Samotářka na Kladensku. Hledáme kamarády

Profilova fotka
Ahoj holky. Vždycky když mi je smutno nebo potřebuji radu, tak se obracím na Vás a Vy mi vždy pomůžete. :-) Nejsou to ještě ani dva roky, co jsme se nastěhovali do nového bytu v místě, kde jsme nikoho neznali- kvůli práci, jak jinak. Samozřejmě jsme měli tendenci se s každým přátelit, ale ouha – šíleně jsme se spálili :-( Jedni si z nás udělali dojnou krávu. Druzí byli hrozně fajn, ale natolik „upřímní“ až se nedalo jinak a utekli jsme před nimi. Mysleli jsme si, že jsme s manželem z těchto „známostí“ vyléčeni, ale mně to klábosení, společné vaření a výlety hrozně chybí. A vůbec vzájemná podpora. Existují ještě úplně obyčejní lidi, kteří se těší ze života rádi dělají hovadiny? Rádi třeba sportují nebo chodí na procházky? Mají rádi zvířata? Jsem zoufalá... a nejsem si vůbec jistá jestli se nám podaří na někoho ještě natrefit.... Myslíte si, že jsem divná?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj dancicka,samozřejmě že normální lidi existují :-D .mi jsme se před rokem přestěhovali,naši sousedi jsou samý duchodci tak že snimi se zrovna moc nepobavím,nerozumí zábavě mladých.I když mám děcko a druhé na cestě tak mi pokec s kámoškou taky chybí.sice jednou za čas za nějakou dojedu nebo ona dorazí na kafčo ale i tak to není takové jako když jsem ji měla za rohem a kdykoliv jsem k ní mohla skočit.Ted si chodím poklábosit sem.A doufám že se někdy poblíž nastěhuje někdo mladší a normální. :-D :-D Tak že hlavu vzůru :-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
dancicka: Nic si z toho nedelej, ja kolem taky neznam moc "normalnich" lidi, a sama se za "normalni" povazuju, tak nejak co jsi tam psala, to splnujeme :-D Nevim, cim to je, ze clovek dneska stezi narazi na nekoho podobneho, ale ja v okoli taky nemam skoro nikoho, s kym bych jen zasla na kafe pokecat...
Odpovědět
Profilova fotka
Teď jsem začala chodit cvičit s tím, že se tam 100% musím s někým seznámit... :-N To je sice pravda, ale ty holky, co tam chodí - to jsou většinou kamarádky a na mě koukají jako na exota, a navíc prostě nejsem ten správnej typ, co se leckam vnutí.... :-S Ale fakt se snažím :-D Máte někdo podobnou zkušenost? x-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?