Nevěsty z jižní Moravy

je tady nějaká nevěsta z Jižní Moravy? :-)
Odpovědět
Ahoj, já jsem teda už téměř 5 měsíců bývalá nevěsta, ale jestli potřebuješ nějaké typy mrkni na http://www.beremese.cz/album/album.ph... ;-)
Odpovědět
ahoj děkuju. Máte krásné fotky a konečně vidím ženicha v tmavém obleku. Přítel chce taky tmavý oblek a musím říct, že to vypadá dost dobře a elegantně
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, my chceme mít taky svatbu na Jižní Moravě, zatím ještě nemáme termín a je to ve fázi příprav, pže jsme se rozhodli teprve nedávno, přítel pochází z Jižní Moravy od Veselí nad Moravou, já jsem z Čech, bydlíme spolu v baráčku u Kolína, ale jelikož on má hodně příbuzných na Moravě tak jsme se rozhodli udělat svatbu tam.
Odpovědět
Ahoj takže svatba bude někde v okolí Veselí nad Moravou, Hodonína? Já budu mít svatbu ještě trochu jižněji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, uvažujeme o obřadu i s hostinou v Radějově, pension Roseta, je to tam prý pěkné, tak doufám, že tam pořád svatby dělají a bude nějaký rozumný termín volný, nevím jak to tam je s obsazeností, ale když tak čtu na netu, jak někdo plánuje svatbu více jak rok dopředu tak mi to přijde trochu moc, alespoň na mě :-) a říkám si, aby vůbec volno bylo. A kde vy plánujete svatbu?
Odpovědět
Plánujeme ji v Úvalech je to vesnička u Valtic (okr.Břeclav). Začala jsem vše zamlouvat první týden v lednu (svatba bude 27.8.2011) a v těch známejších restauracích už moc termínů nebylo, ale tohle je malá vesnička tak tam volno bylo. Ještě jsem to místo na vlastní oči neviděla a už tam máme všechno domluvené tak snad to bude o.k.. :-). Vybrala jsem si to na doporučení od známých a paní provozní v restauraci je hrozně ochotná tak snad budeme spokojeni.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky co se týká Rosety chtěla tam mít svatbu moje kamarádka a vím, že termíny tam mají hodně dopředu rezervované. Hlavně v letních měsících. Tak nevím jak budeš úspěšná.Ale za zeptání nic nedáš:-) Já se budu letos vdávat ve Strážnici..Restaurace POd věží.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak naštěstí ještě pár volných termínů v Rosetě měli, sice jen v pátek, ale mě osobně to nějak nevadí, tak máme termín 29.7.2011 :-) Nevíte někdo o nějaké šikovné kadeřnici z Veselí nad Moravou, Strážnice nebo poblíž?
Odpovědět
Holky, chtěla jsem vám jen nabídnout, kdybyste chtěly s čímkoliv poradit, tak se klidně ptejte. Mě organizování svatby moc bavilo, ale jsem ráda, že už je to za námi. My měli svatbu U Zachů ve Vracově a nemohli jsme si to vynachválit. Vše mám v albu a můžu poslat i rozepsané reference na všechny dodavatele, popř. kontakty, tak mě když tak kontaktujte přes IP. Vím podle sebe, jak mi moc pomohlo, když mi někdo poradil a věděla jsem, že byl spokojený, protože pozitivní zkušenosti druhých nevěst byly pro mě nejdůležitější. Přeju vám hezké zařizování a ať všechno dobře dopadne, nevěsty! ;-)
Odpovědět
Ahoj holky, já jsem taky z Jižní Moravy :-) Svatbu máme 3.9. a už máme skoro všechno zařízeno :-)
Odpovědět
Ahoj a kde máte svatbu?Já už mám taky všechno zařízené.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
To záleží co na té svatbě chceš všechno dělat a hlavně kolik tam budeš mít lídí, nám to stačit bude, přítelova ségra tam měla svatbu, a všichni se tam vešli bez problému a bylo jich asi 60. Jinak co se týče Zlína, tak ten vyloženě na jihu není, Jižní Morava začíná od Uherského Hradiště.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky. Já jsem taky letošní jihomoravská (Zlínská) nevěsta, máme to 10.9.. Ale holky, docela mě strašíte s tím, že už máte všechno zařízené, protože my máme zatím jen zamluvený termín v Malenovicích na hradě, ale jinak nic. Nějak to ani kvůli pracovní vtíženousti obou nestíháme, tak doufám, že si stihneme všechno zajistit a zamluvit!
Odpovědět
Profilova fotka
@simsamm Kde vy máte hostinu, prosímtě? Dnes se jdeme ptát k Barcuchům, protože jedinné co jsem tady přímo ve Zlíně našla je U Barcuchů, Bohemia na Moskvě, nebo U Dvou slunečnic. Máme totiž asi kolem 60 lidí a všude se mi to zdá malé :-|
Odpovědět
@motomischel Já taky kloukám, jak mají všichni všechno zařízeno. Ale buď klidná, my chceme svatbu na přelomu srpna/září a nemáme nic. :-) Ani přesný termín....
Odpovědět
@krista.janickova Nazdar Kristi, ten svět je malej :-) Začínám se poohlížet po informacích a koho tu nenajdu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jancip No my máme jen zajištěné místo na obřad a hostinu, ale jinak o všem zatím jen představu a nic zajištěného:-) Ale já jsem z toho celkem klidná, horší je to s rodičema:-) A hlavně kvůli tomu, že známý od našich mají svatbu nějak ve stejném termínu jak my a už mají všechno zajištěne, tak moje mamka z toho schýzuje, že to nestíháme:-)
Odpovědět
@motomischel Já se včera jen tak pro zajímavost šla zeptat do půjčoven šatů. Říkali, že mám být klidná. Že klidně stačí až tak v dubnu. Rodiče jsou perlička, ale já jsem svá a moc si do ničeho kecat nenechám :-) Je to přece naše svatba, ne? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@radunda Ahojky, tak tady teď čtu, že máte termín 29.7. super my 30.7. zamlouvala jsem to rok dopředu :-S tak doufám, že nám to tam nepodpálíte ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zpevanda Ahoj, ne já myslím že to nepodpálíme, maximálně tam bude nablinkáno :-D :-D , ale to určitě vyčistí, než vy tam půjdete ;-) Já jsem to zamlouvala ted v lednu a tohle byl nejdřívější termín, co mi paní nabídla, chtěli jsme červen, ale to bylo plno. Ty jsi odkud přesně?
Odpovědět
Profilova fotka
@radunda :-D taky jsem chtěla jiný termín v srpnu, ale už ho měli plný, dokonce už měla rezervace na 2012 :-)je fajn, že je tam všechno na jednom místě, my jsme objeli všechno možné, ale Rozeta nakonec zvítězila.. já jsem přímo z Hodonína..
Odpovědět
Profilova fotka
@zpevanda No to je zajímavý kolik lidí, tam chce mít svatbu, hlavně když jsem tady založila diskuzi, svatba na Rosetě tak nikdo nenapsal. Já jsem vevnitř ještě ani nebyla, ale viděla jsem fotky a video, pže přítelova ségra tam měla svatbu, takže to místo navrhnul přítel, a já souhlasila. Až otevřou zahradu a bude lepší počasí, tak se tam pojedeme podívat, asi tak v květnu. Kolik lidí tam budete mít? Už máš vybrané šaty?
Odpovědět
Ahojte holky, taky jsem z Jižní Moravy - Kyjov! Svatbu budeme mít 3.9. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@radunda a vás bude kolik?Vnitřek je v pohodě - nic velkého ale nejvíc jim tam dělá ta zahrada no, když rozkvetou ty růže a všechno se zelená, vzadu sklípek s vinohradem je to fakt moc pěkný ;-) nechtěla jsem byt zavřena cely den nekde na kulturaku :-D mluvila jsem s dost lidma co tam měli svatbu a byli moc spokojeni, takze jsem v klidu. my mame kolem 30 lidi na hostinu a dalsich 15-20 večer. ještě v lednu jsem byla ohledně šatů v klidu ale pak jsem jela na svat.veletrh do Brna a tam my pani ze salonu rekla ze mam nejvyssi cas tak jsem na to vlitla a mam ok.
Odpovědět
Profilova fotka
@zpevanda My bysme měli mít 40-50 lidí, hlavní část je příbuzenstvo od ženicha. Mě se taky líbila ta zahrada podle fotek. Nevíš kdy kvetou ty růže? Já doufám, že zrovna až tam budeme mít svatbu, tak že už to nebude odkvetlé. Já šaty ještě nemám, ale možná budu teď v úterý kupovat, mám je obhlídlé přes net, tak uvidím jaké budou. Nevíš jak to tam je s výzdobou, jestli jsou ochotní to vyzdobit do nějaké barvy, ne jenom bílé?
Odpovědět
Profilova fotka
@radunda já trošku lituju, že sem si vybrala skoro ty první, že sem si to zkoušení víc neužila :-) výzdobu ti udělá do jakékoliv barvy neni problém, já mám domluvenou dekoratérku - na výzdobě si hodně frčím :-D to mě nenapadlo, že už to třeba bude odkvetlé, hm uvidíme, říkala, že tak 2 měsíce dopředu (nejlíp v neděli) tam zajet se domluvit na podrobnostech tak se zrovna zeptám. hrozně to utíká :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zpevanda To já jsem byla asi ve 3 salonech tady v Kolíně kde bydlíme a musím říct, že šaty celkem nic moc, pak jsem viděla tady na bazaru jedny šaty co mě zaujaly a začala jsem uvažovat, že by bylo lepší si šaty koupit než půjčovat, pže kdoví jak by vypadaly těsně před svatbou když si je třeba min 3-5 lidí ještě půjčí. Jsem zvědavá jak budou vypadat ty šaty co se mi líbily podle fotek, doufám, že už budu mít definitivně vybráno. Jakou barvu svatby a výzdoby budeš mít? Mě se líbí fialovo-fuchsiová s bílou. Jo docela to utíká, já jsem začala plánovat začátkem ledna a už je to přes 2 měsíce, těším se až bude konečně teplo.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak už mám svatební šaty, sice se musely ještě trochu upravit, pže i když jsem myslela, že budou perfektně sedět, podle uvedených mír, které jsme měli mít s mladou paní stejné tak mi byly skoro malé, šněrování vzadu jsem měla hrozně roztáhlé, ale naštěstí byly šaty zevnitř založené takže to šlo povolit. :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?