Nevěsty ze Zlínského kraje. Inspirujme se

Profilova fotka
Ahojky holky, nevím pořádně jsem nepřečetla všechna témata, ale ráda bych se seznámila s některýma nevěstama, které jsou ze Zlína a okolí. Ať si můžeme navzájem pomáhat v hledání inspirace :-) Já se vdávám až 22.8.2009, ale už pomalinku s budoucím manželem sháníme info, protože nebude na to tolik času po novém roce, pač partner ještě od října nastupuje na poslední rok VŠ v Brně a bude mít plnou hlavu diplomky a navíc budeme i shánět bydlení :-)
Odpovědět
1
2
91
Profilova fotka
Ahoj já se klidně přidám:-) ale mám to už za pár :-) :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jo?? A kdy se vdáváš?? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
20.9. 2008 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahaaa... tak to máš opravdu za pááár ;-) A jak to, že nemáš nějaké albíčko?? :-) Máš už všechno doma?? Kde budete mít svatbu ?? My jsme s Danem křesťani, církev bratrská, takže svatba bude na 100% v evangelickém kostele ve Zlíně a místo hostiny bude asi pro nás největší oříšek, protože jsme neplánovaně zjistili, že asi budeme mít na večer i s obědem celkem + - 70 lidí, takže sehnat takový prostor ve Zlíně a BLÍZKÉM okolí nebude jednoduché..
Odpovědět
Profilova fotka
mám albíčko musíš kliknout na ten foťáček co u j mě v příspěvku na pravé straně :-) Nás bude taky docela dost okolo 60 lidí a máme to na radnici :-) Doma mám zatím oblek pro ženicha. nejakou výzdobu(ale té není moc jen svícny a zvonečky na jmenovky) potom oznámkení už máme skoro roznesené, prstýnky už jsou taky doma,tedka pojedu na další zkoušku šatů a potom taky kadeřnici a vizážistku. Jinak musím nakoupit ještě nějakou výzdobu a bižuterii a také nemůžu sehnat nějaké pěkné šaty na večer sice bych chtěla vydržet celý den ve svatebních ale kdyby se něco přohodilo, nebo kdsybych to nemohla vydržet tak musím mít něco v záloze :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ty jsi přímo ze Zlína? a bydlíš ve Zlině?
Odpovědět
Ahoj... zdravim Zlinacky! - podobne tema :) http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
Profilova fotka
Hlásím se k vám.
Odpovědět
Profilova fotka
Já se taky hlásím :-D My máme taky svatbu v kostele, ale ještě jsme na faře nebyli, ale musíme to obleťet. Kdyby jste některá potřebovala na svatbu zkrášlit, tak jsem kosmetička a nehtařka dohromady (mám salon ve Zlíně), takže Vám můžu sloužit ;-) Jinak nás bude asi 120, takže prostory jsme si museli už zamluvit. Přítel je z vesničky, kde mají velký kulturák, takže to budem mít tam. Pronajali jsme si kuchaře, který to bude muset zmáknout. Naštěstí je na takové množství lidí zvyklí, tak má naši plnou důvěru :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ZOFINKA: tak už mám zkouknuté to albíčko, myslím, že to budete mít moc krásné :-) My jsme se rozhodli pro kombinaci žluté s bílou. Akorát Dan - budoucí manžel bude mít klasický černý oblek a světle žlutou košili a do ní sytější žlutou kravatu, ale jak říkám: bereme se až příští rok v srpnu, tak jsou to zatím jen takové plány :-) Jj.. jsem já i můj přímo ze Zlína, přesně BUDOVATELSKÁ :-) a můj SLEZSKÁ :-) A ty si odkud? Co se týče večerních šatů, tak já budu mít povinnost sehnat něco, protože jsme se s mojim hecli a půjdeme do HŘÍŠNÉHO TANCE podle motivace na youtube.com a musíme si sehnat "dobové" oblečení :-D Ale pak se asi převlečeme zpět, to se ještě uvidí na místě a podle nálady :-D
Odpovědět
Profilova fotka
VEKA: Ahoooj, vítáme tě tu :-) A kde máš prosím tě to studio?? Teda SALOOOON :-) ??? Já jsem totiž takový KŘOVÁK, co se týče docházení na kosmetiku :-) Sem tam jdu protrhat obočí, ale to je asi tak všechno :-( :-) Tak určitě tě ráda poznám osobně a zajdu na obočí k tobě :-) No a teď k tomu počtu lidííííí !!! 120 lidíííííí ??? Tož to je masakr!!!! Ale ta místnost toho kulturního domu je super, já vůbec ještě nemám představu, kde bychom to mohli mít, tak uvidíme, kdy si konečně najdeme o víkendu čas a zajedeme se někdy někam podívat a poptat se :-)
Odpovědět
Ahoj holky, ja se k vám taky přidám. Sice máme svatbu už 6. 9. 2008, ale ještě některé věci pořád dopilováváme a doděláváme. Album nemám, nejsem tu přihlášená dlouho, takže už jej ani nestíhám udělat :-S . Ja jsem kousek od Zlína z vesnice, ale ve Zlíně pracuji, takže jsem tady denně a taky většinu věcí sháníme ve Zlíně. My máme svatbu v kostele u nás na vesnici na Žlutavě a hostinu také u nás v místní sokolovně, kde se pořádají různé hostiny a svatby, tak je zde pro to všechno vybavení a hlavně prostor. Bude nás totiž kolem 80, tak jsme potřebovali hodně místa :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Kdikek : tak to máš 2 týdny přede mnou :-) už jsi nervózní???? Žlutava to mi něco říká není to tam jak jedeš na bunč? Chickkky : Já jsem z Kroměříže, ale Zlín znám. Mám tam část rodiny(bratranec ) a jezdíme tam někdy nakupovat, teda spíš do Makra :-) No s tím hříšbýn tancem to bude supr :-) jen to převlíkání bude hrozný no ale sranda musí být :-)
Odpovědět
Profilova fotka
KDIKEK: Ahojky :-) Žlutavu znám :-) (odbočka u Napajedel +-, že ? :-) ) Tak to máš taky za chvilinku!! Tak když nemáš album, tak doufáme všechny, že si pak ale svatební fotečky sem dáš?? :-) To místo ti závidím... fakt je to oříšek sehnat VELKÝ PROSTOR... zatím u nás vede restaurace U BARCUCHŮ - mají i webky - je to ve Zlíně, v části Mokrá, akorát mě mrzí, že tam není žádná zeleň a možnost "výběhu" :-D ven... pouze terasa.. Myslela jsem ten "výběh" pro děti, protože tam bude hoodně dětí a děti se začnou za chvíli nudit a člověk pak neví, jak je zabavit.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ŽOFINKA: Ahaa.. JJ.. Kroměříž je kousek ;-) JJ.. mojemu se to nejdříve vůbec nechtělo do toho jít, ale jelikož jsem tento návrh ukázala ještě před našimi známými, kteří se berou ještě před námi 9.5.2009 a jím OBOUM se to líbilo, tak ho vyloženě VYHECOVALI, ať do toho jde, že oni s námi do toho půjdou taky :-) My si jdeme navzájem na svatbu a nehrozí žádní hosté jiní, že by to viděli dvakrát :-) A jak říkáš: SRANDA MUSÍ BÝT ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojte;na velkee svatby doporucuju penzion u luhacovicke prehrady, ze zlina to neni tak daleko. nas bude 90 a berem se sice az pristi rok,ale pro jistotu jsme si to tam rezervovali uz ted ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
iivet: Ahojky, nemají náhodou nějaké webové adresy?? A holky, chtěla jsem získat info i ohledně cukroví?? Vy, které se vdáváte už letos, tak určitě už máte nějaké kontakty a zjištěné ceny a kvalitu :-) Pište, piště ;-) PROSÍÍÍÍM :-)
Odpovědět
Ahojky,rada se k vam taky pridam.Mam svatbu za necely mesic, 6.9.2008, obrad bude v kostele v Zelechovicich a hostina v Hostinci na Rozcesti v Trnave u Zlina. Budeme mit 80-90 lidi, je tam pekna terasa, hriste pro deti a moznost ubytovani,pokoje jsou nove. Dalsi moznost kde mit pocetnou svatbu je restaurace u Barcuchu ale tam me moc nenadchli majitele. Jeden znamy ma hostinu v Bratrejove, pry tam dobre vari a je to prostorne, maji 150 hostu. Pak je tu jeste restaurace na Lesne.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky mimco 2 :-) No, na Lešné mi řekli, že bychom se museli jakoby "rozdělit" do různých salónků, že tam není nějaká větší místnost, kde by se dalo jak jíst tak i tancovat... Tj. totiž moje velké přání BÝT V JEDNÉ SPOLEČNÉ MÍSTNOSTI, ale díky za tipy!!! :-)
Odpovědět
Jasně, že fotečky po svatbě sem dám, bude jich určitě hromada, tak nebude problém nějaké vybrat. Zofinko1: nervózní určitě jsem, hlavně mám pocit, že na něco určitě zapomenu, nebo něco nestihnu, ale to je asi normální stav pár týdnů před svatbou. Už to mám i tak, že se na svatbu ani moc netěším. Byla bych ráda, kdyby to už bylo za mnou. Ale věřím tomu, že naši hosti si ji dostatečně užijou. Přesně jak jste všichni popisovali, tak na té Žlutavě bydlím. Je to kousek za Napajedlama, tak to není do Zlína daleko. Nám cukroví pečou samé známé z dědiny, takže nemohu sloužit kontaktem, protože oni pečou jenom známým a jinak už ne. Máme to ale zadané u dvou cukrářek, aby toho nebylo na jednu tolik a taky, aby bylo z čeho vybírat :-) . Bude nás přeci jen 80 a taky u nás je zvykem toho spoustu rozdat ještě před svatbou a rozvést po rodině.
Odpovědět
Profilova fotka
Jj.. jasné. No, to my s mamkou už taky přišli na toto téma, zda budeme dávat pak péct cukroví jedné cukrářce a nebo dvěma... tož uvidíme :-) Každopádně mi prosím kontakt napiš, ať máme z čeho vybírat, protože vůbec nevím, jak potom shánět a vybírat cukrářku :-) A holky, prosím vás znovu: pokud máte webovky těch míst, kde se dají dělat velké svatby, tak mi napište kontakt nebo webku :-) Díky moc :-) Holky vůbec se vám nedivím, že jste nervózní, protože toho musíte mít už plné zuby ;-) ale věřte, že nastane ten očekávaný DEN D :-) tak to z vás všechno spadne a už se budete jen kochat a užívat si :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky já už to mám taky za pár. Ale tip pro vás mám ohledně toho cukroví. V Kroměříži je cukrářský učňák kde dělají i objednávky na svatby a zákusky jsou z tama krásné a výborné. A navíc to není ani nějak moc daleko autem jsme tam za 35 minut.
Odpovědět
Ahoj holky! Ráda se k vám přidám - svatbu máme 25.4.2009 ;-) S přítelem bydlíme ve Zlíně,ale svatbu budeme mít v kostele v Brumově odkud pocházím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mmaky, díky moc, zkusím si najít webovky toho učňáku.. je to nějaké oborné učiliště cukrářské??
Odpovědět
Profilova fotka
Teď jsem rychle brouzdala po netu a je to tato škola?? http://www.hskm.cz./?q=kontakty/konta... Pokusím se tam po prázkách zavolat a zjistit ostatní info. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky JerseyX :-) A jak si na tom s přípravami?? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ano tohle jo ono.
Odpovědět
Profilova fotka
Mimochodem holky, chtěla jsem se ještě zeptat, kde nebo kam to dáváte to psaníčko, o těch darech, jak jsem měla možnost vidět na různých albíčkách na přípravách?? Do pozvánek se to nepřikládá, ne??? Jsem fakt z tolika věcí jelen, že sice mám svatbu až za rok, ale už teď si připadám, že to nemůžu zvládnout :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem strašná, ale ještě mám další dotaz holky na vás: co máte za muziku na svatbě??? nebo spíš, KDO VÁM BUDE HRÁT NA HOSTINĚ?? Nebo vy, které stejně jako já, ještě nemáte nic zařízené, tak zda pfreferujete živou kapelu, nebo DJ??
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem to přihodila rovnou do obálky k oznámení a pozvánce na hostinu. a hudbu budeme mít živou hrajou všechno od Michala Davida přes Kabáty po Roling Stones, ale i dechovku. Tu my ale nechceme aby moc hráli, možná jen první dvě sady písniček, ať se vytancuje i ten starší ročník, ale protože většina bude mladých tak se hrát dechovka prostě nebude. :-D
Odpovědět
1
2
91
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?