Nevěsty z Litoměřicka

Profilova fotka
Ahoj Holky je tu někdo z Litoměřicka kdo letos nebo příští rok chystá svatbu? Doufám že tu nejsem sama :)
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě sama nejsi :-) Já se vdávám letos v Libochovicích 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
No vidis ja v libochovicich bydlim :) taky se tu vdávám ale až příští rok... hostinu máme v litoměřicích :) a kde máte svatbu? na zámku?
Odpovědět
Profilova fotka
Jj, na zámku 8-) 17.7., hostinu máme v Roudnici v Majáku - já zase bydlím v Roudnici :-) Ale v Libo mám kamarádku, za kterou jezdím ;-) Takže to tam také lehce znám 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
můžu se zeptat jak se kamarádka jmenuje? jestli nejsem moc zvědava :) v libo. bydlím celý život tak jí možná znam :) a kolik ti je? to uz musite mit vse zarizene co?
Odpovědět
Profilova fotka
Monika Zunová se jmenuje :) No, už mám vše po kupě, každým dnem mi mají přijít šaty, takže vlastně vše už bude a pak už jen ten předsvatební shon 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Asi znám její babičku :) No tak to ti držím palce at to vsechno zvládnes :) a kde jsi si objednávala šaty?
Odpovědět
Profilova fotka
v paulastylu - včéra došli - ale bohužel budou ještě potřebné menší úpravy - jsou mi větší přes prsa a mají hodně nabranou spodnici - působím v nich jak v osmém měsíci - tak jdu s nimi dneska ke švadleně - aby tu sponici tak o 100% zmenšila a přes prsa aby mi je zabrala - a pak snad budu mít klid a budu spokojená :-D Ale jsou to trošku nervy :-S NO, už je ta svatba fakt za pár......zatím jsem relativně v klidu, ale čekám že to každým dnem přijde a budu nervozní jak sáňky v létě 8-)
Odpovědět
ahojky, já bydlím v Litoměřicích a vdávám se 7.8. v Ploskovicích :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nad Ploskovicemi jsme také přemýšleli - byli jsem tam když jsme spolu začínali chodit, ale měli tuším termíny jen 10.7. - a to se mi moc nelíbilo - a je to pro nás trošku z ruky - sice né teda tolik, ale Libo jsou blíž - a i jsou tam krásné interiéry i ta obřadní síň - i když ta ploskovická je teda taky krásná, to je fakt 8-) A kde budete mít hostinu?
Odpovědět
na Kolibě, v Ploskovicích jsou právě termíny jenom jedna sobota v měsíci, což mě teda dost zaskočilo, ale tohle datum je hezký :-) mě se strašně líbí ta zahrada! doufám, že vyjde počasí!!
Odpovědět
Profilova fotka
právě, to mě taky zarazilo. A zrovna to nabízené datum se mi nelíbí. Tak jsem zvolili Libo. Jéé, na Kolibě, tam to dobře znám - máme tam přednášky - studuji dálkově ČZU a ta má konzultační středisko v LTM - a přednášky jsou právě tam. Je to tam hezký. A hostiny se tam dělají i dost často ;-) Zahrada je krásná jak v Libo tak v Ploskovicích - a taky doufám, že vyjde počásko. I když takovéhle vedro by být nemuselo 8-)
Odpovědět
Libochovice jsou krásné!! Pro nás je Koliba i výhodné místo, máme to tak maximálně 15 minut domů pěšky, takže někdo vyvenčí psa. Nemůžeme ho vzít na svatbu, on je takový moc vítací a hodný, ale je to velký pes a hlavně by mu všichni dali jídlo a on by pak zvracel a měl sr..ku. Divné je, že jsem zatím furt klidná a to nemáme domluvené jídlo, kytky, prstýnky...ale to se stihne :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Zdravím Bětku ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem zatím taky klidná - to co jsi psala, už teda zařízené mám, ale zatím mě to ještě příliš nebere 8-) jen mám tďkamenší stresy s šaty, ale to se snad spraví :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky Markét:) tak jsi dorazila do mé diskuze :) to je super :) lucinka: no my máme tky svatbu v libo. (akorát v kostele) a hostinu na kolibe... ale az pristi rok jakou mate kapelu holky?
Odpovědět
Tak já se taky hlásím:-) Holky,kdo vás bude líčit a kde si necháváte dělat kytky?
Odpovědět
líčit se budu sama, vůbec se nelíčím a kdyby mě někdo líčil, tak bych to nebyla já, takže to zvládnu sama :-) kytky ještě nevím, právě, že příští týden budu obcházet květinářství v Ltm, kdyby jste měly tip, budu za něj ráda. A odkud máte prstýnky? začínám to řešit až teď, protože jsem se měsíc učila na státnice, tak nebyl na nic čas :-)
Odpovědět
Já mám šaty ze salonu Delta v Mostě a tam jsme si i objednali prstýnky,když máš u nich šaty,taky je 10% sleva. Mslím,že jsou od Primossy,ale jistě to nevím
Odpovědět
Profilova fotka
andras: a jaky je tam vyber v moste? maji webovky? Vítáme tě tady :)
Odpovědět
Profilova fotka
my máme prstýnky od goldexu - titanové - originální - za super cenu a jsem z nich nadšená 8-) Já si nechám kytinku vázat u nás v RCI vedle schleckera - jsou tam šikovný floristky - kytky kupujeme vždy jen tam a ještě nikdy jsme se nespálili - vždy krásné vazby, takže volba byla jasná :)
Odpovědět
Profilova fotka
já se taky budu líčit sama - byla jsem na dvou zkouškách a nikde to nebylo ono, takže jsem to vzala do ruky sama :-) líčím se každý den a už i dost dlouho, takže už tak nějak vím, co mi sluší a co ne a nějaké ty vizážistické fígle taky znám, takže není co řešit 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
prosim te kde je to kvetinarstvi? ja bych si nechala uvazat u ns v libo ale zda se mi to predrazene.... hodis sem pak nejake fotky tech kytek po svatbe vid?
Odpovědět
Jj,zadej s do vyhledávače salon Delta a vyjede ti to (tuším,že se sem nesmí dávat odkazy). Já tam byla moc spokojená, vyběr podle mě velký,moc milá obsluha a všechno. Šla jsem tam díy pozitivním doporučením tady na foru ;-) Ad líčení - já právě furt váhám, taky se myslím dobře maluju sama,ale na druhou stranu oni mají různý fixátory,že to líčení vyddrží celý den neporušený, i když se člověk potí, což uprostřed prázdnin reálně hrozí. Klaire - to je někde na náměstí nebo kde? Nejsem přímo z Litoměřic,tak to tam úplně neznám
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si koupila podkladovou bázi pod oční stíny za 169,- kč a drží na tom snad úplně všechno, pak fixační pudr od dermacolu a naprostej luxus.....pak jen stačí dobrý matující make-up a fakt mi to vydrželo až do večera - je fakt, že jsem se pak už trošku leskla - ale stíny i make-up se ani nehly :) A lesknout se budu i od profi po pár hodinách. Ta květinka je jeslti víte kde je u nás v RCI billa - tak hned pod ní je schlecker a hned vedle něj ta květinka - vážou tak úžasně. Určitě pak dám svatební květinky do alba. Věřím že se povedou. A nejsou ani moc drahé, nebo mě to teda tak přijde - počítala jsem za kytky tak bura a budu mít kytku já, dvě pro mamky, dvě pro babičky, pro svědkyni a pro ženicha korsáž a řekla si 3 500,- což mi přijde tak nějak rozumné a čekala jsem jak už jsem řekla víc. Navíc si tam nechaly vázat kytičku dvě mé kamarádky a pokaždé úžasná 8-)
Odpovědět
Hmm,tak kde je Billa nevím.-( Jaká je to ulice,ať si to najdu:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kratochvílova? Taky přesně nevím........ale když jedeš od Prahy -tak furt do města a dojedeš na první kruháč a tam u něho je hnedka billa 8-)
Odpovědět
Hele bavíme se o Litoměřicích? :-D Jsem si to chtěla najít na netu a píšou,že v Litáku žádnej krám nemaj :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ne, o Roudnici - vždyť jsem to i psala :-D U Vás v LTM Billu nemáte, to vím 8-)
Odpovědět
Ahaa, já nevěděla,že rci je roudnice :-D Hmm,tak to je pro nás daleko, my jsme 16km od Litáku směrem na Most :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Aha, promiň, nenapadlo mě to....už bud psát v Roudnici :-D :-D :-D To jo, to máš pravdu - to už je daleko 8-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?