Oddávající Třinec

Profilova fotka
Ahoj holky, zaujimalo by ma ci ste niektora bola oddavana niekym z Trineckeho uradu. Mame svatbu na Fojtstvi v Oldrichovicich a zistila som, ze oddavajuceho si musime vziat z Trinca. Nikdy som ale nechcela ten taky klasicky civilny obrad, vedeny starostom s kopou medaili, ktory pomaly predcitava z papierov vyumelkovane klise :D to mi vzdy prislo skor smiesne nez romanticke. Zaujimalo by ma teda aki su oddavajuci z Trinca, ci su schopni spravit osobny, prijemny obrad. Alebo koho ineho odporucate? Zvazujem unitarov, ale museli by za nami ist asi celkom z dialky a ta cena ma tiez az tak nelaka..
Odpovědět
Ahoj @bbubble hledám na netu odpověď na úplně stejný dotaz, který jsi měla ty před rokem a půl 😊. Mužů se zeptat, jak jste celou věc nakonec vyřešili? Chceme se brát taky na Fojstvi v Oldřichovicich, tak zjišťuji, jak to vlastně všechno funguje 😊
Odpovědět
Profilova fotka
@tereza1995 ahoj, nakoniec nam cela svadba dopadla uplne inak :D brali sme sa na grunt 135 v terlicku-hradisti a obrad sme mali v evangelickom kostole v havirove-bludovicich. Oddaval nas p.farar Volny a super :) sice to nebol uplne necirkevny obrad, ale bola to fakt parada, vsetci nasi pohanski kamosi boli nadseni :D ale mimo kostol oddava aj civilne vraj :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?