Nevěsty, které se vdávaly 18.6.2011

ahojky holky je nekdo kdo se vdava stejne jako ja?
Odpovědět
1
2
14
nerikejte mi holky ze se vdavam sama?
Odpovědět
pridejte se nekdo pokecame co uz kdo mate :-)
Odpovědět
holky par jsem vas tu nasla a a nic....
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, přidávám se k tomuto termínu, teda snad :-) ještě nemáme potvrzeno od matriky, termíny dává až na konci října, ale už máme zamluvenou fotografku:-)
Odpovědět
jeeeeeee ahojky to je super ...my uz mame zamluveno ale byli to peripetie....... fotografku uz mame taky .....lucku ryglovou,.... kde budete mit svatbu?
Odpovědět
Profilova fotka
Svatba by měla být na zámku Nové Hradu u Skutče, je to od nás cca 20km, moje babička příímo tam chodila do školy. Taky jsme to neměli tak jednoduchý, nejdříve jsme chtěli 11.6.2011, ale když jsem tam volala, tak mě řekli, že tam oddávají jen v sudé týdny a tohle byl lichý, a výjimky prý nedělají, tak jsme zkoumali, co bude nejlepší a nakonec tomu napomohla fotografka, protože se ji rychle začal plnit kalendář.. Tak snad nám to tam vyjde. No a jinak jsem se teď nějak zasekla a nedělám a nezařizuji nic, protože nevím, odkud začít :-D
Odpovědět
no my zase chteli 9.7 a u nas oddavaji jen treti sobotu v mesici ...par lidem jsem to zkomplikovala ale vedi to rok dopredu tak at se zaridi...hihi.......ja uz byla dvakrat v salonech ale nic nebylo ono ....stejne si chci nechat saty usit ....protoze barevna kombinace bordo champan zas tak neni .....ale jsem plnostihla a tak uz vidim jak skoncim uplne u jinych nez chci hihi....my to mame v praze na libenskem zamku v kapli
Odpovědět
a kdyz tak pozoruji clovek musi mit vse dopredu kdyz nekoho chce ....kadernice ,vizazistka,fotograf,kapela
Odpovědět
Profilova fotka
No já šaty ještě zkoušet nebyla, už jsem teda měla snahu, volala jsem tady do jednoho salonu a paní mě řekla ať přijdu až v lednu, že bude nová kolekce, snažila jsem se ji vysvětlit, že si chci udělat alespoň představu, ale neuspěla jsem, tak se musím poohlídnout někde jinde.. No já taky nepatřím zrovna k hubeným, takže jsem zvědavá, jaké seženu, ale chci bílou klasiku.. No je to fakt, právě jsem pozorovala kalendář té naší fotografky (Lucie Šedová) a když jsem viděla jak se ji to tam plní, tak jsem se docela lekla.. kadeřnici mám jasnou, už k ní chodím celé roky - a nejen já, ale celá rodiny:-) a už o nás ví - v téhle době sice pravidelně jezdí do Chorvatska, ale říkala mi, že to udělá tak aby v tu sobotu byla doma ;-) s kosmetičkou to bude horší, protože nikam nechodím, tak asi začnu :-D no a nevím, jestli mám zamlouvat dál, nebo čekat až budeme mít ten termín napevno..
Odpovědět
no lip se resi veci s terminem .........ja uz mam doma skoro cely stul tedy veci na stul........mame predsvatebni fotky na oznameni a ted nam dve firmy delali navrh na jeden jeste cekam.....psala jsem pani na sperky a ta chce takovych informaci aby to sladila se saty a kytkou ze to budu delat asi az na posledni chvili nevim
Odpovědět
Profilova fotka
týý jooo, tak to já to zase ještě takhle neřeším, zatím jsme se dohodli na barvě - bude světle zelená, o oznámení už představu mám, chtěla bych si ho zkusit udělat doma, ale nemůžu sehnat ten obrázek, který se mi líbil, od té firmy by nás to totiž přišlo dost draho a to se nám nechce dávat. Předsvatební fotky pravděpodobně dělat nebudeme, na oznámení je nechci. Šperky taky budu určitě shánět až budu vědět, jaké budou šaty. O kytce pořád debatujeme - vůbec nevím, aby se mi to k té zelené hodilo - nechci totiž jen bílou.. Zatím jsme prostě pořád ve stadiu, že jen pozorujeme a utváříme si představu (teda spíš já :-D )
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoooj holky!...taky se přidávám 18.6.2011, termín a místo zamluveno...
Odpovědět
Článek se načítá
ahojky ..montmark........a jak jsi na to my s pripravami ....vitam te......
Odpovědět
no ja si taky pripadam jak blazen ze uz toho mam tolik
Odpovědět
Profilova fotka
johankakoz: děkuju za přivítání :))...místo a temín máme, včetně matriky , bude to v Botanice v Unhošti, fotografa máme z Plzně, Lukáše Potůčka, hudbu na obřad Musica Festiva a šaty už se mi šijí v Číně.))...trochu jsem zpanikařila, když jsem volala na fotografa Petra Wagenknechta a ten mi řekl, že termíny už má na rok dopředu plné..., tak jsem nasadila vyšší tempo a snad už nebudou žádné zásadní komplikace... co vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj montmark,taky vítám... Ale co, alespoň to budeš mít všechno v klidu, já si to taky tak říkala, ale zatím nečiním :-D
Odpovědět
no ja mam fotografku lucii ryglovou uz nam delala predsvatebni fotky na oznameni super......kadarnici moji helenku a jeji kamaradku simonu vizazistku .......mela je tu i jedna nevesta a uzasne spokojenost,kytky mi slibila kamaradka svatebnim darem .....oznameni s fotkou jsme si nechali udelat na zkousku cekam na druhou firmu.....chci originalni sperk ale to musim az podle satu a kytky a ucesu tak musim pockat........pristi tyden jedeme na kola k mikulovu tam je firma madora ceska ktera sije svatebni saty tam bych si je chtela nechat usit.....libi se mi ty v mem albu ale jsem silnejsi tak nevim uvidime ....vim akoart ze chci kombinaci bordo champan ......a na stul veci kupuji ruzne a postupne ale tam si myslim ze uz mame skoro vsechno
Odpovědět
Profilova fotka
A barevnou kombinaci svatby svatby jsme nakonec vybrali bílo - zlatou, tak snad nebude problém s dekoracemi...asi to bude zápřah, protože se s počtem hostů nedostaneme pod 90..., alespoň, že věkový průměr bude 35 let, chceme to pojmout spíš jako zahradní párty, žádné klasické zvyky, obřad bude ve 3 odp. na zahradě a pak raut a zábava až do noci...hlavně se těším na živou hubu při obřadě / housle , kytara a hoboj/...vybíráme písničky, zatím to vypadá na hallelujah, forresta gampa a já chci nastupovat na angeliku :))..prostě trochu závislost :))
Odpovědět
Profilova fotka
ty šaty v tvém albu jsou překrásné !!!...určitě budou perfektní :))
Odpovědět
Profilova fotka
Montmark, já ve městě, kde sídlí Petr Wagenknecht pracuji, taky jsem mu zkoušela volat, ale měl už obsazeno, ale Lucii Šedovou měla i má sestra před 3mi lety a naprostá spokojenost, jen jsem nejdřív chtěla někoho jiného, aby jsme to neměli stejné. Holky a mám blbej dotaz, já si je stejně teda asi půjčím, ale kolik takhle stojí nechat si šaty ušít? já totiž stejně nevím, co bych s nima pak dělala..
Odpovědět
Profilova fotka
Přítel chtěl nejdřív červenou barvu, já fialkovou, tak jsme vybrali zelenou :-D a budeme to mít asi trapnou klasiku no.. ale nám se to líbí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
lidus86: mě šaty budou stát 7 tis, tzn půlku půjčovného v Praze...byla jsem ve 4 salonech, ale žádné se mi nelibily tak, že bych řekla, to jsou ony...tak jsem si našla na netu paní, která je nechává šít v Číně, dojela jsem se za ní podívat, měla tam asi 20 ks šatů, byla jsem zvědavá hlavně na to, jak jsou pracované, na výšivky a pod...a jeden model jsem si vybrala...jsou perfektní, jen jsem si objednala jinou barvu výšivky a delší vlečku, a nic nebyl problém...ušití trvá cca 4 týdny, takže do 14 dnů bodou doma a nemůžu se dočkat :))
Odpovědět
ty co mam v albu s bordo sukni cca 8000 podle pouzitych materialu.......jinak mam kamaradku ktera nechava sit v americe a saty jsou taky moc pekne cena cca 5-6 tisic
Odpovědět
tak to jsem zvedava pak posli fotku na email
Odpovědět
Profilova fotka
taky jsem hledala v US, ale nebyla jsem si jistá, co pak prijde, chtěla jsem si je naživo ošahat:)..určitě je pak pošlu:)
Odpovědět
diky moc
Odpovědět
a co boty? mam s tim docela problem chci podpatek tak 5-6 cm bordo nebo champan ale ne aby staly 1500
Odpovědět
chtela bych svatebni noviny to bude taky makacka a tombola
Odpovědět
Profilova fotka
s botkama asi problém mít nebudu, volba padne asi na bílé balerínky, protože měřím 179 cm a přítel 185, tak abych nebyla stejně vysoká :))...co jsem četla, holky docela kupujou botky v Deichmanu, tam by jsi něco mohla najít ia za rozumnou cenu, ideálně ta, aby jsi je pak ještě unosila... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No tak to jsou celkem dobrý ceny.. ještě jsem v těch salonech tady nebyla, ale co jsem slyšela, tak tu stojí půjčení tak kolem 5 tis., takže to ještě v celku jde.. no uvidíme až se začnu do nějakých pasovat :-D A to je dobrý, že si je můžeš prohlídnout, tak toho bych se pak taky nebála, ale abych je předtím neviděla, tak to bych si je teda neobjednala.. a ještě s tou moji postavou, když nevím, co mě padne a co ne..
Odpovědět
1
2
14
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?