Nevěsty z Loun a okolí, 2011

Profilova fotka
Ahoj holky.Je tu budoucí nevěsta z Loun a okolí???
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@adisa Ahoj,já teda nejsem z Loun,ale svatbu budeme mít v okresu Louny.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky.A můžu se zeptat kde?My máme obřad v Lounech a hostinu ve Slavětíně.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme obřad v Panenském Týnci a hostinu teprve řešíme ještě nevíme.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, sice už mam svatbu za sebou, ale třeba Vam me kontakty k něčemu budou :-D jako vizažistky můžu doporučit holky z Mary Kay Libochovice Kateřina Drobná web katerinadrobna.cz nebo Vladka Krajníkova web mk-beauty.webgarden.cz obě maji i kurzy na svatební účesy, tak nemusite řešit kadeřníka :) fotografka výborná Lada Baladova web baladova.cz kytičku jsem měla z Libochovic květinářství Anette, ale krasne svatební kytice dělaji v Lounech v Ranečku na Pražské ul. dorty Lucka Novákova web propeceni.cz Držim place, at Vám vše vyjde podle Vašich představ :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@veronikaarodolph Ahoj,díky za kontakty Ladu Baladovou mám taky zamluvenou tak snad fotky dopadnou tak dobře jako Tvoje :-) Mohla bych se ještě zeptatkde jste měli hostinu,nejraději bych někde kde se dá i přespat.
Odpovědět
Já se vdávala loni a kytičku jsem měla z Lovosic,ale je to pobočka libochovického květinářství. Dort jsme měli jako dárek od kamarádky, cukroví od paní,co peče doma (plus i vlastní),pokud by někdo chtěl,můžu poslat mail :-) A na šaty můžu doporučit Deltu z Mostu,byla jsem s nima moc spokojená
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj já jsem z Loun, a svatba bude v Lounech :)) 13.5 :)
Odpovědět
Profilova fotka
janca74 Neboj Lada je šikovná hlavně si musite Váš den uživat a focení pak pujde samo :) a Tejnice je ohromně fotogenicke místo :-) a co ten novej penzion v Tejnici , hotel u Dubu na Peruci tam je tak ubytování nebo Hajenka ve Slavetině tam se da i spat nebo co ten novej hotel na námesti ? Zaleži kolik budeš mít lidi. lucik je 13.5. to je krásne datum :-D a kdo foti Vás taky Lada ?
Odpovědět
Profilova fotka
@veronikaarodolph Nevíš náhodou jak se ten penzion v Tejnici jmenuje nebo jestli mají nějaké internetové stránky?Dávali jste na focení nějakou zálohu?
Odpovědět
Profilova fotka
Já se chystám v týdnu do Mostu omrknout svatební šaty.Chtěla bych do Delty a pak možná do Květuše,tak snad tam něco najdu:)))Už máme jinak vše zařízené,jen kapela je docela oříšek....Kdyby měl někdo nějaký tip,budu moc ráda.
Odpovědět
ten penzion se jmenuje Na pile :-) a ja jsem žadnou zálohu za foceni neplatila platba celeho foceni proběhla po svatbě při předání fotek x-) kapel na lounsku je hodně zkus Duo Mane, Lentilky a pumpičky ....
Odpovědět
Profilova fotka
@baladova Díky,mrknu se :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj, také plánujeme svatbu v Lounech nebo okolí. Chtěli bychom nějaké pěkné romantické místo, nejlépe někde v přírodě, žádnou radnici :-S Nevíte o něčem? Líbila by se mi třeba i pěkná louka nebo kousek lesa (se studánkou). To jsou ale nároky, co?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@apollenka Ahojky..doporučuji penzion Hájenka ve Slavětíně..v září tam máme také svatbu a je tam fakt klid...ale je potřeba si to hodně dopředu rezervovat..já si září rezervovala už v lednu:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@adisa Ahojky..jsem tady nová a jsem z Loun..svatbu máme 10.9.ve Slavětíně:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@adisa Ahojky...dostala jsem tip na kapelu od pí.Suché ze Slavětína....tedy vlastně asi 4tipy:-)berou asi 500kč za 1hod....můžu zaslat telefonky:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@turcice Ahojky.Jé,tak to máme svatbu týden po Vás a taky ve Slavětíně: :-) ;-) Kapelu už máme zamluvenou díky....Co přípravy,jak jste na tom daleko :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jj...máme to týden po sobě :-) ...No přípravy jdou tak nějak zvolna ale začínám být nějak nervozní takže to asi popoženu :-) Mám šaty,prstýnky,hudbu,domluvený dort..peče naše rodinná příbuzná i rolády a koláčky...ted zučínám vybírat kytku,bižuterii,botky a něco na ohoz pro děti...já už mám 3 a přítel také 3 :-) Je to má druhá svatba a tuto víc prožívám nějak....pak přemýšlím o výzdobě na auta,jmenovky,atd...Z toho jsem nějak zmatená...Ještě musím s paní Suchou domluvit nějaké dodatky...Nevíš zda ve Slavětíně udělají na stolech nějakou svou výzdobu nebo to je na nás...nějak si už nepamatuji od ledna zda o tom paní suchá mluvila..a zálohu byl zapltit přítel :-) A jak jdou přípravy u vás??
Odpovědět
Profilova fotka
@turcice Tak paní Suchá mi říkala,že výzdobu pokud budeme chtít nám udělá,ale já si raději vše udělám sama,mě to baví :-) Jinak co už máme tak šaty,prstýnky,hudbu,dortíky,kameramana,fotografku.Nějakou výzdobu už taky mám,ale ještě musím něco dokoupit,výzdobu na auta jsem si dělala sama,stejně tak jmenovky na stůl a vývazky :-) Ted se musím mrknout stejně jako Ty po nějaké kytce,botkách,nemám bižu, stále ještě nemáme vybrané oznámení :-| a nějakou šikovnou kadeřnici..Máme dvě holčičky tak jim také musím koupit šatičky :-) No,je toho ještě mooooooc.Pořád si říkám že je času dost,ale už asi není :-o Takže budu muset začít něco dělat....Jinak já se vdávám poprvé a přítel se žení podruhé,takže on už to asi tak neprožívá :-) Neznáš nějakou šikovnou kadeřnici :-) ???
Odpovědět
Profilova fotka
@adisa @turcice ahoj holky, jsem z Mostu, ale vetsinu zivota jsem zila v Lounech a mam tam svoji rodinu. Pro kyticku doporucuju zajit do kvetinarstvi naproti kinu v Lounech. Byla jsem tam ted v pondeli a maji uzasne ceny, pani je hrozne prijemna a ochotna. Vsechny kyticky (svatebni, pro maminky a svedkyni a korsaz) vyjdou okolo 1000 Kc a to bude kyti z kal. Vsude mi rikali cenu za kalu pres 100 Kc, tam je maji za 39 Kc :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@lucik_ Opravdu????Tak to je super :-) Díky moc za info :-) Já chci taky kytičku z kal,ale právě ta cena mě trošku odradila.Ale pokud je to tak jak píšeš,tak se tam hned zítra vypravím :-) Ještě jednou díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@adisa Jéé tak to je fakt rozdíl ty ceny kytiček....Já tedy mám 2kámošky které mají květinářství a nabídly mi kytky na svatbu ale ještě také uvidím...týká se to květinářství u vodotrysků u žatecké brány a květinářství U Ipserů vedle hřbitova:-)Já bych měla představu kytky do červenobílé a asi růže nebo i gerberky ty menší...Ještě mě toho čeká nějak moc a začínám nějak plašit :-) Jinak co se týče kadeřnice tak docela dost chválí Jitku Maderákovou...můžu zjistit tel.myslím že kadeřnictví má v Poděbradově ul.Já budu mít na make-up a vlásky vizážistku z Prahy...to mi zajistila mamina...je to nějaká šikulka co češe i líčí i do televize http://www.radkamakeup.cz/ Fotografku máme ladu Baladovou..dělá krásné fotky a znám se s ní už léta....Holky a jak budete zdobit auta???Já jsem tady přes bazar ojednala cilindr s šerpo a na moje auto jen šerpu a mašle na kliky...ale s tou výzdobou na stoly pořád nevím zda to nenechat na Paní Suché...koupit třeba jen organzy bílou a červenou a nějaké kamínky...Jo a oznámení jsme si dělaly sami na počítači s naší fotkou..takové jednoduché a i pozvánky ke stolu a jmenovky také asi ikdyž líbí se mi i motýlci na skleničky....vývazky také ještě nevím ale asi je koupím..jsem nervík na to to dělat sama :-D
Odpovědět
@adisa Zkus se na vlasy domluvit s Jitkou Maderákovu, je strašně šikovná, neni předražená a její účesy fakt držej. Má kadeřnictví v Poděbradce.
Odpovědět
Profilova fotka
@adisa neni vubec za co :-) barevne kaly jsou pry trochu drazsi, ale rozhodne to nebude za stovku. V sobotu se tam jdu domluvit, tak se muzu zeptat, jestli chces ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky díky moc za tip :-) Můžete mi prosím trošku poradit kde je Poděbradová ul.???Já vůbec netuším.Bydlím tu už sice nějaký ten pátek,ale ještě to tu moc neznám :-) Za tel.bych byla moc ráda :-) Když mi to dnes vyjde,tak to zajdu omrknout do toho květinářství naproti kinu.Turcice:Téda,tak tu vizážistku Ti závidím...nevíš jak je drahá???Jinak přítel bude mít na autíčku taky černý cilindr a bílofialovou šerpu a já ve stejné barvičce srdíčko a šerpu.Na kliky ještě nevím zda něco dám.Na výzdobu stolů mám světle fialový vlizelín,na to dám pruh tmavě fialové organzy nařasené,plátky růží fialové a pak tam dám bílé svíčky atd.Představu mám.Taky bych chtěla fialové mašle na židle a samozřejmě budou bílé a fialové balonky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@adisa Podebradka je ta ulice ve ktere je gympl, obchodka, Imperium....je hodne dlouha. Nejlepsi je najit si to na mapy.cz ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucik_ Díky.Včera jsem byla v Lounech tak jsem jí našla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@turcice Prosím,mohla by jsi mi sehnat tel.na tu Jitku Maderákovou :-) Díky moc
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky..zítra ti číslo zašlu..má ho kámoška a napíše zítra:-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@adisa Tak telfon na Jitku Maderákovou je 724224304.Holky chci se poradit..jak píšete jmenovky???celými jmény nebo třeba svědek nevěsty,tatínek nevěsty atd....a vývazky..když je děláte sami.máte nějaký postup????Díky za rady :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?