Společný datum svatby 3.7.2010. Která se taky vdáváte?

Profilova fotka
Tak kolikpak se nás to bude vdávat tento termín??
Odpovědět
1
2
28
Profilova fotka
Ja mam termin24072010
Odpovědět
Profilova fotka
natalka.ie: tak to jsi špatně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nevěstinky to už se nikdo nevdává v tomto termínu aby jsme pokecali???
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky....já mám tenhle termín :-) Budu se vdávat 3.7.2010 v Rájci -Jestřebí na zámku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky tak aspon nejsem sama kdo si vybral tento den :-) kukala jsem že už máš vybrané šatičky :-) jsou moc krásné uplně princeznovské :-) to já se furt nemužu rozhodnout a čekam až jim přijdou nové kolekce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
a odkud jsi? Jak tak koukám, tak ty už máš snad všechno koupeno krom těch šatek :-D To já sice šaty mám, ale zase nic jiného....teda krom tyrkysového smetáčku a lopatky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem z Kladna a svatba bude na Okoři. Já sice vše koupené mám, ale nic z toho :-( nějak mi to nejde a fantazie taky zatím žádná, ale snad se to pak zmákne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
takže budeš mít obřad venku? nebo je na Okoři nějaká síň?....já tam nikdy nebyla...tak jsem mimo mísu :-D :-D my chceme mít obřad v zámeckým parku, tak snad vyjde počasíčko a hlavně si musím ušít nějakej pártystan, protože co jsem koukala na netu, tak je to pujčovný šíleně drahý :-(
Odpovědět
Profilova fotka
No já to chci venku, ale kdyby pršelo tak je tam taková mísnost kde by to šlo taky :-) ale to je takové až moc dobové :-) a hostina bude taky tam jo???? že potřebuješ pártystan??? a co jsem koukala na cenu tak si myslím že když ho ušiješ tak tě vyjde stejně draho
Odpovědět
Profilova fotka
hostina bude v hotelu Panorama v Blansku....ten párty stan chci jen na obřad, takovej ten klasickej. Konstrukci mám a jen ho potřebuju lehce obšít bílou látkou.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahha a oni ho tam nemaj jo??? většinou to bejvá v ceně obřadu. a hostinu budete mít pro všechny zvané??? já budu mít s rodinou oběd je nás asi 22 lidí a pak všichni kamarádi a známí dorazí tak v 15:00 a bude se pít a grilovat
Odpovědět
Profilova fotka
já to mám pro všechny...cca 65lidí...obřad bude ve 13:00 tak už to nemá cenu kouskovat a hodně lidí by po obřadu nemělo kde čekat. U nás se moc obřady venku nedělaj, takže altánek si zařizuju sama...oni dodaj jen židle a lavice. Vy budete mít ohostinu taky tam?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ahojky holky,já se taky hlásím na termín 3.7.2010 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
renulem: Ahojky vítej :-) nikaa666: tak to jo to jsem nevedela. No nás by všichni vyšli moc draho takže to napulime.
Odpovědět
Profilova fotka
Renulem: ahojky už se nám to krátí holky ;-) ;-) já už se začínám hrozně moc těšit,ale pořád mám nějakej blbej pocit, že nestihnu všechno tak jak bych chtěla :-D bernika: no mě to přijde asi tak o 3000 dráž, když je vezmu na oběd...a to už ve finálním rozpočtu asi moc poznat nebude :-D a pořád mám zafixované ty klasické svatby kdy byli všichni všude :-) ale je fakt, že to dneska je hodně o penězích :-(
Odpovědět
Profilova fotka
holky tak mi budeme mět taky všechny hosty i u obřadu i na hostině...
Odpovědět
Profilova fotka
renulem: jak budeš mít velkou svatbu?
Odpovědět
Profilova fotka
Když nám tam jde takovejch lidí že teda nevim nevim , ale oni to tak měli i ostatní, tak to nikdo neřeší
Odpovědět
Profilova fotka
nikaa:my budeme mět dohromady asi 70 hostů...
Odpovědět
Profilova fotka
nikaa:koukám že vy jste na 65 hostech takže skoro stejná svatba... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky. Také máme v plánu svatbu 3.7.2010 :-), tak se k vám přidám, můžu ... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
kaca.m:ahojky..koukám že svatba venku???hmm...to vypadá krásně...ale zajímalo by mě kdyby NEDEJBOŽE pršelo???
Odpovědět
Profilova fotka
kaca.m.: Ahojky vítej mezi náma :-)
Odpovědět
Profilova fotka
renulem: ahoj, rádi bychom svatbu venku, máme vybraný takový "palouček" u kostelíku, tze kdyby nám počasí nepřálo, přesunuli bychom se do kostelíku :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
kaca:takže to máš posichrovaný.... ;-) to je důležité.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
renulem: kdyby pršelo, tak bude obřad klasicky v zámku ;-) to musí být zajištěno... s těma hostama to máme podobné :-) moje mamka, když jsem jí řekla tohle číslo, tak málem padla do mdlob :-D ale když to se mnou začala počítat...tak už byla rochu v realitě...ono se to nezdá....pozvu jen rodinu a hned jsem na 50 :-D :-D kaca: ahojek :-) kde to plánujete?
Odpovědět
Profilova fotka
nika:jj přesně tak,spočítá se rodina a pár známých a je to hnedka šílené číslo... holky chtěla jsem se zeptat...už jste požádány vaším protějškem o ruku??Já se musím přiznat že teda ještě ne...dohodli jsme se že se vemem a pak hnedka rezervovali termín..a za 14 dní jsem otěhotněla..ale nedávno jsme o tom mluvili a já řekla že bez toho aniž by požádal mě a mé rodiče tak si ho nevemu..on že stím počítá...a tedka se doma něco děje...příjde m že se něco chystá..Pro mě je to něějaká taková tradice co by se neměla opomenout...Jak jste na tom vy a jaký na to máte názor??
Odpovědět
Profilova fotka
renulem: měla jsem to stejné....přítel mě už dlouho uháněl se svatbou a já pořád, že máme čas...a nakonec v létě jsme se domluvili, že teda bysme mohli a zarezervovali jsme termín :-) já ae taky řekla, že bez pořádné žádosti to neberu jako hotovku :-)a navíc, že vůbec neví, jestli mě mu naši dají :-D :-D .....k žádosti o ruku došlo do dvou měsíců a u rodičů také....jelikož přítel tušil, že čekám, kdy mě požádá, tak se to pokoušle maskovat různýma překvapeníma a kdytkama a kdesi cosi abych to jako potom nečekala :-D a nakonec to přišlo a já vlastně vůbec nic netušila :-D zvládl to na 1*
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, koukám, že s hostama máme všichni stejný problém ;-) . Když jsme oznámili předběžný počet hostů - 70, tak se všem protočily panenky. Že prý, kde jsme to vzali a pak jsme začali jmenovat a bylo jasno. A vyloženě malou svatbu jen s nejbližšími příbuznými nechceme. Teď ještě řešíme, zda je rozdělit a mít oběd jen s rodinou a kamarády pozvat až na večer nebo vše najednou. No není to sranda 8-) , však to znáte. Jinak svatbu plánujeme v Jizerských horách v Bedřichově (na paloučku u kostelíčku) :-) . A s tím požádáním o ruku to mám podobné jako vy. O svatbě jsme mluvili dlouho, ale já jsem striktně říkala, že dokud nebudu řádně požádána o ruku a stejně tak nebude požádáno u mých rodičů, tak se nebudu o nic zajímat a nezačnu žádné přípravy. Jsem v tomhle trochu staromódní a musím mít vše pěkně tak jak to má být :-D . Ale musela jsem k tomu doplnit ještě menší ultimátum a to že by to mělo proběhnout minimálně půl roku před svatbou, aby bylo na vše dost času. Jelikož přítel si to představoval trochu jako "Hurvínek válku" :-D, že prý jeden týden mě požádá, druhý to oznámíme rodině a třetí je svatba ... Tak to jsem rezolutně odmítla :-p . Stanovila jsem tedy zmíněné podmínky a nezbývalo mi než čekat :-) .Vždy když se podle mě naskytla vhodná příležitost, tak jsem na to čekala a ono nic, až mi to začalo být divné ]-( . A pak to přišlo úplně nečekaně na jeho narozeniny, bylo to krásné překvapení a splnil i všechny podmínky :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
kaca.m: jeee do Bedřichova jsme jezdili na lyže :-) tam je krásně :-) no oni chlapi si to představují hrozně jednoduše, si myslí, že se to všechno zařídí samo.....ale když jsme museli 2x měnit termín a skloubit, hostinu s fotografkou a hudbou, tak ten muj se dostal trochu do reálu....zařizovali jme to spolu oba dva :-D :-D
Odpovědět
1
2
28
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?