Nevěsty z Olomouce, léto 2012

Najde se tu nekdo z Olomouce? Zajimalo by me kde planujete obrad, hostinu, vyber satu ... Bylo by fajn se s nekym poradit.
Odpovědět
@yanna81 Ahoj, přesedlám tedy do nového aktuálního tématu :-D. Já přemýšlím o Náměšti na Hané, Šternberku a fortu v Křelově. Fort mě dosti nadchl, přítel je blázen do Napoleona, tak by to bylo stylový a možná bych tam mohla mít s sebou psy. Ale oddávají jen první sobotu v měsící, což mě zrovna nevyhovuje :-(. Náměšť má nádhernou obřadní síň. Ještě se tam teda chci podívat, jestli si ji dobře pamatuju. Přece jenom jsem tam byla jako děcko, takže možná mám zkreslenou představu. Hostinu nevím, jestli tam v okolí něco je. Asi bychom se přesunuli zpátky do Olomouce. Šternberk byl ze začátku favorit číslo jedna, ale nechci svatbu venku a hodovní sál mě podle fotek moc nenadchl. Ale chci si všechno obvolat a jít se tam podívat. Jen se obávám, že mě teď do hradů a zámků nepustí, když není sezóna :-(. Nevíte, kde by na obřadě nevadili psi, ale aby to bylo uvnitř?
Odpovědět
Ja to vse zarizuji na dalku, nemam bohuzel moznost si to jet prohlednout, jen z fotek a webu. Tudiz jsou pro me vase rady a typy na misto velice dulezite. Popremyslim, kde by jsi mohla se psama -zkus nejaky stylovy statek, kde se take konaji svatby. V jake to chces mit barve, budete delat nejake ty tradice -rozbijeni sklenicky atd?
Odpovědět
Slysel nekdo o hostine na Hrube Vode hotel Akademie? Mate s tim nekdo zkusenosti? V jakem barevnem ladeni budete mit celou svatbu? Jejda to je veci na co se vse musi myslet. Bohuzel jsme si s pritelem nejprve udelali dve krasne deti (3 roky a 1a pul) takze je to vse o to slozitejsi a narocnejsi. Ale moc se tesim, az je oblecu jako druzicky a budou prede mnou rozhazovat z kosiku kyticky.
Odpovědět
Holky kde planujete obrad kolem OLOMOUCE??
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@lenulinka1 na svatbě se psy není nic špatného.......jak koukám na ty tvé komentáře ze včerejška u různých témat, tak nechápu, proč jsi taková uštěpačná
Odpovědět
Profilova fotka
@zuz4a Ahoj, zkus se zeptat na Běleckém mlýně. je to asi 30-40km od Olomouce
Odpovědět
@lenulinka1 Na cvičáku jsem skoro každý víkend a většinou celá od bláta, přece jenom bych na svatbu chtěla něco lepčejšího. @miskadovci Děkuji, vypadá to dobře.
Odpovědět
ahojky holky.. můžu se přidat? budeme se letos brát.. chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo nějaký tip na kadeřnici a vizážistku?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte holky mám ůplně stejný dotaz jako tady Phoebe88,taky hledám někoho hodně šikovného?? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky,my budeme mít svatební obřad na nádvoří zámku v Tovačově a hostinu na hotelu FIT v Přerově :-) Po šatech teprve budu pátrat,ale určitě navštívím salon ve Vsisku.
Odpovědět
ahojte holky... můžu se přidat? budeme se brát 20.7... chtěla bych se zeptat, už jste si byly někde zkoušet šaty? Popřípadě kam půjdete v Olomouci?
Odpovědět
Článek se načítá
já se koukám, že už jsem vám tu psala :-D úplně jsem na to zapomněla :-D
Odpovědět
Svatbě, kde budou psi, fandím, sama mám jednoho doma... my uvažujeme o Náměšti na Hané nebo o zámku v Plumlově. Tip na kadeřnici / vizážistku přivítám také ;-)
Odpovědět
@sonja01 @phoebe88 @mysule87 http://striharna.webnode.cz/fotogalerie/
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, zkuste mrknout do diskuze http://www.beremese.cz/diskuse/tema/n...
Odpovědět
Ahoj, tak už mám datum a místo. Uf, to byla dřina to domluvit :-). Svatbu budem mít 11. srpna na fortu v Křelově.
Odpovědět
Ahoj holky, tak my se bereme v cervenci na Hrube Vode a saty jsem pujcovala v Litovli v salonu Vas Den. Vse jsem zarizovala na dalku ze zahranici a budu jen doufat, ze vse klapne :) V Hrube Vode jsou uzasni, komunikuji pres mail a jsou schopni ve vsem vyjit vstric, i nam doporucili fotografa a hudbu apod.. Yanna proto bych ti je doporucila,jen si reknes co si prejes a mas to :) A v salonu jsem si taky nemohla stezovat, exkluzivni saty za super ceny, ochotna pani s manzelem kolem me poletovali s usmevem temer 3 hoddiny :) Hodne zdaru!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?