Plánujete svatbu v areálu Botanika v létě 2011?

Ahoj všem, plánujete někdo svatbu v Botanice v Horním Bezděkově na léto 2011?
Odpovědět
1
2
13
Profilova fotka
Máme jí tam už letos v pátek :).
Odpovědět
no super! Já tam byla teď v neděli na první schůzce. Plánujeme to na červenec 2011. Kdy přesně to máte? A co komunikace s Botanikou? všechno probíhá podle tvých představ? Tak jsem tě teď trochu zavalila otázkami :)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, botanika je jednou z možností mezi kterými se rozhodujeme :-) chystáme svatbu na červen, komunikace zatím byla v pohodě, ale co mě tam bude ještě zajímat bude otázka jídla :-) jinak se mi tam moc líbilo!! :-) jsem zvědavá jak se nakonec rozhodneš :-) a mezi čím jste se rozhodovali? my jsme to asi z pěti míst stáhli na dvě a ted se jenom rozhodujeme. to samé je i u obřadu! taky se rozhodujeme ze dvou míst.. fakt jsem na to zvědavá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,my jsme se taky rozhodovali mezi dvěmi místy a byla mezi něma i botanika.Moc hezký místo na svatbu.Ale my jsme to vzdali z finančních důvodů.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem se rozhodla po absolvování svatby na Botanice. Komunikace v pohodě, tak snad proběhne vše ok. Budu referovat :). Teď se jen modlím, aby nepršelo....
Odpovědět
mischel.mm: ahoj, tak abych se přiznala my jsme se nějak rozhodli pro Botaniku a zatím jsme jiné místo nehledali. Botanika pro nás byla jasná volba, protože já pocházím z Unhoště, v Horním Bezděkově bydlí ségra a máma bydlí v Kladně. Navíc jsem tam již byla na pár akcích a vždy se mi tam moc líbilo. Přítelovi se tam také líbí. Nicméně momentálně se to odvíjí od toho, jak se nám podaří stáhnout cenu, protože Botanika nepatří zrovna mezi nejlevnější. První nástřel, který nám dali se nám moc nelíbil. Pokud se nám nepodaří to stáhnout, začnu hledat dál :) A mezi čím se ještě rozhoduješ?
Odpovědět
helik81: a kdypak to máte? určitě budu na reference zvědavá :) Pro kolik to budete mít lidí?
Odpovědět
Ahoj holky, my taky budeme mít svatbu na Botanice, a to teď v září. My chtěli mít všechno hlavně na jednom místě, obřad, hostina, ubytování pro přespolní hosty a jelikož jsme z Kladna ( a na LaParku jsme to fakt nechtěli), tak Botanika byla jasná volba. Navíc tam výborně vaří, tak na jídlo jsme zvolili klasiku- vývar s knedlíčky a svíčkovou s karlovarským knedlíkem, fakt lahoda:-) Helik81: tak přeju,aby všechno vyšlo a budu se těšit na info, jak to všechno proběhlo:-)
Odpovědět
Profilova fotka
eupha:Nám se taky nelíbil ten první nástřel a když jsem si to spočítali pro kolik lidí by to bylo tak nám to přišlo hodně drahý.a ještě po nás chtěli pronájem který taky teda není zrovna nejlevnější.škoda.ale naše známá se tam vdávala asi před 3 roky tuším a když jsme jí řekli cenu za osobu tak koukala,protože to měla o hodně levnější.ceny rostou všude.
Odpovědět
prtinka: po nás kupodivu pronájem nechtějí, ale myslím, že se to "skrytě" projevuje v cenách toho jídla :) V podstatě se to dá na hodně místech sehnat o dost levněji, tak doufám, že se nám to podaří to ještě nějak upravit, protože bychom to tam moc chtěli - ale zase ne za každou cenu. Mám ještě poměrně dost času, takže pokud se nedomluvíme budu hledat dál. Jinak jsem zdovolením nakoukla do tvé galerky a místo na obřad jste měli moc hezký, krásný altánek :)
Odpovědět
spiritosanto: mně se LaPark taky nelíbí, hlavně to ubytování mi tam přijde hrozný a vzhledem k tomu, že přítelova rodina je z Moravy, tak je ubytovat potřebujeme. V Botanice vypadají pokoje moc pěkně. Pro kolik to máte lidí? Jinak přeju ať všechno vyjde, hlavně počasí :)
Odpovědět
Po nás žádný pronájem teda taky nechtěli, jak psala EUPHA, mají v cenách toho jídla. Je v tom pronájem a potřebný personál - to nám snad Moris řekl i osobně. Jinak my budeme mít na oběd cca 45 lidí a na večer kolem 100. NA přespání pořád nevím, tam to furt lítá, ale moc to nebude, tak 7 pokojů tipuju. Nevim jak moc tam jde hybat cenou, my se jen domluvili na napojich v karafkach, prisla nam hloupost tam mit 2dcl lahvicky s dzusem, colou, vodou apod. - a to se samozrejme projevi i na cene, ktera o to klesne, ale nevim kolik presne. A myslim, ze jedna holcina se snad domluvila na tom, ze z MENU vynechala dezert a jako dezert se serviroval svatebni dort, tak tam to slo taky. JInak nevim, kde jinde s tim hybnout.
Odpovědět
Článek se načítá
Mně třeba přišlo, že jídla je v té nabídce strašně moc, co se týče množství. Když jsem to sečetla tak to v rautu vycházelo asi 1 kg jídla na osobu, což je zbytečně moc. Zaslala jsem na Botaniku požadavky v tom jak bych to chtěla upravit a uvidíme. Třeba to ani nepůjde. My budeme mít asi 30 lidí na oběd a 60 na raut.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli lidí asi 25 a pronájem nechtějí když je lidí nad 30.nevím jestli to nenzměnili.Tak snad budete mít holky štěstí je to tam moc pěkný.
Odpovědět
EUPHA: Presne tak, jidla na ten raut je urcite hodne. Myslim, ze tvemu pozadavku vyhoveji, nejak to vymysli, ac si myslim, ze uspora nebude velka. Také by to šlo přece udělat tak, že řekneš, že chceš raut pro 50 lidí ( to se vám naůčtuje) a jestli těch lidí vám přijde 50 nebo 60 - to jim muze byt jedno( a hlavne to nikod pocitat nebude)
Odpovědět
spiritosanto: tak by to taky šlo udělat, ale zas bych se bála, aby tam bylo dost jídla :) No uvidíme, zatím se mi neozývají
Odpovědět
Asi je na dovolený, já tam taky psala - někdy v úterý a zatím žádná odpověď.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky holky, tak přítelovi se co se týče hostiny hodně líbil hotel mlýn v karlštejně, takže jsem zvědavá jak to nakonec dopadne.. ještě jsme se tam nedomlouvali na přesných informacích, takže zatím nevím nevím.. fakt jsem zvědavá jak to všechno nakonec dopadne.. :-) obřad plánujeme buď na červeném újezdu nebo na zámku dobříš - takže taky zatím není specifikováno přesně :-) fotografa jsem taky tak trošku řešili, ale zatím nevyřešili a na to ostatní bude času později hodně.. tak uvidíme.. PS: pokud vím, tak
Odpovědět
Ahoj holky, tak my jsme se nakonec pro Botaniku rozhodli. Už jsme udělali i rezervaci. Cenu se podařilo trochu stáhnout :) My jsme už v podstatě byli od začátku rozhodnutí, že to tam chceme :) Už jsem si i dokonce sehnala fotografku, což mi přišlo strašně vysilující, protože jsem pořád projížděla webovky všech možných fotografů a nemohla se rozhodnout :) Teď si dám asi pár měsíců pohov a v zimě začnu řešit šaty a další věci.
Odpovědět
Helik81: Tak jaká byla svatbě na Botanice, povídej:-) Jsem zvědavá, jak vše probíhalo, servis, organizace... Eupha: No ti závidím, že řešíš fotografa takto brzo-určitě se to vyplatí, já shánela fotografa v lednu ( v září mám svatbu) a všichni ( Wagenknecht, Bigoš, Saliba, Sharf...) totál obsazeni! Ale myslím, že jsme nakonec sehnali super kluky.
Odpovědět
spiritosanto: tak třeba Sharf už má červenec 2011 totálně plnej, taky jsem ji chtěla. Měla tam volno asi 2 pátky. A to je rok dopředu :). Tobě se to koukám taky blíží. Budu se pak těšit na reference.
Odpovědět
EUPHA: A koho si nakonec vybrala? Mně osobně se nejvíc líbí Bigoš a Saliba, hlavně s obouma byla hrozně příjemná komunikace, ale bohužel. No mně se to blíží, ale pořád mi to přijde daleko, to jsem zvědavá kdy na mě přijde ta svatební horečka.Navíc nemůžeme sehnat boty, jak pro mě tak i pro přítele( ten má vyšší nároky jak já), takže asi půjdeme bosí nebo nevím:-)
Odpovědět
spiritosanto: tak Bigoš mi nabídl jen celodenní focení, nicméně já chci jen obřad, hromadný fotografie a pak portrétovky. Saliba mi napsal, že rezervace bere až koncem roku a to jsem neriskovala. Chtěla jsem to mít už vyřešený. Nakonec jsem vybrala Ladu Baladovou. Fotky má pěkný, komunikace s ní příjemná a hlavně také příjemná cena :). Jeje boty, to je pro mě ještě hodně daleko :) Ale je fakt, že přítel nedávno také sháněl boty k obleku. Prošli jsme všechny možný prodejny, mně ty boty přišly všechny podobný a on si stále nemohl vybrat :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak jsem opět nakoukla do diskuze... Svatba naprosto parádní :). Na Botanice jsme platili komplet 110.000 Kč vč tipu :). To Vás asi zajímá nejvíc :))). Oběd 33x plné menu + 4x jen hl. jídlo pro fotografa, kameremana, baby sitter, DJ, večer 55x raut, ubytování - komplet celý vybukovaný areál krom 3 postelí :). K obědu hovězí consomé, svíčková, dezert byl dort a myslím, že to bohatě stačilo, raut jsme trochu ponížili (netuším teď kolik to bylo jídla, ale tuším 800g na osobu) a komplet se snědl, zybl jen půlnoční guláš. Obřad byl venku v pergole, přeci jen v pátek ráno pršelo a nechtěli jsme riskovat a nakonec jsem za to ráda, protože na fotkách i na kameře to vypadá o hodně líp než u oblouku. Obsluha parádní, na starost nás měl Radek Kohák, byla to jeho posl. svatba na Botanice :(. Kdyby Vás cokoli zajímalo, ptejte se :).
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Holky, neříkejte, že v Botanice se příští rok nikdo nevdává...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Pokouším se znovu otevřít toto téma :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, my budeme mít svatbu v Botanice :-) .. termín máme v červnu, tak už se těším :-) .. jen mě děsí, že ještě nic moc nemáme zařízené... :-.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my budeme mit taky svatbu v Botanice, v cervenci :-)
Odpovědět
@petulinkaaaaa @marcipanka.k no konečně někdo holky :) aspoň můžeme vyměňovat zkušenosti. Pro kolik to budete mít lidí a tak?
Odpovědět
Profilova fotka
Zatim nemame definitivni seznam hostu, ale cca 40 lidi na obed a 60 na vecerni raut a chceme to v te restauraci a obrad nad restauraci (jakoby nad zviratkama), zdalo se nam to hezci nez varianta vydlazdeny placek u parkoviste a altanek. Hlavne pri hostine v altanku by mohla byt dost zima, prece jen v dnesni dobe je pocasi nevyzpytatelne a muze byt pekna kosa i v lete...koneckoncu z pocasi mam nejvetsi strach :-(
Odpovědět
1
2
13
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?