Svatba 1.6.2013 :-)

Ahojky budoucí nevěsty :-) jen by mě zajímalo proč jste si vybrali toto datum a jak jste na tom s přípravamy ??? jestli už máte za sebou zkoušku šatu nebo ji necháte až po vánocích ???atd. děkuji předem za vaše příspěvky ..... :-)
Ahojky angelito, nám se toto datum libilo a navíc obsahuje číslice z našich dat narození (6.11. a 11.6.) takže to nebyla těžká volba. Co se týká příprav, tak šaty už jsem si byla zkoušet a v salonech říkali, že chodí už i srpnové nevěsty... :-)
tak to máte krásný ....... :-) no ja právě nevědela kdy si je mám jit zkoušet ted mě to příšlo moc brzo a po novém roce zase pozdě .-) ale když to vezmu jak jsme si byli zarezervovat termín tak už byl poslední volný a to jsme si taky mysleli že v září je brzo .....:-)
Profilova fotka
Ahojky, my máme 2. června 7. výročí a brát v neděli jsme se nechtěli, tak proto už toho prvního ;-) Jinak téma o svatbě prvního června už tady je: http://www.beremese.cz/diskuse/spolec...
Profilova fotka
Ahoj, já jsem původně chtěla vždycky svatbu v květnu, ale nám je prostě červen daný :-). Já i přítel jsme se v červnu narodili a dokonce i seznámili. Tak jsme si řekli, že když už to nemá být v květnu, tak co hned v červnu prvního :-)
Ahoj holky, máme termín 1.6.2013, jednak proto, že se to datum bude dobře pamatovat (pro mě není třeba, ale znáte chlapi :-N ) a taky mám 31.5. v pátek svátek a tak mi přišlo fajn mít hned druhý den v sobotu svatbu :-) Máme zamluvené místo, fotografa a kamaramana, původně jsem si myslela, kolik ještě nemám času, ale fotografa i kameramana jsem uhnala na poslední chvíli, už byli plní, takže byl úplný zázrak, že se u obou našla skulinka zrovna na 1.6. :-) Teď sháníme místo na svatební hostinu. Šaty jsem ještě vůbec nestihla řešit, max. mám projeté fotky na internetu a do dneška jsem byla na pohodu, že to má ještě čas, ale jak vidím, některé z vás mají už i šaty nebo alespoň zkoušení šatů za sebou :-( Chtěla jsem začít tak v lednu, ale asi to nevydržím (myslím s nervama =-) a začnu možná už koncem listopadu :-D
Profilova fotka
Ahoj holky, tak se k Vám taky přidávám :-) Svatbu máme 1.6.2013 z toho důvodu, že je to sobota a také v ten den mám narozeniny (tak se to přítelovi bude dobře pamatovat :-D). Máme zatím zajištěné místo svatby, hostinu a fotografa. Zatím to moc nehrotíme, přeci jen je to za dlouho. I když začínám přemýšlet, že bych už mohla zajít do nějakých salónů a vyzkoušet si šaty....Myslíte, že je to lepší už v tuhle dobu?
Ahojky :-)chtěla jsem se zeptat jestli už máte zhruba promyšlené menu ..............ja bych chtěla klasiku polívku s jat.knedlíčky a svíčkovou ......ale chtěla bych i předkrm ale to právě nevím co ??......jedině nějakou tu šunkovou rolku a to se mi moc nechce .......tak mi prosím poradte ...... ;-)
@angelito co rajcatka s mozzarellou? Ja taky uvazuju o standardnim menu, ale bude to jeste na dohode, misto svickove mozna budeme mit neco jineho. Polevku ale beru jako klasiku, ktera by byt mela :)
Profilova fotka
Ahoj, snad se můžu přidat :-) ikdyž mám svatbu "až" 22.6.2013. Snažím se zařizovat vše radši dříve než pozdě. Máme už zamluvené místo na hostinu, fotografa, obřad a taky mám šaty :-) Ty jsem chtěla vůbec co nejdříve. Pokud můžu radit, šaty si zamluvte co nejdříve. V každém salónu mě strašili, že budou od nového roku zdražovat půjčovné. Možná jen trik, ale je to dost možné. Navíc ty nejhezčí šaty už můžou být pryč. A každá chceme ty nejhezčí :-)) Pro Angelito: Postupně si promýšlím menu i sladké. Předkrm třeba domácí paštika s brusinkami, opečená bageta. Jednou jsem to jedla a bylo to vynikající. Určitě lepší než rolka, ty jsou všude a navíc mi vůbec nechutná. Nebo i mozzarela s rajčaty nemusí být špatná.
Profilova fotka
@angelito co třeba lehký salát ;-) my pojedeme klasiku max v polívce přítel svíčkovou nerad o předkrmu přemýšlíme zda ano nebo ne protože celý den bude v provozu gril a prase nebo kýta
Profilova fotka
@angelito Ahoj :) toto téma u nás ve fóru už existuje, proto vás všechny poprosím přesunout se tam. Toto téma zamykám z důvodu duplicity. Mějte fajn den :) J*
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?