015. Tak se holky přidejte a prožijem těch 263 dní společně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ajasys Přidávám se :-)
Odpovědět
Profilova fotka
U nás to tiež vyzerá na tento datum :)
Odpovědět
Profilova fotka
čau kočky, též se přidám :-) Já už se na tu svatbu tak těšiim! Ale ty přípravy...kéž by to někdo naplánoval za mě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si ty přípravy naprosto užívám, zatím teda, až mě bude tlačit čas tak to bude o něčem jiném :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, vyzkoušejte plánovací svatební diář Smart. Naplánujete s ním svatbu se vším všudy. Více na mém webu
Odpovědět
Profilova fotka
Potřebujete pomoci, poradit nebo jen vyzkoušet si šaty? Přijďte se podívat k nám na novou kolekci Jasmine Collection 2015!! V našem salonu se vám nedostane jen dobrého zacházení a příjemné a profesionální obsluhy, svatba není jednoduchá ani levná záležitost. A tak společně s našimi partnery jsme pro Vás připravili knihu slev, která by Vám měla Vaše přípravy usnadnit. Těšíme se na vás :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tak já se tady k těm profíkům taky přidám. :-) Až budete hledat místo na obřad a hostinu, mrkněte ke mě na profil. Ráda se s vámi osobně sejdu a pomůžu s plánováním. Hezký den.
Odpovědět
Profilova fotka
A ja se pridavam k nevestam... Tez mame datum 11.7.2015 :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nevěsty, taky se přidávám k tomuto krásnému datu ;-)
Odpovědět
Ahojte, všem hodně štěstí ať vše vychází a pevné nervy, když ne :) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
A jak to u Vás všech vypadá, ví o svatbě Vaši blízcí? Jak jste na tom se šatičkama a podobně? Zatím neřešíte, nebo už jo? :-)
Odpovědět
Taky se přidávám. I když je ještě dost brzy, tak sepisuji a plánuji denně. Jsem zvědavá, kolik se z mých plánů postupem času změní :) Jinak jak to máte tedy se svatebními šaty? Já musím říct, že jsem si snad už vybrala (zatím jen podle obrázku), ještě je musím jít vyzkoušet a pak případně nechat upravit. Kdy asi plánujete jít na nákup šatů? Nejsem si jistá, jestli hned po Vánocích je to dobrý nápad (přeci jen to cukroví a vaječňák dělá s postavou divy :-( ). Ale když se dívám po různu na doby dodání (u nákupu šatů), tak to bývá někdy i 10 týdnů. Když k tomu započtu ještě čas na přešití "přesně na tělo", tak myslím, že vybírat už teď není nijak přehnaně brzy.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
jita1107: o náši svatbě všichní ví už od léta, co jsme se zasnoubili na dovolené, nikomu to netajíme, spíše naopak :-) a šatičky už mám měsic vybrané a zarezervované, chodila jsem po salonech už od října a dloho jsem vybírala, jsem rada, že mám konečně vybírání za sebou a s výběrem jsem naprosto spokojena. horvi02: Já taky plánuji skoro denně, i když , teď před vánoci jsem trošku ubrala na tempu :-) a od kud chceš šaty kupovat? přes intertnet nebo z kamenného obchodu?
Odpovědět
Ahoj holky, taky se hlásím k datu 11.7. :-) Jak vám jdou přípravy? Já mám zatím jen termín a místo obřadu, zbytek je tak nějak v řešení, kéž by dodavatelé aspoň odpovídali na maily, ať člověk ví, na čem je...
Odpovědět
Profilova fotka
@venda_m no to víš je před Vánoci, ale po Vánocích to půjde všechno rychleji, uvidíš :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se přidávám :) Potvrzený termín 11. 7. 2015 ve 13:00 hodin ve Vrchlabí. Ani se nenadějem a bude to tu :D
Odpovědět
Profilova fotka
Já se také přidávám k 11. 7. 2015. Příští měsíc chci jít vybírat šaty, ale jak tak koukám tak jsem trochu pozadu oproti vám :)
Odpovědět
Holky, hlásím se k vám! Hlavní už máme - místo, restauračku, fotografa, DJ, prstýnky, svědky (jeden se sice pořád cuká, ale věříme, že ho přemluvíme), předběžně domluvené kytičky, já mám šaty koupené, botičky rezervované, třeba vyzkoušet. Přítele odějeme na jaře, za 14 dní ho čeká operace a myslím, že při 2 měsíční nemocenské přibere, takže aby ho pak měl dobrý :) Výzdoba vymyšlená, chybí zrealizovat, oznámení taky. Koláčky taky domluvené, cukroví budeme péct s mamčou a tchýní, dortík si udělám. Teď jenom aby to všechno vyšlo - hlavně to počasí, budeme to mít venku. V záloze je sice i mokrá varianta, ale venku je venku...
Odpovědět
Profilova fotka
@snecek87 ted si mě právě dostala do pořádné depky, už to máte skoro všechno zařízený a my jsme ještě ani nezačali :-|
Odpovědět
Taky se přidávám 11.7.2015, 11:30 zámek Slavkov u Brna v kapli :-) Máme zajištěnou Kapli, Matriku, Restauraci, Hudbu, Fotografku, Řidiče a vybranou barvu tabule, mno a tím jsem skončila, protože o zbytku nemám ani páru :-D Půjčení šatů -nepředstavitelné pálky v Brně, z ciziny se bojím objednat, takže zatím absolutně žádná představa. Dort, včetně cukroví - oťukávám cukrářky v Brně. Na prstýncích se nemůžeme shodnout a to ani na jejich pořizovací ceně :-D Floristku jakž takž, ale na to je čas, dokud nebudou šaty. Je toho tolik, že nám pokulhává výběr svatebního oznámení, včetně pozvánek, ale většina hostů už datum ví (kvůli dovoleným). Boty a doplňky, včetně výzdoby aut je asi to poslední co budeme řešit. Ale koupili jsme oblek, to je úspěch, tak aspoň jeden z nás bude oblečený :-D Kdybych něco vynechala, hned mě opravte, ať vím co ještě musíme dohnat. Držím všem palečky ať se toto krásné datum vydaří ve všem, včetně počasí :-)
Odpovědět
Taky se přidávám. 11.7.2015 v 12.30 v zámecké kapli v Chrasti u Chrudimě. Máme domluvenou fotografku, kytky - teta je květinářka, cukroví, dorty - druhá teta je mistrová cukrářů ve škole. Koláčky budeme péct doma, bydlím na vesnici a je to zvykem. Budeme mít kolem 150 košíčků. Hostinu budeme mít v takovém mysliveckém domě ve Slatiňanech. Na šatech jsem byla ve 4 půjčovnách a zatím jsem si žádné nevybrala. Na oznámení jsme se snad konečně dohodli. to je tak asi zatím všechno co máme :-)
Odpovědět
Perfektní místo pro svatbu - výborná gastronomie a jedinečná poloha kousek od Pravčické brány a Hřenska. Nehledě na termín, je tam stále hezky.. http://www.region-ceskesvycarsko.cz/u...
Odpovědět
Ahoj holky taky se pridavam k datumu. My mame taky uz neco za sebou :-) Domluvene misto, restauraci, saty, cukrovi, kapelu,svatebni noviny. ....Skoro vse az na prstynky, ale uz je v reseni. A pritel oblek, to nechavam na nem :-) Takze se poridi tak tyden pred svatbou. :-) A hudba k obradu nam vypadla :-( Jinak se divim co pisete o satach. Ty bych sla schanet prvni. Ja byla ve trech velkych salonech a muzu Vam rict, ze skoro vse meli zabrany. Takze pro me zase takovy vyber nebyl i kvuli me velikosti. Bylo mi receno,ze 32 je nejmensi a kdyz se utahnou tak sedi. Ale i presto jsem vybrala za 4500. Tak myslim, ze parada
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Tak co, zbívá nám posledních pár dní, jak na tom jste?Máte už vše zařízene? A co nervozita stoupá, nebo zatím klídeček? :-)
Odpovědět
Z @ajasys Zařízeno snad všechno..klídeček je ...zatím nervozita není a možná se dostaví až den předem...nějak to vše dopadne, ne???
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?