Něvěsty z Uničova a okolí

Profilova fotka
Ahoj holky,jste tady nějaká,která se vdává tento rok? :-)
Odpovědět
1
2
5
Profilova fotka
Ahoj Many, já se hlásím ;-) Budeme mít svatbu kousek od Uničova - v Újezdě.
Odpovědět
Profilova fotka
My ji budeme mít přímo v Uničově :-) Už máš něco naplánovaný? :-N My zatím nic a pořád bádáme nad hostinou,kde to udělat :-| Máš nějaký nápady? :-) Nás napadl ten hostinec u Hrušky v Brníčku,že bysme pekli sele. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Vzhledem k tomu, že máme svatbu 7.7. tak už máme všechno podstatné (restauraci,fotografa,kameramana,hudbu) zamluveno. Je to hodně dopředu, ale i tak jsme měli třeba s hudbou a fotografem problémy-ti co jsme původně chtěli už byli zamluvení :-S (ale jak se dívám budete mít svatbu 27.7. takže to ještě všechno v klidu zamluvíš). Byli jsme se dívat v restauraci Na Vyhlídce v Pasece kde se mi moc líbilo, ale vzhledem k tomu, že budeme mít tří člennou kapelu tak je to tam malé. Hostinec U Hrušky neznám, ale pečení selátka není špatné, taky jsme nad tím uvažovali. :-) Jinak my jsme si nakonec zamluvili restauraci U zlatého Muflona ve Šternberku. Byla si se už dívat na šaty? Já se chystám příští týden kouknout do salonu v Uničově, slyšela jsem na něj samou chválu - tak jsem zvědavá.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,já se chystám ve středu,taky jsem slyšela samou chválu :-) dnes jsme byli zamluvit termín a už začneme všechno pomalu domlouvat ;-) už se hrozně těším :-D Jakou máš kapelu? My pořád nevíme jakou hudbu? :-( a restauraci taky ještě nevíme,přemýšlíme :-S pa pa
Odpovědět
Profilova fotka
čauky, kapela se jmenuje Syrinx mají i webové stránky. Naživo jsem je neslyšela, ale podle hudebních ukázek co mají na netu si myslím, že budou super. Ještě si velice chválí skupinu Gama ze Štbk, ti hrají hodně na plesech. ahoj a hodně zdaru při zařizování :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Díky moc za informace,kouknu na to ;-) a taky hodně zdaru :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj ahoj ahoj,tak ještě tu žádná nová nevěsta nepřibyla z okolí Uničova :-D teda to je,ale ostuda |-| to jsem tu jen já a radka13?????????????Tak holky,kde jste????????????, ;-)
Odpovědět
Ahoj holky, já su ze Žerotína, což se za okolí Uničova při troše fantazie dá taky považovat :-N Ale svatbu budeme mít na Kopečku a hostinu v hotelu Zámek ve Velké Bystřici - oboje doporučuju, ale okolí Uničova to už moc není :-N O půjčovně v Uničově jsem taky slyšela, takže prosím o Vaše zážitky a postřehy - není nad osobní zkušenost, že? Many, jestli chceš inspiraci na nějké kapely, ráda pošlu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj ahoj,to jsem ráda,že je tu snáma další Uničovačka :-D - ppavlik - já mám šatečky z Litovle - www.vasden.cz a jinak jsem hodně objednávala z www.miadesign.cz jsem fakt spokojená :-D a dík za nabídku kapel,ale domluvili jsme se jen na cd přehrávači,budeme to mít v Gurmánu u diskontu a není to moc velký ;-) jdu teď uklízet,tak zatím pa pa :-D
Odpovědět
Ahoj, půjčovna v Uničově je fajn. Kamarádka si tam půjčovala šaty a byla moc spokojená. Byly úplně nové a přišly ji strašně levně.K tomu ji paní ještě půjčila nějaké věci se slevou.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj ppavlik, taky mám velmi dobrou zkušenost se salonem v Uničově. Šaty jsou opravdu krásné a půjčovné za velmi dobré penízky jak psala efa. Navíc je v ceně půjčovného bižu, pelerínka, rukavičky. :-)
Odpovědět
Jo, to je pravda, veškeré doplňky měla zdarma. Já sem pak litovala, že sem tam taky nešla. Měla sem šaty půjčené z Pavlíny v Olomouci a platila sem úplně za všechno. Pak sem ještě doplácela 500,--Kč za nadměrně ušpiněné šaty. Takže opravdu nedoporučuji. ]-( Taky není špatná Caxa. Tam si půjčovala šaty bratránkova žena. Půjčovala mu tam i oblek, dekorace na stoly a byla taky spokojená. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Holky, díky moc za tipy. V tom Uničově je asi jenom tato jedna půjčovna, že? Paní Dagmar Nečesalové, že? Asi se tam koncem příštího týdne vypravím ať to zažiju na vlatní oči :-) Do Caxy asi nemám odvahu - byla jsem tam cca před 2 lety s kamarádkou a byla to malá hrůza - cpali ju tam do šatů všech barev a když jsme trvaly na bílé, tak jsme byly největší konzervy a to doslova.. Slyším na ně buď úplnou chválu, nebo úplné zatracování, takže si je asi raději nechám ujít :-)
Odpovědět
ppavlik proto ti doporucuji se do te caxy jet podivat, ja jsem tam byla na doporuceni pani duskove ze ztracene, kdyz uz jsem mela u ni vybane saty a myslela jsem ze me tam svihne, des a hruza ale stoji to za to se tam zajet podivat :-D
Odpovědět
Já mám v plánu Inspiraci v Prioru, pak Arianu, taky jsem narazila na nějakou Popelku mazi červeným kostelem a Komerční bankou - znáte ji někdo?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky,moc moc zdravím :-) - janulevrtule - tobě se to krátí co?Jak vidím ten tvůj datum ;-) co nervyčky,pracují nebo zatím nic :-D - ppavlik - tak ať nějaký ty šatečky brzo vybereš ;-) ale v Uničově se mi nelíbily žádný,ale všichni nemáme stejný vkus,tak uvidíš :-D
Odpovědět
No mám sice termín už v červnu, ale ještě jsem jakýmakoliv svatebníma salónama nedotčená :-) Razím teorii že musí stačit půjčit šaty 3 měsíce před svatbou - snad nebudu překvapená :-) Pořád mám ještě variatnu vybrat šaty tady v Praze - tu je takových salonů, že bych určitě na nějaký super kousek narazila.. ale pohodlnější by to bylo určitě z Olomouce....
Odpovědět
Profilova fotka
No,záleží na tobě,já bych byla hrozně nervózní,kdybych je neměla ještě vybraný :-D bála bych se,že by to pak bylo těžký sehnat ty pravý a máš dobrý,že si můžeš omrknout i Prahu,horší to bude si je pučit a pak je třeba vracet takovou dálku,ale zase jestli bys pak jela hned do Prahy,tak by to nebyl žádný problém,že ;-)
Odpovědět
I s vrácením do Prahy by se to dalo zařídit - možná přímo do Prahy nepojedeme, ale určitě spousta hostů ano, takže bych zaúkolovala nějakou spolehlivou kamarádku... Ono se nějaké řešení dá vždycky najít.. a taky si říkám, že šaty se v salónech pořizují tak nějak průběžně, takže kdybych šla vybírat moc brzo, tak by mi třeba ty nejnovější kousky ulítly :-) Ale samozřejmě nebudu dělat ramena - určitě budu klidnější, až budu mít šaty zamluvené :-)
Odpovědět
no jsem nervozni to vis ze jo ;-) byla jsem v popelce a taky katastrofa. donesla mi katalog a at se posadim a ukazu si saty co bych chtela a nechala me si 15 minut prohlizet, no a po patnacti minutach dosla a pry co jsem si vybrala no a co jsem ji ukazala tak rekla ze na me nic neni ze ty co jsem si vybrala tak stejne nejsou na moji postavu a bylo a to bych rekla ze teda tlusta nejak nejsem ale pani se to zazdalo no tak tak k popelce ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
janulevrtule - to byla teda zlááááááááá paní ]-( místo,aby ti hned sama začala příjemně nabízet,co by ti tak pasovalo,že ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky dobrou a sladké sny ;-)
Odpovědět
Ahoj Jaňule, díky moc za postřehy k Popelce. Ušetřila jsi mi tím jedno zklamání ze svatebního salonu a hlavně čas na obíhání. Díky díky...
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj ahoj,přeju krásný víkend :-D
Odpovědět
Ahoj holky, v kvetnu se mi vdava kamaradka, ja asi az za dlooouho, ale uplne me navnadila na hledani a tak :) A jelikoz jsem do Unicova chodila do skoly a jsem pobliz, zajimala by me nejaka mista, kde by se dal udelat obrad. Napada me Bouzov, tam se mi moc nechce, Usov, Kopecek... rada bych nekde venku, treba i na Dlouhych stranich :)) Ale nevim, co je realizovatelne. Nad cim jste premyslely vy?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky :-D - betynka - tak my jsme se rozhodli pro obřad na radnici,ale to je na každým ;-) Brala bych i v kostele,ale i na zámku to je pěkný.Nám postačí radnice :-D pa pa
Odpovědět
Já jsem měla obřad v Uničově v kostele. Ten kostel je moc pěknej a moc se mi to tam líbilo. Kamarádka měla obřad v listopadu na Sovinci. Měla to v takové malé místnosti na tom hořejším nádvoří. Mělo to něco do sebe a má od tama moc pěkny fotky. Ale když je teplo, tak tam prý dělají i obřady venku, což může vypadat taky dobře.
Odpovědět
Kostel je pekny, ale do kostela nechci ... ten Sovinec je dobry napad :) Dobra dojezdnost, hezke prostredi ... no tak to by opravdu nemuselo byt spatne! Diky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Moc moc zdravím :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak se taky hlásím do klubu :-) Jsem sice z Přerova, ale svatbu budeme mít v Uničově. Šaty mám zamluvený v Přerově (můžu doporučit, ale pro vás to bude asi trochu z ruky:-( ), ale teď řeším, jakou kytku. Budu v šampaň, tak nevím, jestli ji mám mít jednobarevnou, aby ladila k šatům, nebo zkusit i neco "divočejšího" 8-) Uničov moc neznám, je tam nějaký květinářství, kde mi poradí a třeba i dají vybrat z katalogu? Díky moc...
Odpovědět
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?