Nevěsty, které se vdávaly v srpnu 2009

Ahojky, možná je ještě brzy, ale doufám, že časem nás přibude víc, které plánujem svatbu na příští léto - konkrétně srpen....Když se přidáte, budu ráda. Můžem plánovat přípravy společně :-)
Odpovědět
1
2
92
vzdyt mame diskuzi rok 2009, tady moc lidi zatim nebude ;-)
Odpovědět
jeste je trochu brzy delit to na jednotlive mesice, kdyz je nas zatim jen par ne?
Odpovědět
Já nespěchám...počkám si :-D
Odpovědět
:-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, no ja si nemyslim, ze je brzo zacit s planovanim. Moje svatba bude AZ za rok a pul a ja UZ mam saty :-D Tak se zatim mejte, Hanka PS: Ja klidne budu diskutovat radeji tady, protoze v Roku 2009 je strasne moc zivo a ja nestiham ani cist ty prispevky
Odpovědět
hani ja to obcas taky nestiham ;-) Nekdy tam toho za chvili pribyde tolik, ze nemam sanci to docitat zpetne. ale podobne uz tady byly zalozene nektere temata s konkretnim mesicem a zapadly uz hodne hodne daleko, protoze je nas jeste malo ;-) I rok 2009 byl puvodne duben 2009, ale nejak se to neujalo tak se to prejmenovalo...
Odpovědět
Jinak ja sem taky patrim, mame 29.8., je to den naseho 7. vyroci ;-)
Odpovědět
ahoj. tak asi by bylo lepší, kdyby se to ještě nedělilo....ale to je fuk:o) tak budeme chodit tam i sem:o)) Já sem zatím taky patřím. Chceme 1.8.2009 :o)
Odpovědět
jen se bojím, aby nebylo ošklivě:o( vždycky přijedeme z dovči a srpen je hnusnej...ale to až ke konci...ze začátku by nemusel být:o)) sorry zezul:o)))))))) :-N
Odpovědět
Ahoj holky, uvidíte, že časem nás tady bude "habakůk" :-D Já si myslím, že je rozdíl, jestli plánujete svatbu v lednu 2009, v srpnu 2009 nebo v prosinci 2009...a tak jsem založila samostatnou diskuzi.Aspoň ty přípravy budou časově velmi podobné ;-) Jinak my máme termín 8.8.2009...Zatím nevím, kdy zajít na úřad atd.Přítel chce už letos v létě, ale nevím, jestli nás tak brzy zapíšou.Zase po zkušenostech se 7.7.2007, mám strach, aby nám to datum někdo "nevyfouk" :-N
Odpovědět
Co je to tu za odnož?:-D Já myslím, že časem tu opravdu bude narváno a i ostatní měsíce si založí vlastní téma. Hlavně ZÁŔÍÍÍ..:-D Jenomže, skoro všechny jste mi ze září utekly, tak abych tam nebyla sama..:-D Jen doufám, že když už se to začíná takhle dělit, tak nepřestanete chodit do "Rok 2009" :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jééé...září 2009...to je strašně daleko! A stačí mi jedna diskuze...kdo to má číst...když tu třeba den nejsem :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Holky, já přece nikoho nenutím :-N sunik: Neboj, dvě diskuze se dají stíhat v pohodě ;-)
Odpovědět
piskot: tak já taky nevím kdy objednávat. Přítel říkal, ať už všechno obvolám!!!:o))))))) :-N Máme vybraný hotel, kde bysme chtěli od obřadu, hostinu, party, ubytko...prostě všechno. Chtějí zálohu snad 10.000Kč, ale co když se rozhodneme jinak (jiný termín, jiné místo...), protože tohle místo je vždy více jak rok dopředu zabrané:o(( je blbé to takhle brzy najednu stranu zařizovat!
Odpovědět
verun ja nechci hnusnej srpen ]-( ]-( ]-( :-D :-) Pokud se vam vas vybrany hotel libi, tak si ho rezevujte, a jestli byva zabrane vic jak rok dopredu, tak to mas ted tak akorat ;-) Abys pak nelitovala, zes to nerezervovala, kdyz lepsi nesezenes ;-)
Odpovědět
safo : A když to pak třeba stornuješ, tak ti zálohu nevrátí???No my místo vybírat nemusíme, máme rodinnou restauraci, tak aspoň jednu věc řešit nemusíme ;-)
Odpovědět
Kočky, nevíte, kde se dají sehnat celé sady bižuterie na svatbu?Sadou myslím : korunka (čelenka), řetízek a náušničky.Dnes jsem to hodně hledala, ale nic moc neobjevila.Většinou jen sady skládající se z řetízku, náramku a náušnic... :-| Nechci , aby korunka měla jiný vzor...
Odpovědět
Profilova fotka
Juu.. my chcem taky srpen 2009 :) Na misto pro obrad se pujdem podivat v dubnu a snad tam rovnou i zamluvime datum... :) Restauraci chcem rezervovat taky jeste ted na jare... dokud je z ceho vybirat :-D
Odpovědět
kotatkoz:Jé..máme stejné datum! x-) My bychom chtěli zajít zamluvit termín někdy v létě, ale doufám, že nás nepošlou domů...Jestli to není ještě moc brzy.Kolik plánujete lidí na svatbě?? :-)
Odpovědět
My chceme taky misto zamlouvat nejpozdeji v lete ;-) Pani na hrade rikala, ze rok dopredu je tak akorat.
Odpovědět
Tak hrady a zámky jsou možná něco jiného než úřad v menším městě.. :-) No za zeptání nic nedáme... kotatkoz : A vy budete mít svtabu kde?(hrad, zámek, radnice, kostel,..) :-)
Odpovědět
piskotek - to jo. V nekterych mestech pry vyvesuji terminy 3 mesice dopredu... :-S To by se mi nechtelo vsechno zarizovat - hlavne hostinu, ubytovani a tak... abych pak prisla na radnici a tam mi rekli, ze je na muj termin plno ]-(
Odpovědět
zezul : Tak to jsem tedy neslyšela..3 měsíce to je fakt šíleně krátká doba.Moje sestra se vdávala v září a svatbu šli zamluvit někdy počátkem roku, takže u nás ty tři měsíce nehrozí, lae taky nevím, jestli se to dá zamluvit třeba už rok dopředu..No zjistíme a budem chytřejší :-)
Odpovědět
zezul: proč hnusnej srpen?? =-) :-N piskotek: tak na tu zálohu, jestli vrátí jsem se jak si nezeptala jsem to ale trdlo!:o)) a kolik lidí na svatbě? tak na hostinu chceme fakt nejbližší rodinu a nej kámoše....takže to vyjde tak na 30 lidí (to je paráda a akorát) a večer se sejde všechna chamrať:o))))))))) ;-)
Odpovědět
no vetsinou to pry jde na zacatku roku, ze od ledna muzes zamlouvat terminy na ten rok. Jenze treba nektere restaurace hlavne na leto se musi zamlouvat i rok dopredu. A spolehat na to, jestli pak bude volny termin... to bych fakt nechtela. No a to, ze to jde max 3 mesice dopredu tady uz taky nekdo psal. Ze pry co tri mesice vyvesi terminy (v lednu na leden, unorm, brezen, koncem brezna na duben, kveten, cerven......) a tim to hasne. no to musi byt silene.
Odpovědět
verun - protoze jsi 6. březen 2008 v 08:06 napsala, ze konec srpna byva hnusny ;-) tak ja rikam, ze nechci hnusny srpen, ja chci kraaaaasne pocasi x-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, muzu se pridat? Mi planujeme svatbu na 29.8.2009 :-D
Odpovědět
jasne, mame stejne datum!!!! :-)
Odpovědět
zezul: áááha :-D no to já chci taky hezký počasí....:o) :-N cutce: jasný:o)
Odpovědět
a co že jste si vybrali 29?????
Odpovědět
1
2
92
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?