Nevěsty, které se vdávaly 25.6.2011

Profilova fotka
Ahoj holky, budete se některá vdávat v tento den?
Odpovědět
1
2
23
Profilova fotka
Ahoj, já se budu v ten den vdávat. Původně jsme se chtěli brát 11.6.2011, ale ten den neoddávají na místě, kde se nám to moc líbilo, a tak jsme ponechali místo a změnili datum na 25.6.2011. Budeme se brát v Praze a ty?
Odpovědět
Ahojky baby, som sice zo Slovenska, ale tiez sa budem vydavat v tento den. :). Ako Vam to ide s pripravami? Ja som zistila, ze je toho fakt vela, ale nejako sa to zvladne a ten nas den D si uzijeme naplno. :)
Odpovědět
ahojky holky, taky se přidávám, i my budeme mít svatbu v tento den ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My se budeme brát na zámku v Dobříši a co vy? S přípravama teprve začínáme, ale je toho tolik, že ani nevím kde začít :o))
Odpovědět
Profilova fotka
My se budeme brát v pavilonu grebovka na praze 2-je to obřád v krásném parku nad Prahou-fakt romantika :)
Odpovědět
Ahoj holky, přidávám se k vám do klubu :-) Je to ještě daleko, ale i já začínám s přípravama a jsem z toho celkem nešťastná. Přesně jak "spartykaty" vůbec nevím kde začít. Jinak já jsem zase z Jihlavy.
Odpovědět
ahojky holky, my jsme z Boskovic a svatbu budeme mít tady na zámku :-) Nemám ráda přípravy na poslední chvíli, tak se je snažíme nějakým způsobem rozplánovat, tak snad to všechno vyjde :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já dávám dohromady zatím vše co bude potřeba, teprve v pá jsem rezervovala místo obřadu-do té doby nebyly vypsané termíny. Takže teprve ted můžu začít vybírat fotografa a další věci, když už máme termín. Jak jsem totiž psala na začátku, původně jsem chtěli 11.6, ale museli jsme to posunout na 25.6. Tak ted už je den jasný, tak se můžu vrhnout do příprav. Ale do konce roku začnu spíš plánovat na papíře a po novém roce to začnu všechno objednávat a shánet. Ted mám plné ruce nákupů na vánoce, do toho doma dvě děti...je toho prostě moc najednou. Svatbu chci poklidnou žádný stres, tak se snažím i přípravy nepřehánět a prostě to dělat v klidu. Máme už vybrané i místo na hostinu a barvu svatby-bude oranžová a hudbu (kamarádka zpívá s maminkou). Kytku už mám z fotek taky vybranou, prstýnky vybereme až ve zlatnictví, šaty mám pár tipů, tak to pak s kamarádkou projdeme salony (naštěstí v praze jich je dost, tak snad vybereme), takže už jen domluvit fotografa, cukroví a dort a už zbyde jen pár drobností. A jak jste na tom vy?
Odpovědět
Ahoj, holky, já mám to štěstí, že jsem cukrářka, takže mi odpadla starost s hledáním cukrárny:-) mimochodem 1.10.2011.by se nám líbilo, ale matrikářka mi řekla, že druhé pololetí roku se otvírá až od ledna, takže možná 11.6.2011
Odpovědět
Profilova fotka
lucianka.r: tak to ti závidim, protože ty ceny za ty dorty to je docela mazec :o( Mě dneska konečně odepsali z restaurace kde chceme hostinu, tak jsem zvědavá jak to dopadne a na kolik nám to spočítají.
Odpovědět
Profilova fotka
Spartykaty: a kde budete mít hostinu? Taky v dobříši nebo jinde? my máme vybranou pizzerii tady u nás na praze 5 (dělají tam i normální jídlo a mají extra nabídku na svatby). Vevnitř je to super, a hlavně nám zahradí 3/4 restaurace i s venkovním prostorem. Venku je hřiště pro děti a vevnitř taky, takže tam to bude super za jakýhokoliv počasí. ještě to tam domluvit :) Ted když už máme termín se tam raději zeptám a zamluvím to:)
Odpovědět
Profilova fotka
tereza82: líbila se nám restaurace tady vedle ve vesnici, tak uvidíme jak to dopadne a hlavně na kolik nám to spočítají, chceme tam být jenom třeba 3 hodiny na oběd s rodinou a pár kamarádama a pak se asi přesunem semka k nám do hospůdky kam už pozvem všechny :o) Myslíte, že je blbý na hostinu pozvat jen jednoho strejdu s tetou a druhýho ne? Neni to z důvodu, že by jsme je neměli rádi, ale nemáme moc peněz :o(
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
spartykaty: ahoj, tak držím palce, at vám to nespočítají draze. my máme taky omezený rozpočet a budeme zvát jen lidi, se kterýma se nejvíc vídáme. například půlku příbezunstva nepozvu, vidím je jednou ročne, tak nevidím důvod je zvát na svatbu-už takhle to bude dost peněz. Já si myslím, že svatbu si máš udělat podle sebe. A pokud nemáte moc peněz, tak si musíte vybrat kolik lidí pozvete, abyste to zaplatily, to se nedá nic dělat. Hlavní je si to ižít a celý den nepřemýšlet, zda to nebude stát něškolik tisíc nad rozpočet. A taky výhoda je, že vám určitě lidi dají nějaké peníze, tak je pak můžete použít na doplacení hostiny.
Odpovědět
Profilova fotka
tereza82: já si právě taky myslim, že je blbost zvát celý příbuzenstvo, ale mamka jančí že je to blbý a tak. mno tak uvidíme jak to dopadne :o) A už víš kolik budete mít na hostině lidí? Já jsem to zatím spočítala na 25 a doufám, že už to bude číslo konečný:o))
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky se hlásím k Vám do klubu. Terezo, mám termín jako ty a také v Pavilonu, doufám, že teď nezjistíme že ji máme ještě ve stejnou hodinu ;-) Obřad máme v 15 hodin a následuje party raut, bez hostiny, v poklidu. spartykaty: naprosto souhlasím s terezou, že si svatbu máš dělat s budoucím manželem podle sebe. Je to jen a jen váš den. Naprosto nechápu, proč by se měla zvát rodina, se kterou se vidím jednou za rok (a to i náhodou) jen proto, že máme společné příbuzenské vztahy :-), aby mě snad někdo nepomluvil. Jinak my to budeme mít bez klasické hostiny, (taky zřejmě budou rodiče remcat, že nebude klasická svíčková a knedlíčková polívka), nechceme, aby kamarádi čekali, než si rodiče nacpou bříška. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
spartykaty: moje mamka taky remcala, že se to nesluší a co na to řeknou lidi (mamka je z vesnice, ale od 18 bydlí v praze). Tak jsem jí řekla, že je mi to jedno, že je to moje svatba a že si pozvu koho chci. A tečka. A byl klid. O tom jsme se bavili v době, kdy se ženil můj brácha a dělali svatbu na vesnici, takže zvali celý příbuzenstvo. Já se ohrazovala, že je to hloupost. Naši zatím o naší svatbě neví, dáme jim teprve na vánoce jako dárek svatební oznámení :) sisa001: tak to je hezký:) škoda, že se neuvidíme, my máme obřad v 11:00, pak se přesuneme k nám do místní pizzerie, kde budeme mít taky raut a poklidnou zábavu-prostě posezení s přáteli. Nechci žádnou klasiku ani plno tradic kolem. Prostě se sejít s přáteli a nejblišími, popovídat si a dát si něco dobrýho na zub. A hlavně nevyházet za to statisíce.
Odpovědět
Profilova fotka
Terera82: Hele to je úpně neuvěřitelný, protože my jsme měli mít svatbu taky 11.6., ale protože v Pavilonu nevyhlásili tento termín, tak to máme 25.6. a taky dáváme rodičům oznámení k vánocům. :-) Zatim nic zajištěné nemám, netuším jestli nebudu mít bříško a jak velké, takže šaty nechám tak na březen. Oznámení bude ručo, kytičku mám vyhlédnutou. Žádný velký štráchy, hlavně klid. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky... Vybraly jste paradni datum... ;) my jsme se brali letos 25.6.,skvele datum!!! ;))))) Preji hodne stesti okolo priprav,pevne nervy na vsechny dodavatele a taky na rodinu ;)
Odpovědět
Profilova fotka
sisa001: tak to je teda dobrý:) Ted mě ještě víc mrzí, že se tam nepotkáme. My si taky oznámení uděláme ručně. Jsou věci na kterých chci šetřit a věci, na kterých zase ne. Já šaty nechávám na příští rok. Jsem 8 měsíců po porodu a pořád se nemůžu zbavit 5 kilo, tak doufám, že je ještě dostanu dolů... Zatím taky nic oficiálně (kromě místa) zajištěné nemáme. Zatím vybírám na netu a taky tak v klídku. Začnu s tím až v lednu. martinkaalesek: tak to je hezký, že jsi nám napsala do klubu:) a jaký jste měli počasí? Já si právě už moc nevybavuju jaký koncem června bylo počasí. my jsme hlavně nechtěli svatbu v těch 30°vedrech, takže proto jsme volili červen. Tak pokud nebude pršet (což se stejně neovlivní), takto bude super.
Odpovědět
Profilova fotka
My si taky chceme udělat oznámka ručně, ale pořád nevím jak to bude vypadat, až to podlepím čtvrtkou. Máte nějaké jiné nápady jak na to? :o))
Odpovědět
Profilova fotka
Já zvažuju nechat si to vytisknout ve fotolabu-mají tam plno předloh a jedno vyjde na cca 10 korun-mají to v balíčku po 10 kusech. Děalala jsem tam mamce pozvánky na oslavu narozenin a vypadalo to hezky. napíšeš si tam svůj text-vybereš barvy, písmo...tak uvidím, nebo to nechám na příteli, aby něco vymyslel, on tyhle věciumí-dělá do počítačů, tak zná plno programů. Ještě se musíme domluvit.
Odpovědět
Profilova fotka
Vše fotolabu jo, tak to mě teda vůbec nenapadlo :o)
Odpovědět
Profilova fotka
Tereza82: ahojky... My jsme meli krasne pocasi,dokonce jsem mela i spalena ramena,protoze jsme meli obrad na zamecke zahrade a primo ve 12 hodin ;) ale jinak opravdu byva takove akorat pocasi ;)
Odpovědět
Profilova fotka
martinkaalesek: tak to je super zpráva :) my to máme taky venku a v 11, tak snad bude hezky :) Ale stejně to člověk neovlivní, naštěstí mají nachystanou variantu vnitřní, kdyby nedejbože pršelo...
Odpovědět
Profilova fotka
martinkaalesek: Tak to je fajn :o) tak doufám, že nám to počásko taky vyjde:o)
Odpovědět
Profilova fotka
tereza82: jj, tu jsme taky raději měli... ;-) Určitě to vyjde, to je nejlepšíííííí datum!!! :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak jsme včera byli na matrice a termín už máme potvrzenej, nakonec se budeme bát taky v 11 :o) Zejtra se jdu podívat s kamarádkou na šatičky, tak už se moc těším :o) a co vy? nějaké novinky?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my máme matriku od minulého týdne a obřad v 15,hod, pak rovnou na místě raut a party. Dneska jsem se byla podívat s mamčou v salonu Adina na šaty a dvoje se mi tam moooc libi. musim si založit album a vložit je tam:-) příští týden se ještě chystám do andělského studia, tak pak se rozhodnu závazně, horší je, že nevím jestli už nebudu mít bříškoo:-| Spartykaty kampak jdeš ty na šaty?
Odpovědět
Profilova fotka
sisa001: vy se snažíte o prcka jo? :) V andělskym studiu jsem taky byla a zamlovala jsem se tam do jedněch šatiček, bohužel nebyly zrovna levný tak musim hledat dál. Takže jdu do mireli to je taky na andělu, tak jsem zvědavá jak to dopadne, snad něco najdu.
Odpovědět
Profilova fotka
Teda holky, vy už obcházíte šaty? Já jsem si říkala, že začnu až v lednu. Zatím vše hledám na naetu a od ledna to chci začít zařizovat. Zatím bych si ráda do konce roku vybrala fotografa a zamluvila ho a vytvořila ta svatební oznámení. A po novém roce zbytek. Taky čekáme trochu na rozpočet. Přítelova babička mu šetří roky peníze, takže až svatbu oficiálně oznámíme zeptá se, kolik je uloženo peněz. Teď se nechceme ptát, aby tonebylo nápadné. Tak uvidíme, máme +- představu, ale čekáme na konkrétní sumu. Na matriku se chystáme ted v listopadu. Zrovna se dostáváme doma z nemocí, tak až budeme fit, zajdem tam. Bylo mi řečeno, že tam musíme dojít do konce roku, tak to máme ještě čas. sisa001: když budeš mít bříško, tak stejně si před svatbou musíš šaty zkusit a je možné, že je ještě vyměníš...já se poprvé vdávala v 8 měsíci, tak vím o čem mluvím:) Ted mám svatbu na podruhé a doma dvě děti, tak to bude veselá svatba, malé bude v tu dobu 1,5 a klukovi 6,5.
Odpovědět
1
2
23
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?