Svatba 1.9.2012, přidejte se holky :-)

Profilova fotka
Jak jste na tom holky? co všechno máte už zařízené?
Odpovědět
Ahoj janinko, zatim zarizeneho moc nemame. Domluvene mame misto na hostinu, hotel a misto obradu, ale to, zda se, jeste asi budeme menit :-| . Spise stale sbiram informace - dort, cukrovi, zakusky, kvetiny, saty (zatim spis jen pres net, co se mi libi a tady na beremese), darecky pro svatebcany, fotografy... ale objednaneho na 100pro zatim nic nemame. V restauraci i v cukrarstvi i rekli, ze jim staci o nas jen vedet a presnou objednavku udelat 14dni pred svatbou. Urcite ale budu chtit mit vse domluvene drive, jinak nebudu z toho spat. :-) Kde planujete obrad a hostinu? A co vsechno uz mate?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, my taky zatím nic moc zařízeného nemáme.. domluvené místo na hostinu, rezervovaný termín obřadu (na Hukvaldech a tam je plno snad rok dopředu) a mám rezervovány šatičky ;-) K ostatnímu taky sbírám informace a nechávám se inspirovat:-) Odkud jste?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my máme zamluvený termín, sjednané místo na obřad a hostinu, já mám rezervované šaty. Jinak nic:-) Asi už bychom měli začít:-) @kuzle1984: o Hukvaldech jsme taky uvažovali, ale máme to ve Štramberku. Kde si necháváš péct dort a cukroví? Teď jsme počítali přesně, kolik nás ta sranda vyjde a protočily se nám panenky. Člověk si pořá říká" Ty dvě stovky, to už se ztratí" ale ono stovečka ke stovečce a je to stovečka, že:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@steffik: jj, my jsme taky předběžně počítali a ejhle vzdálenější rodina zřejmě nebude pozvána:-O Na dort a cukroví mi mamča sehnala jednu babičku co peče snad už sto let a má prý poctivé a výborné doborty, tak čekám až pošle album a kouknu co už vytvořila.. Máte to na Trúbě? A kde pak hostina?
Odpovědět
Profilova fotka
Máme to na terase Hotelu Štramberk, vypadá to tam úžasně, tak jsem zvědavá a hostinu U Písařů (domeček na náměstí) - akorát tam je kapacita 40 lidí a to už není místo na tancování a my máme 40 a na večer 50 lidí, takže řešíme, jak to tam překopem. A vy máte hostinu pak kde? V hotelu na Hukvaldech? S tím cukrovím máš pravdu, nejlepší jsou paní, které člověk na internetu nesežene.A odkud jsi?
Odpovědět
Profilova fotka
@beruu Ahojky, my tak všechno postupně dáváme dohromady. je toho spousta, takže každý nápad si píši, protože ho hned zase zapomenu :D jinak máme hostinu a obřad- obřad bude ve vinohradě v Hustopečích u Brna a hostina taky v hotelu Vinopa, pak jsme stihli zařídit fotografa a kameramana a pro mě šatičky. Cukrovi zatím nevíme ale dortík nám napeče budoučí švagrová, ale to je zatím všechno :-) @steffik taky se nám pěkně protáčejí panenky a to máme jen 34 hostů na oběd a 45 na raut a jak říkáš stovečka je stovečce a je to více nž stovečka... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Koukaly jste holky už na prstýnky? Máte vyhlídlou nějakou značku?
Odpovědět
Profilova fotka
Koukaly, na značku kašleme, projdeme pár zlatnictví a uvidíme. Nechceme do toho moc vrážet.
Odpovědět
ahoj, taky se pridvam. Zamluvena hostina i s ubytovanim pro zahranicni hosty, obrad i misto domluveno, fotografka taky. Cukrovi a dalsi dobroutky predbezne zamluveny, oznameni vybrano. Taky jsem si stihla minuly tyden necekane vybrat i zamluvit saticky. ;-) Protoze organizuju ze zahranici mam pocit ze nestiham, ale jak me maminka ujistila, casu je dost a stihame v klidu. Tak ji musim verit. Prstynky taky mame vybrane, teda aspon ja, drahemu je to jedno, na to pry ma jeste cas. Ted jen upresnit hudbu a kameramana. V kvetinarstvi mi bylo receno ze jim staci dat jim vedet tak dva tydny pred svatbou. Tak uvidime jak to pujde dal. V cervnu letime domu jeste jednou, domluvit a zkontrolovat posledni vecicky. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak u nás zatím jen naplánovaný termín a místo, na které se ale teprve jedeme podívat... takže uvidíme... Jinak pořád jen sbírám informace, jak s hudbou, oddávajícím, fotografem a pod. Přijde mi že čas hrozně kvapí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky...my zatim mate misto obradu, hostiny,ubytovani...to vse v jednom...penzion. Take uz mam fotografa,saty-dvoje ...nemohu se rozhodnout,tak jsem koupila oboje...ha ha ha.... Mame saty pro dceru a druzicky....Take doplnky,boty atd. No ale dulezite veci jako hudbu jeste nemame....Nemuzu se rozhodnout mezi zivou hudbou a DJ....Jaky mate nazor? Ja se priklanim k DJ,ale nevim..... Musim zacit zarizovat....utece to...Holky uz jen 137 dni!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@ekk Ahojky, ohledně hudby, my měli stejný problém. Já chtěla spíše živou hudbu, ale všichni mě z toho ztazovali, že Dj ti zahraje cokoli a myslím, že tohle je pravda. Prostě na co si vzpomeneme v průběhu tančení a zábavy tak to zahraje. Navíc jsme potřebovali sehnat někoho, kdo nám ozvučí obřad, takže je to 2in1 :-D @paja173 máte toho už plno :-) to není nic jednoduchýho to organizovat ze zahraničí, můžu se zeptat od kud? svatbu plánujete tady v Čr?
Odpovědět
Článek se načítá
@ekk Ja na satech jeste ani nebyla :-) Pritel, ze je na vsecko casu dost... hlavne to s praci moc nestiham. Ja budu volit asi taky DJ - vetsi repertoar, pripadne muzes prihodit svoje nejake oblibene pisnicky a cenove je to vyhodnejsi. :-)
Odpovědět
@janinka186 My budeme mit hostinu a ubytko v Zebetine a obrad snad taky. Moc se nam tam libi a hlavne to mame z domu kousek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@steffik: Budeme přejíždět z Hukvald zase zpátky do Kopřivnice (odkud jsme:-)) a hostinu máme na koupališti ve steak housu.. nebudeme muset nikoho rozvážet domů, všichni se pěkně skulí z kopečka:-) A odkud jsi ty? Jinak s těma prstýnkama jsme na tom stejně, rozhodně neřeším vůbec žádnou značku, líbí se mi kombinace bílého a žlutého zlata a jelikož do toho taky nechceme nijak extra moc vrážet tak asi vybereme ve Valmezu.. mám odtamtud i šaty a dávají slevu, když se půjčí šaty i koupí prstýnky:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@beruu a budete ubytovávat všechny hosty a platit jim to? my jsme tuhle variantu zavrhli, protože bychom se už vůbec nemohli pak dopočitat... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, také se přidávám mezi vás. Máme zamluvený obřad a hostinu,fotografku,šaty,zákusky a dort bude dělat mamčina kamarádka,hudbu zatím sháním,květiny mi bude dělat kamarádka......zařizujem pomalu a podle financí. Už se ale moc těším.
Odpovědět
@janinka186 tak zijeme v Anglii a svatbu delame v CR, na Valassku. Byla jsem docela prekvapena protoze ze zacatku doma nikdo nejevil zajem, ale jak jsem byla minuly tyden doma, maminka hned vytahla notysek a ja jsem se nestacila divit, kolik uz toho mela poznaceneho. Myslim si ze to zvladnem. Drahy se do toho nejak neplete, rikal at si to zariim jak chci, ze tomu stejne nerozumi. ;-) a je rad ze to jde mimo neho. Ten se bude starat o to aby se dostavila jeho rodina..
Odpovědět
Profilova fotka
taky jsme v anglii a máme zařízenou jak restauraci, tak místo kde se budeme brát a taky ještě teda i party ktera bude ve stylu dvě pečené kýty na grilu a bečka piva s živým koncertem přítelových kamošu :D
Odpovědět
Profilova fotka
@kuzle1984 Ahoj:-) Já jsem taky z Kopřivnice, ale bydlíme už nějaký ten pátek v Brně. S těma prstýnkama a slevou zároveň s půjčením šatů je to fajn řešení. Ale jak tady holky píšou, tak čas letí, v neděli jsem si říkala, že musím zavolat tam a onde a výsledek..Celý den v práci a na vlastní svatbu není čas:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@steffik: Jéé tak to kolem mě celý den lítá roční prcek takže přes den taky nejsem schopna vůbec nic udělat a všechno řeším večer až se konečně ulítá k smrti a padne:-) Je pravda, že jsem teda včera úúplnou náhodou koupila pro sebe botičky.. sháněla jsem malému bačkůrky a tak to dopadlo :-D A jak se zařizuje takhle na dálku z Brna?
Odpovědět
Profilova fotka
To je hezký s prckem a čím to, že svatba až po prckovi? NIcméně střevíčky místo botiček není vůbec špatný nápad. To jsou nejlepší rozhodnutí: vidíš-líbí-koupíš a žádné zdlouhavé rozhodování se:-) Na dálku z Brna - myslím, že úplně stejně. Všecko přes telefon, mejl, skype. Kolik budete mít lidí?
Odpovědět
Profilova fotka
@steffik: No to tak přítel jednou přišel (asi po 3,5 letech vztahu) s tím, že by si uměl představit život ve třech a já jelikož nejsem konzervativní a nepotřebovala jsem to v klasickém pořadí (nejdřív kostel, potom postel :-D ) jsem tedy kývla, už protože jsem ani nečekala, že se někdy budeme brát. Obě jeho sestry žijou s partnery "na hromádce" i s dětmi, takže u nich v rodině svatba není nic důležitého. No a loni na svátek mě nehorázně překvapil tím, že přišel se zásnubním prstýnkem ;-) Jinak na oběd zveme jen nejbližší rodinu a svědky (i tak je to cca 25 lidí) a zbytek potom večer na raut (asi 42 lidí) - a to jsme chtěli malou svatbu:-) A vy? Dokud člověk nezačne plánovat trošku podrobněji tak ani nezjistí co všechno je třeba koupit a zaplatit.. a už se to jen sype:-O
Odpovědět
Ahoj holky, tak mi už máme zařízeného fotografa, místo obřadu. To je myslím to nejdůležitější. Taky ještě ubytování pro nás dva, protože budeme mít svatbu jen ve čtyřech. Ostatní věci zatím moc neřešíme. Oblek koupíme, na to je času ještě dost, šaty si nechám ušít a prstýnky chceme klasické hladké, tak s tím by snad neměl být větší problém.....
Odpovědět
Profilova fotka
@kuzle1984 podle mě je hezký, že budete mít na svatbě už svého malého prcka, budete to mít živější ;-) My máme asi tolik lidi co vy, opravdu jak říkáš, jen blízka rodina a kamarádi, co se s něma opravdu vídáme. Ne jen na oko :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@paja173 máte to pěkně rozdělené. Ale je pravda, že chlapa některý věci nezajímají až tak moc, aby se tomu usilovně věnoval. A ani to po tom mým nevyžaduji :-) a přítel je Angličan?nebo jen žijete v Anglii?
Odpovědět
Profilova fotka
Holky kupovaly jste některá botky po netu? Nemáte nějaký dobrý typ? Oprvaud usilovně sháním, ale furt nic :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@janinka186: ono je to s ním všechno živější:-) Dneska jsme byli na matrice podepsat "svatební papíry" tak jim to tam hned chtěl všechno uklízet. Každopádně svatební fotky s dětmi jsou moc pěkné:-) Takový malý capart a už si to štráduje v obleku a v cylindru :-D Jinak k tvému dotazu na botičky.. já bych určitě přes net nekupovala:-( člověk když si to nezkusí tak mu nemusí sedět a pak to odtrpí..
Odpovědět
Profilova fotka
to je pravda, fotečky budete mít určitě úžasné, líbí se mi ti prcci jak jsou v obleku :-) už máte pro toho svého prcka koupený obleček? Jinak k těm botkám, já právě taky nechci moc přes net, ale zatím jsem nenatrefila na žádné, které by byly hezké, natož aby seděly. Přitom chci nějaké jednoduché, žádný velký podpatek... šaty jsem měla vybrané za hodinu a boty vybrat je úděl :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@janinka186: Obleček ještě nemáme (roste rychlostí blesku a zatím nejsem schopna odhadnout jakou velikost bude mít v září), dokonce zvažuju i půjčovnu - tam kde jsem si půjčila šaty měli naprosto úžasné obleky pro takové malé čertíky, přijde mi zbytečné to kupovat, když to stejně využije jen jednou a pak to můžu tak maximálně prodat dál.. Taky jsem sháněla poměrně nízké botky, protože neumím v podpatcích chodit ;-) a uvidíš, když je přestaneš hledat tak ti spadnou do klína:-DD
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?