Opavské nevěsty 2011, plánujete také svatbu?

ahoj holky zdravím všechny co se budou vdávat v roce 2011,podělte se o vaše skušenosti a pochlubte se co už máte zařizeno :-D
Odpovědět
Ahoj. Já se budu vdávat 1.července a obřad chceme na hradě Helfštýn :-) ...v Opavě pak chceme hostinu. Jinak zatím spíš koukám na inspiraci na internet, zařizovat budeme pomalu od příštího měsíce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Anko,ty se chceš trhnout? :-D
Odpovědět
ne nechci, :-D :-D to víš že budu sváma drbat :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my máme naplánovanou svatbu na 25.6. 2011. Už máme zamluvené místo obřadu i hostinu, a příští týden už zamluvíme fotografa a kameramana. :-)
Odpovědět
tak já už taky všechno mám a svatba bude 16.7.2011,taky už mám spoustu věci nakoupených,no pomalu ale jistě :-)
Odpovědět
Sandra a jak je to daleko od toho hradu,nebudete to mít trochu z ruky. koblih:tak to máš dřív než já ,my máme termín 16.7.2011 :-)
Odpovědět
Ahoj holky, já se budu vdávat 17.9.2011, ještě nemám nic zařízené, jen místo pro hostinu. nemáte dobrý tip pro místo obřadu někde v okolí Opavy?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj kocky, jsem sice z Ostrvvy, ale svatba bude v Albertovci, takze se k vam pridam :-) takze ja uz mam misto obradu i hostiny, resp. rautu, fotografku a kameramana ;-)
Odpovědět
akinom.tak já už mám rezervačku na sál,a jídlo ale ještě čekám na rozpočet za hostinu.Vlistopadu jdu na matriku s papírama.nakoupené už mám veškerou výzdobu,jinak to co mám ,mám v albu.na vánoce si necháme udělat snubní prstýnky a oznámení.jelikož musím nějaké poslat do ciziny a tam potřebujou dovolenou nahlásit do prosince.No mám toho docela dost :-) :-) baru:tak vítej mezi náma :-) :-)
Odpovědět
No, asi bych měla hýbnout.pořád čekám, až v opavském obecním domě vypíšou termíny obřadů na příští rok v září. nemáte někdo nějaký tip na fotografa? a kde nakupujete výzdobu na svatbu? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky,tak já se k vám taky přidávám.S některými se už znám,viz anka6 a baru7 :-) :-) My máme termín 9.července a obřad i hostina bude na zámečku v Loděnici.Fotografku máme zamluvenou,hudbu na obřad i hostinu taky.Bohužel nám to nevyšlo s kameramanem Leošem,ale všechno nám nemůže vyjít.
Odpovědět
akinom.výzdobu nakupují tady na bazaru,a salon valery.Ale tady na bazaru tě to výjde levněji. dydlísek:no to víš že všechno není na sto procent
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahojky, omlouvám se, že vám sem lezu...Pokud hledáte hudbu na svatbu, mohu vám doporučit hudební duo Remon www.remon.cz , šikovná sourozenecká dvojka za rozumnou cenu :-)
Odpovědět
hola hola opava volá kde jste nevěsty :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
anka: neni cas..moc prace...zitra jedu zase koukat na nejake saty...moc se tesim
Odpovědět
baru .tak si to užij a pak napiš :-) my si jdem v sobotu odzkoušet prstýnky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
dydlisek: ahojky taky máme svatbu v Loděnici,:-)25.6. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj všem nevěstám. Přidávám se...svatba bude 3. 9. 2011 a vše se bude odehrávat na zámku v Loděnici:-)
Odpovědět
Ještě prosbička, nemáte některá kontakt na fotografa aAdislava Kubesu? Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak se taky přidávám, svatba je 13.8. a hostina v Chuchelné (ale to vám asi nikomu nic neříká ;-)
Odpovědět
Tak já se přidávám taky se svatbou 27. srpna na zámku v Hradci nad Moravicí.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nevěsty, jak pokračujete s přípravami? garfieldek : další Loděnická nevěsta:-) Vítej:-)
Odpovědět
přidávám se taky 2. července na zámku v Šilheřovicích :). Zatím máme místo pro obřad a hostinu :) jsme asi nějak pozadu.
Odpovědět
Ahojky, tak my 27.8.2011, zámeček Loděnice:)), začíná to být dost frekventované místo..
Odpovědět
Ahoj všem, tak jak jste na tom s přípravami? My máme zatím domluvené místo, zaplacenou zálohu na zámeček, vyřízené formaliti na Magistrátě a domluveného fotografa. Během února asi mrknu na šatičky a zkusím nějaké zamluvit.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, už máme taky zaplacenou zálohu na zámku, tak teď budu doufat, že zámek bude v den naší svatby jen pro nás. Šaty už mám doma, měsíc před svatbou se budou upravovat na míru? Teď začneme dávat dohromady oznámení, a pořád přemýšlím do jaké barvy bude svatba laděna:-)
Odpovědět
Přípravy jdou pomalu...pořád si říkám , že je času dost. Máme domluven termín na matrice, místo obřadu, hostiny, přespání, "popravek". Byli jsme ochutnat nějaké zámecké speciality, takže asi i jídlo jsme vybrali:) V sobotu oznamujem rodičům naše rozhodnutí, hned vybíráme i svědky. Fotograf je zamluven se zálohou taky už asi od září, na kameramana stále váhám, jestli jo, nebo ne..Moje kadeřnice mě v pátek naštvala-už má jinou svatbu na ten den, tak teď abych sháněla někoho šikovného..Cukroví a koláče peče známá, dort taky asi víme kde, kytice víme kde ale nevím jakou, určitě frézie...ale co k nim, růže, kaly...nevím, líbí se mi všechno:).Oblek stačí až v červnu, asi v Ostravě v jednom obchůdku . No a šaty, to bude kámen úrazu, vůbec se mi do salónů nechce..asi je nejdřív okouknu sama a pak vezmu brášku jako kritika:) a ještě se těším na nějakou tu výstavu co je v únoru v Ostravě v Atomu. Jejda-je toho nějak moc- oznámení se nám líbí taky každému jiné, stejně jako prstýnky ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
lennik4: Ahojky, a copak dobrého jste vybrali k jídlu? my pořád váháme, asi si taky domluvíme nějakou ochutnávku jídel. Čas se tak krátí a já teda taky pořád nevím jakou kytici, líbí se mi snad uplně vše.
Odpovědět
@koblih26 : stále váháme, ale určitě ochutnejte nějaké hovězí...myslím že to byl dvorní biftek, ale ten byl! A svíčková mě taky mile překvapila...nechali jsme si udělat i kachnu, zelí-taky dobré jen kuře nás trochu zklamalo...takové bez chuti, přítel byl nadšen z hranolků, že takové ještě nikde nejedl a já se zeleniny:)
Odpovědět
Ahojky chci se zaptat zda mate nekdo nejake informace o kameramanovi Wojtylu z Lhoty u Opavy. Diky moc
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?