Plánování svatby, Liberec a Jablonec 2013

Profilova fotka
Ahoj holky, musím se přiznat že plánování svatby a okoukávání různých možností se mi stalo každodení zábavou. Přidejte se pokud jste na tom stejně :o)
Odpovědět
1
2
6
Profilova fotka
Tak to se samozřejmě přidávám :o) a také se musím přiznat, že okukuji a plánuji skoro každý den :)
Odpovědět
Profilova fotka
pošli mi odkaz na ty naušničky jak si říkala... Chci se jen podívat neboj, neopisuji :o)
Odpovědět
Ahoj holky, ja si také planuji svatbu v Liberci příští rok. A doslechla jsem se o akci 10.10. na naměstí před radnicí, má jít o nejakou promo akci v podobe svatebniho obradu, tuším, že tam můžete vyhrat svatebni vyzdobu a koordinaci svatby... nechystate se na ní také?
Odpovědět
Profilova fotka
Teda to já vůbec nevím, že se něco takového chystá, kde jsi to zjistila?
Odpovědět
Take jsem o teto akci jeste neslysela, ale zajimalo by me to ?....vic info prosim ;)
Odpovědět
Ahoj, ja o tom take slysela od sveho kadernika. 10.10.2012, ma to byt tusim "historicky prvni svatba pred radnici" program a dalsi info je na FB, zjistim presny odkaz a hodim to sem:) A kde planujete obrad Vy? ... me se libi venkovni obrady ale popravde jsem nenasla jeste to prave misto.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme rozhodnutí pro radnici, Chtěla jsem také venkovní obřad... ale nakonec z toho sešlo....
Odpovědět
Dozvěděla jsem se o te první svatbě před radnicí, na matrice, byla to tam zrovna domlouvat, nějaká paní co to pořádá. A má to byt nějaká šou v podobě svatebního obřadu. Info má být na facebooku a ma to byt prej i v radiu atd. Ještě jsem po tom nepatrala. Já jsem chtěla právě obřad na naměstí, tak jsem celkem zvědavá. A proč jsi to zrušila... venkovní obřady jsou tak krásné.... : )))
Odpovědět
Profilova fotka
Protože už tedka máme docela starosti s počtem nutných hostů a naší finanční situací. A navíc mi příjde hloupé mít obřad a oslavu na jednom místě... Pac me nejak nenapadlo jak pak oddělit lidi kteří mají být na svatební hostině a kteří nee... Brácha pak nakonec vymyslel bojovku, že prej vypustí psi a odvážnější zůstanou :D
Odpovědět
Mit obřad venku přeci neznamená, že jej musíš mít na stejném místě, ne? ....s těmi psi, je to taky řešení : )))
Odpovědět
Profilova fotka
Ano máš pravdu, ale nenapadlo mě žádné krásnější místo než naše zahrada u řeky... a tam bude oslava, proto jsem se rozhodla nakonec pro radnici. To bylo vlastně to jediné co si přítel přál...
Odpovědět
Profilova fotka
tak o té akci jsem take neslyšela. Kdyz budete mit bližší info,určo sem s nim. My chceme jít juknout na svatební veletrh 9--10.11 v Praze 6 v hotelu International. Kousek odtud bydlíme,tak to prubnem. Jinak na obřad zatím vede liberecká radnice, ale přemýšlíme i o Severočeském muzeu. @dadagas zapomněla jsem ti poslat ten odkaz,ale pošlu.
Odpovědět
Článek se načítá
Tak tady to je http://www.facebook.com/events/379135...
Odpovědět
Profilova fotka
Milé nevěsty, pokud sháníte fotografa, neváhejte se podívat na mé fotečky buď zde v profilu, na webových stránkách, nebo na facebooku, kde mám nejnovější práce a v případě zájmu mě kontaktuje :) Těším se na vás! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lolobed Děvčata tak ohledně té svatby, jak se koná u radnice 10.10..tak ta nevěsta jsem já :) Jedná se o propagaci nové pobočky svatební agentury B.Green..tak určitě přijďte, bude to velká show :) kdybyste o tom chtěli něco vědět tak pište ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@michaelaliberec nehledá svatebí agentura na spolupráci i fotografy? :-)
Odpovědět
Tak potkáme se před tou radnicí?.... kroužek budoucích nevěst:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já tam budu holky, v práci už mám vyjednané volno :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bohužel nebudu nejspíš moc, budeme makat na chalupě :( Jako ostatně u nás je to naprosto normálka... škoda, tak pak tu povyprávíte děvčata a klidně můžete i fotit :)
Odpovědět
Profilova fotka
Nevěsty,už něco máte definitivně naplánované,nebo jste se byly někde podívat a máte nové poznatky? Odkud budete mít prstýnky?
Odpovědět
ahoj holky, koukala jsem, že svatba na naměstí je posunutá, tak ať tam nemrznete :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj děvčata, tak jak jste pokročili s plánováním? Nám už se budou vyrábět snubní prstýnky, tak jsem na ně zvědavá. Nakonec budou z chirurgické oceli s vkládaným zlatem a brilianty pro nevěstu. ...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Ahoj holky, já bych se k vám s dovolením přidala, i když koukám, že to tu zrovna moc nežije:-). Také jsem Liberečanda a plánuju svatbu na léto 2013. Ráda bych našla někoho, s kým bych mohla vše sdílet, konzultovat a zařizovat, protože mám pocit, že s tím už všechny kolem sebe akorát otravuju. Tak kdyby někdo také neměl s kým řešit, které šaty jsou ty NEJ a kde bude nejlepší udělat hostinu, dejte vědět:-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@mysicka_lb Vítej... trochu to tu ochladlo, ale to nevadí.. Už máš něco vyřešeno? Nebo zatím jen tak koukáte?
Odpovědět
Profilova fotka
@luca_lucky Nemám ještě ani rezervovaný termín, přítel si dával pěkně na čas, než mě oficiálně požádal o ruku:-). Takže už dlouho jen koukám, ale teď se teprve můžu vrhnout na to zařizování. A co ty? Kdy máš svatbu?
Odpovědět
Profilova fotka
@mysicka_lb Svatbu mám 3.8.2013. Už máme skoro všechno zařízené. Takové ty nejnutnější věci. Pořád teď řešíme jaký dort v létě.. napadá tě něco? Měli jsem na zkoušku s potahovou hmotou a ta byla neuvěřitelně sladká a tuhá :( Ale u krémových dortů se zas bojím, že se to bude roztékat. Vy chcete tu svatbu v tom muzeu, viď?
Odpovědět
Profilova fotka
@luca_lucky Nestraš mě, my to chceme 13.7., ale ten termín je zatím domluvený jen tím způsobem, že jsme ti to řekli my, na matrice jsme ještě nebyli:-(. Pořád přemýšlím, jestli bude lepší muzeum, nebo radnice, a ve finále rozhodne asi právě ten volný termín, protože už jich nejspíš moc nebude. O dortu ještě ani neuvažuju, tak daleko nejsem ani náhodou:-))
Odpovědět
Profilova fotka
@mysicka_lb Já jsem hledala to tel. číslo na paní z muzea, ale asi jsem ho už vyhodila. Radnice je moc pěkná. Původně jsme měli mít obřad tam. Byl to můj dětský sen :) A příteli se moc líbí. I jsme se tam byli podívat na jednom obřadu. Ale když jsem od jedné známé viděla fotky ze svatby, brali se na zámku Nový Falkenburk v Jablonném, tak mě to úplně nadchlo....Byli jsem tam dvakrát a na podruhé bylo rozhodnuto :) Byli jsme i v tom muzeu. Paní z recepce nám ukázala, kde bývá obřad a tak. Příteli se to tam moc nelíbilo, že tam jsou ty řecké sloupy a jiné důvody vlastně nevím :) Ale zamítl to :) Jinak mě se to tam líbí, je to světlé, nevejde se tam tedy velké množství lidí, ale je to zajímavé místo. Je tam klavír, takže je možné si zajistit i doprovod na ten klavír. Původně jsem se tam alespoň chtěla jít na jejich terasy fotit. Já sem moc akční ve směru k té svatbě, to mi řekla kamarádka, která bude mít svatbu týden po nás a taky ještě nic neřeší :) Je to tak no, ale nás teď ještě čeká dodělat školu a nějaké opravy kolem baráčku, takže toho máme hodně :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
2
6
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?