Nevěsty z Karlových Varů a okolí

Profilova fotka
Pavczo doufám,že se najdeme. Měla jsem dotaz ohledně dobré koupě prstýnků v Karlových Varech (ukázkový text pro admin). admin dodává: toto je téma na pokec o všem pro nevěsty z KV a okolí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nechápu sice,že toto téma nevyjede ve vyhledávači, ale zde máme povoleno klábosit jak chceme o čem chceme ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak už jsem tu, díky za adresu, sice nechápu tu zázračnou změnu názvu, ale no nic. ;-) Jinak ty prstýnky už jsem ti napsala do IP a vlastně to samé už potřetí, poprvý mi vypadl net před odesláním, podruhý nám to smázli, potřetí se to už snad k tobě dostalo :-) . Zítra jdu na ty šatečky, tak mi drž palce, ať je dopnu a nevypadám v nich jak sud ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No navnadila jsi mě a půjdu ty prstýnky taky omrknout,zatím tedy sama,jen pro představu ;-) takže na zítra držím palce, když se ty budeš cítit krásná,tak to je nejdůležitější a neboj se, že by ti paní neřekla pravdu. doufám,že budou i fotky =-)
Odpovědět
Profilova fotka
já vím, že v tomhle paní řekne pravdu, minule právě chválila, že tenhle typ šatů a rozšíření sukně je přesně pro mě a řekla i ty, které nesednou. No uvidíme, kdyby dnes byly těsnější, mám skoro tři měsíce ještě na to to trochu vylepšit. fotky budou, ale ne tu, protože přítel tajně kouká do alba a já chci dodržet tradici, aby šaty uviděl až v den D ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak zkoušení dopadlo špatně :-( hůř než jsem čekala, totálně malý. Sice jsem přibrala, ale vypadá to, že přes záda o dobrých 20cm, což se mi za dva měsíce nezdá, protože nosim to samé oblečení. Když jsem se dívala na visačku s velikostma, tak tam bylo USA 10, pak UK - to nevim číslo a EU 38, ale paní tvrdila, že to je naše 40. Ale před dvěma měsíci jsem si zkoušela ty menší, tedy podle ní 38 a dopla sem je, i když mi byly těsný, tyhle měly být větší a jak říkám, dobrých 20 čísel nedopla, sice nabízela šněrování, ale nebyla sem si tím jistá. No a nakonec sem zkusila jedny krémové - totéž, leda místo zipu šněrování, líbily se mamce, ale byly hodně zdobné. No a uvažuju o šatech v barvě slonové kosti, pěkné, lehké, sednou na zip, ale nejsou bílé, tak nevím, ale nechci dlouho rozmýšlet, aby mi je někdo nevyfouk, mám už tam smlouvu i zálohu, tak si musim vybrat, bílé má prý už jen malé nebo na mé datum zabrané. Že bych hodně zhubla nevěřim si nemám toli času. Dokonce mi dala dlouhý závoj (zřejmě ten samý co máš ty) a líbil se mi, ale zase by mi k němu už asi nešla korunka malá co mám. A nejsem si jistá, jestli k té barvě by šla ta má modrá bižu, mám bílé boty a bílé silonky. To je dilema, ale všichni doporučují ty předběžné favoritky.
Odpovědět
Profilova fotka
teda pavczo tak jsem z tvého psaní hotová,to jsem nečekala, tak teď nevím jestli tě vůbec něco nadchlo, z psaní to vypadá jak když jsi si vybrala z donucení. to je škoda. no já jsem taky chtěla ladit do zelenkava a paní říkala,že k té mé slonovinové kosti na to mám zapomenout ]-( takže jsem to předělala na lososovou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já byla hotová z toho, že ty šaty mi fakt nejsou, čekala bych třeba o kousek, ale ne takový kusanec. Ale nakonec sem to dnes změnila na ty nové favoritky. Jsou sice tedy ta slonovina, ale už jsem si zvykla (prý na fotkách není ani poznat, že to není bílý, ale ty šaty jsou fakt hezčí než ty původní, ty původní už sem odhalila i ženichovi a moc se mu nelíbily. Doufám, že tyto ano. Jen snad už mi budou až do svatby, hledat nové už bych nevzládla. Je blbý, že já už pár modravých věcí mám a měnit to nechci, myslim, že se to zvládne. Dokonce mi říkaj, že tyhle mi sedí líp, hlavně přes prsa ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Takže Pavczo změna!! já už se fakt p.... Ve středu jedu k pí.Gvoždíkový,že nechci ty co jsem chtěla původně,ale ty co jsem měla v záloze!! abys věděla,že to nemáš složitý jen ty, tak spoustu lidí mi řeklo,že se jim ty mé vybrané nelíbí tolik jako ty které mám v záloze, pro případ,že bychom čekali mrně. No a mrně zatím nečekáme, ale šaty přesto chci. Mě se líbily nejvíc, ale ségra i paní mi řekly o těch Fagotech,tak jsem se nachala umluvit. No blázinec, proč jen je tolik věcí na výběr??? :-S Byla jsem ve skvělém zlatnictví kde mi řekla paní,že když můj budoucí manžel prstýnek nebude nosit denně,že je škoda aby byl ze zlata,jako můj. Takže Kájovi udělají prstýnek ze stříbra a potáhnou ho bílým zlatem,že bude vypadat úplně stejně jako můj. A bude stát třeba jen 500,- SUPER ne?? Kájovi jeho práce neumožňuje nosit prstýnky, ani on na to přímo není, no a když mu to zlato náhodou sleze, tak za 150 Kč to nanesou znovu. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
:-) jo svatba je náročná záležitost ;-) a ty jiné máš taky v albu? Říkala mi paní, že nevěsty mění šaty i týden před svatbou ;-) já doufám, že už nebudu. O té možnosti takhle udělat pánský prstýnek sem taky slyšela. Přítel sice ho taky nemůže nosit do práce, ale zase dělá na směny, tak když bude mít volno, tak ho nosit bude a chtěl stejný ze zlata. Už se nemůžu dočkat až dorazí, je to teprve dva týdny. Tak správný výběr, mně všichni šaty odsouhlasili, hlavně, doufám, že se budu líbit ženichovi, i když ten řekl, že se mu budu líbit ve všem, ale když sem mu ukázala ty původní šaty, co už opravdu nebudou, tak řekl, že se mu moc nelíbily.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, ráda bych se připojila, jestli to nevadí. Budu mít svatbu 11.7.2009, obřad v Klášterním arealu v Ostrově a hostinu v Malé Versailles v Karlových Varech. Když čtu vaše peripetie se šatama vybavuje se mi můj výběr šatiček cca před měsícem. Oběhla jsem všechny salony ve Varech a slušelo mi několik šatů, ale pořád jsem se nemohla rozhodnout, který jsou ty pravý, tak jsem se rozhodla pokračovat s výběrem šatů v Praze, nejdřív jsem si sice říkala, jestli to neni zbytečný, ale neni....oběhla jsem s kamárádkama asi 8 salonů, šaty nádherný, úžasný-nejprve jsem měla zase několik favoritů, ale žádný nebyly takový ty u kterých si řeknete, že to jsou ony, tak jsem obíhaly salony ještě druhý den....až to přišlo a mám je!!...jsou úžasný, nádherný, jsou to prostě ony:-). A i když asi plno lidí řekne, že mi slušely i jiný nebo, že se jim jiný víc zamlouvají, myslim si, že to je o osobním pocitu, když jste si je oblíkly.....u žádných jiných jsem ten pocit neměla.....přirovnala bych to k výběru partnera, ten pocit když víte, že je to ON, ten pravý :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nedy s prstýnkama jsme měli taky strašný dilema, protože Luky (můj nastávající ):-) nejspíš prstýnek nosit nebude vůbec a já mám zase problém s tím, že mám hrozně krátký baculatý prstíky a kterejkoliv prstýnek jsem si vyzkoušela, měla jsem pocit, že se mi zařízl do prstu a vůbec nevypadal hezky, tak jsem to vyřešila následovně.....nechala jsem si vyrobit prstýnek s růženínem (je užasnej)..viz. album :-) a Luky si vybere prstýnek z chirurgický oceli, co se mu bude líbit, ale stejně nevěřim, že ho bude nosit :-| Takže budeme mít každej jinej prstýnek, což je sice trochu neobvyklý, ale je to tak :-) A ještě Nedy, mám taky šaty slonovou kost a svatba bude v kombinaci se zelenou a myslim, že to bude krásný :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, určitě se přidat můžeš ;-) řekla bych, že tady z Varska je nás furt málo. Tak já nakonec vlastně šaty vybrala hned v tom prvním salonu a hned prvně dala zálohu na šaty, takže když mi nakonec nebyly :-( , měla sem zúženější výběr jen z jednoho salonu, ale teď už snad sem spokojená. Zdá se mi, že ti slušely snad všechny šaty, byly moc hezké a ty vítězné jsou úplně jak pro princeznu. A ten prstýnek je zajímavý, hodně netradiční ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Tak to jsem ráda, že jsi se šatama spokojená, je důležitý, aby jsi se v nich cítila krásně :-) Kde budete mít obřad a následnou hostinu?
Odpovědět
Profilova fotka
Já se ptám a ty máš Pavčovšechno tak hezky popsaný ve fotobalbu :-) O statku Bernard mi vyprávěla kamarádka a koukám, že je to tam moc pěkný a ta obřadku zasazená do parku, to budete mít hezký fototečky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
máme to všechno při jednom :-) nejprve jsme pokukovali třeba po Chyši, ale nakonec přeci jen to bylo daleko a hostina by zase musela být jinde, tak sme to nakonec vyřešili tak, ta poříčská obřadka se mi líbila hned, jak jsem ji prvně viděla na fotce a i naživo ;-) na Bernardu moc dobře vaří, doporučuji, v poslední době mi jinde tolik nechutná, i za příjemné ceny (dokonce i ty svatební nás překvapily, čekala sem nějakou pálku, ale je to za hodně dobrou cenu), uvnitř je ta restaurace nová, pěkná. My tam tedy budeme mít jen oběd pro bližší a pak se přesouváme na zahradu taky v Poříčí, kde bude gril, hudba a tak, jen se modlíme, aby nepršelo.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem pokukovala po Chýši, ale je to dálka. Pak se mi strašně líbil Horní hrad za Ostrovem, byla by tam nádherná atmosféra, ale kdyby nevyšlo počasí, byl by to průšvih :-( Tak nakonec kostel v klášterním arealu v Ostrově, ten se mi líbí moc.....hlavně jsou tam velice vstřícný a budu mít civilní obřad, což se jentak v kostele nepoštěstí, církevní obřad by jsme nechtěli. Na Malé Versailles jsem přišla na tip jedné slečny odsud, tímto jí děkuji....už jsem jí tu neobjevila :-) a moc se mi to tam líbí, je tam možnost, jak svatby venku, tak vevnitř...dokonce by tam mohl být i obřad, ale když jsem se na to byla optat na matrice ve Varech, byla tam tak příjemná paní :-( , že jsem si to velmi rychle rozmyslela a necháme v tom Ostrově.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak koukám, že Vám změnili název alba a stejně jste se našly :-) . To je super. Pavczo, moc mě mrzí, že jsi to měla takhle zkomplikované s šatičkama, ale důležité je, že teď jsi už spokojená.Já jdu šatičky vybírat teď v pátek, tak jsem zvědavá. Nedy, ty jsi byla nemocná že? Jsi už v pořádku? Pupanko, jsi z Ostrova? Já jsem a svatbu máme v Chyši, není to tak daleko, když to bereš, že je to jednou za život ;-). Mám k zámku vztah od dětství, moje rodiče pochází ze Žlutic a jako malí děti jsme tam hodně jezdili a vždycky když jsem tam, vrátím se do dětství. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Katko, ne ne jsem z Chodova, ale možnost mít svatbu v kostele jsem nemohla odmítnout :-) , už jako malá holčička, když jsem si sama sebe představovala jako nevěstu, tak jsem se vždycky vdávala v takovym tom bílým americkym :-) kostele. Město tenhle kostelík zrekonsruovalo před 1,5 rokem, nikde nejsou takový ty přeplácaný zlatý sochy a barevný okna, je celej čistě bílej, akorát s původnim dřevěnym otářem, kterej se jako jedinej zachoval z původního kostela a navíc možnost civilního obřadu, neni co řešit, bude to nádhera :-) a ta akustika v něm, ta je asi k nenahrazeni, akorát musim sehnat nějakýho hudebníka či hudebníky, kteří by nám tam zahráli, buď na klávesy nebo na housle....nevíte o někom?
Odpovědět
Profilova fotka
to kdybych věděla, že v Ostrově dělaj civilní obřad v kostele, tak bych do toho asi šla, protože přítel toužil po svatbě v kostele, ale já nechtěla, právě z důvodu těch církevních příprav, sice oba jsme pokřtěný, ale do kostela nechodíme a nejsme věřící, tak mi to přišlo, že by to nebylo fér. ;-) jinak já sem z Nejdku (tedy bydlim tam teprve skoro tři roky) a přítel je z Chodova.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem Pavčo na ten Ostrov taky přišla náhodou, tím, jak je to tam nový, tak to nikdo moc nezná, loni měli pár svateb v kapli, která jsou taky nádherná, ale je pro cca 30-40lidí a my budeme asi první v tom kostele :-), jestli nás někdo nepředběhne :-) posílám odkaz, kdyby jsi se chtěla mrknout ;-) http://www.dk-ostrov.cz/klaster/ Jinak já bydlim 3 roky v Chodově a před tim celej život v Nejdku :-D to jsme se hezky minuly :-) Jinak přítel je původně z Božíčan, ale teď už bydlíme 3 roky spolu.
Odpovědět
Profilova fotka
Je to pěkné, ale měnit už nebudem ;-) vidíš, já furt v Nejdku nikoho neznám, tedy jen jednu kamarádku, co sem znala z práce, tak zprvu, když jsem tam bydlela sama mě to tam moc nebavilo, teď tam jsme oba a je to dobrý a pendlujem mezi Nejdkem, Chodovem, Kr. Poříčí a Žalmanovem (tam odtamtud sem a mám tam rodiče).
Odpovědět
Profilova fotka
To je jasný, v tom Královským Poříčí to taky vypadá moc pěkně :-) Já zase neznám nikoho v Chodově, ale moc mi to nevadí....v Nejdku znám každýho druhýho :-) a taky tam dost jezdime, mám tam půlku rodiny. Chtěli jsme v Nejdku stavět baráček, ale neklaplo to a teď koukáme po pozemkách někde v blízkosti Varů, s tím, že Nejdek je jedna z možností.
Odpovědět
Profilova fotka
Chcete něco říct??? Volala mi paní z půjčovny, že zapomněla, že šaty sou v té velikosti co mi slíbila, půjčené :-( pomooooc, jdu zkoušet jiné, když už sem si je zamilovala
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to je fakt už pech Pavczo :-( . To je snad neskutečný, škoda, že se paní nekoukla, když jsi u ní byla a pro ty šaty se rozhodla. A to zrovna jako na potvoru to musela vyjít tak, že si je zrovna vybrala nevěsta na tvůj termín.... To je fakt škoda. Mimochodem jsem od nějaké spoluúčastkyně četla, že obřadka v Královském Poříčí je krásná, tak nevím. Je fakt, že ten klášterní areál minulý rok kompletně rekonstruovali, takže je asi fakt hezký, jsem z Ostrova a po pravdě jsem se tam ani nebyla kouknout - jsem ostuda. Bude to ale tím, že jsem už měla vybráno, věděla jsem, že to budu chtít na zámku v Chyši :-D .
Odpovědět
Profilova fotka
Teda Pavczo,to je už ale opravdu hustý ]-( já se tam chci na tu změnu zastavit zítra po práci,tak doufám,že se mi nepovede to samé 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ty tvoje mi taky chtěla zkusit, ale už jsou na mé datum zabrané ;-) Jinak jsem dnes prozkoušela dost šatů, ale u žádných jsem už necítila, že to je ono, první byly hodně podobné mým původním, ale měla jsem v nich trup jako bych byla v sádře ;-) jak to bylo těsný. Pak další mi třeba dělaly velký prsa (tedy je mám, ale zvýrazňovaly :-D ), další se mi zdála moc jednoduchá sukně a tak. Když jsem řekla, že prostě Flory (ty naposledy zvolené) se mi nejvíce líbí (i když paní s každýma šatama říkala, ty sedí líp a líp), tak nakonec volala pánovi, co dodává tyto šaty do Čech, jestli by se daly objednat a došly by včas a v bílé (!) tak jí nejprve řekl, že asi s příplatkem cca 200 eur a to paní odmítla, že leda bych si to doplatila, ale to bych určitě nechtěla, ale že ještě mu má zavolat, že on zavolá do Barcelony. Po té ještě volala kamarádce do Brna, co má půjčovnu, ale ta je neměla. Pak volala znova pánovi ;-) a ten řekl, že by byly s příplatkem 1 000,- tak jsme se dohodli, že do toho půjdu, že půjčovný o tisíc víc už dám, když to budou ony, jen budu nervozní, maj dojít do cca 20. května. A kdyby to náhodou neklaplo (poslední balík se jí 3 týdny toulal po Německu) tak mám rezervované tytéž v slonové, ale menší, s tím, že by stačilo všít šněrování :-) . Uf, je to náročné, do poslední chvíle nebudu tušit, které to budou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Teda Pavczo, to je fakt pech :-( ....na to bych neměla čekat 14. dni před svatbou, jestli mi dojdou šaty....kord po tom co mi minulý týden vyprávěla paní na nehtech ,..... že měla objednaný šaty na svatbu v Rybářích, vzali si 2000,- zálohu a hrozně se divili, když na ně 10 dní před svatbou tlačila, kde jsou její šaty....dopadlo to tak, že jí šaty nepřišly, náhradní si tam nevybrala, takže jí propadla záloha a 5 dní před svatbou sháněla šaty....nechci tě strašit, ale pro mě by to byla noční můra. Budu držet palce, aby Ti to vyšlo :-) aspoň, že máš v záloze ty slonové.
Odpovědět
Profilova fotka
no, toho se taky docela děsim. Myslim, že každej mi řekne, že jsem na to neměla přistoupit. Ale snad ta slonovka bude jistota, jen nesmim už přibrat ;-) aspoň z těch obav nebudu jíst a třeba i něco shodim.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak holky jsem z těch šatů celá nesvá. :-( ženský mi v práci samozřejmě řekly, že jsem na dražší šaty s tak šibeničním termínem neměla přistoupit a jít do jiných salonů (od ledna na ty první šaty tam mám u paní zálohu 1000,-) anebo i tak jít jinam a kdybych si vybrala, tak jí zavolat a třeba i obětovat zálohu. Jenže mě zase přijde blbý, když už ty šaty paní kvůli mně objednává :-| fakt nevim a docela asi budu mít nervy do poslední chvíle, než přijdou
Odpovědět
Profilova fotka
Já souhlasim s tvýma kolegyněma v práci, salonu je va Varech i třeba v Sokolově dost a pokud by jsi našla šaty, který ti fakt padnou, tak myslim, že neni co řešit....než se 2 měsíce nervovat. A paní na Vyhlídce pokud jí to dáš včas vědět objednávku zruší a je to :-) Být kvůli 1000,- v nervech a pak mít šaty o číslo menší, který nevíš, jak budou s tou šněrovačkou vypadat, no nevm, já bych to fakt zvážila :-(
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?