Podzimní nevěsty. Plánujete taky svatbu na podzim?

Ahoj, najde se tady někdo, kdo plánuje svatbu v krásně zbarveném podzimu?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj.My plánujeme svatbu 10.10.2010 - doufám, že už bude krásně zabarvený podzim :o)Kde to budete mít?A kdy?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my se budeme brát 17.10.2009 :-) doufám, že bude krásně svítit sluníčko a bude to ten příjemný podzim, jak má být :-)
Odpovědět
Ahojky, tak my máme svatbu už 12.9.2009, doufám že bude ještě více léto než podzim.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
..holky, s tím počasím to člověk nikdy neví.. :-( :-N
Odpovědět
no my ještě přesný termín nemáme, ale určitě to bude na podzim. Viděla jsem fotky z podzimní svatby a jsou snad ještě krásnější než ty letní. :o) Svatbu bych chtěla venku v tom zbarveným lupení. Nejprve si vybereme místo svatby a pak termín. Já chci jen malou svatbu max. 10 lidí (jen rodina), alespoň nebudu muset šetřit na šatech, místě obřadu, atd....A co vy? Jak jste na tom s přípravami?
Odpovědět
Ahojky my máme svabu 26.září 2009 tak to už je takový začínající podzim, nebude sice tak krásně ještě zabarvený a nebude ani vedro, hlavně aby nepršelo, a jestli jo tak to nám, bude pršet štěstí
Odpovědět
Profilova fotka
já myslím, že každá by si přála zbarvené listí, sluníčko a trochu teplíčko.. :-) tohle by bylo nejúžasnější počasí, co bych si přála mít :-) a pokud bude pršet, tak jak píše akarka, bude to štěstí, protože nějak si to špatný počasí musíme hezky odůvodnit, ne? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jak tak koukám, tak budu na svatbu čekat nejdýl ...:o).Budu na vás na všechny myslet :o)aby ste mely hezky pocasicko ...
Odpovědět
Profilova fotka
bessinko, neboj.. ono to uteče jako voda všechno.. a pak budem závidět, že ty to máš před sebou :-)
Odpovědět
Holky moje kolegyně z práce měla svatbu loni v na konci června, měli obřad venku a když přijížděli k zámku, tak spadlo pár kapek a pak když už stáli u oltáře, tak vysvitlo sluníčko a pak při hostině, tak už bylo krásně.... Vyšlo jim to (kapky štěstí i sluníčko)....
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to měli parádně - vyšlo jim to naprosto na jedničku!! Já byla loni na svatbě v půlce října a to bylo taaaak krásně - všichni byli na terase, sluníčko svítilo a popíjela se slivovička :-) prostě parádní počasí a na focení?? nádherně barevné stromy!!
Odpovědět
jo jo a loni 8.8 bylo hnusně a pršelo, tak co dodat
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
.. hakli, to už si nepamatuju :-D ale to počasí si člověk nevybere.. zrovna dneska u nás: ráno a dopoledne sněžilo, kolem poledne až doteď svítilo sluníčko a teď se tu zatáhlo a bude pršet (pár kapek už spadlo).. A proč ste si holky zvolily podzim ke svatbě?? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
lennnia:to je pravda, alespon mam vic času na těšení :o)jenže já sem pořád tady na bms a přitom musím psát bakalářku a začít se učit na státnice :o(sem na to zvědavá, jak to zvládnu :o)Co už máte všechno zařízené?
Odpovědět
Profilova fotka
Já si zvolila podzim hlavně podle toho, že se mi v létě strašně potí ruce, tak sem si to nechtěla zkazit a navíc si myslím, že už nebude všude tolik lidí.A líbilo se mi 10.10.2010 :o)Bude se nám dobře počítat, jak dlouho už sme spolu :o)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my to máme 10.10.2009 na Chodovské tvrzi a doufám, že bude krásně - takové babí léto podzimně zbarvené
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj oskara:my až se budem brát, tak ty budeš mít na den rok od svatby :o)Budu na tebe myslet, ať Vám všechno klapne...
Odpovědět
bessinka...sorry, ale musím se smát...:o) třeba už bude taková zima, že budeš muset mít rukavičky (tak se pocení neboj) - myslím, že to je to nejmenší :o)
Odpovědět
Profilova fotka
pantera..třeba bude, uvidíme :o)Jasan, že je to to nejmenší, ale rozčiluje mě to celej život :o(
Odpovědět
Profilova fotka
Bessinko, já taky musím psát bakalářku a státnice mám v červnu, takže to je za humny.. :-( My sme zvolili podzim, protože v létě pokud je teplo a u nás teda bývá dooooost velký (jižní Morava), tak bysme se všichni v oblečení upekli.. a bylo by to nepraktické i z důvodu dortů, cukroví, atd. Brácha měl svatbu v srpnu a to teda bylo - byl to podle meteorologů (snad sem to napsala dobře) nejteplejší den za nějakých 40let - i když sem já jako svatebčan měla lehounké krátké šaty, bylo vedro až běda.. A další důvod je to, že přítelova maminka má vysokej tlak a špatně by ty horka snášela..
Odpovědět
Profilova fotka
lennnia...prostě naše podzimní datumy jsou nej :o)A kdy máte odevzdávat bakalářku?Já 24.4. a státnice 12.6.
Odpovědět
bessinka....určitě, existují pudry proti pocení rukou....zkus se podívat na net nebo zeptat v lékárně. Vždyť i gymnasti a vzpěrači používají pudry na ruce, aby se jim nepotili.
Odpovědět
Profilova fotka
my ji máme odevzdat tuším 22.4. a státnice máme od 8.-12.6. Kdy přesně, to už záleží individuálně jak se kdo nahlásí..
Odpovědět
Profilova fotka
pantera..to už sem zkoušela, lítala sem i po doktorech a nic :o(ale už sem si na to zvykla, a s přítelem sme spolu 5 a pul roku, je na to zvyklej a nevadí mu to :o)a nic jinýho nemá cenu řešit :o)
Odpovědět
tak to je fajn, že mu to nevadí.....:o) To já mám ruce zase pořád studený a skoro pořád je mi zima. Doma se mi smějou, že jsem blázen, když spím v létě v ponožkách. :o) holky školu....to se teda nemáte....tak hlavně aby vám to dobře dopadlo :o)
Odpovědět
Profilova fotka
pantero, já su na tom stejně - taky je mám skoro pořád studený a i já v létě spím v ponožkách :-D
Odpovědět
a taky se ti pořád posmívají :o).... Já se ani v létě moc nekoupu, spíš se opaluju. Do vody vlezu až když vedrem padají mouchy za letu na zem :o) Jediná vody kam v létě vlezu je moře a to musí být fakt horko.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
ahoj brufinka..vítám tě mezi námi :o)
Odpovědět
Profilova fotka
brufinko, napsala si to naprosto perfektně - i já by sem si tu kvalitu ráda vyzkoušela :-) jak to holky máte s přípravama? ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?