Nevěsty Blanensko a okolí 2010. Přidáte se k nám?

Profilova fotka
:-)
Odpovědět
1
2
22
Profilova fotka
Najdou se tu nějaké budoucí nevěsty? ;-)
Odpovědět
Nejsem sice nevěsta ale ženich, nejspíše 08.08.2010:)
Odpovědět
Profilova fotka
tak to je super, aspoň někdo tu je.. :-) Ale to jsem nečekala , že by tu mohl být i ženich.. My to plánujem nejspíš 5.6.2010, ale zatím nic není jasný, podle toho jak budou volné termíny.Zatím jen tak uvažujem, myslím , že je ještě spoustu času. A kde to plánujete?
Odpovědět
Profilova fotka
to se tu nikdo nenajde... :-( :-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
ahojky, ,,, a kde byste to chtěli??????
Odpovědět
Profilova fotka
ahojek....přidávám se, jsem z Rájce a termín máme 3.7.2010 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my to chceme v Lysicích, ale termíny budou až v lednu, tak musíme čekat, ale chtěli bychom to v červnu, tak uvidíme,,,, snad to vyjde
Odpovědět
Profilova fotka
a jak už jste daleko holky? a kde budete mít hostinu?
Odpovědět
Profilova fotka
hostinu chceme mít u našich na vesnici, je to u lesa, je tam takový obrovská srub, takový chatu oplocená, kde je i parket, je možnosti to mít i venku , a chceme si tu hostinu dělat sami, uvaří nám známí, atd
Odpovědět
Profilova fotka
no jinak zatím nemáme potvrzen termín, takže čekáme na ledne, až nám ho matrika potvrdí,, tak snad to vyjde v tedn den, jak chceme ... zítra jdu na zkoušku šatečků, tak jsem zvědavá :) jinak to budeme řešit až poVánocích, nebudu to nijak hrotit,, nějaké představy už máme, takže nebude asi problém je převést do reality :)
Odpovědět
Profilova fotka
s těma termínama je to děs, nám řekli, že termíny vypisují až po novém roce,ale zapsali si nás do kalendáře. Jen jsem termín museli 3x přesouvat, protože jsem nebyli schopni sladit hostinu, hudbu a fotografa. Děs....rok dopředu a všichni už měli většinu zamluvenou :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Budeš to mít jednodušší s tou hostinou, když si to budete dělat sami, takže to budeš mít v poho ;-) Jinak já mám taky jen zamluvené šaty (krom teda té hudby, hostiny a fotografa) a všechno další nechávám po novém roce a taky čekám na veletrh :-) co kdyby se mi tam líbilo něco
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
nikaa - a kde to chcete mít , myslím obřad ????
Odpovědět
Profilova fotka
obřad bude v zámeckým parku :-) jestli bude počasí, jinak v zámku ve vnitř
Odpovědět
Profilova fotka
myslíš v blansku???
Odpovědět
Profilova fotka
v Rájci :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ale po tom co mě v Rájci naštvali, jsem přemýšlela i o Blansku nebo o Lysicích....naštěstí se vše vyřešilo a zůstal Rájecký zámecký park :-) tak snad vyjde to počasí. Chtěla bych to mít uplně mimo ostatních svateb. Moc se mi nelíbí, když se v zámku střídají svatby jak na běžícím páse a svatebčani se tam motají všichni dohromady.
Odpovědět
Profilova fotka
a proč tě naštvali? my to právě plánujeme v Lysicích, tak doufám, že to všechno klapne,,, v Rájci jsem se byli taky dívat, ale přišlo nám to tam hodně tmavý, ale jinak taky moc pěkný zámek
Odpovědět
Profilova fotka
jj tmavý to je... proto doufám že to bude venku :-) Když jsme si zamluvili 1. termín v Rájci na úřadě, tak bylo všechno v poho,ale kvůli hudbě a hostině jsme museli termín přeložit. To nám řekli na úřadě, že možná v ten termín budou volby tak jestli si to ještě nechcem rozmyslet. Notak jsme stanovili poslední 3. termín, zamluvili všechno na pevno (hostinu, fotografa a hudbu) Byl to i jedinej termín kdy měli všichni volno, no a když jsme teda přišli na úřad, tak na nás spustili, že nás neoddají, protože budou dovolený. Tak jsem na ně koukala, protože se dopředu nezmínili kterému termínu se máme vyhnout a byli dost nepříjemný. Tak jsem se rozhodla, že už na ně prdím a nechám se oddat jinde ( Blansko, Lysice) Nakonec ale uznali, že na dovolených to nestojí (oddávat může přece víc lidí z úřadu a všichni snad nemají dovolenou) a oddají nás jen proto, že jsem Rájecká. Paní matrikářka dostala určitě kartáč od místostarosty (tomu jsme si stěžovali, je to známej) a proto to přehodnotila....si teda myslím já. Navíc tohle datum je docela žádané....měli určitě dost dalších žádostí.
Odpovědět
Profilova fotka
romca: a který termín by jste chtěli?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj hoky, tak konečně se tu někdo připojil... My už máme zamluvenej termín v Boskovicích na radnici, fotografku a i restauraci, ale to ještě nevíme jistě jestli to tam budem mít, ještě se chcem do jedné jít podívat. Zítra budu volat na šaty a domlouvat se na vyzkoušení a taky na kapelu. A u koho si zkoušíte šaty?? V Rájci sme se byli dnes fotit na svatební oznámení, o svatbě jsme tam taky uvažovali, ale jak píšete je to tam tmavé, v Lysicích měla svatbu ségra minulej rok a bylo to tam fakt nádherný... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zuzi: šaty už mám zamluvené v Brně :-) v jednom malém salonu, ale byl to boj :-D Kam jdeš ty?
Odpovědět
Profilova fotka
no my máme vymyšlený dva termíny v červnu, tak doufáme, že se aspoň do jedné sobty trefíme, ale vzhledem k tomu, ž e1. sobotu v červnu to asi dělat nebudou kvůli volbám, tam máme celkem velkou šanci :) jinak jsem v sobotu byla na šaty, byla jsem v Brně v Chantalu a v Židlochovicích,,, tak se rozhoduju :)
Odpovědět
Profilova fotka
nikaa666: já jdu v pátek zkoušet do Boskovic , tak jsem zvědavá jestli něco vyberu... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
romca: takže už máš vybrané favoritky? ;-) to mě to trvalo asi 10 salonů :-D
Odpovědět
Profilova fotka
naka666: koukám, že budeme mít stejnou fotografku.. :-) A svatební hostinu budete mít na Panoramě? taky jsme se tam chtěli jít zeptat, ale teď ještě chceme jít do Černé Hory do Sladovny, tak uvidíme co nám nakonec vyjde? Můžu se zeptat kolik to tak stojí na osobu na té Panoramě?? a jak velkou budete mít svatbu??
Odpovědět
Profilova fotka
zuzi: taky budete mit Annu? :-) no super :-) jak se ti zdála? Příjemná co. slyšela jsem na ní dost negací, ale nikdo to neměl z vlastní zkušenosti, tak mě to trochu zarazilo. Ale mě se líbí jak fotí a to je hlavní. Hostinu chceme na Panoramě, ani nevím kde jinde bych ji chtěla. Nic moc v okolí tu není a když, je to do 50ti lidí. Loni se tam vdávala kamarádka a měli to výborný a to prostředí se mi moc líbí. Sladovna je taky faj :-) měla jsem tam promoci a byla jsem moc spokojená. My budem mít asi tak 65 lidí.....podle toho co platila ta kamarádka loni, by nás to mělo vyjít cca na 40 tisíc. Ale upřesňovat menu jdem až po novém roce. Zamlouvali jsme to už v srpnu protože je tam dost narváno...tak pokud bys to chtěla tam, měla by sis pospíšit ;-) oni to nechtějí dělat totiž přes léto, že jsou tam ubytovaný rodiny s dětma :-( a tak je tam květen, červen dost velkej zájem.
Odpovědět
Profilova fotka
jo holky...a jak to máte s líčením a s česáním? Máte nějakej typ na někoho, kdo by přijel domů česat a líčit?
Odpovědět
Profilova fotka
já se líčit budu asi sama, jen předtím chci zajít k nějaké kosmetičce,aby mi poradila jak,, no a vlasy ??, mám kamarádku, která je kadeřnice, tak ta mi to zmákne :),, no já byla zatím ve třech salonech, 100% nechic šaty s vlečkou, protože je to nepohodlný, navíc to chceme částečně venku, takže kdyby nebylo nic moc počasí, tak by asi vypady, chudáčci... no do těch Židlochovice se jedu podívat ještě v lednu, má paní přijít nová kolekce, tak uvidím, jinak co jsem si zkoušela teď v sobotu, tak v jedněch jsemse cítila fakt mooc dobře, hlavně jsou lehoučký, krásně bílý a čistý,,, byla jsem si i dívat v Olomouci v Caxe,ale tam jsem byla zklamaná, z toho jak vypadaly, takový ušmudlaný, zapraný,,, No oni stejně všechyn šaty vypadají jinak něž na těch modelkách na netu :)
Odpovědět
Profilova fotka
no z toho jsem byla taky dost zklamaná....na netu jsem si vybrala šatky a ve skutečnosti byli uplně jiné. A tak jsem nakonec končila u střihu, který jsem původně vůbec nechtěla. A ve finále mám taky bez vlečky ;-) a lehoučký..k obřadu venku a k letním parním dnům se to hodí líp :-)
Odpovědět
1
2
22
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?