Pořádal někdo svatbu v Karlových Varech a okolí?

Profilova fotka
Ahoj všem..zatím to ještě není až tak žhavé,ale chtěla jsem se zeptat,zda tu někdo pořádal svatbu Vary a okolí..šaty,fotky,koláčky,místo atd..budu ráda za každý postřeh :).Díky.Fajn den.
Odpovědět
1
2
6
Ahoj fridelko, neznáme se :-) ? Mám pro tebe tip - v pátek 17. 8. se mi ve Varech vdává kamarádka - pokud budeš chtít, pošlu postřehy a nápady - zatím jen: obřad je na zámečku v Doubí.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Oživuji téma, najde se někdo kdo plánuje svatbu v Karlových Varech, nebo má po svatbě a může doporučit dodavatele?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky,já se vdávala v Lokti před měsícem,tak se mrkni do alba ;-) pár doporučení tam mám,ráda poradím
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj rumennko, díky, na tvoje fotky už jsem narazila, jsou nádherný a celkově svatba ve stylu, jaký se mi líbí. Krásný šaty, a co je taky supr - oznámka a tvoje tiskoviny. Největší rozhodování teď máme s místem obřadu a hostiny, Loket je taky jedna z možností, ale s tou restaurací a ubytováním to bude fuška :-)
Odpovědět
Profilova fotka
e.vik: děkuju,fotografka Petele je fakt moc šikovná a fotečky jsem měla do týdne,jen mi teď kamarádka říkala že navýšila ceny. My napřed chtěli obřad na zámku v Chyši tam je to opravdu nádherný,ale je to dost daleko,takže jsme nakonec vybrali Loket a bylo to opravdu moc krásný a neobvyklý tím,že jsme to měli i s rytířema, také docela pěkná suma, ale stálo to za to. No a hostinu a ubytování jsme měli ve vlastní restauraci,takže to jsme zaplaťpánbůh nemuseli řešit,ale co jsem slyšela tak krásný hostiny mají U Šimla na závodišti v KV,ale nevím jak je to tam cenově,ale salónek je pěknej. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Právě na stánkách Petele jsem fotky viděla. S navýšením cen to není moc dobrá zpráva :-S , ale zase to stojí za to... S obřadem se nemůžeme rozhodnout, líbí se nám Kynžvart, ale je taky dost z ruky, možná nakonec vyhraje právě Loket. Můžu se zeptat, kdo vám dělal ta oznámka, nebo je to tvoje práce?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj lidičky, začínám přemýšlet kde udělat hostinu poblíž KV a přijde mi to tu dost bída....nemáte nějaké tipy?
Odpovědět
Profilova fotka
Co Vitkovka?
Odpovědět
Profilova fotka
potřebuji něco, kde je možno i grilovat prase venku atd, ne jen klasickou hospodu o to hůř, jak je to na Vítkovce?
Odpovědět
Profilova fotka
Zajed se tam podivat. Venku urcite grilovat jde. Kapacita na obed vevnitr bude tak 40 lidi. Venku se vejde vic. Hosty muzes ubytovat bud v hotelu nebo v chatkach vedle. Mne to na svatbu pridje idealni. Maji i altan, kde by slo mit obrad.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji zkusím... známá mi říkala, že někde v Jáchymově je to taky fajn a pak nějaký ranč v Horách ale tam je to prý tak pro 30 lidí
Odpovědět
Profilova fotka
My byli na Vitkovce znamym. Meli tam jen obed teda. A moc s enam to libilo, moc chutnalo, personal super, jidlo vynikajici. Je tam fakt krasne a je to takvoe uzavrene, ze se ti tam necouraji lidi. Takze pokud budete mit tak do 40 lidi, zvazila bych. Na presnou kapacitu se radeji zeptej, treba je to vetsi. Ja to jen odhaduji. Vnitrek je do oranzova cely. Zajedte si tam nekdy na obed a okoukni to. Mne se tam moc libilo.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ok, dík za radu, podívám se...lidí ale bude tak 60 a to to ještě srážim na minimum z finančních důvodů :-D
Odpovědět
Ahojky kamarad mel svatbu v zahrade pred Richmondem a bylo to super a fotila ho stejna fotografka jako nas me albicko mužete tady videt fotky z Varu najdete na baladova- galeriesvateb.cz za oba muzu vrele doporucit bezva hostiny jsou v Selskym statku na Perstejne
Odpovědět
Profilova fotka
NO budu to muset vše oběhat :-o
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, Selský dvůr Perštejn vůbec nevypadá špatně, koukala jsme na webovky.... škoda že je to na opačnou stranu než Kynžvart :-( ve Varech je to shánění vážně bída
Odpovědět
Profilova fotka
To teda je, zvlášť když člověk chce hezky vypadající prostory velké kde je i možnost být venku a grilovat nebo tak něco :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj všem, zatím svatbu řeším jen teoreticky, ale zrovna říkám, že K. Vary jsou dost bída. Líbila by se nám Chyše, ale je to trochu dálka a na příští rok zvedli ceny obřadů na 6500,-. Co se týče hostiny nyní nás zaujal Statek Bernard, který je v Královském Poříčí, je to trochu dál od Varů, ale moc příjemná nová restaurace, dobré jídlo, příznivé ceny, svatební hostiny pořádají, jak je to s grilováním, nevím, ale myslim, že by možnost byla.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, Chyši jsem zavrhla je to fakt dosti z ruky... Teď jsme se byli podívat v Jáchymově v lesích v jednom penzionu a tam jsou ochotný nám ve všem vyjít vstříc, teď jen otázka za kolik :-( Taky se optáme na Hubertusu a U Hastrmana v Děpolotivicích. Pak ještě možná ranč v Horách, ale tam se prý nevejde 50-60 lidí ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
My se o víkendu byli podívat v Jedlové u Staré Vody, penzion U Mlýna. Ideální na svatby - restaurace, terasa, posezení venku, rožnění selátka. Je tam i ubytování tak pro 40 lidí, když nepočítám přistýlky. Další možností je Myslivna v Annenské vsi. Jsou sice z ruky, ale s přijatelnými cenami a velmi ochotnými majiteli :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte, tak je to sice trošku z ruky, ale měla bych taky nápad - perfektní je statek Bernard v Královském Poříčí nebo hrad Vildštejn ve Skalné u Chebu (tam vám zařídí úplně všcko včetně hostiny ve středověkym stylu apod..., ceny nevim, ale také o tom začínáme uvažovat)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, moc dobře si vzpomínám, když jsme tehdy ještě s přítelem vybírali místo pro naši svatbu a jaký to byl boj, takže se snažím přispět, protože i mě tehdy tyto stránky moc pomohly. Měli jsme hooodně podmínek - chtěli jsme mít obřad i hostinu venku, nechtěli jsme přejíždět z místa obřadu na místo hostiny, a měli jsme cca 70 lidí...takže problém. Nakonec jsme vybrali a bylo to výborné rozhodnutí- svatba se konala přímo v KV v restauraci Malé Versailles. Pokud máte zájem podívejte se na stránky petele.cz, svatba Walterovi. Hodně štěstí všem budoucím nevěstám :-) a pokud budete potřebovat s něčím poradit tak písněte ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
maky a jak se to cenově pohybuje v Malemé Versailles?trochu dražší ne? :-|
Odpovědět
Profilova fotka
fotečky moc pěkné a vypadá to příjemně, ale také se obávám, že to vypadá na vyšší rozpočet =-)
Odpovědět
Profilova fotka
No, za pronájem si z MV nic neúčtovali a tehdy nám udělali raut za 600 Kč na osobu, ale říkali, že asi podraží. Co se týče výzdoby, tak tu jsme si dělali sami (kromě potahů na židle, ty jsme měli pronajaté). Výzdobu altánu máme a můžeme za nějaký peníz pronajmout. S jídlem a servisem jsme byli maximálně spokojeni!!
Odpovědět
Profilova fotka
No možná se tam zkusíme optat maky, díky za info ;-)
Odpovědět
Ahojky nebude se některá z Vás vdávat v Ostrově? Ve Varech je to bída a ta strašná obřadní síň, fuj :-S
Odpovědět
Profilova fotka
calistto, je to bída v celém okolí KV, fakt furt nevím kde se vdát :-(
Odpovědět
madormi: no já to asi vidím na starou radnici na Staráku, nevím no.Už máš něco zařízeného? Myslím jestli víš kde budeš mít hostinu atd.paa ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
calistto: no právě moc nevím:-(
Odpovědět
1
2
6
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?