Říjnová svatba na Ostravsku, plánujete?

Je tady nevěsta, která plánuje svatbu v říjnu v Havířově nebo okolí?
Odpovědět
Ano, tady. 5.10. v Soběšovicích ;)
Odpovědět
My máme 12.10. v Havířově a docela panikařím, protože ještě nemám vůbec nic zařízeno :-( Příští týden chci oběhnout svatební salony, ale s mojí postavou z toho mám spíš deprese.
Odpovědět
Nic si z toho nedělej. My máme akorát domluvený termín a restauraci ;-) Ten termín navíc máme domluvený jen telefonicky, kdy nám ho matrikařka potvrdila, ale ještě jsme tam nebyli osobně vyplnit papíry apod. Předběžně máme zajištěného fotografa a teď sháním hudbu. Oznámení máme sice vymyšleno, jinak nic a k šatům jsem se ještě nedostala... Zvládneme to i bez stresů kolem, ne? ;-)
Odpovědět
Doufám...nastávající si ze mě dělá srandu, že mám předsvatební horečku, ale myslím, že vůbec nemá představu, co to obnáší.
Odpovědět
Třeba tu představu má, ale nepodléhá předsvatebnímu stresu ;-) Nenech se semlít ostatními, co by se podle nich hodilo, nehodilo, musíš udělat apod. Myslím, že už nějaký ten pár má svatbu úspěšně za sebou, tak to taky zvládneme, i když neplánujeme 2 roky dopředu, jak se to dle nejnovějších trendů má :-D
Odpovědět
Profilova fotka
máš krásných 120 dní na to vše v klidu zařídit. :-) Věř mi stresovala jsem stejně a ted 44 dní před svatbou zjištuju, že už nemám co vymýšlet, že mám vše :-p
Odpovědět
Dobrý den všem budoucím nevěstám, pokud nemáte ještě sehnanou kapelu na svatbu, tak Vám s radostí doporučím tu naši. :-) Ukázky a veškeré info najdete na našich stránkách. Krásné léto Gibon Music Band 8-)
Odpovědět
@gibon_music_band odkud jste?
Odpovědět
@kamcatka21 Dobrý den, jsme ze Zlína - hrajeme po celé ČR. 8-)
Odpovědět
@kamcatka21 Nicméně pokud plánujete svatbu na září, tak to máme již obsazené. Krásný den.
Odpovědět
díky, právě se nám to zatím zřejmě posunulo na konec října
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?