Nevěsty z Vysočiny na pokec :)

Ahojky holky:) Je tu někdo z vysočiny na pokec a na pomoc s výběrem všech těch věciček okolo?
Ahoj :-) My plánujeme letos svatbu, ale zatím nemáme ani termín :-D Přemýšlím o zámečku v Úsobí nebo hradu Lipnice. Kde a kdy se berete vy?
Ahoj:) My máme svatbu 26.5. a konečně jsme sehnali místo hostiny. Budeme to mít v restauraci se zahradou v Hrbově u Polné. Posílám ti adresu na web www.marek.penzion.com Mají tam i výrobnu cukroví, dortů a spoustu dalšího. Mimo to zajišťují svatby na různých místech po celé Vysočině. Ukazovali mi luxusní zámeček, který se pronajímá za pouhých 5000,- na celý víkend a dá se tam i oddat, myslím že tam byl i nějaký sál kousek od Lipnice, ten vapadal taky moc hezky. My jsme se nakonec rozhodli pro restauraci v Hrbově, protože je to pro nás blíž. Každopádně jsou všechna ta místa hezká a zajišťují naprosté soukromí. Víc toho najdeš na stránkách:) Ps: co se týká zámku Úsobí tak jsme o něm taky původně uvažovali, ale mají tam nájem 15000,- což mi přijde hodně. Tak zatím ahoj, až budu mít nějaké novinky napíšu:)
Profilova fotka
My měli na zámku Úsobí svatbu loni v září a naprostá paráda x-) Co se týče toho nájmu, tak je ta cena trochu zavádějící, vzhledem k tomu v jakých cenách se tam pohybuje jídlo a pití :-D Krom toho je v ceně i novomanželské apartmá a pro ostatní je je tam symbolická stovka za přistýlku - přespávalo tam asi 20 hostů a měli to i se snídaní na nádvoří ;-)
Profilova fotka
@misamh Taková diskuze už tu je: http://www.beremese.cz/diskuse/tema/s...
Poprosim o presun do hore uvedenej temy. Diky
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?