Nevěsty Hodonínsko 2016

Profilova fotka
Nevěsty z Hodonínska, pojďme si tu navzájem radit a předávat zkušenosti, tipy na dododavatele, místa k focení atd. Původní diskuze z Hodonínska už vypadá neaktuálně, tak bychom mohly rozjet novou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já jsem pro :) Nám už se to pomalu, ale jistě blíží... Zatím jsme vše řešili s vědomím, že máme času dost. Ale po novém roce rozjedeme přípravy "ve velkém", takže inspirace bude třeba. :-) Lussie - kde se bude konat váš velký den? A není tvůj ženich náhodou Honza K.? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petlussska87 jj Honza ze střední, mám Tě pozdravovat ;-) Jinak svatba se bude konat v Hodoníně. Chtěli jsme menší v rodinném kruhu + nejbližší přátelé, počítáme cca 30 hostů. Z toho důvodu jsme se rozhodli uspořádat odpolední a večerní zábavu ve vlastní režiji v pronajatém sále se zahradou (vila Kateřina u kasáren). Moc mě baví výroba dekorací, zdobení atd, tak se moc těším, že si to tam sama vyzdobím. Obřad nakonec bude na radnici. Dlouho jsem zvažovala muzeum nebo galerii (známá měla obřad v září v galerii, ale taky mě to nějak nenadchlo) stejně tak obřadní síň v Miloticích a venku obřad nechceme riskovat kvůli počasí. Pro radnici jsme se teda nakonec rozhodli spíš z praktických důvodů :-) No a oběd plánujeme v Staročeské restauraci družba - je to tam teď nově zrekonstruované a navíc tam pracuju :-D Hlavní dodavatele jsme zamlouvali téměř rok dopředu - asi na začátku léta - fotograf David Rájecký, vizážistka Simona Holešinská a dort bude z Uherského Hradiště - Úžasné dorty od Markéty Sukupové. Zbytek začínáme řešit až teď :-) Jak jste na tom vy? Co už máte zajištěné a nad čím teď aktuálně uvažujete?
Odpovědět
ahoj holky, též se k vám přidávám :)
Odpovědět
Profilova fotka
@verulinekk Ahoj, jsem ráda, že ses k nám přidala :-) Proti nám dvěma květnovým máš ještě celkem čas, ale i tak, co přípravy? :-)
Odpovědět
Já se sice budu vdávat na Hodonínsku, ale jsem z Brna, tak moc tipů mít nebudu...
Odpovědět
Profilova fotka
@mbenesova to vůbec nevadí, minimálně třeba pořešit místa na focení ;-) To teđ aktuálně řeším. Pochàzím z Rožnova pod Radhoštěm a v Hodoníně žiju 4 roky, ale moc vhodných míst tu nezmám. Máme svatbu v květnu, tak by se mi líbila nějaká rozkvetlá louka, ale nevím kde ji hledat. Všude tu jsou vinice nebo pole :-D Jinak se mi líbí fotky z Hradišťku ve Velkých Bílovicích, tak něco vymyslet ještě tam v okolí. Kde budete mít svatbu?
Odpovědět
@lusiie No já focení vidím na Kuželovský mlýn, je to kousek od místa naší svatby a je to tam krásné.
Odpovědět
Profilova fotka
@lusiie To je hezká náhodička, tak že Honzu též zdravím ;-) My se budeme brát na Rosetě na Radějově. Přítel mě k tomu musel přemluvit, ale teď jsem ráda. Zamlouvat jsme museli už v březnu, je to tam hodně žádané. A co považuji za velkou výhodu, tak to je to, že se nám tam odehraje vše - obřad i hostina, případně ubytování. Takže máme zajištěné místo, fotografa Zdeňka Kukulu, vizážistku mám taky Simonu Holešinskou, ale to si musím ještě promyslet a možná ji odvolám... dort a zákusky máme vyřešené, protože přítel má cukrárničku :-) Vím tedy, že zákusky budeme mít nejlepší z širého okolí ;-) a dort ještě promyšlený nemám, ale určitě bude nějaký jednoduchý. Nemám ráda přeplácané věci a v jednoduchosti je krása. Trošku ti závidím, že tě baví výroba dekorací. Já se vrhla na výrobu vývazků a to bude asi vše. Jooo a ještě dekoraci na auto chci vyrobit sama. Ale nemám na to ani tolik času, kolik bych si přála, jelikož máme dítě :-) Do Staročeské restaurace bychom si někdy rádi zašli na jídlo. Po té rekonstrukci to vypadá hezky, podle fotek. Místo na focení chci probrat s fotografem, protože ten to má určitě v merku. Ale my se budeme fotit v okolí Radějova, na Lučině a tak :-) Tam jsou spíš v okolí louky než vinohrady, bych řekla. Hradištěk se mi taky líbí, ale pro nás už to bude dál a nechci se ze svatby vytratit na 3hodiny kvůli focení. Naše focení bude probíhat spíš v areálu Rosety, tam je obrovská a krásná zahrada a úžasné prostředí. A navíc chci mít i hodně fotek s ostatními svatebčany. Budeme mít asi 65 hostů :-) A kdy přesně máte termín? My po novém roce plánujeme zajet na matriku kvůli tomu papírování, potom do Lužic k Motyčkové vybrat si snubní prstýnky a na Kyoprintu si vyhlížíme svatební oznámení... A ještě musíme najít oblek pro ženicha a ten si přeje, aby náš syn byl stejně oblečený jako on, to bude možná oříšek. Jooo a šaty už mám zamluvené, jen mi je budou upravovat na míru, ale to až na jaře...
Odpovědět
Profilova fotka
Termín máme dřív než vy, už jsme si psaly v květnové diskuzi - 7.5. 2016 - bude to na den přesně naše 9. výročí :-) Místo focení taky na schůzce proberu s fotografem, určitě to tu v okolí zná, ale mám ráda, když mám věci dopředu trošku naplánované a do osobní schůzky v dubnu je daleko :-) Jinak prstýnky už máme objednané podle naší předlohy v Hodoníně ve zlatnictví na měšťanské naproti Budvarce (teď se nově přestěhovali na pěší kousek od butiku Maky&Michelle) budeme je mít v půlce ledna, tak jsem na ně hrozně zvědavá. Šaty mám koupené tady z bazaru, hrozně se mi líbily už když se vdávala kolegyně z práce před 2 roky a ukázala mi tyto stránky. Když jsem podobné hledala na netu, nemohla jsem je najít a pak na mě vyskočily ty samé tady na bazaru. Jen je na nich krátká vložka do korzetu, tak buď budu muset ještě nějaký ten cm zhubnout, nebo je pak dát upravit - v salonu na měsťanské říkali, že bude stačit až v dubnu podle aktuální postavy :-) Vývazky mám taky v plánu vyrábět, ale ještě jsem to nezkoušela. Zatím jsem se pustila do jmenovek na stůl a zkoušela jsem pompomy z krepáku - teď visí v okně jako vánoční dekorace :-) Jinak budu chtít taky zkusit vyrobit ozdoby na auto a s mamkou budeme vyrábět oznámení - pracovala v reklamní agentuře, tak má kontakt na grafika a tiskárnu, kde nám to udělají za náklady.
Odpovědět
Profilova fotka
Zatím jen na zkoušku ručně nadepsané na lepítku. Jména potom budeme tisknout. Jinak barevně to budeme ladit do lososové, smetanové a bílé.
Odpovědět
ahoj holky, tak já jsem zatim ve fázi, kdy máme zamluvený termín, hostinu, fotografku, zákusky, dort, já mám zamluvené šaty, dále hudbu a květinářku. Řekla bych, že to důležité máme zařízeno a po novém roce se do toho pomalu vrhneme, teď si dáváme pauzu a chceme si užít vánoční atmosféru:). V lednu jedeme na další svatební veletrh do Brna, kde chci kuknout na oznámení ( libí se nám u Goldpressu), s přítelem budeme oblek vybírat nejspíš v Bandi v Brně a prstýnky v Bisaku:). Jinak u fotografky si taky necháme poradit s místem na focení:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Holky, taky se k Vám přidávám :-) My máme svatbu 4.6.2016, obřad se bude konat v Blatnici pod svatým Antonínkem a hostina bude ve Bzenci na hoteli Lidový dům :-) Náš fotograf je Radovan Chvíla, vizážistku mám Simonu Holešinskou, dorty mám od Míši Habartové, kamera Martin Cigánek a v kostele budeme mít svatební trio:-) Dnes jsem zjistila že svatba je za 159 dní, takže 5 mesíců, no už začínám být docela nervozní :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Ahoj, máte nějaký typ na dobrou kapelu nebo DJ ? :) bereme se na Rosetě příští léto. Nikdo se nám nelíbí, ale napadlo nás, že by bylo fajn mít DJku slečnu :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@waali ahojky, můžu se zeptat, kolik to tam vyjde na osobu? přemýšlím že by jsme to tam taky udělali, protože chceme mít svatbu venku a tam je to nádherné :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, neporadili byste nějaké pohodové místo pro svatební hostinu na Hodonínsku? Nejlépe nějaký sklep či chatu pro 30 osob (i s ubytováním alespoň pro 10 osob), které by se daly pronajat na celý víkend? Tak aby tam bylo i místo na tancování? Plánujeme malou svatbičku a chceme hlavně pohodovou a domáckou atmosféru. Uvítali bychom místo, které lze pouze pronajat a catering vlastní...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?