Nevěsty z Havířova a okolí

Zdravím nevěsty! Doufám, že tady dlouho nezůstanu sama, ale že vás bude jen a jen přibývat, abychom si mohly sdělovat zážitky a zkušenosti, které se nám můžou hodit. :-) Takže pojďte sem a pište, pište. Budu se těšit! :-)
Odpovědět
1
2
10
Profilova fotka
Ahoj, já se přidávám :-) Koukni do pošty, možná tě to potěší ;-)
Odpovědět
lucique: Jsem ráda, že už tady nejsem sama. Snad se k nam přidá více nevěstinek. ;-) Co už máš jinak zařízeného, kde chceš mít přesně svatbu? Jsem zvědavá. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, máme matriku i restauraci (obřad bude přímo tam) v Horních Bludovicích, fotografa, já boty, šaty na 99% vybrané k ušití, prstýnky tak na 90% (našla jsem perfektního dodavatele a zjistila, že dokážou udělat skoro cokoli za super cenu), lampiony na cestě, kytice se taky rýsuje :-) Do Vánoc snad s něčím ještě pohnu. Co ty? Máš o 2,5 měsíce víc času ;-)
Odpovědět
Teeda, tak to jsi teda rychlík! ;-) Já se až stydím, jelikož nemám skoro nic. Máme jen zamluvenou restauraci (v Šenově u Ostravy) a obřad budeme mít asi v Havířově na Zámku. Jenže termín si můžeme zamluvit až od začátku ledna, takže to dřív nejde. Doufám teda, že budeme mezi prvníma a vyjde nám termín 17. 7. 2010. A dekoraci stolu chci mít podle sebe, tak si kupuju postupně drobnosti. No a pracuju na vývazkách. Přítel se teď snaží najít někoho na hudbu, chceme spíše DJ, který bude dělat zábavu, protože v té restauraci není moc místa na živou hudbu. A ještě sháníme nějakého fotografa, zatím nic moc. Takže v podstatě nic nemám. :-| Co máš teda za dodavatele a za kolik máš prstýnky? Budu ráda za dobré tipy. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Chci prstýnky z wolframu (tungsten carbide) - je tu na to téma, tak můžeš pročíst, pokud o nich nevíš. Našla jsem australského výrobce, za pár i s diamantem si řekl kolem 5,5 tis. Možná si u něj nechám udělat jen svůj a to nás vyjdou oba na 3,5 tis. (mužíčkův se dá sehnat na eBay za 10 USD :-D). Hudbu bychom taky měli pořešit :-( Neplaš, ty máš čas - já to taky všechno zařizuju pořádně až teď poslední měsíc - a přemýšlím už od dubna :-D
Odpovědět
Tak to je hodně dobrá cena za prstýnky. :-) My právě chceme počkat na svatební veletrh, který bude někdy v únoru na Černé louce v Ostravě, prý se tam dají vybrat pěkné prstýnky a za dobrou cenu, tak uvidíme. Chtěla bych se Tě rovnou zeptat, fotografa máš nějakého známého nebo na doporučení? My pořád hledáme a zatím nic. Takže tipy se hodí. Stejně tak řešíme i hudbu - chceš spíše DJ nebo živou hudbu? My bychom raději DJ, který umí lidi i bavit, ale nevím, jestli seženeme. Zatím to vypadá více na živou hudbu ve dvou lidech, ale ještě to musíme doladit. Chceme to co nejdříve zajistit. Takže pokud máš nějaké kontakty a dobré doporučení na hudbu a fotografa, budu ráda za tipy. Díky moc! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Fotografa jsem hledala i podle referencí tady na beremku, nakonec je to Radim Horák, domluveno zatím po mailu, sejít se máme v lednu. Najdeš ho na webu - soundpoint tecka cezet lomeno fotopoint :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Zdravím vás holky, jsem ráda, že už se rozrůstáme. :-) marcicek84: tak to je super, my chceme mít obřad v Havířově na Zámečku a hostinu už máme zajednanou taky tam, kde vy. ;-) Byla jsi se vším spokojená nebo bylo něco špatné? A co hudba a fotograf? Měli jste někoho dobrého a ne příliš drahého? My totiž řešíme teď hlavně tyhle dvě věci a zatím se nemůžeme rozhodnout. Takže jakékoliv rady by se hodily. :-) Předem moc díky! lucique: díky za kontakt na fotografa. Fotky má fakt krásné a zajímavé, ale pro nás celkem dost drahé. Chtěli bychom se vlézt do 5000 od příprav po obřad nebo od obřadu po krájení dortu, ještě nevíme přesně. Přece jen náš rozpočet je hodně limitovaný. :-|
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Krásné dobré ráno holky! :-) marcicek84: moc díky za informace. Jsem ráda, že restaurace byla super, nám se to tam právě moc líbilo, je to takové čísté. Bude nás cca 60, takže tak tak, ale nějak to zvládneme. Jedna jediná věc mi trošku vadí, že to místo na tančení není moc velké. Ale tak to už je detail. Jsem ráda, že jsi napsala, že tam dobře vaří, to je totiž základ. :-) Co se týče té fotografky, tak fotky jsou fakt moc hezké, přítel říkal, že ta hodina a půl úplně stačí, že přípravy, příjezd ženicha, krájení dortu atd. už můžou fotit naši známí. V podstatě má pravdu, určitě budu mít doma dost lidí na to, abych občas něco vyfotili. No a ohledně hudby - přítel chce pořád DJ, že na živou hudbu tam není moc místa. Jako mně by DJ nevadil, ale chci zároveň člověka, který lidi umí aspoň trošku bavit, ne jen aby pouštěl hudbu a neřekl ani "A". Nevíte holky o někom takovém??? Díky moc! :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
marcicek84: Ja si právě musím pořádně s přítelem o víkendu sednout a konečně se rozhodnout pro hudbu a fotografa. Ono se to nezdá, ale termíny se zaplňují a potom budeme mít smůlu a nic neseženeme. Nám se prostě ta restaurace líbila, protože jsou tam ochotní a příjemní lidé a navíc i to prostředí se nám líbí, je to takové světlé a čisté. Já už jsem se s provozní taky bavila o výzdobě a říkala jsem ji, že chci mít svou, tak nebyla proti, jen jí pak řeknu, jak si to představuju. Pomalu kupuju nějaké dekorace na stůl, vím přesně, jak to chci, tak jim to pak jen řeknu. :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Zdravím vás holky. Konečně páááátek, jupíííííí. ;-) Tak to konečně vypadá, že na 80% máme zamluvenou hudbu. Bude to nakonec DJ, ale to jsme v podstatě chtěli a to hlavně kvůli tomu, že v té restauraci v Šenově není moc místa na hudbu a tanec. A když nás tam navíc bude cca 60, tak je fakt lepší, když bude jen DJ. Ale i DJ může udělat super akci. Už jsem se párkrát setkala s tím, že živá hudba nakonec zklamala. A pokud bude mít někdo ze starší generace problém s tím, že nebude kapela, tak mají smůlu. Ale věřím, že to přežijou. Navíc si ten DJ bere jen 3 000 za dobu od 17 do 2 hodin i s dopravou (je z Ostravy), tak je to bomba. O víkendu se chceme s přítelem pořádně podívat na fotografy a kontaktovat je, abychom měli i tuto věc hotovou. Co se koláčů týče, tak je nám bude péct mamčiná teta, která v Šenově peče a fakt moc dobré koláče. A cukroví mamka sežene asi v Havířově u nějaké paní - slyšela na ni dobré reference, tak uvidíme. :-)
Odpovědět
Jinak co je u vás nového? lucique: jak jsi pokročila s přípravami? Už máš nějakou hudbu? marcicek84: jaká byla vaše svatba? Užila sis ji se vším všudy? Odkud jsi měla svatební šaty?
Odpovědět
Ach jo, tak už tady dlouho nikdo nebyl a moc lidí se sem asi nepodívá. Škoda. Ale tak chápu, že Havířov není tak velký jako třeba Praha. Každopádně doufám, že se máte aspoň dobře a přeju lucique pevné nervy s přípravama, aby si je spíše užívala než se nervovala (já jsem zatím ve fázi toho užívání) a marcickovi84 přeju šťastné manželství. Doufám, že vše klape jak má! :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
red.miky: prozraď, koho máš jako DJ :-) Máš na něj i nějaké reference? Taky si říkám, že lepší schopný DJ než takové ty univerzální dua co zazpívají všechno - a blbě :-( Pokročila jsem s šatama, konečně jsem je objednala a už se šijou! :-) Už se nemůžu dočkat.
Odpovědět
Jééé, holky, vy jste se rozepsaly. :-) marcicek84: já sice představu šatů mám, ale ještě jsem nebyla nikde žádné zkoušet, tak nevím, jaké mi pak nakonec sednou. A slyšela jsem, že v některých salonech v Ostravě se dají půjčit krásné šaty za cca 3000 a to mi přijde jako super cena. Takže asi tak. Ale kdybych věděla o někom, kdo by si chtěl koupit šaty, tak dám na Tebe info, jo? ;-) lucique: No, reference bohužel žádné nemám, ale doufám, že to nakonec dobře dopadne. Říkám si, že DJ snad nedopadne špatně, no co - i kdyby třeba nedělal žádnou zábavu, tak to můžou udělat i svědkové a hlavní je, že bude hrát dobrá hudba. A podle mě ten člověk snad hrát dobře bude. Pošlu Ti odkaz do IP, jo? ;-) Měl by hrát všechno, tak snad to tak bude. A pochopila jsem, že pro něj není problém dělat zábavu. A cena je 3 000 v době od 17 do 2 hodin, což mi připadá fakt super. ;-)
Odpovědět
Ahojky, zdravím všechny nevěsty :-) Taky se budu vdávat a to 23.7.2010 na zámečku. Zatím teda máme jen datum :-D
Odpovědět
Tak už máme i vybrané místo na svatbu, musíme ho ale ještě zarezervovat :-)
Odpovědět
Ahoj holky, ráda bych se přidala, taky se vdávám v Havířově. Nějak to tady v diskusi utichlo. Chci se zeptat, kam se půjdete podívat na šaty.
Odpovědět
misaroz: No tak já to vidím na Mirael na Bludovičáku, je prý v okolí nejlevnější. Mě stačí si šaty půjčit, nechci je kupovat. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mně zas stačilo si šaty nechat ušít za 2800,-, nač je půjčovat za mnohem víc? :-D
Odpovědět
no jo no, taky se dá. :-) a za tu cenu super
Odpovědět
lucique: Koukala jsem na tvoje šatičky, vypadají hezky, ale mám trošku jiný vkus :-) na můj vkus tam máš hrozně korálků ale každému dle jeho vkusu samozřejmě :-) Já mám vyhlídnuté v Miraelu na půjčení za 3500 a jsou moc hezké :-)
Odpovědět
Jinak my jsme teda od hudby na hostině upustili. Původně jsme měli mít kapelu, ale nakonec jsme hudbu vyměnili za 3 hodiny bowlingu. Během jídla stejně nikdo tancovat nebude, pak se budou chtít všichni mezi sebou bavit no a pak máme na 3 hoďky zarezervovaný bowling, takže super :-)
Odpovědět
Ahoj, tak jsem vyrazila na Bludovičák a šaty vybrala. Jsou z toho salonu napravo, nevím, jak se jmenuje. Vyjsou sice na 5500, ale jsou nádherné. Nakonec jsem vzdala šití, snad jsem udělala dobře. Svatbu budeme mít U Svatého Jána v Bludovicích, znáte to tam?
Odpovědět
1
2
10
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?