Svatba 10.9.2011

Ahoj,tak dneska jsme si zamluvili a vybrali datum naší svatby...10.9.2011 v 10:30 :-) Bude to civilní obřad na Slavkovském zámku v zámecké kapli sv.Kříže :-) Ikyž musím říct že původní datum bylo 3.9. ale nebylo už volné místo...ale není to jedno jestli o týden dřív nebo později?... :-) Radost mám i tak :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jelikož se budeme brát na zámku v Dětenicích, tak jsme nechtěli, aby to nebylo v plné turistické sezóně, aby si nás jako atrakci nefotili všichni turisti okolo. Teda ne že by jich toho 10. září bylo o tolik míň, ale snad to nebude tak strašné! :-N Takže na zámku jsme to domlouvali už 28. září... To jsme ještě ani nebyli zasnoubení... I když jsme věděli, že to někdy přijde ;-) No a před týdnem nám termín potvrdili. Sice nám všichni okolo říkali, že je to brzy, něco rezervovat, tak na zámku překvapeni nebyli... Nejlepší termíny jsou rychle pryč, i když to září už je trochu mimo...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Přidávám se, taky budeme mít svatbu 10.9. :-) A proč toto datum? Chtěli jsme se brát první týden v září, ale to připadá přesně na den, kdy má tchán narozeniny a já, moje máma, babička a dcera máme svátek. Takže jsme si vybrali až 10.9. a moc se mi toto datum líbí :-) Příští týden už ho snad i zamluvíme napevno, takže to budeme mít snad už jisté.
Odpovědět
Ahojky, nevšimla jsem si, že tohle téma už tu je :) Taky se bereme 10.9.11, ale co se týče příprav, tak zatím nic moc :) Momentálně doma bojujeme se svatebními koláčky :) Původně jsme taky chtěli 3.9., ale už nebylo volné místo :(
Odpovědět
@zuuza88 no už jsem si myslela, že jsem tu sama :-D Taky mám zatím jenom pár věcí, dneska odpověděl fotograf, tak možná už aspoň to bude zamluveno :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, tak už i já jsem se sem zaregistrovala:-) prý kdo tady není, jako by nebyl :-p a rovnou se můžu zařadit i do diskuze, paráda. My se taky rozhodovali mezi 3.9. a 10.9., nakonec vyhrál 10.9. protože týden před slavvají moji rodiče výročí a to mi přišlo divné se brát ve stejný den. A přítel zas byl pro, protože prý už nebude takový pařák -no nevím nevím, jestli se dá na tohle spoléhat :-) já teda se přiznám mám už zamluveného fotografa, místo obřadu a předběžně i místo hostiny a v pondělí jdem s kamarádkou vybírat šaty, ale obávám se že moc nepochodíme, jak jsem v jiné diskuzi četla, tak prý je teď snad šílený nával, tož tak mám docela strach, že nás ani nepustí do salonu :-S a jak jste na tom vy? šaty už máte?a je to fakt taková hrůza v těch salonech?
Odpovědět
Profilova fotka
mirkazu: no parak nebusi byt treba vubec. Loni 3.9. bylo skarede a kamaradce neveste byla zima. Ja mela svatbu tyden po ni a nam nastesti neprselo a bylo prijemne. Lonsky zacatek zari byl opravdu chladny a destivy. Ale zato ten letosni..to se bude cele dny slunicko na nevesty usmivat ;-)
Odpovědět
@mirkazu konečně někdo i v této diskuzi :-D No zatím mám místo, datum, čas se ještě uvidí. Místo hostiny taky. Šaty pro dceru, šaty pro družičky. Vybraná cukrářka i dort. Jmenovky taky zařízené a oznámení vybrané. Fotografa už taky domlouvám, stále je v jednání. Pro sebe šaty ještě nemám, ale ten další týden jdu zkoušet. už se těším :-D Ale nebudu si je půjčovat, ale nechávat šít u paní v Litoměřicích. Když jsem se náhodně poptala v jednom salonu a tam mi řekli nehoráznou sumu, bylo rozhodnuto.
Odpovědět
Profilova fotka
@bronousek téda tolik zařízených věcí:-) dokonce i jmenovky. u nás se to teda celé ale začíná trochu zamotávat, poté co jsme si rezervovali místo obřadu a hostiny, se začínáme rozmýšlet, žebychom to možná chtěli ještě někde jinde, tak teď začíná maratón zařizování, protože do konce ledna se musíme rozhodnout ohledně té restaurace kde to máme domluvené, ale ještě jsem se nebyli domluvit co a jak na tom novém místě, teda řekli že mají na daný termín ještě volné místo a přibližně i stejný čas jaký by se nám líbil, ale musíme se rozhodnout ohledně pronájmu sálu na hostinu přímo tam nebo někde jinde a tak se tam musíme vydat, no to nám to hezky začíná :-N
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj i já se přidávám do vašich řad, budeme mít také svatbu 10.9.2011, původně jsme září nechtěli, ale nakonec jsem ráda, alespoň máme ještě dost času na přípravy, jinak už máme zamluvený termín na zámku, hostinu, fotografa, kapelu a teď řešíme kameramana a prstýnky...no a taky se chystám do nějakého salonu podívat se na šatečky...už se moc těším....
Odpovědět
Tak my máme také svatbu na 10.9. už zhruba 2 měsíce máme zamluvenou resturaci a předběžně DJ ale zatím nic víc :-) nevím kdy se vrhnu na výběr šatů...zdá se mi že zatím mám čas :-)
Odpovědět
@mirkazu to se ti jenom zdá, že je toho zařízeného dost :-D ale je to jenom iluze, většinou jsou to kravinky :-) A jsem opravdu ráda, že třeba ty šaty pro družičky jsem začala řešit už teď. Nikdy bych nevěřila, že bude takový problém sehnat jedny šaty ve čtyřech provedeních v různých velikostech. Nakonec jsme vybraly koktejlky z Otta, ještě je nemám v albu, ale přidám je tam dnes. Šaty jsem už začala vybírat, ale zkoušet ještě ne. Až příští týden půjdu. Budu si je nechávat šít, tak půjdu po salonech a uvidím, co mi padne. Všechno zařizuju už takhle brzo, i když to zase až tak brzo není, protože osmiměsíční dcerka mi zrovna moc toho klidu a prostoru nedá :-D takže to všechno zařizuju po večerech :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bronousek tak já už mám šatýýýý:-)já su tak šťastné:-)dneska jsem si je našla, čekaly tam na mně, ještě je na žádné nevěstě zatím paní prodavačky neviděly, protože to byla nová kolekce, zamilovala jsem se do nich, byly jak ušité pro mně na míru, nestačily jsme zírat ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
@mirkazu doufám, že máš v albu fotku :-D jdu se kouknout :-D Já jdu na šaty až příští týden. Šla bych už tento, ale moje kamarádka je v osmém měsící a začal jí ustupovat čípek, takže musí už jenom ležet. Takže půjdu se svědkyní až ten příští týden :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, přidávám se také do této diskuze :-) Svatbu máme samozřejmě také 10.9.2011. My jsme se rozhodovali mezi červnem a zářím, ale nakonec jsme se rozhodli pro září, aby na všechno bylo dost času a pak taky statisticky bývá v září méně srážek :-) Jinak už máme zamluvené místo obřadu a hostiny, fotografa (rok předem už jich bylo dost zabraných) a už jsem si i zamluvila kadeřnici a vizážistku a minulý týden jsem si konečně vybrala i šaty. Myslela jsem, že je na ně ještě brzy, ale v salonu mě vyvedli z omylu a prý už mají na září hodně rezervací. Byly jsme v salonu tři nevěsty a všechny měly datum 10.9. Slyšela jsem totiž někde, že tohle datum je magické, tak možná proto :-)
Odpovědět
Profilova fotka
snad se mohu taky přidat:-), svatbu bychom chtěli také 10.9.11, včera jsme měli jít na úřad, ale onemocněla jsem:-( takže jdeme až příští týden, snad bude ještě volno:-).... Snad bude krásně:-)... až si to datum "opravdu" zarezervujeme, tak plánuju návštěvu salónu.KAmarádky co se vdávaly mi sice radí, ať si šaty koupím, ale nerada kupuju to co nemám odzkoušené. no a pak nás čeká objíždění restaurací, a doufám, že nebudou už všechny zarezervované:-).... protože i když je na přípravy relativně dost času, tak se trochu bojím, aby s místem hostiny nebyl problém..... Do jaké barvy budete mít svatbu? My původně chtěli do červené, ale je to agresivní barva takže asi vyhraje meruňková:-)
Odpovědět
ahoj holky! No to jsem ráda, že se to tu začíná scházet :-D @aneleh81 magické datum?? :-D to jsem ani netušila. Nám se prostě líbilo :-D @elissa23 šaty si budu nechávat šít, ale taky budu chodit po salonech a zkoušet. Jenom tak podle obrázku bych určitě neobjednala :-) Jinak barva svatby bude fialová. Ta barva se mi strašně líbí a tchán tak měl nazdobenou vánoční tabuli a vypadalo to úžasně. Takže do toho jdeme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky mám si blbý dotaz, ale když si chci do fotoalba dát nějaké obrázky z netu, tak u spousty z nich je napsané, že mohou podléhat autorským právům...... aby pak na mě nikdo nepřišel, že tady kopíruju obrázky.....
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem někde četla, že to datum je magické, protože od zadu to je 9.10.11 Tak snad to bude šťastné datum. A s těma obrázkama bych si asi hlavu nedělala, tady si je do alba dává každý a asi by akorát vadilo, kdybys je nějak využívala ke svému obohacení :-)
Odpovědět
@elissa23 tak to nevím, já co najdu (ale ne tady, hledám na netu, na googlu) a líbí se mi to, tak to tam dám. Takže to ti neporadím. @aneleh81 já na šťastná čísla sice nevěřím, ale potěšilo mě, že jsem vybrala dobře :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@aneleh81 Takhle jsme to datum řešili my :-) Je to po americku - tam píšou nejdřív měsíc a pak rok, takže vlastně krásný datum! ;-)
Odpovědět
holky, jsem naštvaná. Zamlouvám teď fotografa a ještě jsem upřesňovala dort, no a normálně mi neodcházejí emaily! ]-( Přišla jsem na to včera večer. I když je mám v odeslaných, tak polovina z nich na první pokus neodejde. Bych do toho kopla, fakt! Jenomže co má člověk dělat, když to prostě po emailu vyřešit musí?!
Odpovědět
@bronousek jestli posíláš mejly z outlooku, zkus je poslat rovnou z webu, např. rovnou ze seznamu. Když bude nejhůř a nešlo by to ani tak, udělej si novou e-mailovku na jiném serveru, třeba gmail nebo tak.
Odpovědět
@hellesvan posílám klasicky ze seznamu. No uvidím, snad už to bude v pohodě.
Odpovědět
@bronousek držím palce. nefungující mejl umí znepříjemnit život - nebo idiotskej antispam, kterej hází do koše důležitý zprávy. ;o)
Odpovědět
@hellesvan to už se mi taky stalo. A pak se můžu divit, že pořád nejde zpět odpověď.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak já se také přidávám :)
Odpovědět
Profilova fotka
@aneleh81 tak magické říkáš jo? hmm, to jsem netušila, je fakt, že na tyhle věci jako horoskopy, karty a léčitele věřím, tak doufám že to hlavně bude něco šťastného:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bronousek taky bych chtěla do fialova svatbu hrozně se mi líbí, nejdřív jsem uvažovaala do světle růžova, ale to mně paní prodavačka v salonu i mamka přesvědčily, že je to asi dost přeslazené, že nejlepší by byla barva jakou mám na sobě šálu mi říkaly, taková lila, která se teda i mně moc líbí, ale zase jsem si říkala, že kdo ví, jestli by mamina takovou netradiční barvu skousla, a já ji zase podcenila s jejím vkusem:-D takže je rozhodnuto i o barvě a šaty tam přidávám do alba dneska, bohužel jen an profi fotce, sice jsem se v nich mohla fotit co hrdlo ráčilo, ale bylo tam blbé světlo a nemáme až tak kvalitní foťáček takže z toho celkem nic nevylezlo, tak pořádné fotky budou až ty svatební:-)
Odpovědět
@mirkazu já miluju fialovou. Máme tak i ložnici :-D akorát teda tmavší sytější odstín, lila moc ne. Takže i svatba bude v tónu tmavě fialové. Ještě jsem uvažovala nad červenou nebo bordó, ale ty pro mě nejsou takové jako fialová :-) Já dneska byla na snubáky i s přítelem. No jsem zklamaná. Moje cenová relace je nejspíš naprosto nemyslitelná, pokud nebudeme mít aspoň část svého zlata :-( No ale snad někde něco seženem. Docela mi to skazilo náladu.
Odpovědět
Profilova fotka
@bronousek taky jsem na fialovou úchyl, v práci si už e mně dělají srandu, že cokoliv co je fialové už má prostě mirka koupené:-)ale u svatby jsem si mylsela, že budu raději konzerva a zvolím tradiční barvy, aby se to líbílo všem, ale pak jsme se v tom salonu shodly že je to přece moje svatba a já si ji mám udělat jakou já s přítelem chceme, takže bylo rozhodnuto. prstýnky jsem zatím jen tak okukovala za výlohou a netu, ale taky z těch cen nejsem nadšená:-(
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?