Nevěsty z Blanska a okolí 2011 plánující svatbu.Jste zde?

Tak děvčata kdopak plánujete svatbu příští rok stejně jako já?
Odpovědět
1
2
46
Profilova fotka
ahojky, no tak já jsem jedna z těch, která plánuje svatbu na příští rok... a přímo už i datum a místo máme :):)
Odpovědět
Ano? Tak kdy a kde to spácháte? My máme zatím jen termín, ale vše máme v plánu, jako kde chceme mít obřad, kde hostinu - to všechno máme upřesněné. A co vy? Koukám jsi z Brna?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, hlásím se taky k červnu 2011:)..Přibližné plány : datum - 11, místo - Letovice zámek venku, hostina - Boskovice zámecký skleník:)..Jsem z Boskovic a přítel z Kuniček co vy?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, jen sem sem nakoukla my se budem brát sice letos, ale já pocházím taky z Kuniček.. :-D to je náhoda...
Odpovědět
Ahojky já jsem z Blanska, obřad chceme mít v Blansku v zámku a hostinu ve Sloupě v Hotelu Stará škola - je to tam parádní, tak to jsou naše představy. :-) Jinak jaké jsou ty půjčovny šatů v Boskovicích? Mají tam pěkné šaty, výběr a jsou tam fajn? Nebo odkud budete mít šaty? A co kapela, kosmetička, kadeřnice, fotograf, kameraman? :o) Tyjo to je tolik zařizování! Já chci buď reprodukovanou hudbu nebo Trio Amethyst, líčit se možná budu sama, protože o nikom nevím, vlasy nevím, přítel má rád když je mám rozpuštěné tak nějaký falešný culík asi... fotky a video nevím zatím neznám nikoho kdo by byl dobrý... Doporučíte mi někoho? A prosím neznáte někoho třeba jen jednoho člověka s klávesama který by zazpíval (ale pěkně) na svatbě?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my máme oblek, šaty, stužky i oznámení z boskovic z půjčovny Anno, paní je ze začátku vždycky taková jako kdyby neměla zájem, taková protivná, ale po chvilce je uplně v pohodě a se všim poradí a pokecá. Takže naprostá spokojenost. Fotogragku máme Annu z Boskovic, co se týče kameramana tak nám to bude točit kamarád. A Trio Amethyst nám budou na svatbě taky hrát, chtěla jsem kapelu Nota Bene, ta je fakt super, ale bohužel na můj termín už byli zamluvení takže jsem hledala dál a skoro všichni už na náš termín byli zamluvení až nakonec to vyšlo s kapelou Trio amethyst, byli jsme si je poslechnout na plese, a hrají dobře, takže doufám , že se budou líbit... :-D
Odpovědět
Ahojky holky, chtěla bych se zeptat, zda nevíte o nějakém pěkném místě pro svatební hostinu? Svatbu chci mít v Lysicích na zámku a jsem z Brna a částečně z Kunštátu. hostinu bych chtěla někde v okolí Lysic nebo poblíž.....Díky za odpověď.
Odpovědět
Okolí Lysic vůbec neznám, ale napadají mě Boskovice a Lasákův Mlýn. My budeme mít hostinu na Staré škole ve Sloupě, ale to už jsme někde jinde. Nebo jsem viděla krásné fotky ze Sudického dvora, to je myslím někde za Boskovicema. zuzousek13: Pak musíš napsat jací Trio Amethyst byli.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
zouharkaa: Ju Lasákův Mlýn je trošičku dražší co se týče jídla a pití, takže ti to tam naskáče, já tam budu na svatbě teď v červnu tak pak můžu napsat. Původně jsme chtěli svatbu jen tam i s obřadem venku na té zahradě,ale zaprvé se bude dřív ženict bratr a vybrali si Mlýn,tak my jsme zvolili Starou školu a za druhé obřad tam vyjde na 5tis. Ale zas ubytko pro novomanžele zdarma. Jinak už máte zámek BK rezervovaný? Nevíš jestli se dají v BK dělat obřady i venku v zámecké zahradě? A kolik vůbec stojí poplatek za svatbu v BK na zámku? No já začínám s přípravama taky rok a čtvrt dopředu,pak už žádná kapela ani fotograf nemusí mít volno,ale bratr začal s přípravama 4-5 měsíců předem a vše v poho-jde ale o to,co člověk chce,na čem všem si potrpí,jsou lidi,kteří svatbu berou jako oslavu 2 rodin a přátel bez přebytečných "věcí" jako je čokofontána nebo živá kapela a stačí jim pečený sele nebo kýta,posezení u reprodukované hudby a prostě dobrá nálada.Takoví lidé to mají jednodušší a nemusí se rok a půl předem nervovat jako já. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dulík: JJ jsem z Brna a přítel také :)...no jinak datum máme 13.8.2011, všichni nás od té 13tky odrazují, ale je to přítelovo šťastné číslo, tak cooo :-) No a máme to v plánu na Zámku ve Slavkově a hostinu pak asi v Brně v jedné restauraci, kterou vlastní od přítele známej... :-) ale ještě je to vše v řešení... :-) Počet lidí se mění ze dne na den, jednou máme kolem 50, následně kolem 30 ti, no bude to bojjj :-D Jinak fotit nám bude kamoš, kterej fotí pro radost a pak asi ještě tak další 2-3, no a pak budem mít jednu zaplacenou fotografku, brala si za focení kamoščiné svatby 1800,- a má pěkně fotky, udělala jí i alba atd...takže spokojenost...:) jen si myslím, že bude problém se domluvit s hudbou na obřadě...hehe, z toho mám strach, že se jště dohádáme jak děti...:-D..a kolik vy budete mít lidí a jak to máte v plánu?? šup šup představy :-) :-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky a už jste se některá byla dívat v salónech na šaty?? nebo si je přímo vyzkoušet?? Mám strach, že se na mě budou dívat jak na pako, když se mě zeptají na datum a já jim ho řeknu...:-D...hehe 13.8.2011..až 2011?? hehe už to vidím...:)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
dulik: ahoj, my budeme mít obřad v Blansku za 5 týdnů, 22.5.2010 a popravdě obřad venku mě tam ani nenapadl.. Ale k tomu poplatku.. Od Nového roku je to změněné a je to 1000 Kč za obřad mimo obřadní síň a 2500 je poplatek zámku.
Odpovědět
markki: Takže celkem 3500 Kč za obřad na zámku jo? =-) No tak to je mazec, to si asi rozmyslím a uděláme to jinde... :-) A nevíš na kolik příjde obřad na radnici? Už se vám to teda blíží a přípravy jsou v plném proudu co? a kde budete mít hostinu? Kdo bude fotit, zpívat atd. atd. ... lucinecka: Taky to měníme ze dne na den, na oběd nás bude asi 15 (jen my a rodina a svědci) a odpoledne nebo navečer si každej pozve asi 4 kamarády, kteří sebou můžou a nemusí vzít partnery, takže celkem nás nebude víc jak 30. Taky máme všechno v řešení... a co to je za tak lacinou fotografku-neměla bys kontakt? To by se mi líbilo... Jinak naše představy jsou - obřad na zámku (což už začínám rozmýšlet), ještě by se mi líbil obřad ve Sloupě v jeskyni Kůlna,byla tam krásná svatba asi před 2 roky a hostina v hotelu Stará škola Sloup kde bude i ubytko - oběd pro rodinu a večer raut + pečená kýta pro hosty. Asi tak. Na šaty jsem se ještě nedívala, mám svůj tip a možná si nechám ušít od známé když se i s látkou vlezu do nějaké pěkné částky.
Odpovědět
markki: dívala jsem se do tvého alba, to svatební oznámení a pozvánky ke stolu atd. to jste si dělali (jako vyráběli i tiskli) sami? Moc pěkné... Jsem právě zvědavá, jestli to jednou taky zvládnu sama vytvořit něco tak pěkného. :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
My jsme původně taky chtěli obřad tam, ale když jsme viděli místnost kde by byl obřad kdyby pršelo, tak jsme řekli že to teda ne a člověk nikdy neví jak to počasí vyjde, tak jsme to nakonec zavrhli. O panu Májkovi jsem slyšela a kolik je ta záloha a na kolik to asi pak celkem vyjde? Ach jo to je tolik zařizování kolem svatby že už mě jde z toho hlava kolem. Dělala jsem si předběžný rozpočet všeho co je k tomu potřeba a když jsem to sečetla tak mi to vyšlo na 35tis. a hostina počítám bude dalších 25tis. Hrůza už nevím co ošidit, chtěli jsme se celkem vlezt do 50tis. protože si to hradíme sami... ale asi "když už tak už"... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, hostina bude v Lažánkách, dneska se tam jedeme domlouvat co přesně na oběd, co na raut a tak.. Fotit a točit nám budou 2 moooooc šikovní kamarádi.. A ty oznamka.. Našla jsem si na netu ten zelený vzor a vytvořila si to původně ve Photo filtru, to bylo jednoduchý, ale po vytisknutí nic moc, tak jsme to předělali do Corellu s jiným písmem a je to o 100% lepší.. Tiskli jsme taky doma a dokonce i část obálek je hand made, protože jsem nebyla schopná v Brně najít obchod, kde mají 50 stejně zelených obálek pod 5Kč za kus... Přípravy jsou v plném proudu, o víkendu jsem pekla perníkový srdíčka do výslužek a s mamkou marcipánový kvítečka na cukroví, protože budeme píct doma.. Na to už se těším, i když budu muset obětovat týden dovolené..
Odpovědět
markki: A ten obřad v BK na zámku teda celkem vyjde na kolik? Nám taky bude píct "ženichova" maminka tak aspoň na něčem ušetříme. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak koukám, přípravy jsou v plném proudu ať je svatba letos či příští rok:)...taktéž i u nás..ale ten proud je spíš ještě pozvolný:DD...taky by jsme rádi svatbu za pár kaček, ale opravdu nevím jak jinak ušetřit, než že to zabalíme a půjdem na radnici pouze se svědkama...bohužel, takto jsem si to nikdy nepředstavovala, takže investice bude zřejmě nemalá:(...každopádně jsem začali hezky od podlahy:D, takže už mám šaty..kdo má zajem, může mrknout do alba Eliška Brajerová a Miro Nivnický...vím, že jsou poněkud netradiční..ale jsou podle předlohy, která nám učarovala a ta náhoda, že si je Eliška nechala šít a bydlí kousek od nás...to je prostě osud:)))..já sama bych asi odvahu neměla nechta si je ušít aniž bych věděla, že mi budou slušet..za to Elišce pořád děkuji:)...ale pro nás jsou prostě nádherný, i když jsou se zeleným tylem místo černého:)..jaké máte vy šatové představy?:)
Odpovědět
Profilova fotka
:))Teda už Eliška Nivnická a Miroslav Nivnický:DD
Odpovědět
Šatové představy? Jsme hodně konzervativní v tomto, takže klasika bílá, asi korzet s odhalenými rameny nebo lehce spuštěné rukávky přes ramena a sukně ne moc princeznovká (bohatá) ani obtáhlá, prostě tak nějak akorát.
Odpovědět
Profilova fotka
dulik: na 3500..
Odpovědět
Děvčata nějak nám to tu utichlo... ;-) Něco nového v plánování? U mě zatím nic... markki: To je ale docela dost za 3.500 ne? Já myslela že je to tak do 2.000? A nevíš náhodou není tak nějaká jiná ceny pro ty co jsou přímo z Blanska? Něco takového jsem totiž zaslechla.
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím si, že není, zkus se zeptat leda na zámku.. Dřív to bylo tak, že se platilo pokud byl obřad na jiné matrice, než patříš, ale to už je zrušené a platí se za to, že je obřad mimo jejich určenou obřadní síň, v Blansku radnici..
Odpovědět
markki: Aha tak to jsem nevěděla že už je to zrušené, určitě se zkusím zeptat, díky za info. :-)
Odpovědět
Ahojky zase je tu nějaké ticho... Jak pokračují vaše přípravy?
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky holky,,moc sem nepatřím,ale jen bych vám chtěla všem popřát krásné přípravy,,, mě už se to blíží k závěru,,, svatbu máme za tři týdny,, tak si na mě vzpomeňte,,, držím všem palečky :)
Odpovědět
Já vím, občas koukám na nevěsty 2010... Taky ať vám to dobře dopadne! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
nylo: takže ses do Letovic nakonec dovolala? :-) máš to zajištěné i na matrice? bylo vše v pohodě?
Odpovědět
1
2
46
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?