Plánujete některá také svatbu na 14.6.2014?

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, plánujete některá svatbu na 14. 6. 2014? Jak dlouho dopředu se chystáte rezervovat místo pro obřad? Uvažuji o Průhonickém zámku nebo zámku Sychrov a nevím, jak dlouho dopředu je nutné rezervovat, abychom o termín nepřišli. Také by mne zajímalo, kde by se dala uspořádat svatební hostina. Ráda bych měla obřad odpoledne kolem druhé, třetí.. Udělali byste hostinu formou rautu nebo servírované klasické menu a raut až večer? Děkuji za rady.
Odpovědět
1
2
@tinakari Ahojky, my už ho máme, ale NECHTĚNĚ - jen jsem se e-mailem informovala, KDY se máme přijít nahlásit a paní sekretářka mi napsala, že mi to rovnou zarezervovala, když se mi to datum a čas (14:00) tak líbí. :-) Záleží asi, jak kde (žádaná x nežádaná místa), ale asi bych moc neváhala a zeptala se už teď - třeba taky e-mailem, KDY se máš o ten termín zajímat. Páč, co si budeme namlouvat, ten termín je prostě PARÁDNÍ! :-) Kdyby to bylo jen na mně, tak to nechám klidně po Novém roce, ale spousta nevěst by to nejraději zamlouvala 10 let dopředu ;-) (S nadsázkou :-) )
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky,taky bychom rádi 14.6.v 14h,ale přijde mi to hodně brzy rezervovat ;-) nechci bejt aktivistka,ale když mi ten termín někdo vyfoukne,budu mrzutá :-) ale koukám,že takový krásný datum bude hoooodně žádaný ;-)
Odpovědět
jeee já mám 14.6. ale 2013 :) místo pro obřad i hostinu jsem rezervovala až někdy na konci března (ale my to máme v pátek, takže to chce méně nevěst)
Odpovědět
Profilova fotka
S přítelem jsme se byli 8. května projít v Průhonické zahradě a oba jsme se shodli, že by tam byla moc hezká svatba. Sice se chceme ještě podívat na zámek Sychrov, ale Průhonice asi zvítězí. Proto jsem se ptala, jak dlouho dopředu je dobré zamlouvat termín, abychom o něj nepřišli. Přítel má ten den narozeniny, dcera o 11 dní dříve, tak by si to mohl dobře pamatovat :-)) Asi napíšu email a budu se informovat..
Odpovědět
Ahojky, taky máme vyhlídnuté toto krásné datum. Bohužel, tam kde chceme mít obřad my (a co jsem se tak pídila, tak to má i spousta jiných míst), přijímají rezervace až od října, takže stále čekáme a nemáme toto datum ani 100% jisté, jelikož mají určeny pouze některé soboty pro civilní svatby (což chceme my) a ostatní pro církevní, takže ještě pár měsíců budeme žít v nejistotě a modlit se, aby nám to vyšlo :-(
Odpovědět
Ahoj holky, já mám svatbu již tento rok, ale chtěla jsem Vám odpovědět na Vaši otázku, co se týká rezervace místa. Určitě, pokud se berete na místě, které je hodně žádáno, čím dříve rezervujete tím lépe. Náš termín jsme si rezervovali 21. 9. 2012 a svatbu máme letos v červnu 2013. Některé slečny už cca do měsíce od mé rezervace psaly, že nemají na zámku volné termíny, které chtěly. Některé subjekty jsou schopny termíny rezervovat brzo, ale některé čekají teprve na rozpisy co kdy v daném místě je možné.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak včera večer jsem psala email do Průhonic a termín 14. 6. 2014 je už plně zarezervován :-(( a to termíny vyhlašují až v listopadu!! Dnes jsem zkusila napsat ještě na několik jiných míst na tento termín, tak jsem zvědavá, jestli alespoň na jednom z nich budou mít volno.
Odpovědět
Profilova fotka
ještě zkusím ten Sychrov a Frýdlant v Čechách..
Odpovědět
Profilova fotka
tak to je masakr nával :-( Přitom Průhonice nejsou najlevnější :-| asi v pondělí zavolám na příslušnou matriku ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@anetajana také jsem to netušila, myslela jsem si, že budu první a ono ne.. doporučuji zavolat nebo napsat co nejdřív... Já do těch Průhonic napsala ještě na jiné termíny, tak uvidím..
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, my sa budeme brať 14.6.2014 vo Valticiach, miesto hostiny už máme domluvené, termín nám ale na úrade ešte nechceli zapísať, majú na to knihu iba do konca roku 2013. Bolo nám povedané že v lednu sa máme zastaviť a problém s tým nebude, v čo teda aj dúfame.
Odpovědět
Profilova fotka
Čas, který Vám do svatby zbývá můžete ukrátit i návštěvou na našem webu. Máme 200 svatebních a 500 společenských šatů. Přejeme hodně štěstí při zařizování Vaší svatby.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj nevěsty, i my se budeme brát 14.6. 2014 přijde mi to jako jediné hezké datum co vůbec v tom roce je.. A termín rezervujeme koncem tohoto měsíce :)
Odpovědět
přidávám se k vám holky ja mám zarezervované místo konání obřadu, hostiny, a čekáme na cenovou nabídku restaurace která by nám vařila :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nevěsty, nakonec máme předběžně rezervovaný termín 8. 8. 2014 na zámku Zbiroh. V červenci se tam jedeme podívat a vybrat místo, kde budeme mít obřad. Líbí se mi zahradní altán. Zkoušela jsem psát ještě na jedno místo, tam mi bylo sděleno, že termín 14. 6. 2014 si poznačil a že se pokusí jej využít při tvorbě nového svatebního kalendáře pro rok 2014. Uvidíme, snad to vyjde.
Odpovědět
Ahojky. tak já se k vám taky přidávám. Máme taky termín na 14.6.2014 a budeme to mít na zámku v Raduni u Opavy. Na matriku jsem projistotu již taky volala a paní matrikářka mě obeznámila s tím, že stačí zavolat tak na podzim nebo po novém roce. S takovým datem budu raději volat tak na konci září. Teď jsem ve fázi psaní poznámek a tak ke konci roku nebo po Novém roku začnu s přípravama naplno :-)
Odpovědět
Ahoj, taky plánujeme svatbu 14.6.2014. Zatím zvažuji Raduň nebo Arboretum u Opavy... Jinak si prozatím jen sepisuji co bude třeba, kde co objednat atd. Rezervovat místa a služby budu asi začátkem roku 2014.. Tak snad všechno pošlape jak má :)
Odpovědět
@ejva tak to budeme mít spolu
Odpovědět
Tak hlavně ať nám výjde počasí :)
Odpovědět
@anetajana Jako bych to napsala já :))) Taky to máme naštěstí rezervlé, i s tou 14. hodinou, ale jestli tu paní matrikářku někdo podplatí a toto mi vyfoukne, taky budu doooost mrzutá :) Protože tohle je prostě naprosto geniální datum. A prostě bude krásně! :))))
Odpovědět
Profilova fotka
@tinakari tinakari Ahoj holky, tak včera večer jsem psala email do Průhonic a termín 14. 6. 2014 je už plně zarezervován ( a to termíny vyhlašují až v listopadu!! Dnes jsem zkusila napsat ještě na několik jiných míst na tento termín, tak jsem zvědavá, jestli alespoň na jednom z nich budou mít volno. Ahoj, s kým jsi prosímtě na úřadu v Průhonicích mluvila? Mně paní nechce nic říct, že termíny budou až listopadu. Potřebovala bych termín v dubnu nebo květnu a nechce se mi čekat až do listopadu a hlavně se bojím, že už pak nebude místo. Díky
Odpovědět
Profilova fotka
@brunhylda Ahoj, mluvila jsem, resp. psala jsem si po emailu s paní Taiana Tkaczyszynovou a komunikace byla celkem v pořádku. Zkus jí napsat a uvidíš. Na duben nebo květen by už snad rezervaci aspoň předběžnou udělat mohli. Dej když tak vědět, jak jsi dopadla. .
Odpovědět
Profilova fotka
Díky, já jsem si psala taky s tou paní Tkaczyszynovou. Chtěla jsem aby mi řekla, jaké budou termíny v dubnu nebo květnu 2014, ale napsala mi musím počkat do listopadu Tak to zkusím ještě znovu a navrhnu jí konkrétní ternín, jestli je možná alespoň nějaké předběžná rezervace. Díky a dám vědět.
Odpovědět
Profilova fotka
@tinakari Tak paní T.Tkaczyszynová je stále neústupná a napsala mi že termíny na rok 2014 ještě nejsou vypsané, takže ani předběžná rezervace není možná. Ale zkusila jsem napsat ještě přímo na zámek Průhonice a pan Matušinský říkal, že na duben 2014 je možné se domluvit i dřív než v listopadu. V sobotu tam za ním chceme zajet, tak snad to dopadne.
Odpovědět
Profilova fotka
@brunhylda Tak to je super.. Budu držet pěsti, ať vám termín, o který máte zájem vyjde. Asi zkusím napsat panu Matušinskému také. Mohla bych Tě poprosit o kontakt? Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, jsem sice z Plzně, ale termín máme také 14.6.2014 na naše sedmileté výročí, a v neděli jsme si ho zarezervovali a zaplatili zálohu... Když si to jdes rezervnout takhle bzo měla bys jít na jistotu, vědět na 100%, že to chceš zrovna tam. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@tinakari Kontakt na něj je Dalibor.Matusinsky@ibot.cas.cz. Má email uvedený oficiálně na stránkách zámku. Snad to k něčemu bude :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@brunhylda Děkuji za kontakt. Právě jsem mu napsala email, tak jsem zvědavá. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj všichni, také máme naplánovanou svatbu na 14.6.2014 a mám vybraná 2 místa a obě předrezervovaná..:) Chtěla jsem to zařídit co nejdříve, jelikož budeme mít více než 100 hostů pro které budeme muset zajistit i ubytování a pro tak velké svatby zase tolik míst není.. Takže ač jsme z Prahy, rozhodli jsme se pro svatbu v jižních Čechách v okolí Jindřichova Hradce:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my už máme místo obřadu na 14.06.2014 rezervováno, stejně jako místo hostiny a fotografa... Když jsme měli vybrané datum, tak jsem říkala, že raději nebudeme čekat a rezervujeme to, aby nám to někdo nevyfoukl... 8-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?