Nevěsty ze Zlínského kraje. Kdepak jste?

Profilova fotka
Kdepak jste???? ;-) :-)
Odpovědět
tady... snad :-D
Odpovědět
Profilova fotka
já tu taky patřím...
Odpovědět
Profilova fotka
já taky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Čauky holky,jsem ráda že tu nejsem sama.Co kdyby jsme daly nějaký srazíček. ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ha, teď před svatbou mám tak nabitý program, že to asi těžko půjde x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se jedna hlásí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
f.miracle:však až bude více času.
Odpovědět
Profilova fotka
a tak to joooo:-)
Odpovědět
Profilova fotka
No jistě!!! :-) ;-)
Odpovědět
ahooj holky. taky k vám patřím ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky,taky se hlásím:-) A jak se jinak máte? Já si zatím užívám volna po svatbě,tak jsem zvědavá,kdy mně manžílek utne tipec :-N
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, my jsme v pátek domluvili menu a podrobnosti ohledně hostiny a ubytování a tím máme všechno zařízeno. Teď už jenom drobnosti jako vytisknout menu, svatební noviny, atd. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
miracle:Ty se vdáváš ve stejný den jako moje kámoška:-) Přeju Vám,ať vyjde vše podle Vašich představ:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, já měla svatbu 1.7.2006, tak už to mám pěkně rok za sebou. A, že to taky uteklo. Ale ten shon a zařizování nám dalo pěkně zabrat. Ale vzpomínky jsou úžasné, klidně bych to absolvovala ještě jednou. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
petinek - díky:-)
Odpovědět
Ahoj holky, já teď žiju u Přerova, ale jinak pocházím ze Vsetína, takže se k vám snad taky můžu řadit.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já se budu vdávat v Uheském Brodě - odtud pocházím. Teď jsem v Praze.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky,Zlínský kraj neexistuje???Že je tady tak mrtvo.
Odpovědět
Profilova fotka
Exisruje, ale je tam mrtvo :-D miracle:Jak dopadla svatba a jaké to bylo?:)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, ahoj! Svatba byla prostě nádherná x-) V pátek to ještě vypadalo hodně hekticky; cestou do Zlína pro šatičky se nám pokazilo auto, byla to docela "legrace", protože v autoservisu nás nechtěli vzít bez objednání, povolili až ve chvíli, kdy manžel zoufale zakřičel do telefonu "ale já se zítra žením a to auto prostě potřebuju!!!" :-)) A tak jsme skončili v autoservisu, autíčko putovalo do dílny a my i s šatama v obale do přijímací kanceláře :-N A tak jsme všechno ostatní zařizovali, vyzvedávali a převáželi s tříhodinovým zpožděním. Do postele jsem se dostala někdy kolem jedné a v půl páté byl budíček a hurá ke kadeřnici, vypadala jsem jako králík - červené oči, apatický výraz, nicméně holčinám se povedl nadlidský výkon a pomocí jakýchsi zázračných vodiček a mastiček ze mně udělaly normálně vypadající nevěstu :-) Manžel, který je z Frenštátu, po vystoupení z auta na vsetínském náměstí, kde vyzvedával kytičky, zjistil, že nažehlený oblek se cestou poněkud "sežvýkal" a vytanula otázka co teď s tím? Akční bratránek dostal spásný nápad, popadl sako, vběhl do vedlejší prodejny elektro - tam je žehliček habaděj, že jo a tak máme fotku, kterak ochotné chápavé prodavačky ve skladu žehlí ženichovi sáčko :-D Myslela jsem si, jak nebudu ve svatební nervózní, ale byla jsem celý den vysmátá a naprosto v pohodě. Motýlci v břiše se dostavili jenom těsně před obřadem, takže jsem poněkud nepřítomně vnímala vodopád informací paní matrikářky a samozřejmě jsem se pak špatně podepsala, už se docela těším na video... napochoduju ke stolečku, a říkám si "nejdřív nové nebo staré?" ne a ne si vzpomenout, tak si říkám "no logicky nejdřív rodné, pak nové" a tak píšu rodné, přecházím na řádek pod a tam "rodné příjmení":-) Jelikož jsem si nechala obě, tak za staré dopisuju ještě to nové, je to sice špatně, ale lépe něco než nic, že jo:-) rozpačitě házím okem po paní matrikářce a šeptám "pokazila jsem podpis" to budou záběry :-D A pak už gratulace, focení - mimochodem pan fotograf byl úžasný, vtipný a jeho fotky jsou prostě nádherné - a odjíždíme slavit. Bylo hrozně fajn vidět, že nejen my dva, ale i všichni ostatní se skvěle baví a užívají si tenhle den. Z jednoho páru svatebních hostů jsme byli sice poněkud zklamaní, ale to už se tak někdy stane, že lidé, které jste považovali za skvělé přátele se časem a "slávou" změní a stane se z nich někdo úplně jiný. Pokud jde o naše dodavatele, byli jsme maximálně spokojení, až na pár nešvarů ze strany restaurace, kde probíhala hostina. No a pocity po svatbě jsou taky krásné:-) Za týden vyrážíme na svatební cestu, tak snad se taky vydaří.
Odpovědět
Ahoj, taky jsem ze Zlínského kraje ;-) F.miracle, máte krásné fotky, moc vám to slušelo! A pěkný zážitek s podpisem - mám podobný: když jsem se chystala podepisovat, kněz (zároveň náš kamarád) mi napovídá "S...ová, nezapomeň", když jsem se podepsala oběma, říkal, že to přece nemusím a já na to, že musím, když mám obě :-D Potom na hostině mui manžel musel vysvětlovat, proč chci obě atd. - no, znáš to...
Odpovědět
Profilova fotka
herminko, znám, znám, zatím jsem se setkala jenom s jedním jediným případem, kdy moje dvě příjmení nevyvolaly tázavé reakce, jinak je to všude pořád samé "cože? jak? proč?" :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Já má teda jen manželovo,ale divné mi to nepřijde. Každého věc. Akorát by mi vadilo to zdlouhavé podepisování :-D No ale podle popisku to byla nádhera. Moc gratuluju, máte krásné fotečky:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Peti, taky vám to mooooooooc slušelo, měla jsi krásný účes i kytičku, šatičky byly taky překrásné, no zkrátka nádherná nevěsta x-) Naši známí mají svatbu příští týden, taky na zámku v Buchlovicích, je tam nádherně. A jak probíhal váš svatební den?
Odpovědět
Profilova fotka
Bylo to super, počasí vylo na jedničku, čehož jsem se nejvíc bála. Vše ostatní jsem měla zařízené do puntíku,jsem tak trochu puntičkářka :-D Akorát na nás padla celkem brzo únava, ani jeden jsme nepili,tak asi tím:-) A o půl jedné už jsme byli na hotelu. Bylo to moc pěkné, ale krátké:-) V Buchlovicích je to moc pěkné, mám to tam ráda. V září am jdeme na svatbu, tak se těším, že si užiji konečně jinou než svoji. Kámoška v srpnu měla v kostele, ale to bylo něco úplně jiného. Tak už se těším:-)
Odpovědět
f.miracle:byla jsi nevěsta jak panenka,manželovi to taky strašně sluší.Přeju Vám mnoho štěstí. petinek:V Buchlovicích to mám taky mooc ráda,taky přeji strašně moc štěstí.
Odpovědět
Profilova fotka
petinek: a nejdete náhodou na svatbu 8. září Honzovi a Evě? ;-) millenne: děkujeme x-)
Odpovědět
Profilova fotka
f.miracle:Honzovi a Evě?Nevím,jestli nekoho taakového znám. My jdeme 29.9. 8.máme sraz z gymplu, tak o žádné svatbě nevím :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Peti, já jsem si všimla, že píšeš, že v září jdete na svatbu v Buchlovicích, tak mně to jen tak napadlo, naši známí se tam berou 8.9., my tou dobou ale budeme na líbánkách, tak proto se ptám, jestli náhodou nemáme stejné známé:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jak se vám vede v manželství...??Atˇ se mám na co těšit..Super??
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?